width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008.04.08.

2008. április 8., kedd

Cigánybűnözés nincs

Cigánybűnözés nincs

Nem kell aggódni a cím miatt, nem bolondultam meg, csak le akarom nyomni trichydts -t alias balás márk -ot erre a keresőszóra, mert nagyon nincs igaza. :-)

http://kuruc.info/t/35/ - Cigánybűnözés hírek, archívummal

Csak egy a gond, de ez nagy baj :( hogy csak írunk, meg olvasunk sokan. Megoldás?

Egy fővel mindenki meg tudja növelni valamelyik Gárda tagságát, ha belép. :-)

Amúgy a cigányok Indiából jöttek, a pária kasztbol, ami közismerten a legalja az indiai kasztrendszernek. A nagy vándorlásuk a 14. században ment véghez, akkor kezdődött a letelepedésük Európába. Azóta évszázadok teltek el, de az integrálásukat egyik állam sem tudta elérni.

A következő hírben az a botrányos, hogy szót sem ejtenek az elkövetők cigány származásáról. De a Duna tévé híradó sem tette, ma néztem véletlenül. Politikai korrektség bénító hatása, hogy amiről nem beszélünk az nincs, primitív struccpolitika, szőnyeg alá söpörni a szemetet takarítás címén ?????

Meglincselték a balesetet okozó sofőrt Nyírkátán - gondola.hu

2008. április 08. 14:42 | Utolsó módosítás:2008. április 08. 14:44

A mentősök határozott fellépése mentette meg azt a sofőrt, aki autójával elgázolt egy három éves kisfiút, s ezért annak feldühödött családja meglincselte Nyírkátán - értesült a HavariaPress.

Nyírkáta Petőfi utcáján történt a baleset, kedden koradélután: egy autós elgázolt egy három éves kisfiút, aki körültekintés nélkül rohant az úttestre házuk kapujából. A fiú a baleset következtében súlyosan megsérült. Feldühödött családja, mintegy harminc ember a sofőrre és az autó utasára támadt.

Betörték a kocsi szélvédőjét, valamint oldalsó ablakát, a gázolót pedig súlyosan bántalmazták. A végletekig elfajulni látszó helyzetet a közben odaérkező mentők határozott fellépése mentette meg. A gyermeket és a sofőrt is kórházba szállították, mindkettejüket súlyos sérülésekkel.

--vége--

Olyan emberekről szólnék itt, akik nagyobb szegénységben élnek, mint a mi cigányaink, olyan emberekről, akiknél az egész faluban max 3 fürdőszobás ház van és ebből max 2 az, amibe külön be is van vezetve a víz. Ahol nincs egyetlen egy beton út, ahol nagyívből leszarja őket az állam, és nem hogy támogatná őket, még el is vesz tőlük. Itt szó szerint nyomor van. És tudjátok mi van itt? Tisztaság. nem bűzlenek, nem lopnak, nem kiáltoznak segélyért, hanem dolgoznak ahol tudnak dolgozni, a legapróbb lehetőséget is kihasználják, de nem kunyerálnak nem lopnak, pedig szarabb, sokkal szarabb helyzetbe vannak mint a magyarországi cigányok. Őket ugyan úgy elutasítják a munkahelyről mint nálunk a cigányokat. (mert magyarok) És mégis helyén van az elektromos pózna.

A Kárpát medencétől legtávolabb eső csángó településről beszélek (Arin), kb 2 évvel ezelőtt volt szerencsém ott lenni, és amilyen szegénységet láttam, az megdöbbentő volt, mégis meg tudtak élni lopás és egyéb bűncselekmények nélkül, ők ott egy kirekesztett csoport, mégis vendégül látják a románt, s nem verik szarrá azt, aki hibázik, nem járkálnak hordákban a szomszéd faluba lopni és verekedni....

Cigánybűnözés nincs, ezt hazudják a megélhetési cigányfajvédők. :-)