width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 27.

2014. november 27., csütörtök

Baloldal, Nem érdemelnek több esélyt

Baloldal, Nem érdemelnek több esélyt

Most ordibál a szemkilövető szocion, hogy új választást! 2006-ban a választások előtt a média segítségével el akarta titkolni a disznó gyurcsány, hogy áll az ország valódi helyzete az ő kormányzásuk alatt ! Amikor kiderült hogy megszorítások lesznek, már nyár volt, aztán ősszel kiszivárgott a májusban elhangzott öszödi beszéd. Amerikai nagykövet? Meg se szólalt, de az október 23-ai emberveretés és szemkilövetés után sem aggodalmaskodtak demokráciánkért a liberális nyugaton.

Mit jelent a liberalizmus? A helyi közösségeknek, nemzeteknek semmi jót, illetve a háttérhatalom uralmának növekedését szolgáló tévtanokat. Már így is el van csúszva a hatalom egyensúlya a koncentrált, szervezett magántőke-hatalom fele.

Mit jelent a liberalizmus? A helyi közösségeknek, nemzeteknek semmi jót, illetve a háttérhatalom uralmának növekedését szolgáló tévtanokat. Már így is el van csúszva a hatalom egyensúlya a koncentrált, szervezett magántőke-hatalom fele.

Hiába "szabad vállalkozás" gyalog indulni egy autóversenyen, eszköztelenül esély a puszta célbaérésre sincs. A neolib kapitalista nyugati gazdaság ilyen, a tőketulajdonos háttérerők kilobbizzák a nekik kedvező törvényeket. Megveszik a politikusokat, alakítsanak ki olyan jogszabályi és adózási környezetet, amely a kicsi és közepes gazdasági szereplőknek akadályt képez. A multi ingyen kap területet, X évig adómentes, sőt a ! dolgozók bérét ! is részben az állam fizeti, bizony még ilyen is van. Aztán egyszerűen továbbáll, mint pl a Nokia. Kacsamesékben a kacsagyerekeknek azért is fizetniük kellett, hogy Dagobert bácsinak dolgozhassanak.

Bázisdemokrácia, amikor mindenki másfelé húzza a szekeret és nem jutnak semmire. Mindenki azt csinál amit akar, úgy ahogy neki tetszik, nem kell összetartani nincs kollektivizmus. E hippiközösség erőforrásainak megszerzését óhajtó szervezett magánhatalom gondos stratégia alapján, fegyelmezetten, saját vezetőinek tekintélyét abszolút elismerve ék alakzatban támad katonáival. Midnen nemzeti vagyont lenyúl e jól szervezett kör, már nincsenek államibevételek, nem lesz oktatás, egészségügy, tömegközlekedés, közbiztonság se mert rendőrségre sé bűnüldözésre se jut, leépül minden közszolgáltatás, a 99% nyomorba süllyed. Őslakosokból aztán bérrabszolga lesz vagy elüldözik őket az anyagi ellehetetlenítéssel mint most Magyarországon, vagy fegyverrel mint ahogy cionisták izraelből a palesztinokat.

Lenne csak libertárius, azaz szélsőségesen individualista libsi mondjuk a hírszerzős hvg-s bagázs izraelben, aztán hamar p*csánrúgnák őket a nemzetbomlasztásért!

A zsidóknak fontosak a hagyományaik, az identitásuk, még a 200 éve nem használt zsidó temetők is. Nekünk szinglizmus, meg egymástól való elvadulás a bizalmatlanság miatt. Sok a magát "megélhetésinek" mondó csaló, és igen a zsidó viselkedés mint a megbízhatatlanság mintája, persze zsidó zsidót nem verhet át a talmudi főszabály szerint. De nekik tradícionális nagycsalád. távoli rokonok összejárása. Nekik moszad az egész világon, aminek ötödik hadoszlopai katcák és szajanok, idf - hasbara. Nekünk meg Gárda és polgárőrség betiltás, hatósági kaláka és vendégség adóztatás! Meg taszok, helsinki bizottságok melyek a bűnözőket pártolják, azok emberi jogaiért aggódnak! De ha Komáromban egy Turul-szobrot akartak állítani, akkor náciztak a férgek mint a veszett kutya. Mi lett helyette, alapy gáspár nevű illegális, closet azaz rejtőzködő - kommunista partizánpártoló (pontosan ezért vitték el a németek!!!) zsidóról elnevezetett tér, sőt még egy addig csak számozott iskolát is elneveztek róla. Ennyit arról, hogy ezeket kiirtották volna vidéken 44 - 45-ben. Aki nincs, az nem követelőzik holokárpiért meg főleg nem használja fel a hollómesét saját törzsének gazdasági, politikai, és kulturális életünk feletti abszolút uralmának erkölcsi igazolására.

Mit jelent a liberalizmus, háttérhatalom uralmának növekedését, egyensúlyok, fékek, tőkekoncentrálció, szervezett magánhatalom, 

"Egy demokratikusan legitimált kormányzat által irányított állam csak akkor képes a közérdeket érvényesíteni, ha a szervezett magánhatalommal szemben kellő anyagi bázissal rendelkezik"

http://drabikjanos.com/2014/10/26/mit-jelent-ma-a-liberalizmus/#