width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Két rossz közül kisebbik a Fidesz, de minek mindkettő, mikor ott a Jobbik!

2014. február 18., kedd

Két rossz közül kisebbik a Fidesz, de minek mindkettő, mikor ott a Jobbik!

Két rossz közül kisebbik a Fidesz, de minek mindkettő, mikor ott a Jobbik!

Igaza van! 2010 előtt talán jobb volt? Ráadásul akkor sokkal könnyebb dolguk volt a kormányoknak : 2008 ősztől 2010 tavaszig jó másfél évük volt csak a válságban, amikor is azonnal a kisembert kezdték el nyúzni : folyamatosan rakták ránk a terheket, megszorításokat!

FB

"Így nincs értelme, amíg a saját kifosztóidat támogatod.

Kérdezem én:

- Az MSZP visszaadja az egyszerű parasztoknak a földet, amit karöltve a Fidesszel vett el, ugyanis együtt szavaztak, aminek eredményeként az oligarchák kezére kerültek a földek.

- Az MSZP megemeli tisztességes szintre a minimálbért?

- Az MSZP eltörli az új munkatörvényt, ami végképp rabszolgákká züllesztett minket?

- Az MSZP igazságot szolgáltat a devizás családoknak a kifosztásért?

-Az MSZP megszünteti a multik általi megnyomorítását az országnak?

És még kérdezhetnék párat, de ezek a legfontosabbak.

Lihegtek utánuk, mert koncot dobtak. Morzsákkal befogják a szátokat, és nem veszitek észre, hogy csak 1-2 évre megoldás keveseknek. Ha itt változás nem lesz, összedől a nyugdíjrendszer, azzal meg az ország is. Ha a devizás ügy nem lesz megoldva, gazdasági fellendülés sem lehetséges. Már pedig változás változatlan szereplőkkel nem lehetséges.

Arra sem gondolsz, hogyan fog kormányozni a másik brancs, Áderrel, Matolcsyval, és társaikkal a kulcspozícióban? Legkésőbb év végén, a 2015-os költségvetésnél elkapar az MSZP-s kormány, ugyanis, ha Áder nem fogadja el, az új törvények értelmében le kell mondania a kormánynak, és új választások. Erről elfelejtkeztetek?
Ha betartják a "demokratikus"(-nak látszó) szabályokat, a 2/3-os törvények miatt nem fog semmi változni. Ha semmibe veszik, és hatályon kívül helyezik, a Fidesz embereit eltávolítják a kormányozhatóság érdekében, akkor meg itt olyan zavargásokat robbant ki Orbán, hogy csak pisloghatsz.

Amíg itt ez a két, egymással vetélkedő politikai horda valamelyike van hatalomban, nekünk, kisembereknek nem sok jó sül ki a dolgokból. Ezek egymást ölik, meg versenyeznek, ki tud többet lopni, az ország meg magasról le van szarva. Ez az igazság."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk