width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016.11.08.

2016. november 8., kedd

"Tudom, hogy jelenleg a Jobbik a megtestesült, legfőbb gonosz, Brüsszel és Mekka ügynöke, elvált a szar a májtól és a többi, dea történelem az Orbán-kormányra fog emlékezni, amely nem tudta megmenteni a hazát, mert a nemzetmentés helyett az üzlethez ragaszkodott."

Ha a hazáért semmi sem drága, miért nem tudta a Fidesz megvenni a Wartburg féltengelyét?

http://jobbegyenes.blog.hu/2016/11/08/ha_a_hazaert_semmi_sem_draga_miert_nem_tudta_a_fidesz_megvenni_a_wartburg_feltengelyet

Értem, hogy elveszett Magyarország, oda a haza, káosz lesz, a hold becsapódik a napba, leszáll az örök sötétség, fussatok bolondok, mindmeghalunk. Értem, hogy mindezt azért mert a Jobbik nem segítette a Fidesz hazafias, nemzetmentő, önzetlen, áldozatkész munkáját hősies, bátor harcát. Értem, hogy a letelepedési kötvény nem alkalmas letelepedésre, egy jelentéktelen ügy, ahogy Kósa Lajos mondta: egy "eladó Wartburg. féltengely".

De, ha tényleg a 24. órában járunk, a nemzetközi háttérhatalom és összeesküvés Magyarország elpusztítását tűzte ki célul, ástak nekünk egy sírt amiben elsüllyedünk, a barbár hordák rövidesen eltaposnak minket, akkor nem kellett volna esetleg, talán tenni egy lépést az ellenzék fele is?

Nem, nem a Jobbik miatt, nem Vona Gábor miatt, még csak nem is a 98% százalék miatt kellett volna lenyelni a békát, elmondani Rogán Antalnak, hogy nincs több üzlet, hanem éppenséggel

a magyar nemzet egésze miatt,

aminek megmentése az első és a többi.

Még akkor is, ha a letelepedési kötvénynek mindehhez semmi köze, s azt egyébként is kivezetik egyszer majd, mert mindig is ezt akarták, mert már nincs szükség rá, de egyébként is biztonságos, a legkiválóbb konstrukció az egész univerzumban.

Ha, Magyarországért mindent meg kell tenni, akkor a letelepedési kötvény eltörlése igazán nem lett volna nagy áldozat, legfeljebb a Fidesznek el kellett volna fogadnia, hogy az ellenzék eredményt ért el egy állítólag teljesen lényegtelen ügyben. Mondhatta volna Orbán Viktor, hogy rendben, „okos enged, szamár szenved", de nem, ők nem tudtak belenyugodni abba, hogy nem minden úgy lesz, ahogy eltervezték.

Amit igazán nem értek, hogy ha a Fidesz számára Magyarország az első, a magyarok mindig számíthatnak a kormányra, a magyarságért semmi sem drága, akkor miért nem tudták megvenni annak a Wartburgnak a féltengelyét?

Én azt hittem, hogy ez az alaptörvény-módosítás annyira, de annyira nemzeti sorskérdés, hogyha Vona Gábor azt kéri ezért cserébe, hogy Orbán Viktor hányon cigánykereket, akkor a miniszterelnök úr azt is megteszi. De, talán ezek szerint nem is annyira fontos ez az egész...

Tudom, hogy jelenleg a Jobbik a megtestesült, legfőbb gonosz, Brüsszel és Mekka ügynöke, elvált a szar a májtól és a többi, de

a történelem az Orbán-kormányra fog emlékezni,

amely nem tudta megmenteni a hazát, mert a nemzetmentés helyett az üzlethez ragaszkodott.

