width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. ápr. 18.

2016. április 18., hétfő

Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt,...

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com
SF 
Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt,...
Apr 18th 2016, 04:12

Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt, akkor valószínűleg nem lett volna ez a bevándorlás ellenes nagy kiállásuk tavaly, elsunnyogták volna az egészet a francba. Ezzel is csak a Jobbik vitorlájából vélték kifogni a szelet, hát most vitorlázhatnak a viharban amit arattak. Az jó, ha a visegrádi országokkal együtt sikerül a liberál bolsevik kulturális marxista - egalista új szovjetunió eszetlen nyugat migráns kvóta - diktátumát és más progresszív liberális kártételeit kivédeni, de a bizalom továbbra is abban van aki egyáltalán kiváltotta a jobbra tolódást azzal, hogy visszahelyezte a közbeszédbe a mindennapi életünket érintő nemzeti értékek fontosságát. Ez nem összeesküvés elmélet, pár liberós politikai elemzés pont ettől a jobboldalisági versenytől tart. :) Mire nem telik a political capitalnek "a szélsőjobb ellen" "tudományos módszerekkel" ami annyi, hogy ballibbant firkászok és álcivilek össze szerkesztik céljaikat és ideológiájukat, szűk atlantista-cionista érdekkörükből kiindulva azért aztán a valóságtól és főleg a nemzettől teljesen függetlenül. Ezekből megtudhatjuk, hogy tulajdonképpen az oroszok a világ urai, mert mindent ami nem a helyi szdsz ők pénzelnek és szerveznek. :Đ

A fősodratú "mérsékelt" pártok sehol sem képviselik nemzetüket, sőt polgáraik érdekeit se. Bal, jobb, zöld, szocdem egy s ugyanaz a brancs, megélhetési bürokraták, megvásárolt báb senkik. Aztán jön ilyen AFD meg NPD amire tüzet okádnak az establishment pártjai és a zsidó média. Úgy megy ez a németeknél is, mint nálunk az index-444 és a rtl klub félék heti rendszerességű (csak) szerintük "Jobbikhoz köthető" embereket bemutató botránycsinálási kísérletei. Ha nem találnak lejárató anyagot mert nincs bizonyíték, akkor majd ők tesznek oda. Van az indexnél egy hivatásos keletgyűlölő dezső andrás, fajtajellegzetes módszerük ? rágalmakat és pletykákat szednek csokorba, aztán az lesz a tudományos alaposságú stratégiai elemzés. Fóbia, csúsztatás, uszítás, totális neolib elfogultság, önkritika teljes hiánya, egy mondaton belüli meghazudtolódások pl ők nem liberálisok aztán leszélsőségesezi a "Bojkottáljuk a liberális médiát" + "soha többé liberális + bal oldalt" fb oldalakat. Ha így lát minket az ellenség akkor jó hülyék, a hatalom kutyái.

Azt nem értem ezek után egy liberális miért csodálkozik, ha megnevezik és címkézik, az ő érdekköreit viszonzásuk az atlantista-cionista vagy egyéb rokon értelmű IGAZ jelzéssel illetik. A háborút a nép ellen ők kezdték, amúgy nem csak a magyar nép ellen.

Amit emlegettem az a PC_SDI_Boll_tanulmany_EurazsiaiVagyok.pdf ebben dezső andrás és a political capital szégyenszemre két MTA-s nevet is látok, és valami gulyás józsef liberális politikus nevét aki 1990–2010 közt volt szardsz-es országgyűlési nem minket képviselő. Jó források, b+.

http://magyaridok.hu/cimke/political-capital

Bedarálták a 27 milliárd forintos tanulmányokat Miért kellett ledarálni, megsemmisíteni ezeket a tanulmányokat, mi titkolnivalója van Gyurcsányéknak és Bajnaiéknak?

http://magyaridok.hu/belfold/bedaraltak-27-milliard-forintos-tanulmanyokat-585373/

Van bőr a pofájukon a magyar népet szélsőségesezni? Hogy nem elég felnőtt a magyar szavazó, amiért nem ballibet támogat mert "nem látja be miért kellenek a megszorítások"? :P

Így szavazz az együtt pm-re, bebukott zsidó bűnbanda. Csak azért szabadlábon, mert az általuk írt jog is a pénz útján jár. Kis együttpéemmes zs qrva megy balhézni a kórházakba, aztán amikor rajtuk múlt, a liberális horváth (hordágy, hóhér) ágnes vezetésével egymás után zárták be a kórházakat csak úgy porzott.

Ha annyira akarna nővérkedni, a végzettségével alapból minek ment politikusnak mikor eü-dolgozó hiány van, de nem hülye csak szemét azért lett ballibbant politikus ez a liba is. Hóhér ági gondolom példaképe, ő a Budai Gyermekkórház bezárásakor azt mondta: „fölösleges a budai jó levegő az asztmás gyermekek gyógyításához". Gondolta, inkább spekulálják el a haverok az értékes hegyvidéki telket, csóró magyarok gyerekeinek nem jár gyógyulás TB-re, a felsőkaszt úgyis magánkórházakba jár.

Már nem titkolják: az EU célja a tömeges, legális bevándoroltatás és a globális világrend

https://www.youtube.com/watch?v=pajPsU_uFY4

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő és dr. Gaudi-Nagy Tamás európai jogi szakjogász, az NJSZ ügyvezetője az Európai Parlament idei áprilisi plenáris ülése után, annak tapasztalatairól beszélgetnek "a színfalak mögött", Strasbourgban.

A témák:

- háborús menekültek helyett most már nyíltan bevándorlókról és munkát kereső, "innovatív" gazdasági migránsokról szólnak a friss EU dokumentumok, a cél: az illegális migráció helyett a tömeges legális bevándoroltatás távoli idegen kultúrákból Európába; a kiemelt vita és a Bizottság közös bevándorlási politikát erőltető veszélyes javaslatának elemzése

- a közös védelmi és biztonságpolitika nem titkolt célja a globális világrend megvalósítása a NATO-t szolgáló közös európai haderővel, a nemzetállamok önálló energia-ellátásának felszámolásával, a II. világháború utáni európai belső határok mindenek feletti védelmével és hosszú távon a nemzeti önrendelkezés és a nemzetállamok megszüntetésével

- a globális tervekkel szembehelyezkedő, rossz nebulók az EU-ban: Magyarország után a szintén "renitens" Lengyelországot próbálják megfegyelmezni, nem sok eredménnyel (a Lengyelországról szóló jelentésről)

- kitekintés: Orbán Viktor miniszterelnök délvidéki látogatásának értékelése és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat erdélyi jogi monitorozó útjának néhány tapasztalata

- a kézdivásárhelyi székely hazafiak üzenete a bukaresti börtönből

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=93232

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast



Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt,...
12:12:10 AM
Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt, akkor valószínuleg nem lett volna ez a bevándorlás ellenes nagy kiállásuk tavaly, elsunnyogták volna az egészet a francba. Ezzel is csak a Jobbik vitorlájából vélték kifogni a szelet, hát most vitorlázhatnak a viharban amit arattak. Az jó, ha a visegrádi országokkal együtt sikerül a liberál bolsevik kulturális marxista - egalista új szovjetunió eszetlen nyugat migráns kvóta - diktátumát és más progresszív liberális kártételeit kivédeni, de a bizalom továbbra is abban van aki egyáltalán kiváltotta a jobbra tolódást azzal, hogy visszahelyezte a közbeszédbe a mindennapi életünket érinto nemzeti értékek fontosságát. Ez nem összeesküvés elmélet, pár liberós politikai elemzés pont ettol a jobboldalisági versenytol tart. :) Mire nem telik a political capitalnek "a szélsojobb ellen" "tudományos módszerekkel" ami annyi, hogy ballibbant firkászok és álcivilek össze szerkesztik céljaikat és ideológiájukat, szuk atlantista-cionista érdekkörükbol kiindulva azért aztán a valóságtól és foleg a nemzettol teljesen függetlenül. Ezekbol megtudhatjuk, hogy tulajdonképpen az oroszok a világ urai, mert mindent ami nem a helyi szdsz ok pénzelnek és szerveznek. :D

A fosodratú "mérsékelt" pártok sehol sem képviselik nemzetüket, sot polgáraik érdekeit se. Bal, jobb, zöld, szocdem egy s ugyanaz a brancs, megélhetési bürokraták, megvásárolt báb senkik. Aztán jön ilyen AFD meg NPD amire tüzet okádnak az establishment pártjai és a zsidó média. Úgy megy ez a németeknél is, mint nálunk az index-444 és a rtl klub félék heti rendszerességu (csak) szerintük "Jobbikhoz kötheto" embereket bemutató botránycsinálási kísérletei. Ha nem találnak lejárató anyagot mert nincs bizonyíték, akkor majd ok tesznek oda. Van az indexnél egy hivatásos keletgyulölo dezso andrás, fajtajellegzetes módszerük ? rágalmakat és pletykákat szednek csokorba, aztán az lesz a tudományos alaposságú stratégiai elemzés. Fóbia, csúsztatás, uszítás, totális neolib elfogultság, önkritika teljes hiánya, egy mondaton belüli meghazudtolódások pl ok nem liberálisok aztán leszélsoségesezi a "Bojkottáljuk a liberális médiát" + "soha többé liberális + bal oldalt" fb oldalakat. Ha így lát minket az ellenség akkor jó hülyék, a hatalom kutyái.

Azt nem értem ezek után egy liberális miért csodálkozik, ha megnevezik és címkézik, az o érdekköreit viszonzásuk az atlantista-cionista vagy egyéb rokon értelmu IGAZ jelzéssel illetik. A háborút a nép ellen ok kezdték, amúgy nem csak a magyar nép ellen.

Amit emlegettem az a PC_SDI_Boll_tanulmany_EurazsiaiVagyok.pdf ebben dezso andrás és a political capital szégyenszemre két MTA-s nevet is látok, és valami gulyás józsef liberális politikus nevét aki 1990-2010 közt volt szardsz-es országgyulési nem minket képviselo. Jó források, b+.

http://magyaridok.hu/cimke/political-capital

Bedarálták a 27 milliárd forintos tanulmányokat Miért kellett ledarálni, megsemmisíteni ezeket a tanulmányokat, mi titkolnivalója van Gyurcsányéknak és Bajnaiéknak?

http://magyaridok.hu/belfold/bedaraltak-27-milliard-forintos-tanulmanyokat-585373/

Van bor a pofájukon a magyar népet szélsoségesezni? Hogy nem elég felnott a magyar szavazó, amiért nem ballibet támogat mert "nem látja be miért kellenek a megszorítások"? :P

Így szavazz az együtt pm-re, bebukott zsidó bunbanda. Csak azért szabadlábon, mert az általuk írt jog is a pénz útján jár. Kis együttpéemmes zs qrva megy balhézni a kórházakba, aztán amikor rajtuk múlt, a liberális horváth (hordágy, hóhér) ágnes vezetésével egymás után zárták be a kórházakat csak úgy porzott.

Ha annyira akarna novérkedni, a végzettségével alapból minek ment politikusnak mikor eü-dolgozó hiány van, de nem hülye csak szemét azért lett ballibbant politikus ez a liba is. Hóhér ági gondolom példaképe, o a Budai Gyermekkórház bezárásakor azt mondta: "fölösleges a budai jó levego az asztmás gyermekek gyógyításához". Gondolta, inkább spekulálják el a haverok az értékes hegyvidéki telket, csóró magyarok gyerekeinek nem jár gyógyulás TB-re, a felsokaszt úgyis magánkórházakba jár.

Már nem titkolják: az EU célja a tömeges, legális bevándoroltatás és a globális világrend

https://www.youtube.com/watch?v=pajPsU_uFY4

Dr. Morvai Krisztina EP képviselo és dr. Gaudi-Nagy Tamás európai jogi szakjogász, az NJSZ ügyvezetoje az Európai Parlament idei áprilisi plenáris ülése után, annak tapasztalatairól beszélgetnek "a színfalak mögött", Strasbourgban.

