width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. dec. 11.

2007. december 11., kedd

Pilu áruló

Pilu áruló

UN-DO-RÍ-TÓ
Sőt, tovább megyek: Szánalmas! A legnagyobb tirpáktól nem hallottam ilyen stílusú beszédet.
XD

"Ha a gárda, ahogy Pilu "javasolta" elkezdene kollektíven gyerekeket gyártani, akkor azt fröcsögnék rájuk, hogy visszahozták a lebensborn programot."

"Akármit csinál a gárda, a baloldal hányni fog rájuk. Pilu viszont nekem is csalódást okozott. A Te tetted ezt király című számában felmagasztalt tüntetők között vajon mennyi jövendőbeli gárda tag lehetett? Legalább ebbe belegondolhatott volna."

http://magyargarda.hu/node/192

Azért az sokat elmond pilu zsindexes álblogger mivoltáról hogy a Gárda ellenes primitív, tóta w stílusú vadilberális fröcsögését főoldalon hozta a zsindex.

"Rém gyatra írás, az üzenete egyszerű: én, innen megmondom, hogy mi hiteles, hogyan kéne érezni és hogyan gondolkodni. Az olyan mondatoknál lóg ki a lóláb, mint az "ez lenne a nemzeti oldal".....meg az szdsz mint a mérleg nyelve..hahah....hagyjuk már ezt kérem....ordít az író szdsz-es kötődése."

Pilunak azért fizetnek hogy bomlassza a nemzeti radikális oldalt. Ilyen rém egyszerű ez. Ezért építette ki gondosan a frorradalmár rapper imázsát, hogy legyen szava. Hogy hallgassanak rá a fiatalok. Aztán jöhet a szokásos PC hazudozás a rasszizmusról, és a többi..

"Czelder Orbánka felébred nagy nehezen a tegnapi hosszú nap után és unottan bekapcsolja a gépét. Felmegy az internetre és megnézi a bombagyárat, ahol legnagyobb megrökönyödésére Blogin T. Pilu cikkét látja. Beleolvas és nem érti. Mivel régi Pilu rajongó, de már egy hete nincs huzamosabb ideje kultúrálódni, ezért megnézi Pilu oldalát. És nem hisz a szemének. Mintha a teljesen elborult tótawé írását látná maga előtt. Nézi a mai bejegyzést is, ám az csak keveset finomít ezen. Orbán nagyon szomorú ma. Miért van az, hogy az ilyen emberek egyszercsak meghibbannak?"

"Szerintem a megoldás inkább a segélyek közmunkához való kötése lenne, mértéke pedig arányos lenne az elvégzett munka mennyiségével."

"Igaz nem ismerem Pilut,és nem olvastam a bloggját, DE a stílus tényleg alpári volt, azoké a orkoké akiket utál, minősége meg... áhh minősége...Azomban fel tennék egy kérdést: Mégis mi a túrónak írta meg ezt a szöveget?
Mi sarkallta erre, miért?Mi az oka, a valós oka, hisz ilyet nem találtam... csak dobálózott, ész érvek nélkül..."

ÉN, SF MEGMONDOM MI AZ OKA. SOK SOK PÉNZ AMIT AZ INDEXTŐL KAP.

Pilu, elő a farbával, de higgadtan, végiggondoltan, őszintén!- akkor talán még az meberek megbocsájtanának neked...

"piluka elmész te a picsába, ahonnan a pénzt kapod ott szabják meg neked miket írhatsz és miket nem, te egy mocskos álellenzéki műmájer faszkalap vagy. először jópofizol meg forradalmárkodsz hogy hallgassanak rád - ez a beetetés - aztán jön a szokásos tótatetű stílusú ócska szdsz-es ihletésű fröcsögés Téged úgy küldtek, ez mostmár nyilvánvaló. Hát akkor húzzál anyádba köcsög."

Először is ugye. Akinek a blogján hülyemagyar címke van, az nem lehet magyar ember. Pilunak pedig nagyon sok ilyen címkéje van. Pilu gyerek olyasmiről írt, amiről személyes tapasztalat híján fogalma sincs. Ahol ő él, ott nincs jelentős cigánybűnözés, és azt hiszi, ez mindenhol így van. Tatárszentgyörgyön a rendőri jelenlét elégtelen, félnek az emberek kimenni az utcára, fényes nappal lopnak az udvarokból, és még csak ki sem mernek menni rájukszólni, félnek hogy agyonütik őket a cigányok. Amire már volt példa.

Különben az "antirasszista" idióta, de viszont a "bőre alatt is pénz van" rappeereket, meg úgy általában a primitív rapzenét bizony utálom én is. Többek közt azért mert a drogozást népszerűsítik együgyű dalszövegeikkel. És egyébként ha nem lenne antirasszista nem lenne pénz a bőre alatt. (nem adnák ki a lemezét, nem hívnák meg műsorokba beszélgetni...) Éééééérted ? :-)

Ha meg valaki polgárőrséget akar, megszervezhette volna eddig is, a Gárda nélkül. Csakhogy AZT SEM MERIK. Mivel a cigányterror célba venné az önkénmtes polgárőröket. De ha létezik egy erős Gárda, és ŐK szervezik meg azt a polgárőrséget, akkor ezen a nehézségen túl tudnak lépni.

Sajnos a média agymosása senkit sem kímél. Ha valaki sokat hallja ugyanazt a rágalmat a televízióból, rádióból, vagy olvassa neten, újságokban, az előbb-utóbb hinni kezd benne. Az ilyen pilu félék csak akkor érzik magukat szalonképesnek, ha odamondanak annak, amit a média 95%-a pocskondiáz.

Mert ők is tudják, hogy onnan lehet biztosított a jövőbeni anyagi helyzetük.
De ezt bizony árulásnak hívják.

Mibe rúg bele pilu? Abba amibe ILLIK belerúgni! :-D (tegnapi videó ugye)

Idézzünk egy kicsit kommenteket, de csak olyanokat amikkel azonosulok...

"Az a baj, hogy az előző postodból nem a független vélemény, hanem az olvashatatlan, összefüggés nélküli fröcsögés jött le..."

Pilu, a gecinagy függetlenségesdiben majd költözz Bozóházára.

www.freeweb.hu/bozohaza/pics/szegenysor2.jpg

"Már megint ferdítessz, és ez szerintem eddig nem volt rád jellemző. Tiszteletben tartjuk a véleményed. Nem is azzal volt a baj, úgyhogy nem kell az önsajnálat, a megnemértett "józan", hanem azzal, hogy konkértan "olyat állítottál ami nincs".
Ejtsd: HAZUDTÁL.
Rendes tőleg, hogy eljutottál odáig, mint gyurcsány az öszödi beszéd kapcsán, bocsánatot kértél a trágár hangnemért. De az ajjas rágalmakért, demagógiáért nem.

Nem tetszik a gárda módszere: csináld jobban, vagy legalább javasolj vmit. Amit a gárda tenni tud, hogy megpróbálja elhitetni a terrorizált lakosokkal, hogy lehet tenni, és nincsenek egyedül (ez van ők egyszerű civilek nincsen mödöttük senki). Lehet hogy én vagyok a szélsőséges, de akkor kérlek, mondj vmi megoldás a cigányproblémára, lehetőleg úgy hogy közben ne kelljen millióknak rettegésben élniük még 30-50 évig!"

Mondom, eddig tartott a beetetés, eddig tartot ta forradalmárkodás, most pedig átváltott pilu megmondóember üzemmódba. Az ihletet a balliberális polkorrektség adja, ami ugye, mint a konformizmus általában, jól fizet.