Elszaszer Tibor Csörsz

Címkék: kvóta betelepítés alaptörvény Jobbik Fidesz letelepedési kötvény

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez. Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

Az a haza áruló, aki Fekete - afrikai araboknak árulja az állampolgárságot. A fidesz az.

http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/59307-a-fidesz-a-fekete-afrikaiaknak-arulja-a-magyar-allampolgarsagot-kepek

A Fidesz a fekete afrikaiaknak árulja a magyar állampolgárságot (+képek)

Ma szavazott a parlament az alkotmány hetedik tervezett módosításáról, amely a kvótaalapú betelepítésekről szólt, a javaslat azonban nem kapott szavazattöbbséget. A kétharmados többségétől az év folyamán megfosztott kormány ugyanis nem volt hajlandó elfogadni a Jobbik azon kérését, hogy szüntessék meg a letelepedési kötvények árusítását, ezzel pedig ne biztosítsanak kiskaput a gazdag migránsoknak a magyar állampolgárság megszerzéséhez.

A kormány nem volt hajlandó lemondani az anyagilag is jól tejelő kötvénykibocsájtásról, a nemzeti radikális párt éppen ezért csak félmegoldásnak látta az alkotmánymódosítást, így nem nyomtak ma gombot.

Kiknek és hol akar a Fidesz magyar állampolgárságot pénzért eladni?

A sokat emlegetett letelepedési kötvényekről azonban keveset tudni, mivel erről a kérdésről a kormányközeli médiumok csak igen ritkán és akkor is csak szűkszavúan írnak.

Ami érthető is, hiszen míg otthon a Fidesz-KDNP migránsellenes politikát folytat, addig Afrikában azért rimánkodnak, hogy minél többen telepedjenek le Magyarországon, na nem ingyen, hanem igen szép pénzért cserébe.

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!" – így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin lapszámában jelent meg, ahol afrikai gazdag migránsokat toboroznak, hogy jöjjenek Magyarországra, legyenek magyar állampolgárok.

A fizetett hirdetéshez egy szöveges anyag is tartozik a lapban, ahol Garamvölgyi Balázs bahreini konzul ecseteli a letelepedési kötvény lehetőségeit és előnyeit. Garamvölgyi nemrégiben azzal is magára vonta a magyar sajtól figyelmet, hogy Orbán Viktor lányával és vejével, Orbán Ráhellel és Tiborcz Istvánnal együtt járt a bahreini energiaminiszternél, ám azt máig nem tudni, hogy a miniszterelnök családja és a diplomata milyen okból tárgyalt a dúsgazdag arab miniszterrel. Orbán lányáék azt állítják, hogy csak magánjelegű beszélgetésre és egy kávé erejéig találkoztak az arab politikussal, ám számos anyaországi lap a találkozó hátterében épp a letelepedési kvótabiznisz körüli tárgyalásokat véli valódi oknak.

A letelepedési kötvények egyébként nem olcsóak, hiszen 300 000 dollárba kerülnek, azonban ennek ellenére eddig 4000-et adtak el belőle, többet mint ahány migránst Junker Magyarországra szeretett volna telepíteni a kötelező kvótareferendummal.

K Ö Z L E M É N Y - Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét

A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

Ha a kormánypártoknak valóban a fiatalok biztonsága és jövője lenne az első, akkor ma egy szavazással megszüntették volna a letelepedésikötvény-bizniszt. E biztonsági veszély kiiktatásával megszavazható lett volna az Alaptörvény-módosítás is, ugyanakkor a gazdaságilag is káros konstrukció nem róna újabb kamatterheket a jövőbeni kormányokra és az adófizetőkre.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a fiatalok körében legnépszerűbb politikai erő ifjúsági tömörüléseként a jövő fiatalságának pártján áll, az ő biztonságukat tekinti elsődlegesnek. Ezért felszólítjuk a parlamenti frakciókat, vegyenek részt a Vona Gábor által kezdeményezett pénteki ötpárti egyeztetésen, ahol lehetőség nyílik konszenzust teremteni a Jobbik terrorizmus elleni három csapás csomagjáról.

Farkas Gergely frakcióvezető-helyettes, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

http://jobbikit.hu/hirek/kozlemeny-reagalas-az-iksz-kozlemenyere

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez.

https://kuruc.info/r/2/165169/

Vona Gábor azt mondta: ha a Fidesz hajlandó megszüntetni a letelepedési kötvény intézményét, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást.

