width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 2.

2007. október 2., kedd

Tóta w árpád zsidó

Tóta w árpád zsidó

Mert olyanokat ír, mint egy vadliberális zsidó, mert olyan a külseje, a pofája, mint egy zsidóé, tehát az, és kész. Valamint közöttük érvényesül, az ő segítségükkel, zsidók nemzsidóknak nem adnának ilyen lehetőségeket, mint a zsindex neki.

Természetesen a többi pl. zsindexes, újságírók által íratott blog sem valódi blog, ugyanúgy zsindexes tartalmak azok is, hisz az az övék.

Ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy példa arra, mi a baj a zsidó zsoldban álló bérbloggerekkel : (pláne, ha még maga a bérblogger Is zsidó!)

Közpénzt kap a halott pápát gyalázó zsidógyerek

Nem lenne nehéz eltalálni az orrát :-) büdös hazug féreg zsidaja

Az MTV több mint 160 milliós állami támogatást kap ahhoz a népnevelő-felvilágosító rajzfilmsorozathoz, amelynek szövegét a Tóta W. Árpád nevű humorfazék zsidógyerek írhatja. A homoszexuálisnak tűnő szerző internetes naplóbejegyzéseiben előszeretettel gyalázza a katolikus egyházat, a nemzeti érzelmű politikát, a konzervatív értékrendet, s volt idő, mikor szívesen lövetett volna a drogellenes tüntetők közé. A Magyar Nemzet hiába kérdezte az MTV-t, hogy miért éppen Tóta W. Árpádra esett a választás. Pedig a válasz igen egyszerű.

Internetes naplójában Tóta W. Árpád (Csőrike) saját magával készített interjút, ahol azt igyekszik bizonygatni, hülyeség azt hinni, politikai elkötelezettsége miatt találtatott alkalmas embernek az évek óta első magyar animációs sorozat narrálásához. Az animációs filmsorozat egyébként M. Tóth Géza, a Maestro című filmjéért Oscar-díjra jelölt rendező irányításával készül.

A Modern képmesék című sorozat a „mai magyar valóság” egyes elemeit boncolgatja majd; így szó lesz nyugdíjrendszerről, toleranciáról, adózási morálról, korrupcióról, hálapénzről is. Ugyanis – mint Tóta W. magának válaszolva leírja – „a Képmesékből egy ésszerűen működő és ezért virágzó kapitalista ország képe rajzolódik ki”.

Az MTV-től a Magyar nemzet azt kérdezte, milyen szempontok alapján választották ki Tóta W.-t. Egy Földváry Mónikától kapott e-mailből kiderült, hogy tavasszal szerveztek egy válogatást írók és újságírók részvételével. Azt azonban nem közölték, kik voltak a válogatás résztvevői, és azt sem, hogy őket miként toborozták. Hozzátették viszont: Tóta W. díjazása a feladattal arányos mértékű.

Részletek Tóta blogjából

A nemzeti érzelmű politizálásról (Foglalod a kurvanyádat címmel, 2007. június 11-én):
Nincs magyar way of life (életstílus – a szerk.), ahogy nincs a magyaroknak saját istenük. (…) Nemcsak magyar sorstragédia van, nemcsak Trianon, hanem van magyar kisvasúthálózat, magyar melegszcéna (homoszexuális közösség – a szerk.), magyar underground, van magyar liberalizmus és magyar popzene. Van továbbá rengeteg hülyemagyar. (…) Tudjuk persze, honnan fúj a büdös. Itt valaki egyszer elkurjantotta magát, hogy aki magyar, az őrá szavaz. (…) Aki nem szavaz rá, az következésképpen nem tartozik a nemzethez. A rendszerváltás utáni legnagyobb privatizációs botrány. Bekerítette a forrást, lepakolt egy lakókocsit a bejárathoz, és úgy gondolja, hogy ő belépti díjat fog szedni a nemzetbe.
Hát ki a kurvanyád vagy te ehhez?

A melegházasságról (Forró szél címmel, 2007. július 6-án):
Látszólag veszélyes téma. Borítékolható, hogy a földbuta Semjén Zsolt vernyákolni fog, Orbán Viktor meg tercel alá. No de őket le kell szarni nyugodtan.

II. János Pál pápa haláláról (Game Over JP2 címmel, 2005. április 4-én):
A pápa nem mond le, nem vonul vissza, (…) kiteszik az ablakba, mint egy páfrányt, aztán találgatja a világ, hogy playbackről nyögte-e ki azt a pár mondatot, és mozgatták-e hátulról pneumatikával. (…) Jó utat, remélem, puhára esel. (…) Mi mással lehetne összevetni a mai katolikus egyházat, mint a kései Szovjetunióval?

(Magyar Nemzet nyomán)

Ne higgyünk a mainstream médiának.

Ne higgyünk a mainstream médiának.

Brutális adóemelések, új sarcok, és mindemellett öngondoskodást kiáltva leépíteni az alapvető közszolgáltatásokat, és még mellé milliárdokért hazugságkampányokat folytatni a "reformok" népszerűsítéséért, az a magyar nép teljes semmibe vétele és hülyének nézése.

Nem csak nekem tűnnek ám fel ezek a dolgok. :)
Az lenne a szerencsés, ha senkit nem lehetnek megvenni kilóra, hogy fizetett média-hazug legyen belőle, de nem így van. Az ateizmus valahol oda vezet, hogy az ember azt hiszi, csak ő van a világon egyedül, amiért fizetnek és törvényes az pedig szerinte tisztességes foglalkozás. Ja, hogy kik hozták a törvényeket? A jelenlegi szar médiatörvényt 1996-ban az mszp-szdsz 23-os többséggel, 2004-ben valamit változtattak rajta, de ez csak a technikai fejlődés miatt kellett, a törvény balliberós szellemisége megmaradt. Komoly jogi apparátus szükséges ebben a rendszerben, ha valaki(k) rágalom áldozatává válnak, nehezen kaphatnak elégtételt, és addigra már rendszerint nem is téma, nem is közbeszéd az adott ügy. Már ha nem dénes veronika zsidó, cserni jános zsidó stb. szocionista vérbíróknak szignálják ki az ügyeket, mert akkor pl. egy vén varjú azaz mayer aranka zsidó AZAZ HÁT EGY MOCSKOS RÁGALMAZÓ AZ ÉS-ÚJSÁGBÓL is nyerhet pert, Orbán ellen. Vagy aki 45-ben budapest védőit, 56-ban rabtársait árulta el a komcsiknak, szovjeteknek. A mécs imre, igen, aki megélhetési halálraítélt, akit épp a valódi 56-osok vetnek meg leginkább, no ők képben vannak, kikre vallott rá ez a szintén zsidó patkány, hogy mentse a bőrét. Igen, a göncz árpád zsidó is innen kapta a nevét, őt is bevitték 56 ősszel, ő is köpött. Mindezek olyanok által váltak köztudottá (tudja, aki akarja) akik OTT VOLTAK AKKOR, a forradalomban, a különféle bizottságokban, és a börtönben.

De aki egy és-t vagy egy 168 tórát a kezébe vesz (én nem, csak bottal, azt is csak közkönyvtárban, szemétre nem költök) és hisz nekik, az félre van vezetve. :-)

Eljő a "szép, új világ"

Hazánkban egy éve tart a súlyos erkölcsi, politikai és gazdasági válság, melyet a tavaly szeptember 17-én nyílvánosságra került Gyurcsány beszéd indított el, és azóta csak egyre súlyosbodik!

Ma már a fanatikus "balliberális"(?) hívőkön kívül mindenki bevallja, hogy nem ezt várta, belátja, hogy a hatalomért mindenre képes Gyurcsány és társai érdekszövetség durván becsapta az ország népét. Ám hiába az azóta is országszerte kisebb-nagyobb hevességgel zajló tűntetések, szakmai szervezetek tiltakozásai, a hatalom birtokosai gőzerővel taposnak át mindenen és mindenkin, aki érdekeik ellen szegül. Mik is ezek az érdekek? Nem az ország, nem a magyar nép érdekei! Mára egyre inkább kiderül, hogy csupán egy szűk, ám kegyetlen és gátlástalanul kapzsi hatalmi garnitúra hatalommal való visszaéléséről van szó, mely ellen nincs megfelelő védelmet nyújtó törvényi korlát.

Az államfő, az ellenzék, a civil szervezetek folyamatosan tiltakoznak a hatalmi önkény ellen, de csak cinikus hazugságokat, sőt a régi jól bevált fasisztázó, antiszemitázó halandzsát kapják válaszul.

Miről is van szó? Ki a szélsőséges?

Kikre sütik ezeket a jelzőket? Azokra, akik nem akarják eltűrni a hazugságot, a gátlástalan korrupciót, az újmódi rabszolgasorsot, a jogtalanságokat. Azokra, akik munkájukért tisztességes bért, megélhetést, a róluk búsásan lefejt adókért és járulékokért jól működő közszolgáltatásokat, egészségügyi ellátást, gyermekeik jövőbeni esélyeit biztosító oktatási és művelődési feltételeket várnak el, teljes joggal!!

Beszéljünk világosan. A fasizmus az olasz szociáldemokrata mozgalomból fejlődött ki, nem volt köze semmiféle fajgyűlölethez.

Mussolinitől származik a fasizmus első meghatározása is: "a fasiszták nem republikánusok, nem szocialisták, nem demokraták, és nem konzervatívok vagy nacionalisták ". Adolf Hitler pártja az NSDAP azaz " Nemzetiszocialista Német Munkáspárt" nevet viselte! Mindegyik szélsőséges mozgalom: a kommunista, a nemzetközi szocialista, a neoliberális a nép nevében vezette be a népellenes véres diktatúrát! Mindegyik zászlajának alapszíne a vörös volt! A nyilas párté is, melyen a nyilaskereszt mellett fehér csíkok is voltak a zászlón, az égvilágon semmi köze nem volt a Hazát és államot alapító Árpádházi királyok zászlajához! Csupán arról van szó, hogy az előzőekben emlegetett mindegyik zsidó eredetű diktatúra verhetetlen volt, és ma is az a gátlástalan hazudozásban és gyűlöletkeltésben.

Igen, kedves szocialistákra szavazó honfitársaim, azt amiben Önök hisznek, a szociáldemokrata baloldali elvek köszönőviszonyban sincsenek ezzel a kőkemény rablótőkés társasággal! Nem új a történet. Már sok országban lejátszódott a folyamat: olyan, egyébként emberileg és szakmailag alkalmatlan politikusokat, érdekcsoportokat hatalomba segíteni, akik, kiszolgálják ennek fejében megbízóikat, és az országot, annak népét a szabad rablás prédájává teszik.

A módszerek ismertek: gyűlöletkeltéssel egymás ellen uszítani a társadalom különböző csoportjait, majd a maguk keltette káoszban úgy beállítani, mintha ők védenék meg a biztonságot, a rendet az állítólagos rendzavaróktól.

Az egyéb már jól bevált eszközöket, zsarolást, megvesztegetést, megfélemlítést ma is remekül használják.

A kezükbe kaparintott sajtóhatalom kiszolgálja őket, és hatékonyan zavarja meg az emberek gondolkodását.

Úgy tűnik egyenesen vezetik Magyarországot a másodrendű gyarmati sorba, ahol az őslakosság kiirtásával, olcsó munkaerő betelepítésével az olcsó tömegárut termelő gazdaságot kívánják megteremteni. Ebben az országban aztán az ő új arisztokráciájuk előjogokkal, törvény felettiséggel, megkérdőjelezhetetlenül birtokolná örök időre a hatalmat és a vagyont!

Valóban ezt akarja a magyarok többsége? Tudatosult-e Önökben, kedves honfitársaimban milyen jövőt szánnak nekünk, családunknak, gyermekeinknek? Elhisszük-e, hogy kifosztásunk a boldog jövő záloga? Elfogadjuk-e azt a képtelen hazugságot, hogy nincs más út?

A válasz nem kérdéses: ha belenyugszunk beteljesedik sokak vágya, a magyarság kipusztulása Európa legszebb területéről, a Kárpát medencéből. Népünk soha nem várhatott segítséget sem keletről, sem nyugatról. Addig tudott erős lenni, amíg hitt a felsőbb erkölcsi parancsban, a krisztusi értékrendben, és megőrizte erős nemzettudatát, szabadságvágyát, képes volt összefogni az idegen erők ellen.

Ma is ez a kor parancsa! Nem a parlamentben iszapbirkózást folytató pártok fogják megoldani a a válságot, hanem az önszerveződő civil társadalom, ha képesek lesznek az emberek megérteni, hogy nem lehet magyar a magyarnak engesztelhetetlen ellensége, mert ebbe mindannyian belepusztulunk!

Már sokan érzik a veszélyt, erősödik a társadalmi ellenállás. A hatalom válasza a fenyegetés, a fegyverkezés. Nem kérdéses, tavaly bebizonyították, hogy akár vérontástól sem riadnak vissza a hatalom megtartása érdekében! Kérdés, hogy a szocialista párt, vezetői, befolyásos tagjai között akad-e, akiben felébred a lelkiismeret és azt mondja állj, én nem ezt akarom, ez az én Hazám, ezek az emberek az én nemzettársaim!

Varga László

(A fenti cikk a Balatoni Polgár c. lapban jelent meg a szeptemberi számban.) Élénk visszhangot váltott ki. Többek között olyan telefonhívást kaptam, mely szerint " akkor jön el a szép, új világ, amikor magát kikísérjük a temetőbe"! Tehát ki fenyeget ebben az országban, és kit?

[Forrás: Varga László]

Reakciós sznobizmus, zsidó média

Reakciós sznobizmus nincs helyette én a világnézeti és politikai semlegességnek álcázott liberális agymosásnak való aktív ellenállást nevezem reakciósságnak, a magyar blogok elitjének kikiáltott szar zsidó álblogok a sznob helyek, a blogtér és a nolblog tele van ilyen helyekkel. Ilyen diurnus naplója, ilyen a vezérklikk blogtér, ilyen a bakura az ördög freeblog avagy bakura az okostojás freeblog, amit egy mszp-s fia ír amúgy, zsidó gyerek. Újfent itt az ok hogy általánosítsunk, lám, ilyenek ezek :)

Valahogy nem tetszik nekem ha fizetett újságírókat ültetnek le blogolni, úgy hogy ezek függetlenségük látszatát akarják kelteni, meg jópofiznak, de közben nem vagy alig lehet egy lopcsánykormány-nyilatkozatot az ő postjaiktól megkülönböztetni : a tematika mindig valami "gumicsont" amin a balliberósok rágcsálnak, amivel árthatnak a nemzeti oldalnak, amivel lejárathatják azt. A Gárdát is sokat rágalmazták ezek az álblogok - is. Azért álblogok, mert direkt a ballib blog vezetéséért fizetett emberek írják őket. Sumákok is mint a lómáj, pl. bakura váltig tagadja hogy szdsz-es de a fél blogja arról szól hogy ódákat zeng a liberalizmusról meg az szdsz-ről.

És ha egy blog nem polcorrect kormánypropaganda postokból áll, ezek mindjárt REDNECK BLOG-nak meg még ki tudja minek nevezik azt. Szerintem biztos megy a vérnyomásuk felfele tőlem, de leginkább persze a széles tömegek idegesítik őket, akik MINT A SZART utálják az szdsz-t és az mszp-t, okkal. Megmondták, ha ezeket sikerül leváltani, meg kell tőlük a médiát is tisztítani, mert onnan fognak különben (főleg zsidó) mesterhazugok által megszerkesztett rágalmakat okádni az új kormányra. Meg fasizmust óbégatni, persze fogalmuk sincs milyen volt az, csak a népszava uszító cikkeiből ismerik a fogalmat, az a szennylap meg hazudik.

Emberek, akiket azért fizetnek hogy hazudjanak, szerintem sokuk tudja is hogy ez nem etikus dolog, ilyen férgeknek dolgozni, de ide vezetett a zsidóuralom a médiában, azt már a 19. század közepétől megalapozták, elsősorban rothschild-pénzen.