"Pilu, te már csináltál legalább egy gyereket? :)) Ahogy elnéztem a környezetemet, 2-féle embernek van sok gyereke, az ilyen "szélsőségeseknek", mint a magyargárdások (nem konkrétan ők, csak akik még "régi vágású" módon képzelik el a család intézményét), meg a cigányoknak. Persze lehet, hogy nem elég reprezentatív mintát néztem. Alapvetően az a baj az írományoddal, hogy beszálltál azok közé az arcok közé, akik egy ezer sebből vérző oroszlán rúgdosásában élik ki magukat... Kinek mire áll fel, ugye? :)"

A szélsőközép sem volt különb. Marxista zöldek, maximálisan filoszemita, és agyatlanságig antirasszista ideológiai zagyvaléka. Ezzel kapcsolatban linkem is van, kritika a szélsőközép álellenzéki és kártékony voltáról :

http://kitartas.mozgalom.org/cikk.php?t=287

Pilu, szélsőközép, mavo, stb. mind ide tartoznak. Az index fizeti őket, titokban. A blog.hu az elsődleges tartózkodási helyük.

A következő hsz-en leginkább csak röhögni lehet. Csak azért került be ide is. :D

"Ójaj, elbasztam! Elolvastam egy csomó hozzáaszólást... :) Magyar Gárda - baromság, még az ötletnek sem kellene megszületnie. de - a jobbosok sosem fogják azt csinálni amit a bal akar. Nem fognak kussolni, nem engedik, hogy megtörjék őket. Tőlük azt, hogy a gárdáról beismerjék hülyeség, vagy az utcai randalírozást vandalizmusnak tekintsék, józan ésszel nem várhatja el senki, mert az egyet jelentene a beletörődéssel. A balosok sosem fogják belátni, hogy őket is átbasszák és, hogy a jobb oldal bár téved abban, hogy a Fidesz a fény, de rohadtul igaza van abban, hogy a bal-szdsz a sötétség. arra kéne menni, ha már megyünk valahová, hogy összemossuk a vezető politikai és gazdasági elitet egybe és az egészet rühelljük. Magától Új párt nem nő ezen az ugaron, mint ahogy fű sem nő a gaz közepén. szántani, gyomírtózni kell. de ki a tökömre lehet ezt rábízni? (az mdf re nem, felejtsétek már el azt, hogy az jó, az ugyanolyan szar) ráadásul országunk a nagyvilág része... és az egész világ gazos... kicsit átugorva én úgy oldom meg, hogy kihalok. kövessétek a példám. :) a save the planet akcióm kulcsa: haljon ki az emberiség. a bolygó úgyis kibír mindent, minket is, csak majd sokáig gyógyul, amibe meg mi halunk bele. A zöldek még nem jöttek rá, hogy nem a bolygót a bolygónak, hanem a bolygót az emberiségnek akarják csak megmenteni. Önző ez is. na mindegy :) nem megyek bele jobban az emberiség elemezgetésébe, de egy rugóra mozgunk, mindegy, hogy séta közben lépnek a lábunkra, vagy a baloldal nyeri a választást, vagy kihal a bálna. csá"

Idióta zöldek. XD

A következővel pedig maximálisan egyetértek.

" dekoninck: a helyzet az hogy szerintem országos vetélkedőt lehetne hídetni, hogy találjunk olyat amiről a mazsihisznek nem jut eszébe a holocaust, meg a nyilasok.

a másik: a gárda nem REBASZ hogy megtehesse, hogy gond esetén azonosító nélkül símaszkban végigviperázza a "bűnözőket". Szóval a gárdának nagyrészt marad a marketing. És jelenleg egy cél van: az hogy segítsenes azokon akik a cigányok terrorjában élnek. Valóban, egy normális országban nem kéne masírozni, de ez NEM az. "

"Sőt pilu. Szerintem a gárda jó ötlet, nem azért mert ne kelljen már elismerni, hogy baromság. Falvak 1000inek ad reményt a mostani akciójuk, szóval már megérte. Menjél ki mondjuk Olaszliszkára lakni, és akkor írd meg hogy hogyan is kell felszámolnli a sötétséget."