A témák:

- háborús menekültek helyett most már nyíltan bevándorlókról és munkát kereso, "innovatív" gazdasági migránsokról szólnak a friss EU dokumentumok, a cél: az illegális migráció helyett a tömeges legális bevándoroltatás távoli idegen kultúrákból Európába; a kiemelt vita és a Bizottság közös bevándorlási politikát erolteto veszélyes javaslatának elemzése

- a közös védelmi és biztonságpolitika nem titkolt célja a globális világrend megvalósítása a NATO-t szolgáló közös európai haderovel, a nemzetállamok önálló energia-ellátásának felszámolásával, a II. világháború utáni európai belso határok mindenek feletti védelmével és hosszú távon a nemzeti önrendelkezés és a nemzetállamok megszüntetésével

- a globális tervekkel szembehelyezkedo, rossz nebulók az EU-ban: Magyarország után a szintén "renitens" Lengyelországot próbálják megfegyelmezni, nem sok eredménnyel (a Lengyelországról szóló jelentésrol)

- kitekintés: Orbán Viktor miniszterelnök délvidéki látogatásának értékelése és a Nemzeti Jogvédo Szolgálat erdélyi jogi monitorozó útjának néhány tapasztalata

- a kézdivásárhelyi székely hazafiak üzenete a bukaresti börtönbol

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=93232?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő és dr. Gaudi-Nagy Tamás európai jogi szakjogász, az NJSZ ügyvezetője az Európai Parlament idei áprilisi plenáris ülése után, annak tapasztalatairól beszélgetnek "a színfalak mögött", Strasbourgban.

Ha egyedül lenne hagyva a fidesz, azaz rajta kívül nem volna magát nemzetinek valló parlamenti párt, akkor valószínűleg nem lett volna ez a bevándorlás ellenes nagy kiállásuk tavaly, elsunnyogták volna az egészet a francba. Ezzel is csak a Jobbik vitorlájából vélték kifogni a szelet, hát most vitorlázhatnak a viharban amit arattak. Az jó, ha a visegrádi országokkal együtt sikerül a liberál bolsevik kulturális marxista - egalista új szovjetunió eszetlen nyugat migráns kvóta - diktátumát és más progresszív liberális kártételeit kivédeni, de a bizalom továbbra is abban van aki egyáltalán kiváltotta a jobbra tolódást azzal, hogy visszahelyezte a közbeszédbe a mindennapi életünket érintő nemzeti értékek fontosságát. Ez nem összeesküvés elmélet, pár liberós politikai elemzés pont ettől a jobboldalisági versenytől tart. :) Mire nem telik a political capitalnek "a szélsőjobb ellen" "tudományos módszerekkel" ami annyi, hogy ballibbant firkászok és álcivilek össze szerkesztik céljaikat és ideológiájukat, szűk atlantista-cionista érdekkörükből kiindulva azért aztán a valóságtól és főleg a nemzettől teljesen függetlenül. Ezekből megtudhatjuk, hogy tulajdonképpen az oroszok a világ urai, mert mindent ami nem a helyi szdsz ők pénzelnek és szerveznek. :Đ

A fősodratú "mérsékelt" pártok sehol sem képviselik nemzetüket, sőt polgáraik érdekeit se. Bal, jobb, zöld, szocdem egy s ugyanaz a brancs, megélhetési bürokraták, megvásárolt báb senkik. Aztán jön ilyen AFD meg NPD amire tüzet okádnak az establishment pártjai és a zsidó média. Úgy megy ez a németeknél is, mint nálunk az index-444 és a rtl klub félék heti rendszerességű (csak) szerintük "Jobbikhoz köthető" embereket bemutató botránycsinálási kísérletei. Ha nem találnak lejárató anyagot mert nincs bizonyíték, akkor majd ők tesznek oda. Van az indexnél egy hivatásos keletgyűlölő dezső andrás, fajtajellegzetes módszerük ? rágalmakat és pletykákat szednek csokorba, aztán az lesz a tudományos alaposságú stratégiai elemzés. Fóbia, csúsztatás, uszítás, totális neolib elfogultság, önkritika teljes hiánya, egy mondaton belüli meghazudtolódások pl ők nem liberálisok aztán leszélsőségesezi a "Bojkottáljuk a liberális médiát" + "soha többé liberális + bal oldalt" fb oldalakat. Ha így lát minket az ellenség akkor jó hülyék, a hatalom kutyái.

