width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015.08.03.

2015. augusztus 3., hétfő

RSS-Feed of Scall Fast

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

RSS-Feed of Scall Fast
SF

Jó tudni kik állnak e szennyoldalak mögött. Deanonimizálni az összeset, körülbelül olyan mint köveket...
8/3/2015 1:11:57 AM

Jó tudni kik állnak e szennyoldalak mögött. Deanonimizálni az összeset, körülbelül olyan mint köveket emelgetni aztán látni amik azok alól előmásznak különféle férgek, közös bennük hogy rothadásból élő lények. Nem meglepő módon tisztességtelenségben megőszült magyargyűlölő szocionista ez is, az ifjak meg rendszerint "hipszter" neolib zsidógyerekek.

Meg lehet neki köszönni az index fórumos magyarellenes balliberális munkásságát, ő és a brancsa béliek nyomultak ott ezerrel, valahol gépnarancson van egy poszt arról hogy állítólag elfideszesedett az a fórum és hogy milyen nácik a moderátorok amiért a legmocskosabb topikokat sorozatos balhék után törölték. Mennyire kell ahhoz sötétnek lenni, hogy valaki lenácizza az indexet is, úr Isten :D

Sas szennyoldala fegyverkezéssel rágalmazza az MNA-t!

http://nemzetiarcvonal.net/2015/07/30/sas-szennyoldala-fegyverkezessel-ragalmazza-az-mna-t/

július 30, 2015 NemzetiArcvonal.net

A leszerepelt újságíró, Sas István a Magyar Nemzeti Arcvonal elleni fellépést sürgeti internetes szennylapjában, a gépnarancsban. Magyarország belügyminiszterét, Pintér Sándort pedig minősíthetetlen hangnemben szólítgatja ez a letűnt korokban is középkategóriásnak számító firkász.

Maga idejében megfordult ugyan ez a jó Sas István a közszolgálati média számos pontján, sőt, volt olyan hely, ahol szerkesztőségi vezetőként is alkalmazták. Mivel éleslátásáról soha nem tett tanúbizonyságot, ezért csak és kizárólag párt vonalon volt képes ilyen magas pozícióba jutni. A Foxi-Maxi-ra vágyott, de a Marx Károlyról elnevezett egyetem padjait koptatta.

Hogy aztán idős korára egy olyan internetes trágyadombon kapirgálhasson, mint a gépnarancs. Igazán büszke lehet magára. Az általa főszerkesztett lap cikkeinek színvonala minősíthetetlen. A szerkesztőségi névsort végigolvasva egy magyar embernek rögtön hányingere lesz. Régi SZDSZ-esek, homoszexuálisok, egyéb véglények. Ezek általános nívójához képest a jó Sas István minket fegyverkezéssel rágalmazó firkálmánya maga a mennyország.

Sas István, a Gépnarancs főszerkesztője

Sas István legfőbb érve az MNA-val szemben, hogy „azok a képen ott fegyverek". A Terrorelhárítási Központ munkatársai hasukat fogják a nevetéstől, nem gondolja, főszerkesztő úr? Rendkívül befolyásos gépnarancsával – hasonló indíttatásból – megtámadhatná akár az amerikai filmipart is. Ott is „vannak géppisztolyok". Ez aztán az érveléstechnika csúcsa. Nem mégiscsak inkább arra a jó Foxi-Maxira sikerült bekerülnie? Ott tanulhatta azt is, hogy aki magyar, az nyilas, nemde? Airsoft fegyverekről még nem hallott?

Borzasztó, a TEK képén is „vannak fegyverek". Írjon ellenük is, hátradőlve figyeljük, mi sül ki belőle!

A Magyarországra illegálisan betolakodó szemétáradatot, a buzikat és a magyarellenességet felmagasztaló szennylapja lassan a történelem szemétdombjára kerül. Az Orbán-kormány magyar érdekeket szolgáló intézkedéseit gyalázó, gusztustalan (és nem Gusztos-talan) lényekből álló szerkesztősége pedig elfoglalja méltó helyét a sajtótörténelemben. Addig pedig, csak olvasson nyugodtan minket, hogy valami értelmes forráshoz jusson, főszerkesztő úr!

Egerszegi Gyula — NemzetiArcvonal.net

 

Két világ harcol egymással: az ő világuk, és a mi világunk. Fliegauf, ámon, dübörög a nemzeti rock,...
8/3/2015 12:50:05 AM

Két világ harcol egymással: az ő világuk, és a mi világunk.

Fliegauf, ámon, dübörög a nemzeti rock, akárkik, mondig csak a nemzetiek lejáratása a cél. És valahogy sose magyarok e fos alkotások mellesleg "nemzeti" kulturális alapból IS agyonpénzelt elkövetői. De nem is svábok vagy egyiptomiak. :P

Veszettek - reflektál a szélsőjobb

http://kitartas.net/2015/08/01/veszettek-reflektal-a-szelsojobb

Nem lepődtünk meg. Nincs új a Nap alatt. Hiába várnánk, hogy egy olyan film legyen bemutatva, mely nemzetünk erényeit, értékeit, örökségét mutatja be - vagy esetleg a valóságot a cigányság bűnözési adatairól, a zsidóság véleményét saját szerepükről a világban, esetleg a multikulturalizmus pusztító realitását Európa-szerte, ez a rendszer nem az a rendszer. Nem, a gonosz megtestesítője ismét az országát védő fehér ember. Goda Krisztina "Veszettek" című filmjében a szokásos üzenettel találkozhatunk, amit évtizedek óta sulykolnak belénk: aki saját népét tiszta szívvel szereti és küzd fennmaradásáért, az csak gyűlöletből cselekedhet.

Alaptalan, irreális; mint, ha a liberálisok által vizionált világképen kívül nem létezne más, csak a gyűlölet világa. Mint, ahogyan a középiskolai tanulmányokban: senki sem csodálkozik azon, hogy szinte kizárólag csak a Nyugat írói vannak az irodalomkönyvekben? Esetleg más nem is létezhetett? Vegyük már észre a manipulációt! Ez az "alkotás" is egy tudatos ferdítés.

A történet szerint két nehéz helyzetben élő fiatal egy karizmatikus vezető hatására belép egy helyi szélsőjobboldali rendvédelmi szervezetbe, ahol a végére kiderül, csak a féktelen gyűlölet a mérvadó. Ennél nagyobb sületlenséget nem agyalhattak volna ki. A vak gyűlöletnek mi sem vagyunk pártján, de nem is kötődik hozzánk. Mellesleg lássuk már be ép ésszel: biztos a gyűlölet az okozója sok jelenségnek, s nem a racionálisan felismert ismeretek alkotta ösztönzés?

Két dolgot most leszögezünk. Az egyik, hogy aki a családját védi, az nem a családját veszélyeztető idegent gyűlöli, hanem a családját szereti - ez vezérli. A nemzet pedig családok összessége, így aki harcol érte, igaz szeretetből teszi. Aki ezt képtelen megérteni, számára nem is próbálunk részletesebb választ nyújtani, felesleges. A másik, hogy a szélsőjobboldal terminológiája e perspektívából már régen idejét múlt! A skinhead szubkultúra a múlté, lecsengett - vannak még elszórt foszlányai, de politikai szempontból impotens jelenség. Nem, szabadidőnkben nem verekedni járunk a terekre, ha esetleg e film kapcsán valaki ilyenre asszociál. A szélsőjobboldal professzionalizálódott, régen meghaladta a rendszer által elképzelt kereteket. Nem bőrfejű, bakancsos huligánok alkotják sorainkat, hanem becsületes munkások, diplomázott értelmiségeik, szorgalmas egyetemisták, céltudatos diákok, s a társadalom széles rétegeinek képviselete. Persze sajnálatos, hogy ilyen alapvető tényeket kell közölnünk, de e film kapcsán nem hagyhatjuk a hazugság terjeszkedését.

Filmvásznon a holokauszt, a skinheadek, a gyűlölet, az embertelenség. Emellett könyvek, sajtókiadványok és még sorolhatnánk. Irreálisabbnál irreálisabb sztorikat raknak elénk. Minden lehetséges eszközzel azon munkálkodnak, hogy elnyomják az európai nemzetek öntudatra ébredését. Miért? Mert az rendszerük és uralmuk végét jelentené.

Két világ harcol egymással: az ő világuk, és a mi világunk. Az ő világuk a sunyi, aljas, romboló akciók halmaza, hogy eltöröljék a természeti törvények által biztosított civilizációt. A mi világunk, a család, a nemzet, az európai büszkeség, a hagyományok, az örök értékek és az eszményi ember világa, mely megalkotta a nyugati kultúrát. Mi védjük és biztosítjuk ennek jövőjét, viszont ők pont ezt akarják elpusztítani.

Ez a film is csak eszköz arra, hogy lyukat üssenek a magyar nemzet és az európai ember büszkeségén.

Hát nem fogtok megetetni minket ezzel! Felébredünk, méghozzá hamarosan. És azoknak, akik a nemzet élni akarását gátolni akarják, meg fognak fizetni érte!

Pados Balázs - Kitartás.net

 

Az álcivilkedés ezért nemzetellenes tevékenység, hazaárulás. Mert a népet akarják leváltani, szükségszerűen...
8/3/2015 12:34:33 AM

Az álcivilkedés ezért nemzetellenes tevékenység, hazaárulás. Mert a népet akarják leváltani, szükségszerűen antidemokratikus is. De hát mit várhat az ember a zsidóságtól, a befogadó ország és annak népe iránti hűséget, tiszteletet, szeretetet SOHA!

Magyarul is beszélő izraeli zsidók és budapesti fajtársaik irányítják az álcivil szervezeteket, soha semmi közük nem volt a magyarsághoz.

Ha rajtuk múlna, egy tusványosi beszédhez hasonló nemzetféltő megnyilvánulás már mint gyűlöletbeszéd börtönbüntetést vonna maga után. Balliberális megnyilvánulások és pártok mögött ott áll a legsötétebb népelnyomó felsőbbrendűsködő fajgyűlölő zsidóság. Érveik nincsenek, a betolakodók a magyar adófizetőknek kerülnek súlyos pénzekbe. Ne hivatkozzanak keresztény elvekre, ezek a ballibbant barmok keresztények sose voltak, már a kezdet kezdetén is Jézus-ölők, később szabadkőművesek, liberálisok, aztán kommunisták, majd mostanság megint neoliberálisok. Ez a zsidóság alaptermészete, élősködni és rombolni.

Érzelmekre hatni próbáló irracionális süket duma pl. a "szegény menekült gyerekek" mém. Na most, azon túl hogy a nők gyerekeket szülnek, akikből aztán (ha férfiak) harcosok lesznek (valami filmben hallottam, de IGAZ), senki nem hívta őket ide, és útjuk során nem ez az első biztonságos ország, olyanok akár Afrikában vagy a Közel - Keleten is akadnak. Megélhetési bevándorlók, iszlámállamFos dzsihadista beszivárgók. Igaz ez, annyira hogy nem is ide tartanak, csak ide fogják visszazsuppolni őket a nyugati országok!!

A hazaárulásért meglesz a fizetség, egyelőre néputálat aztán majd a népítélet. Látom 96-99% körül van a betolakodók elutasítottsága, aki leszavazta az érdekes módon megint 3-4% - ennyien vannak a zsidaink, a mindenkori vadliberális párt támogatottsága is ekörül mozog, amúgy. :D

Hálózatépítést folytatnak a liberálisok a bevándorlók mozgósítására

http://hidfo.ru/2015/08/halozatepitest-folytatnak-liberalisok-bevandorlok-mozgositasara/

Marginális, társadalomellenes csoportok meg akarják akadályozni a déli határzár megépítését. Télen újra tömegbázishoz juthatnak a kormányellenes megmozdulások, a tüntetők épp most vonulnak be Magyarországra.

A Napi Gazdaság beszámolója szerint jelentős összegű pénzbírság szabható ki mindazokra, akik akadályozni, hátráltatni próbálják a határzár megépítését;

http://www.napigazdasag.hu/cikk/52004/

300 ezer forint bírsággal sújtható, aki a határzár területére tartó munkagépek, szállító járművek be- és kijutását akadályozza. Aki az építési munkálatok megzavarása céljából bármilyen egyéb tevékenységet végez, akár 150 ezer forint közigazgatási bírságot is fizethet. Emellett 50 ezer forint bírsággal sújtható, aki építés vagy karbantartás során illetéktelenül belép a határzár területére. Igen elgondolkodtató intézkedés, aminek kapcsán fel kell tennünk a kérdést, egyáltalán miért van ilyenre szükség.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn jelentette be, hogy a déli határzár a tervezettnél korábban, augusztus 31-ig meg kell épüljön. Ugyanakkor, a baloldali liberális ellenzéki sajtó már hetekkel ezelőtt is arról beszélt, hogy a határzár építése miatt humanitárius válság alakulhat ki. Ennek érdekében a legkülönbözőbb civil szervezetek folytatnak segítő tevékenységet, ami az ételosztástól a jogsegélynyújtáson át az egyszerű információszolgáltatásig igen széles skálát lefed. A civilek fokozódó aktivitásának politikai vonatkozásai most is láthatóak: a "gondoskodó állam" ideáját mereven elutasító liberálisok most felróják a kormánynak, hogy a civil szervezetek által végzett segítő munkát valójában az állam kellett volna végezze. Ezzel alátámasztják a baloldali pártok propagandáját, ami a bevándorlás támogatását folytatja annak ellenére, hogy a többségi társadalom élesen elutasítja azt.

A baloldali liberális pártok propagandáját támogató tényező minimális, éppen a többségi lakosság ellenállása miatt. Ugyanakkor, a civil csoportok bevándorlókat segítő működésének van egy egyelőre nehezen felismerhető mellékterméke; létrejönnek olyan hálózatok, melyeket később a baloldal politikai mozgósításra is felhasználhat. Mostanra számos olyan Facebook-csoport jött létre, ahol a bevándorlóknak tájékoztatást adnak, segítik őket eligazodni a magyarországi viszonyok közepette, ameddig lezajlik a menedékkérők eljárása. Ez egyben azt is jelenti, hogy

vannak olyan Facebook-csoportok, amelyekhez tömegével csatlakoznak Magyarországra érkező bevándorlók.