Az a legfőbb baj az álblogokkal, hogy az egyszeri netező azt hiszi, valós, őszinte véleményeket lát leírva, pedig nem. Pontosan azért vannak álblogok, mert sokan leírják már a mainstream médiát, mondván, azt maroknyi pénzes multi tartja markában, azaz hát az övék. Hazai viszonyokban nobilis kristóf zsidó és uj péter zsidó azok, akik nevei vörös posztó, ami az övék, az mind megbízhatatlan forrás, politikai tekintetben különösen. Egyébként meg kommersz bulvár dolgokat csinálnak : jox.hu, est.hu, sziget.hu és így tovább, ravasz hogy alapvető domaineket foglaltak le előre, dehát hiszen zsidók, azért ravaszak.

Az ő ravaszságukkal együtt jár a tisztességtelenség is. És ez a baj.
Persze, a neoliberális etikátlanság és a talmudi üzleti etikátlanság ugyanaz a zsidó vircsaft, amivel mindig is kivívták maguk ellen az ellenszenvet : ki szereti az uzsorásokat, a csalókat, a hamisítókat, a spekulánsokat, akik más munkáján élősködnek?

Az még a baj a médiával, hogy akiknek szörnyeteg méretű vagyonuk, válallatbirodalmaik vannak, általában azonosulnak a cionizmus törekvéseivel.

Országok szennye: média a neved!

Napjainkra megdőlt az az állítás, hogy a média a negyedik hatalom.

Ma az első számú hatalommá - és tegyük hozzá az emberiség legalattomosabb ellenségévé a média vált. A média, amely az egész világot behálózza, s olyan sunyi módon lopódzik be a legkisebb sejtjeinkbe is, hogy szinte észre sem vesszük emberiségellenes hatását, s mire felfedeznénk, már késő. Ezek a láthatatlanság ködében lapuló médiaguruk gyakorlatilag mára elérték, hogy nélkülük a világ képtelen létezni. Napjainkra mindent átsző a hazug, manipulatív, felelősséget nem vállaló média, amely egy virtuális világot vetít ugyan elénk, de erőszakos pusztítása nagyon is valóságos.

Nézzék meg, hogyan tülekednek politikusaink is egy-egy sztárriporter kegyeiért. Hogy sietnek tudós, köztiszteletben álló személyek is egy-két percért a stúdiókba, csakhogy a világ láthassa, hallhassa őt! Sokan, mint majom a ketrecben, úgy ugrálnak a kamera előtt, s a média fura urai, modern korunk Chippollái azt tehetnek bárkivel, amit akarnak.

Bárkiből lehet hős és gazember bármelyik percben, csak az a kérdés, kiből mit szándékoznak kihozni, kinek milyen szerepet szánnak a hatalom boszorkánykonyhájában. Tudják, hogy a hatalom bitorlói - így a média urai is - hazudnak, csalnak, lopnak, mégsem akadt egyetlen egy politikus sem, aki kimondta volna: Ezeknek nem nyilatkozom, nem adom a nevem a további nemzet és lélekromboláshoz. Hiába lehet valaki ferdehajlamú, száz meg százmilliók összeharácsolója, még miniszterelnökeink sem merték visszautasítani felkérésüket egy-egy képernyő előtti bájcsevegésre.

Talán felesleges is említeni, hogy a média közreműködésével Hazánkban ma is nemzeti hősök lehetnek a kun-kohn bélák leszármazottai, a princ gáborok, tocsik márták és a hozzá hasonlóak. Ma az a nagybetűvel írt sztár, aki erkölcstelen, becstelen gazember, másságtisztelő, a törvényeket semmibe vevő, aki a Hazát el- és kiárulja.

Ma a chicciolinák és whiskys rablók eszményét tárja elénk a média, amely már nemcsak jelenünket, de jövőnket is megmérgezi, hiszen a felnövekvő ifjúság már ezt a torz képet fogadja el valóságosnak. Nem véletlen, hogy 1956 forradalmi pillanataiban is elsőként a megtisztulást a média területén hirdették meg a "hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon" gyakorlóival szemben! Nem véletlen, hogy a Szabad Európa Rádió és a hozzá hasonló csatornák is azonnal a szívünkre hatva lopták be magukat a magyar közéletbe, hogy a globalizáció melegágyát ültessék el a lelkekben akkor, amikor még azt sem tudtuk, hogy mi készül ellenünk. És az sem véletlen, hogy a szórakoztatóipar fellegvárai olyan hihetetlen nagy összegeket költenek évről-évre arra, hogy a film segítségével átformálják a lelkünket, megtörjék hitünket.

Hogy milyen hatalmat jelent a média, elég, ha megemlítjük, hogy csak az RTL Klub nevezetű szennycsatornának 8 milliárd forint köztartozását engedte el a hatalom, s lehetett akár jobb, akár baloldali az irányítás, egyik sem merte, elszámoltatni a kereskedelmi adók sokmilliárdos tartozásait sem.

Ma nem azon kellene keseregni, hogy milyen lélekromboló hatást fejt ki a televízió a rádió, hanem egész egyszerűen el kell érni, hogy ne nézzék, ne hallgassák. Higgyék el, lehet létezni e nélkül is. A világ forradalmai nem a média híradásai segítségével robbantak ki, elég, ha az 1848-as forradalmat említjük, talán arra vártak volna a márciusi ifjak, hogy majd a televízió tájékoztatja a nemzetőrséget, hogy veszélyben a haza? El kell hát felejteni, vissza kell találni a gyökerekhez, a népi kultúrához, hagyományainkhoz. Újra fel kell éleszteni a baráti találkozókat, a faluturizmust, a népdalköröket, a hagyományápoló összejöveteleket, egymásra kell találnunk. Hogy is szól a Himnuszunk: "Őseinket felhozád Kárpát szent bércére" - de amit ősapáink láttak, azt a csodálatosan szép Hazát, mára egy harmincszor ötven centis dobozba besűrítve láttatják velünk.

Gondoljanak csak arra, hogy a felvilágosodásnak mondott korban, a globalizáció hajnalán a modern gépeket miért törték szét ösztönszerűen a munkások? Mert szívükben érezték, hogy ez a túlfogyasztásra ösztönző gépezet mivé teszi a világot, milyen sivár, embertelen életet szán Isten teremtményeinek. A sötét középkorból kilépő ember már megérezte a veszélyt, amely Madách falansztervilágát megépítette számunkra.

Modern korunk modern embere még nem ébredt rá, hogy ma a média, különösen a televízió, a rádió, a filmipar, a bulvársajtó az, amit szét kellene zúzni ahhoz, hogy a rabságba hajtott lélek szabadon szárnyalhasson. Ma már az emberiségtől mindent elvett egy olyan génhibás csapat, amely csak a mindenkin átgázoló olthatatlan szerzési vágyban látja az élet értelmét. Öld meg! Feszítsd meg! Igázd le! Vegyél el tőle mindent! Alázd meg! - ma ez a jelszó, s alattomos céljuk eléréséhez mindent és mindenkit felhasználnak, amikor és ahogyan csak érdekeik ezt kívánja.

Hogy mi hát a megoldás? Példaként engedjék meg, hogy hadd idézzem az egyik nagyszerű magyar ember, Prohászka Ottokár püspök úr gondolatait: Négy zsidó polgártárs ment az utcán, amikor egy rikkancs éppen mellettük elhaladva az akkor megjelent lapokat hirdette.

Jegyezd meg magadnak fiam, szólt egyikük a rikkancshoz, hogy tisztességes zsidó keresztény lapot nem vesz. Helyesen, mert jogában áll - tette hozzá Prohászka püspök úr. Nos, és tisztességes keresztény vett zsidó lapot? Míg ez a tisztesség nem lesz meg a keresztényekben és magyarokban, addig semmiféle törvény nem segít rajtunk. Ez a tisztesség pedig csak tőlünk függ, sőt talán kötelességünk is volna.

Tanuljunk tehát Prohászka Ottokár intelmeiből. Lássuk be, mit tett velünk ez a globális hatalom, amely lassan az egész világot elpusztítja. Az egyetlen megoldás tehát, ha nem figyelünk hazug szavukra, ha nem olvassuk lélekromboló írásaikat, ha nem nézzük a jó ízlés-, vagy inkább már emberiségellenes filmjeiket, nem hisszük hazug és alattomos híradásaikat, tájékoztatásaikat. Nem hagyhatjuk, hogy egy újabb világégésbe belezavarjanak bennünket, a gyűlölet szándékos fokozásával.

Addig, amíg egymásnak ugrasztanak népeket, fajokat, nemzetségeket, sőt napjainkra már családokat, barátokat is, mindig ők győznek. Ha elfordulunk hazug, virtuális világuktól és odafigyelünk embertársainkra, ha megtanítjuk és megtanuljuk újra, hogy a kimondott szónak súlya van, ha nem engedjük, hogy szándékos bajkeveréssel közénk ékelődjenek, akkor már egy lépést tettünk a felemelkedésünkért. Ha megfogadjuk, hogy magyar ember nem vásárol szennylapot, nem néz hazug szennycsatornát, akkor a közszolgálatinak mondott adók is rákényszerülnek az igazmondásra, hiszen létük függ tőle.

Ma a magyarság végveszélybe került, mert mindent elvettek tőlünk. Tudom, sokan úgy gondolják, nincs idő arra, hogy szívtől szívhez haladva összefogjunk. De higgyék el, nekünk ez az egyetlen fegyverünk, amelyet soha nem tudnak elvenni tőlünk. Gyűlölnek bennünket, mert mi nem gyűlölködünk, hiszen a legnagyobb bajban is emberségesek tudtunk maradni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy birkamód meneteljünk a vágóhídra. Össze kell fognunk, erőt kell felmutatnunk, olyan erőt, amely a világhatalmakat is gondolkodóba ejti.

Mert kétségünk se legyen afelől, hogy ma ugyanolyan alattomos erők törtek ránk, mint tették ezt 1919-ben, '45-ben és '56-ban, de '89-ben és 2006-ban is! Össze kell fognunk, s térjünk végre észhez, ne engedjük, hogy megmételyezzék a magyarságot: az örökös besúgóhálózatról, árulóról, ügynökről riogatók akaratlanul is nekik dolgoznak, ha akarattal, még súlyosabb a bűnük.

Ma nem az a kérdés, hogy ki volt áruló, besúgó, ügynök, hanem az, hogy összefogva együtt zavarjuk el a hazaáruló és nemzetgyilkos politikusokat és a nekik szolgáló médiát, s csak a következő lépés legyen az elszámoltatás, a számonkérés. Mert a számonkérés nem maradhat el, hiszen akkor nem beszélhetünk megtisztulásról sem! Ma, amikor minden elhibázott pillanat egy-egy koporsószög lehet a magyarság léte felett, ébredjünk már fel. Ha összefog magyar a magyarral, a világ minden ereje sem bánhat el velünk.

S majd akkor, csak ha már megvédtünk magunkat, akkor mutassuk fel azt a kegyelmet, amelyre megint csak a magyar képes, amelyet Attila is megtett Róma kapui alatt. Mert ne feledjük, gyűlölnek bennünket, mert mi nem vagyunk képesek gyűlölködni, de van erőnk és bátorságunk megállj!-t parancsolni, amikor már végveszélybe kerültünk.

S most elérkezett ez az idő. Ki kell mondani bátran: el a kezekkel a magyarságtól, el a kezekkel a magyar értékektől! Hitünk, múltunk, jelenünk és jövőnk fosztogatóinak bátran mondjuk a szemébe, a magyar ember elviseli a szenvedést, el a nélkülözést és a fájdalmat, de hosszútávon a gyalázatot már nem.

Nem, nem, Soha!

(Elhangzott a Magyar Önvédelmi Mozgalom április 13.-ai média-ellenes tüntetésén)
[Forrás: Rozgics Mária]


"Az Úr az én pásztorom, nem szenvedek hiányt, zöldellő réteken legeltet. A nyugalom vizéhez terel és felüdíti lelkemet. Az igaz úton vezérel, nevéhez híven. Ha sötét völgyben járok is, nem félek a bajtól."