"Pilu,

Beszélni és cselekedni két különböző dolog. Te beszélsz, a gárda cselekszik. Az egyik üres szó, a másik tett. Hogy milyen ruhában teszik? Kit érdekel? A cselekedet a fontos, az alapján ítélj. Nem vagonba rakták a jónépet, hanem megmutatták, hogy tesznek valamit a bajok orvoslására. Akár "pohosan", levi's-ben, de tesznek, és ez nem rájuk nézve szégyen. "Kigyúrtan", "nem csőlátón" "kerek fejjel" élve nem melléjük állni (legalább szóban) amikor nemeset cselekszenek, az már inkább szégyen.
Magyar szokás hogy sírunk mint a fürdős kurva, hogy így a bajok, úgy a bajok, aztán ha valaki próbál segíteni, visszarántjuk.
Ők így tudnak segíteni, más másképpen tudna, de mégsem teszi. Ha mindenki legalább annyit tenne a világért,(mást és mást saját tehetsége szerint) mint amit ők tettek, talán látszana az eredménye.

Ja, és én sem a magyar gárda módszereit tartom a saját szemszögemből a célok eléréséhez vezető egyetlen utanak, de részének tartom, és büszke vagyok ha jót tesznek, de lecsukatnám őket,ha egyetlen tettükkel erkölcstelenül járnának el. Például cigányt vernek, csak mert cigány, és nem bűnözőtől védik meg a szegény mamit, aki éppenséggel cigány. (Ez a rendőrök, és a politika dolga lenne, de mint tudjuk, impotens a politikai elit)

A média azért kicsit kimosott pár fejet azzal hogy rásüti mindenkire az "antiszemita" bélyeget. "

Szerencsére egyre többeknek nyílik fel a szemük, rájönnek hogy pilu áruló.

"Hát Pilu azt tudom ezen írásodra csak így balkézből reagálni,hogy tisztelt kátrányos helyzetű nem mocskolódni kell te szaros seggű hanem dolgozni mint a többi EMBER , és amíg így írogatsz addig tudod ! bő nyállal megeszed a vérem te koszos csavargó hontalan . Ugyanis hazád az nincs ! Nem is volt soha. Keresd meg gyorsan cigányországot a térképen, és ha megtalálod a gyakorlatban is keresd meg,és ott szaporodj ne itt ha lehet ! Ha meg nincs ilyen , akkor meg kuss !"

"Na akkor vegyük fel a stílust: Pilu, te is mássz rá anyádra meg húgodra mint a cigányok, mert a hatodik belterjes, életképtelen, agysérült, "segélyezendő" fattyad után már munka nélkül is önnfentartó a família. Csak nálad egészségesebb embereknek ez nemannyira jön be."

Jó emberünk Download frappánsan ragadta meg a lényeget :

"Nem ilyen egyszerű ez, mert ha olyan törvények vannak, amiket ki lehet használni, és még bátorítást is kapnak (szinesfém az utcán hever, haha) akkor a cigányok CSAK élnek a lehetőséggel. A politikusok tervbe vették, hogy legyen egy milliós kisebbség itt, a gárda csak gyenge válaszreakció. A problémát a gyökerénél megoldani csak NEM PC módon lehetne, erre kíváncsi leszek, mert nem csak itt lesz szükség rá, hanem a franciáknál (arabok), németeknél (törökök), svédeknél (négerek, arabok, cigányok, stb..) Finneknél, Dánoknál, érdekes, hogy a latinoknál nem nagyon van ilyen gond, ők megoldották, hogy az ingyenélők hozzájuk nem nagyon mennek. (olaszoknál azért volt pár cigány aki gyilkolt mostanában, de ott lesz válasz)"

