width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 4.

2008. június 4., szerda

Szélsőjobb zsidózás ? NEM

Szélsőjobb zsidózás ? NEM

Néhány alapinformáció a zsidóságról :

Amerikában igen jelentős a zsidóság befolyása. Ezt egyébként - ahogy erről már többször is meggyőződhettem - maguk a zsidók is elismerik magánbeszélgetések során, mégis, ha a téma a nyilvánosság előtt kerül elő, mindig elkezdenek antiszemitázni. Pedig itt nyilvánvaló tényekről van szó. Ezek szerint ez NEKÜNK, SZERINTÜK tabu téma.

Vajon kinek jó, ha bizonyos tényekről, jelenségekről - ilyen a zsidóság befolyása - nem szabad nyíltan beszélni? Kinek áll érdekében, hogy nem szabad kimondani a nyilvánosság előtt például azt, hogy Hollywoodban aki számít, 99%-ban zsidó? Az a tény, hogy egy közös érdekekkel rendelkező csoport irányítja Hollywoodot ( vagy bármi mást ), szerintem meghatározó hatást gyakorol az adott terület működésére. Miért nem szabad erről nyíltan beszélni?

Az is pusztán véletlen, hogy Amerikában a sajtó és Hollywood ( meg persze a politika és a gazdasági élet ) nagy része zsidó kézben van? Nincsen ebben szerepe a zsidóság összetartásának, tehát annak, hogy egy befolyásos zsidó szinte mindig a saját fajtatársát fogja segíteni egy gójjal szemben?

Ha elismerjük a felvetés jogosságát, tehát, hogy a zsidók igenis segítik egymást és ez döntő szerepet játszik - sokuk kétségtelen tehetségén felül - a térfoglalásukban, akkor szerintünk érdeke-e a nem zsidóknak ( gójoknak ), hogy egy pár százalékos kisebbség kezében ekkora hatalom összpontosuljon?

És, ha te is úgy gondolod, hogy nekünk, gójoknak nem érdekünk, hogy egy törpe kisebbségnek ekkora befolyása legyen, akkor milyen módon kellene fellépni ezzel szemben? Mert szerintem ennek első lépése a figyelemfelhívás kell, hogy legyen, hogy minél több emberben tudatosuljon e jelenség és az, hogy ez nekünk nem áll érdekünkben. Persze aki megteszi ezt, az már antiszemitának számít a zsidók, és a hozzájuk hasonlóan gondolkodó szemében... Pedig sokan hiányolják a magyarság összefogását, egyébként teljesen jogosan.

Miért települnek napjainkban egyre növekvő számban zsidók Magyarországra? Miért volt az 1940 előtti Magyarország az európai zsidóság második legnagyobb gazdaországa? (és, mint látjuk, manapság még ezért is hálátlanok)

Azért, mert a magyar nép toleráns és vendégszerető, ezért beengedte őket. Van egy olyan mondás, hogy vendégségben nem szarunk az asztalra, nos a zsidók megtették, és megteszik ezt folyamatosan. Sok más nemzet nem engedte letelepedni őket. Talán prosperitást, gazdasági fellendülést reméltek a vendégektol, de ez soha nem realizálódott, legalábbis nem a házigazdák számára. Jelenleg sem azon fáradozik a - többségében szintén zsidókból álló - kormány, hogy az ország nagy többségének (a gojoknak) jobb életkörülményeket biztosítsanak.

A zsidóság soha nem fog asszimilálódni sem a magyarsághoz, sem más nemzetekhez. A legrasszistább fajta, ami soha nem akar keveredni azzal a nemzettel, amit eleve lenéz. Ha zsidó vagy, és megkérdezed hittestvéreidet, mi a legfontosabb, legtiszteletreméltóbb dolog az életben, 10-bol 9-szer az lesz a válasz: a vérvonal.

Ha gój vagy, nem kapsz egyenes valaszt.

És ugye itt van még a jolly joker kérdés. :-)

Nincs rá bizonyíték, hogy Hitler ki akarta volna irtani a zsidóságot. Deportálni akarta, ami nagyrészt sikerült is. Hogy miért kezdett bele, az visszanyúlik az 1850-es évekig, amikor a jelenlegi Németország területén élő zsidók egyenjogúsághoz jutottak, cserébe az asszimilálódásért. A hirtelen jött jogaikat azonnal kiaknázták, miközben természetesen NEM AKARTAK asszimilalodni. Még annyira sem, hogy egyáltalán Németország legfontosabb, leglényegesebb érdekeit és értékeit magukénak vallják - ahogy manapság például az USA bevándorláspolitikája ezt megköveteli.

Ötödik hadoszlop, belső ellenség, mely ráront a többségi nemzetre, ha csak teheti. Manapság a neolib zsidó lobbicsoportok pénzügyi eszközökkel rombolják a befogadó országok társadalmait, mert az kevésbé feltűnő. Melyik az a befogadó nép, amelyik szó nélkul tűri ezt az arcátlansagot? Sem a Rómaiak, sem a spanyolok, sem az oroszok, stb. nem tűrték.

Volt is KATORGA még a cár idején. Ez a szó nem pogromot jelent, hanem azt, hogy pl. elvitték a törökök és a japánok elleni háborúba katonának a zsidókat. Mert nekik csak az előnyök kellenek, de a nemzet védelmében semmilyen részt nem kívánnak vállalni. Sajnos ez sem vezetett eredményre ; ez a nép semmiből nem tanul.

Miközben még a tisztán fehér emberek csoportja a genetikai markerek alapján heterogén, addig a faji tisztaságukat többezer éve BELTENYÉSZETTEL őrző homogén zsidóságra nem áll.

A történelem során soha nem a "fehér ember" zsidók elleni kirekesztő politikájáról volt szó, ahogy ezt a zsidók előszeretettel hangoztatják, hanem pont fordítva! A befogadó nép megpróbálta beilleszteni őket a társadalomba, de ez egy lemorzsolódó kisebbséget leszámítva (főleg a szegényebb zsidók) legtöbbször nem járt eredménnyel, a zsidóság inkább továbbáll egy országgal, csak ne kelljen beolvadnia. A Spanyol Inkvizíció idején példaul legtöbbjük látszólag kikeresztelkedett, titokban viszont megtartották a fajtisztaságot (főleg a módosabbak), a családok továbbra is a zsidóságon belül házasodtak, hogy a vérvonal, és a vagyon megmaradjon, kirekesztvén ezáltal az őslakosokat. Ezt nevezték Marranos -nak, ez volt a neve a rejtőzködő zsidók -nak, azaz rejtett zsidok-nak.

Izrael, pont ahogy egy francia nagykövet asszony mondta, egy "szaros kis ország", valóban terrorista, szeparatista, rasszista, egy megszalló, brutális, militáns nép egy másik nemzet ősi földjén, egy jogtalan betolakodó, aki a hivatalos ENSZ határain túli területeket tart megszállás alatt, már évtizedek óta.

Ha nem állna mögötte az Egyesült Államok, Izrael már rég nem létezne. A jelenlegi izraeli holokauszt a palesztinok ellen azért is sokkal durvább minden európai zsidóellenes atrocitásnál, mert Palesztína több mint háromezer éve a palesztinoké, viszont Németország, Franciaország, Hollandia, Olaszország, Ausztria, Csehország, Magyarország, Lengyelország, Oroszország soha nem volt a zsidóké.

A "zsidózás" egészen addig nem fog megszűnni, és elavulni, amíg a zsidóság prominens cionista kepviseloi népüket más népek fölé helyezik, és kiváltságos elbírálást követelnek maguknak, valamint amíg társadalmi és közgazdasági neolib / neokon propagandaszólamokat egzakt tényeknek álcázva mutatnak be.