width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 23.

2007. november 23., péntek

Kettős mérce

Kettős mérce

3 éve ilyenkor volt egy népszavazás. A kettős állampolgárságról, azaz hát arról hogy a határon túli magyarok megkaphatják automatikusan a magyar állampolgárságot. A NEM a további szöüvegben az erre adott nemet jelenti.

A zsidók hitükből fakadóan alacsonyabb rendűnek tekintenek mindenkit rajtuk kívül. Minden magyar zsidó elsősorban zsidó és csak másodsorban magyar. A fajuk törekvései - amit nap mint nap tapasztalhatsz - már komoly veszélyt jelentenek ránk nézve! Szívesen látok Magyarországon mindenkit, aki a magyar nemzet érdekében tevékenykedik. De aki ellenünk tesz, az ellenség! Figyeld meg, hogyan vásárolják fel az ingatlanokat, hányan vannak a parlamentben, az összes minisztériumban, a hatóságok élén, ügyvédek között (fővárosi bíróság, mindig a ballib oldalnak kedvező ítéleteket hoz, lám a zsidó veres-féle maffiát is felmentette), stb.

Olyan emberek döntenek a nemzet sorsáról, akik a magyarokat eleve alacsonyabb rendűnek, szolgának tartják. Ezért sem kérik ki a nép véleményét a döntéseik előtt! Ha nyitott szemmel jársz, Te is észre fogod venni.

Nem zsidónak nem adnak alanyi jogon izraeli állampolgárságot, és a magyarországi zsidók voltak annak az aljas kampánynak a szervezői és szószólói 2004 december 5. előtt, ami megtagadta a magyar állampolgárságot a határontúli magyaroktól.
Rohadt zsidók : a maguk ügyeinek intézésében fasiszták, hisz tudják hogy az a helyes, nekünk meg a liberális mocskot, a széthullást, a züllést, az individualizmust szánják.

Mert a zsidó média (népszabadság népszava blikk stb.), a zsidó médiaszereplők, a zsidó politikusok, művészek, közéleti zsidók, de még a zsidó tanárok és iskolaigazgatók is, mind a jól felfogott érdekei ellen uszítják a magyar népet.
Itt nálunk is 2 zsidó iskolaigazgató-tanár kampányolt a NEM-ért anno, egyik mszp-s volt másik szdsz-es.
Undorító ahogy a valódi értékeket mocskolják és a saját hazugságaikat állítják be értékként.

És hogy hol a kettős mérce? A magyarnak mesterhazugok akarják bemagyarázni hogy miért nem jó az neki ha nemzettestvéreinek alanyi jogon állampolgárságot ad, míg ők azaz a zsidók a saját ügyeikben :

Minden zsidónak két állampolgársága van, mert biológiai származásuknál fogva joguk (!!!) van az izraeli állampolgárságra. Tehát ha egy zsidónak más állampolgársága is van (nem csak izraeli), akkor is potenciálisan izraeli álampolgár. Különben minden zsidónak bevándorlási joga (!!!) van izraelbe. Az számít zsidónak, akinek zsidó az anyja. Mivel a génjeik csak így adódnak át "megfelelően".

A zsidók nem tartanak embernek minket. Akkor mi magyarok hogy fogadjuk el a szülőhazájukat eláruló, tönkretevő zsidókat? Az lenne a minimum elvárásunk, hogy tekintsék egyenrangúaknak az őslakosokat. De ők a saját hazánkban minket goj-nak, idegennek hívnak, lenyomnak és megaláznak és már nem is titkolva-írtanak bennünket. Ez nekünk nem kóser, hanem tréfli.

Miért nem tudtuk eddig még kirostálni a hazai közéletből a "galiciánereket" ?

Mert a magyar individualista : ahány magyar annyi felé húz, mondjuk elég baj, ezzel szemben a zsidóság nagyrészt egységes tömb, ami állam az államban, és nemcsak Magyarországon hanem mindenhol igaz ez ahol zsidók is élnek.

Szerencsére a magyarok egyre inkább összetartanak, az utóbbi években. Példa :

"Elég volt - fogalmazott Borsik, aki szerint nem tűrheti tovább a társadalom, hogy megkérdezése nélkül döntsenek olyan kérdésekben, amik hosszú időre meghatározzák a életkörülményeit. Most először voltunk itt de ha kell, visszajövünk" - mondta az Autonóm szakszervezetek elnöke.

Azért jó volna ha nem a régi pártállami szakszervezeteknem kéne kiállni a munkásokért -félszívvel! hisz mégiscsak mszp-s kötődésűek, hanem az alulról jüvő kezdeményezésként MAGUK A MUNKAVÁLLALÓK ÁLTAL szervezett új szakszervezetek jönnének létre. Például a HANKOOK gyárban!

Csak hogy ez így még mindig nem elég, nem elég mint nyomásgyakorlás a hatalomra, és nem elég mivel a cél nem egyezség hanem a kormányzás ellehetetlenítése kellene hogy legyen - akkor megbukik a kormány.

Talán nem kéne hétpróbás hazug zsidók szavára adni sem, épp ezért értelmetlen mindenfajta tárgyalás velük.

Részlet következik a Budapest Analyses elemzéséből.

Közép-Európában Magyarországon él a legnagyobb számú zsidóság. A népcsoport nagyságát pontosan meghatározni nem lehet, mert a zsidóság az 1990-es évek elején a magyarországi kisebbségi törvény kodifikációs folyamatában - a 13 regisztrált kisebbségi etnikummal ellentétben - nem kívánta magát nemzeti kisebbségként bejegyeztetni. A létszám pontosabb meghatározásának másik akadálya a magyarországi zsidóság asszimilációs és integrációs fokának rendkívül széles skálája, mely az aktív vallásgyakorlástól és a gyülekezeti életben való részvételtől az ateista - gyakran a kultúrában megnyilatkozó - identitásőrzésen át a vegyes családokban a néhai felmenők emlékének zsidó rítusok nélküli őrzéséig terjed. A magyarországi zsidóság létszámát 100-150 ezer közöttire tehetjük - az identitás definíciójától függően -, ami Magyarország lakosságának mintegy 1 - 1,5 % - át jelenti.

A magyarországi zsidóság társadalmi élete gazdagon és sokszínűen tagolt. Budapesten található Közép-Európa egyetlen rabbiképzője és legnagyobb zsinagógája, működik zsidó általános iskola és gimnázium, számos társadalmi és kulturális egyesület, megjelenik több sajtókiadvány. Magyarországon - főleg Budapesten - aktívan jelen van az izraeli tőke, izraeli állampolgárok ezrei vásárolnak lakóingatlant, és több ezerre tehető a magyar-izraeli kettős állampolgárok száma.

- vége -

Szóval amit Simon Peresz kijelentett, azt mi már bizony egy ideje tudjuk.