Now that we have a multiracial hellhole, ugye. :)

"Most ez mire volt jó, ezt nem értem. Szerintem a Gárda nem azért vonult fel mert sok cigány gyerek születik hanem azért mert a pozitív diszkrimináció és a rendőrség impotenciája miatt a cigánybűnözés elharapózott. Nem azért mert a vérük rossz, vagy más fajból származnának hanem azért mert ez kulturájuk szerves része. Filmek mint a brit Blöff vagy az USA-beli Knight Rider azon része ahol cigányok szerepelnek ugyanolyannak festik le a cigányságot mint amilyennek hiszik a magyarok őket általánosságban. De ugyanígy háborús visszaemlékezésben is olvastam, hogy amit nem szögeztek le a balkáni cigányok ellopták... Nem szerbek, nem albánok, nem makedónok, hanem cigányok. Mária Terézia is hozott \"cigánytörvényeket\". Tehát történelmi és földrajzi távlatokban is kimondható: a cigányság sajátos kultúrája miatt nem tud beilleszkedni (ellentétben a zsidósággal...)Abban igazad van hogy a magyarok nem vállalnak annyi gyereket: sokszor az a fedő sztori hogy nem tudnák eltartani őket normálisan, mindent megadva nekik. Bár kérdem én akkor a cigányok miért élhetnek jól a segélyekből amit a tenger sok gyerek után kapnak. De ez is kultúrkör része. A magyarok nem vállalnak gyereket már a XX század eleje óta mióta dívik az egykézés. De nemcsak nálunk probléma ez hanem a svédeknél, a németeknél, a franciáknál, a briteknél és az úgynevezett jóléti társadalmakban általában mindenhol. Ergo a kifejtésben két dolgot mosol össze véleményem szerint és így csak részigazságokat fogalmazol meg."

"Az biztos, hogy ezzel a felvonulással nem sokat értek el, de talán felhívták az agymosott párhívők és a rózsadombi szadeszes seggfejek figyelmét arra, hogy vidéken is élnek emberek, akiknek rettegniük kell egyes cigánycsordák miatt.
Lehet, hogy a fehér társaladom "baszta ki" a romákat a falu végére a putriba. De várjunk csak! Vajon miért is? Mert a nagy részük úgy él mint az állat? A szoba közepén szarnak, megverik az utcán a nyugdíjasokat és a gyerekeket, vagy ha már vannak huszan, akkor bárkit?
Egyébként ha úgy szaporodnánk mint a cigányok, az jobb lenne? Így is sokan vagyunk a Földön.. Miért probléma, ha több a cigány? Csak nem azért, mert ők nem dolgoznak és a fehéreknek (köztük neked) kell eltartani őket..."

"ez a bejegyzes engem taszit, de mindenki ahogy gondolja"

"Az biztos, hogy azt a bizonyos lecsúszott réteget, melynek szerves részét cigányok alkotják, valahogy be kell illeszteni a társadalomba. A probléma csak az, hogy nekem úgy tűnik, nekik így is megfelel, nem igazán akarnak rajta változtatni. De miért is tennék? A jelenlegi helyzet ennek megoldását nem elősegíti, inkább rontja az esélyeit. Azzal, hogy növeli a családi pótlékot, munkanélküli segélyt, ingyen lakást biztosít nekik, stb. - ront a helyzeten. A pénzt elisszák, elköltik a plázában, eltaxizzák, a lakást a lehetetlenségig elcsúfítják, ablakait kitörik. Ezt nálunk néhány cigánycsalád teszi ilyen látványosan, mindössze így kerülnek a képbe, persze ugyanúgy előfordul a magyarok között is ilyen.
Az előző kommentemet az az indulat ihlette, amit elsősorban a poszt stílusa váltott ki belőlem és nem a xenofóbiám."

"SZERINTEM !
A cigányok mellett ajvékolók tehetnének valamit !
Jön a téli szünet !
Gyerekcsere - cseregyerek !
Vigyetek haza csak 1 hétre egy cigány gyereket ( de, ne díszcigánytól ) és hagyjátok ott 1 hétre a tieteket !
Aztán nyitunk egy topicot és jöhetnek a tapasztalatok !
NEM VICCELTEM BASSZÁTOK MEG !
TESSÉK KIPRÓBÁLNI !
AZTÁN LEHET POFÁZNI MELLETTE ÉS ELLENE !
NA ? VAN JELENTKEZŐ ???"

Hát ha valakinek az hiányzik hogy álmában átvágjáka torkát... :-D Bár lehet hogy mégse.

"64 re! Az a kis romagyerek behúzná fülét farkát mivel egyedül lenne. A kaját is úgy kellene beletuszkolni. Aztán a hét vége fele fel oldódna és mire megszokná, hogy lehet másképp is addigra vissza csöppen a szutyokba "haza"!

A cigánykérdést szerintem gyökereiben kellene orvosolni. Nem osztogatni a segélyeket hanem munkát adni amit rendesen meg is fizetnek. Biztos vagyok benne, hogy csak a társadalom töredéke lopna,csalna,hazudna, ha a becsületes munkájáért becsületes bért kapna amiből normálisan meg lehet élni! Ez nem csak a romákra vonatkozik hanem az egész országra!
Amíg viszont egyes csoportok,galerik "rettegésben" tartanak embereket addig ezek ellen fel kell lépni. És ezt sajnos szép szóval és bazi nagy liberalizmussal, jog védőkkel nem lehet!
Egy ilyen felvonulás szolid próbálkozás. Illetve kis mértékű erő fitoktatás, hogy lehetne ezt másképpen is lehet, hogy nem mindig a kisebbség van erőfölényben. Talán az ilyen településeken el kezdenek majd gondolkozni azon, hogy nem éri meg 1000 Ft ért vásárra vinni a bőrömet!
Egyébként meg minden tiszteletem a becsületes romáké akik szintén szenvednek attól, hogy cigánykérdés van!"

"Mindenki a gárdával foglalkozik, szeritem fölösleges. A gárda kapott már ilyen ostoba gyalázkodást eleget, eggyel több vagy kevesebb?
Amivel foglalkozni lehet az Pilu, vagy azok az emberek akik a cigányterror alatt élnek. Ha vki Piluval akar foglalkozni, az megteheti a blogján, de érdekes hogy senki nem említi meg az elnyomott falusiakat (és városiakat). Miért nem? Vki írjon arról hogy hogy lehetne segíteni rajutok. Én nem látok jobb megoldást kormány vagy milliárdos támogatás híjján, hogy elmegy ezekre a helyekre, egy megfelelő PRal rendelkező szervezet, és legalább felhívja a figyelmet: ilyen is van.Anyukám az illatos úti gettó mellett dolgozik, az atvben elismerte a rendőr ezredes, hogy ők sem mernek odamenni. Szeretnék hallani vmi megoldást, de nem fogok mert még a problémát sem lehet felvetni. Itt volt 17-18 év hogy az elit akármelyik szegmense legalább addig eljusson, hogy felmérje a helyzetet, nem sikerült. Nyilván a Magyar Gárda nem megoldás, de katalizátorkén nagyon is működik."

"Nekem van egy ötletem, hogy lehetne a cigányokon segíteni.
Adjunk nekik egy megyét, és kész. Ott aztán meg tudják mutatni, hogy mire mennek nélkülünk. Mi nem fogjuk zavarni őket, a hó eleji segélyek is csak megzavarják szegény munkát kereső cigányainkat, és a kocsmába csábítják őket. A saját megyéjükben végre megszervezhetik a saját életüket, úgy ahogy nekik tetszik. Mellesleg mi sem járnánk rosszul a dologgal..."

A szélsőközép is egyre inkább bebukik, hogy állelenzékiek. Épp zzért szűnhetett meg a rádióadásuk is. Nem kár érte. Gőzös fejű marxista zöldeket az indymedia -n bármikor láthatok. XD

"Eddig azt gondoltam, hogy ez egy normális oldal. Ez a mostani bejegyzés viszont gondolkozóba ejtett. Valóban sikerült magad lejáratni öcsém. Gratulálok!"

"rebecca: hát ja, elég magas labdát adtál ;)

Szerintem sem a gárda erre a legmegfelelőbb, sőt alapvetően a "gárda" nem egy megfelelő szervezet ebben a formában. Sajnos olyanok a magyar közéleti viszonyok, hogy ilyen kényszerezközökhöz kell folyamodni. Az a baj, hogy hőn szeretett szoclib elitünk kitalálta, milyen jó dolog, hogy ráuszítja a rendőröket az ellezékre. A következmény: kb 2millió államporgár úgy érzi, nincsen rendvédelmi szerv ami őt megvédené, és teljesen ki van szolgáltatva... Itt nem arról van szó, hogy "Fúj annak sötétebb a bőre, meg hülyén beszél és ez zavar." hanem arról hogy emberek tömegei rettegésben élnek, és egyszerűen letagadják őket.
Nem tudom, hogy én meg te vagy akár akármelyik civil mit tudna tenni értük, azonk kívül, hogy jelzi a problémát, és megpróbál ráijeszteni a terroristákra, hogy lehetőleg amígy az "elit" nem kapcsol ne legyen több olaszliszka."

"A cigányság problémája Mo legégetőbb problémája, ehhez képes, végignézva a szélsőközepet egy posztot nem szenteltek neki. Már megérte masírozni!
A végén még értelmes vita is kialakul a megoldással kapcsolatban...:)"


"Melóból hazafelé meg akartam hallgatni piluzenéit....nem ment.... kidobtam a kocsiból (azóta is valahol a bécsi úton fekszik a lemez akinek kell keresse meg...)hiteltelenné vált....
Rájöttem hogy semmiben sem különbözik attól az elittől akikről énekel, vagy attól az agynélküli balos tömegtől akiket kicikiz...
A tegnapi poszt televan fél igazságokkal, indulatos csúsztatásokkal, és félműveltségről tanúskodó előítéletes megjegyzésekkel... a stílusából meg azt gondolná az ember, hogy a miniszterelnök mondta tollba másnaposan."

Egyébként pilu már tudta előre hogy UGRATNI for, kifele a nemzeti radikális oldalról, épp ezért nem ment el nemrég a Bombagyárba sem. Ezek után viszont ki fog kerülni a Bombagyár a linkfalamra, mert megérdemlik... A Magyar Gárda nem érdemel ilyen aljas, alantas, és CSEPPET SEM ÉPÍTŐ SZÁNDÉKÚ tehát teljességgel használhatatlan kritikár. Érted? Attól hogy lekurvaanyáznak, még nem leszel hatékonyabb/produktívabb semmivel...

"Szép estét gyárlakók !

Nagy csalódás volt számomra is ez pilutól , zenéi alapján "magunkfajtának" gondoltam .
Mindamellett nekem is vannak "fenntartásaim" a gárdával , de ez akkor is egy jó akció volt .
Helyre kell tenni a orkokat ez nem kérdés , sok esetben ezt akár egy csepp vér nélkül is el lehet érni , csupán erőt kell demonstrálni . Ez megtörtént .
Jópár gárdista ismerősöm van , mind egytől egyig nemzeti érzelmű , becsületes Magyar emberek .
én is terveztem a belépést amíg a babó bencsik oda nem tolta a képét az alapítók közé .
a ruházatukról anyit , hogyl egjobb tudomásom szerint kezdetben igyekeztek magyar varrodával készíttetni az egyenruhát , de úgy rászált az apeh ezekre a cégekre hogy visszavonulót fújtak . Az Árpád-sávos sál pl. úgy tudom indiából származik .
A levi's sapka tényleg hülye ötlet volt , nagyon jó kis kuruc sapkékat lehet kapni ."

"Fogalmam sincs,hogy ez a Pilu nevű arc kicsoda,de írása ocsmány.
Manapság trendi dolog trágárnak lenni?Ez olyan modern,ugye?Valami hasonló,mint elharapni a szóvégeket,makogni,és letegezni az idősebbeket?

Miért gondolják az emberek,hogy a Gárdát az mszp pénzeli?Ennyire ostobák a fideszesek?"

Nekem az a megfigyelésem hogy azok "magyargárdáznak" akik biztos távolságban vannak a mindennapos cigánybűnözéstől. :D

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=338 - Blogin írása

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=339 - Tomcat írása

Jól megragadják a lényeget ők is.

"pilu...
Tulajdonképpen nem sok értelme van ehhez hozzászólni, mert magadat minősítetted ezzel a csodálatos színvonalú és tartalmú írásoddal, de sajnos nem tudom megállni, h a sok-sok hülyeség közül ne emeljek ki párat.

„Ti vagytok az árja?”
„A kérdésetek felvetése jogos. De a válaszotok mi? Vagonba velük?”
„A cigánykérdésed jogos, de a gázkamrás megoldás egyrészt nem túl píszí…”
Ezeket hol hallottad/olvastad? Nyilván rtl klub, tv2, atv, népszabadság stb… Pontosítok: a Magyar Gárda vezetőitől vagy tagjaitól mikor és hol hallótál ilyen vagy ezekre utaló kijelentéseket? Ez a kérdés természetesen mindenkinek szól.
Vagy jól érzem, h ezek olyan következtetések, amiket pl abból vontál le, h egyenruhájuk van és azt hangoztatják tenni akarnak a nemzetért-> nácik!! Gratulálok! Ez teljesen logikus! (és még a Gárda tagjai agyatlanok…)

„Amíg Ti masíroztok gyerekcsinálás helyett…”
„Amíg a pöcsödet rázod az Usztics előtt, azalatt dughatnád az asszonyt…”
„dolgozni kéne és nyitottnak lenni”
Erről az jut eszembe 2006 szeptember 17 utáni napokban kicsiny(de erősen mszp-s) városomban is voltak kormányellenes megmozdulások, ami annyiban merült ki, h csoportosan sétáltunk a városban(kb 70ember) és a legcsúnyább amit mondtunk a „gyurcsány takarodj” volt. Néhol megálltunk és elénekeltük a himnuszt mert miért ne. Amúgy semmi rendbontás nem történt semmit nem dobáltunk, rongáltunk, még egy csokipapírt se dobtunk el az utcán. Így vicces volt hallani amikor az ablakokból-többnyire- nyugdíjas nénik és bácsik kiabálták habzó szájjal, h „mocskos szemét csőcselék a kurvaanyátokat takarodjatok haza!!” „dógozni kéne nem itten hőbörögni” ez utóbbi kapcsolódik szorosan a piluféle íráshoz. Mert vannak, akik szerint logikus, h aki koraeste kb. 7kor tüntet az nem dolgozik. Aki egyenruhában felvonul az nem „csinál” gyereket. Mert azt akkor (is) kell!! Egész nap! Így megy ez…
Ez a megoldás a cigánykérdésre: versenyezzünk! Ki tud több gyereket csinálni!!
Itt megjegyzem az alapgondolat nem hülyeség, több gyereket kellene vállalni a magyar családoknak! Ez nagyon fontos! De ezt összehozni a Gárda tevékenységével?!? Közben arról beszélni, h ők mennyire agyatlan, idióta pöcsök?!?! SZÁNALMAS"

Legyen ez a végszó.

pilu szánalmas