width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.03.24.

2015. március 24., kedd

Soros ebül szerzett vagyonával a legradikálisabb baloldali szervezeteket pénzeli. Ő áll az olyan szélsőbaloldali csoportok mögött, mint a Media Matters. Sorosnak ott vannak a csápjai az olyan politikai szervezetekben, mint az Amerikai Haladás Központjában" (a CAP-ben).

ELHALLGATOTT HÍREK 36

A FOX NEWS POLIPCSÁPJAIVAL A HÁTTÉRBŐL BÁBUKAT MOZGATÓ MANIPULÁTORNAK NEVEZTE SOROST

Bill O'Reilly, a keményvonalas amerikai republikánusok közkedvelt hírtévéjének, a 80 millió háztartást elérő Fox Newsnak legismertebb műsorvezetője George Sorosról március 18-án azt mondta, hogy az Egyesült Államokban igen sok politikai viszály mögött ő áll. Kijelentette, a pénzember „a háttérből mozgatja a bábukat" és „polipcsápjai belenyúlnak a politikai szervezetekbe".

Műsorában, az O'Reilly Factor-ban arra figyelmeztette az amerikai népet, hogy felelős az Európában folyó „az antikapitalista erőszak" elleni harcért. Ezután kijelentette, hogy Obama elnök gazdasági programja révén az Egyesült Államokban „baloldali gazdasági marhaság" ver gyökeret, amit olyan politikusok propagálnak, mint Bernie Sanders és Elizabeth Warren szenátorok, valamint George Soros, akit a műsorvezető „mindegyikük közül a legrémisztőbbnek" nevezett.

O'Reilly ezután így folytatta: „Soros ebül szerzett vagyonával a legradikálisabb baloldali szervezeteket pénzeli. Ő áll az olyan szélsőbaloldali csoportok mögött, mint a Media Matters. Sorosnak ott vannak a csápjai az olyan politikai szervezetekben, mint az Amerikai Haladás Központjában" (a CAP-ben).

Mint emlékezetes, az amerikai Demokrata Párthoz húzó CAP nyújtott támogatást a Bajnai-féle Haza és Haladás Alapítványnak. A CAP a Clinton család szellemi hátországát biztosítja. Hillary Clinton volt külügyminiszter többször bírálta a magyar miniszterelnököt. 2012 elején Bajnai Gordon volt miniszterelnök a Haza és Haladás Alapítvány blogján megjelent írásában úgy festette le Magyarországot, mint amely az államcsőd felé sodródik.

A műsorvezető azzal zárta Soros jellemzését, hogy noha kevés amerikai hallott róla, az „über-baloldali" Soros áll az ország számos politikai viszálya mögött.

(A feltöltött fotón látható Whistleblower felirata: George Soros és gonosz birodalma)

Scall Fast Google+ : Nekünk ide transparency international meg atlatszo.hu (amúgy ugyanaz), NSA megfigyelés még emellé a ...

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF // via fulltextrssfeed.com

Nekünk ide transparency international meg atlatszo.hu (amúgy ugyanaz), NSA megfigyelés még emellé a ...
3/23/2015 10:43:49 AM

Nekünk ide transparency international meg atlatszo.hu (amúgy ugyanaz), NSA megfigyelés még emellé a cia - fbi is működhet legálisan területünkön. Minden oroszokkal vagy más nem usraeliekkel kötött megállapodások nyilvánosságra hozataláért követelőző liberálisok, ilyen lmp meg együtt és pm. Hogy még nemzeti érdekből se védhessük be maguknak a nemzetköziek trollkodása elől, usrael meg titkolózik saját polgárai elől is.

A Fehér Ház fityiszt mutat az információs szabadságnak

mondom a magamét 2015. 03. 23.

http://www.flagmagazin.hu/mondom_a_magamet/a_feher_haz_fityiszt_mutat_az_informacios_szabadsagnak

Obamáék inkább másoktól követelik meg az átláthatóságot, ők maguk nem szívesen gyakorolják.

A jövőben senki sem fordulat közérdekű adatigényléssel az amerikai elnöki hivatal adminisztrációs irodájához. A Fehér Ház éppen március 16-án, a Nemzeti Információs Szabadság Napján döntött úgy, hogy eltörli a szövetségi szabályozást, amely információszolgáltatásra kötelezi az elnöki hivatalt.

A jogszabály értelmében az elnöki adminisztrációs iroda 1966 óta az információs szabadságról szóló törvény (Freedom of Information Act, FOIA) hatálya alá esik. A szabályozás eltörlésével hivatalossá válik a Bush- és Obama-adminisztráció gyakorlata, vagyis a beérkező adatigénylések sorozatos elutasítása.

Már az a tény, hogy egy 30 éve a közérdekű adatok megismeréséhez való jog hatálya alá tartozó intézmény egyik napról a másikra megszünteti még az adatszolgáltatás lehetőségét is, a legtöbb jogvédő szemét igencsak szúrná. Most ráadásul az Amerikai Egyesült Államok elnöki hivatalának olyan irodájáról van szó, amelyik a Fehér Ház nyilvántartási feladatai látja el, többek között az e-mailek archiválását. A adatszolgáltatás eltörlésével az elnöki hivatal egy igencsak jelentős részével kapcsolatban szűnt meg a hivatalos, a nyilvánosság számára is hozzáférhető adatigénylés egyetlen lehetősége.

Vajon a TASZ, a Helsinki Bizottság és az átlátszó.hu mikorra tervez tüntetést az USA magyarországi nagykövetsége elé? Mikorra várhatóak az első felháborodott, elhatárolódó bejegyzések a szabadságért küzdő Facebook-csoportokban?

A kérdés költői. Más nem is lehetne.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions