width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. febr. 18.

2014. február 18., kedd

Úgy igaz, ahogy Pörzse Sándor mondja. "Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."

Úgy igaz, ahogy Pörzse Sándor mondja. Sőt! 1889-es könyvek, pontosabban bekötött XII. Röpiratok alapján, ükapáinkig és még visszább is így volt. Csak akkor és ott nem volt antiszemétizmus, ahol nem voltak zsidók. El lehet innen menniük. Ne éljenek Magyarországon olyanok, akik gyűlölik a magyarokat. Különben is, az ilyen mélyzsidók más országban szintén utálják a helyi államalkotó nemzetiséget!

"Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."

https://kuruc.info/r/39/124016/

Két rossz közül kisebbik a Fidesz, de minek mindkettő, mikor ott a Jobbik!

Két rossz közül kisebbik a Fidesz, de minek mindkettő, mikor ott a Jobbik!

Igaza van! 2010 előtt talán jobb volt? Ráadásul akkor sokkal könnyebb dolguk volt a kormányoknak : 2008 ősztől 2010 tavaszig jó másfél évük volt csak a válságban, amikor is azonnal a kisembert kezdték el nyúzni : folyamatosan rakták ránk a terheket, megszorításokat!

FB

"Így nincs értelme, amíg a saját kifosztóidat támogatod.

Kérdezem én:

- Az MSZP visszaadja az egyszerű parasztoknak a földet, amit karöltve a Fidesszel vett el, ugyanis együtt szavaztak, aminek eredményeként az oligarchák kezére kerültek a földek.

- Az MSZP megemeli tisztességes szintre a minimálbért?

- Az MSZP eltörli az új munkatörvényt, ami végképp rabszolgákká züllesztett minket?

- Az MSZP igazságot szolgáltat a devizás családoknak a kifosztásért?

-Az MSZP megszünteti a multik általi megnyomorítását az országnak?

És még kérdezhetnék párat, de ezek a legfontosabbak.

Lihegtek utánuk, mert koncot dobtak. Morzsákkal befogják a szátokat, és nem veszitek észre, hogy csak 1-2 évre megoldás keveseknek. Ha itt változás nem lesz, összedől a nyugdíjrendszer, azzal meg az ország is. Ha a devizás ügy nem lesz megoldva, gazdasági fellendülés sem lehetséges. Már pedig változás változatlan szereplőkkel nem lehetséges.

Arra sem gondolsz, hogyan fog kormányozni a másik brancs, Áderrel, Matolcsyval, és társaikkal a kulcspozícióban? Legkésőbb év végén, a 2015-os költségvetésnél elkapar az MSZP-s kormány, ugyanis, ha Áder nem fogadja el, az új törvények értelmében le kell mondania a kormánynak, és új választások. Erről elfelejtkeztetek?
Ha betartják a "demokratikus"(-nak látszó) szabályokat, a 2/3-os törvények miatt nem fog semmi változni. Ha semmibe veszik, és hatályon kívül helyezik, a Fidesz embereit eltávolítják a kormányozhatóság érdekében, akkor meg itt olyan zavargásokat robbant ki Orbán, hogy csak pisloghatsz.

Amíg itt ez a két, egymással vetélkedő politikai horda valamelyike van hatalomban, nekünk, kisembereknek nem sok jó sül ki a dolgokból. Ezek egymást ölik, meg versenyeznek, ki tud többet lopni, az ország meg magasról le van szarva. Ez az igazság."

Hahások kettős mércéje, Saul Alinskyt is lehetett (volna) hatástalanítani, nincs lehetetlen csak tehetetlen.

10 ótvar ifjú liboldó megbénította a Blahát. Ezek a retardált köcsög hahások bezzeg mit össze nyígnak mikor bármiféle jobbos vagy devizahitelkárosultak által szervezett megmozdulás van, hogy "nincs jobb dolguk, miért nem tanulnak vagy dolgoznak", "miért másokat hibáztatnak a sikertelenek, menjenek el dolgozni" (mondják a gazdag szoclib szülők pénzelte, és azok utánpótlásának szánt, kipárnázott életű kis nyominger zsidajok) meg "szélsőjobbos csőcselék". A kedvenc szocionista kormányuk pedig parkbéli, sőt margitszigeti tüntetéseket tiltott meg a közlekedés aránytalan sérelmére hivatkozva.

10 wannabe helytartó, vadkapitalista rabszolgatartók csicskásai.

Saul Alinskyt is lehetett (volna) hatástalanítani, nincs lehetetlen csak tehetetlen.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72768

10 ótvar ifjú liboldó megbénította a Blahát

2014. február 18. 20:18 Hunhír.info

Tizenegynéhány libsi rendbontó ült le a Blaha Lujza téren az úttestre láthatósági mellényben és elakadásjelző háromszöggel, hogy így tiltakozzanak a kormány oktatáspolitikája ellen. A garázda bohócok megbénították a forgalmat, de a libsi jogvédőktől rettegő rendőrök nem merték őket odébb rugdalni. Ja ezek kilincsorrú kis köcsögök, nem nemzeti tüntetők voltak.

Takarodjatok innét, haza akarunk jutni, ti meg akadályozzátok a forgalmat - leginkább ezt kapták meg a nekünk minden szabad, azért kis hülyegyerekek..

"több Simon Gábor ül még a Parlamentben. Aki ma Magyarországon változást akar, az Jobbikos.

"Aki ma Magyarországon változást akar, az Jobbikos." mondta Vona Gábor országos kampánynyitó rendezvényén.

Pozitív változást, jobbat ennél a rendszernél. Például a közbiztonságért aggódik. A liberál - baloldal mindig is rendetlenség párti volt, vállalhatatlan szavazóik közt konkrétan köztörvényes, erőszakos bűnözők is vannak.

A börtönökben a szocionistákra szavaznak - már akit nem tiltottak el a közügyektől, börtönben megírt könyvekben olvastam, logikus is hiszen olyan köztörvényes ügyek mint pl a drogterjesztés, és erőszakos bűncselekmények tekintetében a balliberálisok köztudottan amnesztia pártiak, a "független" igazságszolgáltatás nyíltan vagy rejtetten ballib tagjai is rendszeresen felháborítóan enyhe ítéleteket hoztak.

"több "Simon Gábor" ül még a Parlamentben"

Mszp, dk, e2014-pm tele van velük. Amikor egyikük lebukik, azt hazudja a Párt hogy nem tudtak a bűneiről, majd még egy lebukik, aztán megint egy másikról derül ki hogy lopott-csalt. Nem magányos tolvajok ezek, hanem az egész társaságuk bűnszövetkezet.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=72696

Nem rémhír, valóság : betelepülő izraeliekről beszélt a nagykövet

Nem rémhír, valóság : betelepülő izraeliekről beszélt a nagykövet

Ez a zsidó se aggódik. Nem is az erőszaktól való rettegés a cionisták baja az antiszemétizmussal, ami mindig csak a szemitizmusra adott természetes önvédelmi reakció, hanem hogy akkor nem szavazunk pártjaikra, nem vásárolunk cégeiktől, nem hiszünk médiájuknak, eleve hiteltelennek tartjuk szakértőnek vagy művésznek álcázott megmondóembereiket, nem fogadunk el tőlük semmilyen kártékony kulturális - szellemi befolyásolást, nem működünk együtt velük gazdaságilag mert úgyis mi húzzuk a rövidebbet, egyáltalán véve nem hagyjuk magunkat egy fajilag is zárt szűk érdekcsoport által gyarmatosítani. Az utálatot, elutasítást utólag kapják tehát nincs miért reklamálniuk, ez utóítélet, elővigyázatosság. Jelentős károkat okoztak a ballib és áljobbos zsidók ennek az országnak, miközben magyarok munkájának hasznából megszedték magukat.

Ehhez persze tudni kell, ki a zsidó - dehát ők is nyilvántartják egymást. Egy zsidót lezsidóznak, na és. Hát ha egyszer tényleg az. :P

Csak azt nézik mindig, nekik mi a jó, mindezt úgy hogy nem hagynak élni se másokat. Szeretet, szolidaritás, szocializmus, lokalitás, szinergia, egyik sem zsidó kategória. Totális nyomort eredményez a neoliberális gazdaságpolitikájuk, amit ránk erőltettek. És a nyíltan magyarellenes szocionistáik is vissza akarnak térni a hatalomba.

"Az új izraeli nagykövet legfontosabb feladata a felvásárlás felgyorsítása és az állampolgárságot kérő zsidók ("egyre többen vannak") magyarul tanítása"

http://kuruc.info/r/6/124054/

Szalámitaktika. Mindig a szélsőt szüntetnék meg, míg végül nem maradna jobboldal. 1945 - 1948, Baloldali Blokk...

Néztem ezt a fideszes kampánynyitót tegnap. Szokásos Orbán trükk : jókat mond, amivel akár egyet is lehet érteni, ám a megvalósítás kissé akadozik. 4 év sem volt elég a szocionisták elszámoltatására, rendcsinálásra. Nagy szavak, azok vannak, !!!! Aztán ha valaki ezt meglátja és Jobbikos lesz, azt máris együtt szélsőségesezi le a liberálfideszes a maszopszadeszessel. Narancsék próbálják elhalászni a nemzeti radikális szavazókat. CSAK erre kell nekik a verbális radikalizmus, melynek köznépi neve szájkarate, hangemberség. Orbán: "Kampány van, ki kell fogni a szelet a Jobbik vitorlájából" - uniós szinten tovatűnik a szabadságharcos retorika

Kuruc.info - Orbán: "Kampány van, ki kell fogni a szelet a Jobbik vitorlájából" - uniós szinten...

http://kuruc.info/r/2/123998/

Hát azt a szelet, amit ő tett bele, azt fogja ki!!!!!! nem a Jobbikkal kell foglalkozni, hanem be kellett volna váltani az igéreteket, rendet rakni, elszámoltatni, megvédeni a Magyar földet, stb. és nem kellene 2 hónapos munkaszerződéseket kötni, hogy javuljon a statisztika, a 4 millió munkavallalóba beleszámitani azokat az orvosokat, ápolókat is, akik miattuk mentek el külföldre dolgozni, mert a beigérgetett anyagi és munkahelyi körülmények javulása csak üres igérgetés volt és időhuzás!!!!!!!!!!!a 2 hónapos munkaszerződés után, meg mindenki menjen amerre lát!!!! NAGY SZAVAK, és sajnos SEMMIT SE MONDANAK, vagy csak keveset, de az meg nem elég a dicsőséghez!!!!!!

Taktikailag is eszetlen támadnia Orbánnak a jobboldalibbnak tartott erőket. Szélső - jobb. Lehet rá hivatkozni, hogy ahhoz képest mi vagyunk a jófiúk, ha már egyszer képmutató Viktor, legalább esze lenne. Ha kilövik a legszélsőt, jöhet a következő. Volt már rá példa, hogy annyi jobbost kapcsoltak le, vagy járattak le, míg végül senki se maradt + csalással nyert a baloldal. Mint 2002-ben. Vagy 1945 - 1948, szalámitaktika, Baloldali Blokk. amúgy a 98-02 kormány is inkább liberális gazdpolt csinált, hiszen ott ült velük kormányon az mdf, meg a bohóc torgyán doktor pártja.

A "mindig a legszélső lesz a szélsőséges" dologhoz : igazából a teljes jobboldal léte zavarja a cionistákat, felszámolnák ha tehetnék, akár erőszak árán is. Ilyen mélysötét gépnarancs blogokon meg hasonló helyeken lehet látni a valódi énjüket, ezeknek a libernyákoknak már az is náci, aki annyira konzervatív mint a 70-es évek nem vallásos magyar átlagembere. Erőszakkal akarják megváltoztatni, átnevelni a társadalmat (átnevelőtáborok, manapság "tolerancia tréning" vagy "érzékenyítés" magyarul holokausztipar és multikulti - agymosás), az ember természete, és általában a természet ellen. A liberálbaloldal magával a teremtett valósággal áll harcban.