width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. febr. 10.

2013. február 10., vasárnap

Nigel Farage - Az EU egyre inkább a háborúról fog szólni

Nigel Farage - Az EU egyre inkább a háborúról fog szólni



Gyűlölik Európát a muzulmánok mert mi vagyunk a "nyugat"? Nem! Azért mert izraelt támogatták és támogatják a mesterségesen nyakunkra ültetett cionista hazaárulók!

Aki békét akar Európában nem lehet izrael barát. Nem a mi érdekünk az ő kedvükért a Közel-Keleten és Afrikában arabokkal és másokkal harcolni hanem a talmudi törzsi gyűlöletcivilizációé, ami a mi ellenségünk is, és alig közvetve előidézte azt az európai népesedési válságot, amiért egyáltalán kérdés lehet mit kezdjünk a muzulmánokkal.

És anticionista is aki békét akar, már ha gondolkodik és nem a kanálismédia kritikátlan fogyasztója, passzív befogadója. A cionizmus különben is rasszizmus, csak háborúról, a nemzsidó népek elleni permanens harcról szól. Se "népek barátsága", se humanizmus, se tolerancia nincs ezekben a fajta zsidókban.

Amúgy a Korán a Talmudhoz képest kismiska. :)

Nigel Farage, EU, cionizmus, muzulmánok, Afrika, Közel-Kelet, Európa, izrael, izrael-barát, cionista, politika, háború, béke.