Azt nem értem ezek után egy liberális miért csodálkozik, ha megnevezik és címkézik, az ő érdekköreit viszonzásuk az atlantista-cionista vagy egyéb rokon értelmű IGAZ jelzéssel illetik. A háborút a nép ellen ők kezdték, amúgy nem csak a magyar nép ellen.

Amit emlegettem az a PC_SDI_Boll_tanulmany_EurazsiaiVagyok.pdf ebben dezső andrás és a political capital szégyenszemre két MTA-s nevet is látok, és valami gulyás józsef liberális politikus nevét aki 1990–2010 közt volt szardsz-es országgyűlési nem minket képviselő. Jó források, b+.

http://magyaridok.hu/cimke/political-capital

Bedarálták a 27 milliárd forintos tanulmányokat Miért kellett ledarálni, megsemmisíteni ezeket a tanulmányokat, mi titkolnivalója van Gyurcsányéknak és Bajnaiéknak?

http://magyaridok.hu/belfold/bedaraltak-27-milliard-forintos-tanulmanyokat-585373/

Van bőr a pofájukon a magyar népet szélsőségesezni? Hogy nem elég felnőtt a magyar szavazó, amiért nem ballibet támogat mert "nem látja be miért kellenek a megszorítások"? :P

Így szavazz az együtt pm-re, bebukott zsidó bűnbanda. Csak azért szabadlábon, mert az általuk írt jog is a pénz útján jár. Kis együttpéemmes zs qrva megy balhézni a kórházakba, aztán amikor rajtuk múlt, a liberális horváth (hordágy, hóhér) ágnes vezetésével egymás után zárták be a kórházakat csak úgy porzott.

Ha annyira akarna nővérkedni, a végzettségével alapból minek ment politikusnak mikor eü-dolgozó hiány van, de nem hülye csak szemét azért lett ballibbant politikus ez a liba is. Hóhér ági gondolom példaképe, ő a Budai Gyermekkórház bezárásakor azt mondta: „fölösleges a budai jó levegő az asztmás gyermekek gyógyításához". Gondolta, inkább spekulálják el a haverok az értékes hegyvidéki telket, csóró magyarok gyerekeinek nem jár gyógyulás TB-re, a felsőkaszt úgyis magánkórházakba jár.

Már nem titkolják: az EU célja a tömeges, legális bevándoroltatás és a globális világrend

https://www.youtube.com/watch?v=pajPsU_uFY4

Dr. Morvai Krisztina EP képviselő és dr. Gaudi-Nagy Tamás európai jogi szakjogász, az NJSZ ügyvezetője az Európai Parlament idei áprilisi plenáris ülése után, annak tapasztalatairól beszélgetnek "a színfalak mögött", Strasbourgban.

A témák:

- háborús menekültek helyett most már nyíltan bevándorlókról és munkát kereső, "innovatív" gazdasági migránsokról szólnak a friss EU dokumentumok, a cél: az illegális migráció helyett a tömeges legális bevándoroltatás távoli idegen kultúrákból Európába; a kiemelt vita és a Bizottság közös bevándorlási politikát erőltető veszélyes javaslatának elemzése

- a közös védelmi és biztonságpolitika nem titkolt célja a globális világrend megvalósítása a NATO-t szolgáló közös európai haderővel, a nemzetállamok önálló energia-ellátásának felszámolásával, a II. világháború utáni európai belső határok mindenek feletti védelmével és hosszú távon a nemzeti önrendelkezés és a nemzetállamok megszüntetésével

- a globális tervekkel szembehelyezkedő, rossz nebulók az EU-ban: Magyarország után a szintén "renitens" Lengyelországot próbálják megfegyelmezni, nem sok eredménnyel (a Lengyelországról szóló jelentésről)

- kitekintés: Orbán Viktor miniszterelnök délvidéki látogatásának értékelése és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat erdélyi jogi monitorozó útjának néhány tapasztalata

- a kézdivásárhelyi székely hazafiak üzenete a bukaresti börtönből

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=93232