Az a hazaáruló aki pénzért terroristát is beenged, kóser kósa!

A fidesz egyszerűen nem érdemelte meg ezt a 2 szavazatot. Fontosabb volt a letelepedési körvény biznisz, de más háttérbeli okok is lehetnek. Az utóbbi hetekben felpörgött nemzeti radikálisok elleni rágalomkampány is hozzájárulhatott a "nehezteléshez".

A népszavazási 97%-os határozott nem és ugyanakkor az alacsony részvétel arra engedi következtetni, hogy utálatos rohadt szemét kormányunk van amitől sokan undorodnak már. Ne a Jobbikot hibáztassuk amiért látja a nyilvánvalót, a letelepedési kötvények tarthatatlanságát. Ha fideszék lemondanak a kötvénybizniszről, a Jobbik is megszavazza ezt az alkotmánymódosítást.

"Aki a liberálisok szintjére megy le, az az, aki pár fillér koncért, saját zsebének tömése érdekében az ország jövőjét leszarva egy gáláns és korrekt ajánlatra nemet mond."

"Az milyen védekező képesség hogy IRAKBAN ahol tízezrével hemzsegnek az iszlám államosok, fut a kötvénybiznisz?"

Offshore cégeken keresztül megy a fideszes letelepedési kötvény mutyi, ránk marad a kamatteher. A nemzetbiztonsági kockázat is társadalmasítva van.

Vona: Félmegoldáshoz nem asszisztáltunk (videó)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Rns3Nq084hM

Három csapással állt elő a Jobbik

A mai alkotmánymódosítási kísérlet után Vona Gábor, a Jobbik elnöke arról beszélt, hogy a Fidesz számára az szajré megvédése a fontos.

A Jobbik frakciója egységesen távolmaradt az alaptörvény hetedik módosítását célzó zárószavazásról – jelentette ki Vona Gábor pártelnök. Ezt azzal indokolta, hogy pártja nem járul hozzá „félmegoldáshoz", csak olyanhoz, ami megteremti a magyar emberek biztonságát. Nemcsak a szegény, hanem a gazdag migránstól, nemcsak a szegény, hanem a gazdag terroristától is megvédi Magyarországot – fogalmazott.

Az, hogy a Fidesz nem fogadta el a Jobbik a letelepedési kötvények megszüntetésére vonatkozó javaslatát, azt mutatja, a pártnak fontosabb a „piszkos pénz", mint az ország valódi biztonsága. Számukra az ország megvédése csupán duma, a lényeg pedig a lopás. Más szóval, nem a biztonság fontos, hanem a szajré – hangoztatta. Úgy vélte: Magyarországon nő a terrorveszély amiatt, hogy a letelepedési kötvények még mindig érvényben vannak.

Jelen pillanatban nem a kvóta, hanem a kötvény veszélye a nagyobb. Magyarországra nem a szegény migránsok a veszélyesek, hanem a gazdag, terrorsejtek létesítésére képes személyek – szögezte le. Vona Gábor azt mondta: ha a Fidesz hajlandó megszüntetni a letelepedési kötvény intézményét, a Jobbik akár 24 órán belül hajlandó megszavazni az alkotmánymódosítást.

Beszélt arról is, hogy a Jobbiknak van egy „három csapás" nevezetű javaslata a terrorizmus ellen: ennek első eleme a letelepedési kötvények megszüntetése, az árusító irodák bezárása. A második a kötvényrendszer átvizsgálása mind nemzetbiztonsági, mind gazdasági szempontból. A harmadik pedig a Pharaon-ügy kivizsgálása, ez ugyanis a pártelnök szerint az elmúlt 26 év legsúlyosabb nemzetbiztonsági botránya.

Ebben a három kérdésben a Jobbik péntek délelőttre ötpárti egyeztetést kezdeményez.

https://kuruc.info/r/2/165895/