Sajnos ennek megítélése kapcsán azt kell kiinduló pontnak tekintenünk, hogy Magyarországon a baloldal agresszív hálózatépítése mostanra teljes egészében felszámolta a valódi civil szférát. Emiatt feltételezhető, hogy egyes civil csoportok vezetői nem merő önzetlenségből gyűjtik egy csokorba az interneten bevándorlók tömegeit, hanem ez a balliberális pártok társadalmi beágyazottságának növelésére tett célzott kísérlet.

Mostanra naponta több mint ezer illegális bevándorló érkezik Magyarországra. Egy részük beadja a kérelmet, aminek elbírálása, bár gyorsítják az ügyintézést, gyakran több hónapot is igénybe vehet – ami azt jelenti, hogy még télen is itt lesz az ország területén. Eközben a nyílt menekülttáborokban saját okostelefonján fogadja a Facebook-csoportok üzeneteit.

A liberális sajtó által emlegetett humanitárius katasztrófa valójában egy ketyegő időzített bomba a kormány számára, ugyanis;

mire jönnek az első fagyok, több mint százezer bevándorló továbbra is Magyarországon lesz
ha itt vannak, nyilván tenni kell valamit az ellen, hogy megfagyjanak
ennek valószínűleg ők is hangot adnak majd, esetleg a korábban önzetlen segítséget nyújtó Facebook-csoportok szervezésében.

Azok a Facebook-csoportok, melyek most még önzetlenül segítenek a bevándorlóknak, az első fagyok beállta idején egy szervezési közeggé válnak, amin keresztül a Magyarországon tartózkodó bevándorlók tömegei akár egyik napról a másikra is mozgósíthatók.

Természetesen a kormány ellen – mert ki mástól kellene követelniük a fűtést, több és jobb meleg ételt, jobb körülményeket a menekülttáborokban, ha nem a kormánytól? Ha más nem, az önzetlen civil segítség minden bizonnyal a Facebook-on keresztül megmondja nekik, kitől és hol kell követelni. Az Európai Unió nyugati országaiban – de akár már a térségi országokban is – számos példát láthatunk arra, hogy az illegális bevándorlók tömeges zavargásokat kezdtek, a menekülttáborok használói céltalan pusztítással adtak hangot elégedetlenségüknek. Csehországban egy Prágától 70 kilométerre működő táborban pénteken a bevándorlók megpróbáltak kitörni a zárt menekülttáborból, és rátámadtak a kivezényelt rendőrökre. Magyarországon sem nehéz példát találni ehhez hasonló esetekre; június 29-én a debreceni menekülttáborból több mint száz, botokkal, késekkel felfegyverzett bevándorló rontott ki, és a környéken autókat rongáltak meg, felgyújtottak út menti kukákat. Nem kell túlzott kreativitás ahhoz, hogy a liberális baloldal az értelmetlen pusztítást – az önzetlenség leple alatt – politikai célokra felhasználja.

Ameddig nem zártan működnek a menekülttáborok, még az első fagyok beállta előtt számolni kell azzal, hogy bármelyik nagyvárosban, egyik napról a másikra is feltűnhet egy afrikai bevándorlók tömegeiből szerveződő flashmob, aminek szervezését nem lehet előre megjósolni, mert a bevándorlókat most "önzetlenül" segítő csoportok adminisztrátorai egyik napról a másikra is dönthetnek úgy, hogy a kormány miatt "humanitárius katasztrófa van", ők pedig segítenek megszervezni egy ilyen megmozdulást, amit természetesen a fővonalú liberális sajtó is megtámogat.

Ezzel a látszólagos, a valódi civil segítők őszinte naivitását kihasználva felépített szervezési módszerrel ősz végére előállhat egy olyan helyzet, ami tavaly minden erőfeszítésük ellenére kudarcba fulladt: több ezer tüntető (bevándorló) Budapesten, balliberális szimpátiatüntetés, EU-zászló kibontása után sajtófotó. Kukákat gyújtogató maszkos ismeretlenek, túlzó rendőri erőszak és embertelenség miatt aggódó Gyurcsány Ferenc, és "békés tüntetők elleni agresszív fellépést" elfogadhatatlannak tartó amerikai külügy. A liberálisok ha valamiért, hát ezért meg akarják akadályozni a határzár építését. Épp most sétál be Magyarországra az a tömeg, ami hajlandó lenne akár az Európai Unió zászlaja alatt, a liberalizmus nevében is tüntetni.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions