width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 8.

2014. december 8., hétfő

Vadmarha dániel péter. Aki nem szolgálja a cionistákat, máris fasiszta. Anno a partizaninfo nevű szennyblogon szintén Wittner Máriát fasisztázta le az ottani, dániel péterrel világnézetileg ugyanolyan szocionista társaság. Ezekből nem egy van, hanem sajnos sok.

Vadmarha dániel péter. Aki nem szolgálja a cionistákat, máris fasiszta. Anno a partizaninfo nevű szennyblogon szintén Wittner Máriát fasisztázta le az ottani, dániel péterrel világnézetileg ugyanolyan szocionista társaság. Ezekből nem egy van, hanem sajnos sok.

Tényleg egy fasiszta zsidó, ahogy a blogfejlécben állnak e szavak egymás után. xD

"McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!" Lovas István tényfeltár, és igaza van, a Fidesz liberálisat bírálja. Azok tehetnek főleg az arrogáns, szegényellenes, urizáló és értelmetlenkedő politikáról. Ugyanolyan antimagyarok a "jobb" liberálisok, mint a balliberálisok! Saját hazaárulóit támogatja a magyar állam! Tom lantos intézet is van, az se különb ennél. Soros "nyílt" intézményeit is kitiltották nemzetibb vezetésű országokból, de sorostól függetlenül álcivil janicsárképzők ezek az idegen érdekek érvényesítésére létező nem kormányzati intézmények "NGO"-k, a térség vagyonának lenyúlását, szociális tereinek leépítését, államtalanítást ami erősen a tőke javára dönti az erőviszonyokat a munkával szemben, neolib megszakértőket akik emberek kizsákmányolását eredményező eszméjük árnyoldalait a jobboldal elleni uszítással és szociális demagógiával leplezik ! hat

"McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!"

Lovas István tényfeltár, és igaza van, a Fidesz liberálisat bírálja. Azok tehetnek főleg az arrogáns, szegényellenes, urizáló és értelmetlenkedő politikáról. Ugyanolyan antimagyarok a "jobb" liberálisok, mint a balliberálisok!

Saját hazaárulóit támogatja a magyar állam! Tom lantos intézet is van, az se különb ennél. Soros "nyílt" intézményeit is kitiltották nemzetibb vezetésű országokból, de sorostól függetlenül álcivil janicsárképzők ezek az idegen érdekek érvényesítésére létező nem kormányzati intézmények "NGO"-k, a térség vagyonának lenyúlását, szociális tereinek leépítését, államtalanítást ami erősen a tőke javára dönti az erőviszonyokat a munkával szemben, neolib megszakértőket akik emberek kizsákmányolását eredményező eszméjük árnyoldalait a jobboldal elleni uszítással és szociális demagógiával leplezik ! hatalmas ellentmondás !

Médiásokat és politikusokat nevelnek ki, és ami fő meg is fizetik őket. Valahogy a balmédiában jobboldali szerzőkkel nem készítenek ilyen buksisimogatós interjúkat sem :

http://nol.hu/belfold/20120609-blogoszferak_zeneje

Efféle bloggerek indexes típusú szadesznyik neoliberálisok, állaza gonzó stílusuk mögött ott vicsorog az ördög pofája. Amúgy TASZ-osok is vannak köztük, ennyit arról hogy nem lehet tudni hol állnak világnézetileg - nomeg kicsodák egyáltalán, ha-ha! :D Szerintük erényük a hagyományos médiától való távolságtartás, na ja, aztán meg a szocion népszabóság népszerűsíti e libernyák bloggereket. Ezek nem tudnak nem hazudni!

Többek közt ilyen okokból van liberális túlsúly a neten, mert igenis van. Meg kettős mérce is.

Fogalomhamisítás nagyban, hogy a neokohn jeszenszky géza is jobboldalinak mondja magát, meg a neolib Bokros is. Ha megpuccsolják Orbánt, ezek az usa-bérenc neolibsik jönnek majd "szakérteni".

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2014-12-07-toresvonalak-1-resz

"Most már ott tartunk, hogy a demokratikusan megválasztott magyar miniszterelnököt az Egyesült Államok egyik prominens szenátora újfasiszta diktátornak nevezte. Lehetséges, hogy Putyinra mondta John McCain, hogy neofasiszta diktátor. Így vélekedett Jeszenszky Géza volt külügyminiszter az Echo Tv Napi aktuális című műsorában."

McCain intézete legalább 100 ezer dollár magyarországi támogatáshoz jut!

"Az Egyesült Államokban működő magyarbarát alapítvány, a Hungary Initiatives Foundation támogatja John McCain szenátor intézetét. 100 ezer dolláron felüli adományról van szó. Mi történik itt? Nem úgy kellett volna kezdeni, hogy ettől a pillanattól kezdve leállnak ennek a McCain-intézet támogatása? A Hungary Initiatives Foundationt vagyis a Magyarország Kezdeményezések Alapítványt a magyar kormány alapította a magyar és amerikai kapcsolatok erősítésére."

McCain intézetének oldalán a http://www.mccaininstitute.org/about/donor-listing/ meg is tekinthető a támogatók listája."

http://www.echotv.hu/toresvonalak-2014-12-07-toresvonalak-2-resz

"Az Egyesült Államok birodalmi játszmái. Nincs még egy ország, ahol ilyen „üzent" után, hogy ne rohamozták volna meg az amerikai nagykövetséget; A Déli Áramlat ügye. Magyarország várható veszteségei. A magyarországi balliberális sajtó örvendezése. Mi lesz a Paks II-vel?"

Lovas István megfejtése: százezer dollár közpénzt kapott tőlünk az idióta McCain alapítványa

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80501

2014. december 08. 14:45 Hunhír.info

100 ezer dollárral vagy annál is többel támogatja John McCain intézetét (The McCain Institute) Magyarország a Magyarország Kezdeményezések Alapítványon (The Hungary Initiatives Foundation) keresztül – mondta Lovas István újságíró az Echo tévé Törésvonalak című műsorában. McCain az Egyesült Államok szenátusában Arizona szenátora, a 2008-as amerikai elnökválasztás republikánus elnökjelöltje volt.

Az intézetét maga mutatja be, meg is nézhető. Legutóbbi emlékezetes szereplése során óriási felháborodást okozott itthon, amikor a magyar miniszterelnököt neofasiszta diktátornak nevezte. Lovas szerint azonnal föl kell függeszteni a McCain intézetének magyarországi támogatását.

Ez volt 2010 előtt, ez jönne vissza. Plusz a bosszú, és még rosszabb népnyúzó kifosztás, mert válság van és üres a kassza. Nálunk már 2004-ben válságot csináltak a szocionisták, amikor 08 után beütött a krach kiszolgáltattak minket az imf neoliberális, társadalomellenes diktátumainak.

Ez volt 2010 előtt, ez jönne vissza. Plusz a bosszú, és még rosszabb népnyúzó kifosztás, mert válság van és üres a kassza. Nálunk már 2004-ben válságot csináltak a szocionisták, amikor 08 után beütött a krach kiszolgáltattak minket az imf neoliberális, társadalomellenes diktátumainak.

Szoci (ez is zsid...) keller lászlóék rágalmai alapján pl. Berkecz Mária testüreg motozásokban részesült !!!!, mások esetében is történtek hasonló megszégyenítések, aztán ártatlannak bizonyultak, pedig a bíróságok inkább voltak liberálszocik, mint nem.. A 2002 utáni zsidó bosszúhadjárat, PSZÁF elnök megveretése. A ballib akár nyers erőszakkal is gyakorolja hatalmát, ha úgy hatékonyabban teheti, ezek bűnszövetségben vannak.

"Miben sérült a jogállam?
Miben lett nagyobb a korrupció?

Jogállam az, amikor büntetlen vegzálhatott rendőr békés tüntetőket?
Jogállam az, amikor testüregi motozással élhetett a karhatalom ártatlan nőkkel szemben?
Jogállam volt az, amikor saját biztonsági szolgálat motozhatott meg egy cumisüveg miatt a nemzeti ünnepeinken?
Jogállam volt az, amikor kisebbségi kormány esetén rendeletekkel alkotott jogot magának a hatalom?
Jogállam volt az, hogy soha meg nem választott miniszterelnökök uralkodtak rajtunk?
Jogállam volt az, hogy a költségvetést meghamisítva mentünk csődbe, hogy felhatalmazás nélkül vegyünk fel IMF hitelt?
Korrupció az, amikor MSZP képviselők azért kerültek börtönbe, mert saját pénzügyi érdekük által vezetve adtak engedélyeket?
Korrupció az, amikor egy egyoki miniszterelnök saját anyósa adott vissza nem térítendő hitelt vejének?
Korrupció az, amikor whisky-s dobozban adták át egymásnak a haveri pénzeket?
Korrupció az, amikor a BKV egész költségvetésének majdnem 20% -a kenőpénzként ment MSZP zsebekbe?

A ló@szart kedves tüntetők, a válaszok után tessenek nagyszájúaknak lenni, és ha 2002 - 2010 között nem mentek ezek miatt az utcára, akkor a kussban kellene lenni, de nagyon mélyen!

Lehet jönni cáfolni!"

A forgatókönyvet ismerjük, legutóbb Kijevben lehetett szemtanúja a világ, amint az ön hazájának titkosszolgálata - a Konrad Adenauer Alapítvány, veterán izraeli kiképzőtisztek és más tettestársak segítségével - véres anarchiát előidézve erőszakkal eltávolította az ukrán államvezetést, európai léptékű feszültséget előidézve.

Ismét kaptunk egy nyílt levelet, nem rejtjük véka alá, közre bocsájtjuk. Remélhetőleg eljutott a címzetthez.
(V)

Nyílt levél André Goodfriendnek, az Egyesült Államok ideiglenes budapesti ügyvivőjének.

Ügyvivő úr!

Bár ön – hatáskörét bárdolatlanul túllépve - a magyar belpolitika aktív és cinikus szereplőjévé vált, hazám kormánya angyali türelmet és rendkívüli udvariasságot tanúsít ön iránt. Én viszont nem vagyok politikai szereplő, így nem kötnek az írott és íratlan diplomáciai szabályok. Ezért nyíltan kimondhatom: ön semmiben sem különbözik a hitleri birodalom teljhatalmú megbízottjától, Edmund Veesenmayertől és a szovjet kommunista birodalom helytartójától, Kliment Jefremovics Vorosilovtól. Ahogy ők, úgy ön is szemérmetlen nyíltsággal beavatkozik Magyarország belügyeibe a hőn áhított államcsíny nyilvánvaló szándékával.

A forgatókönyvet ismerjük, legutóbb Kijevben lehetett szemtanúja a világ, amint az ön hazájának titkosszolgálata – a Konrad Adenauer Alapítvány, veterán izraeli kiképzőtisztek és más tettestársak segítségével – véres anarchiát előidézve erőszakkal eltávolította az ukrán államvezetést, európai léptékű feszültséget előidézve.

Magyarország azonban nem Ukrajna, itt nem lesz Majdan. És tudja, miért nem? Azért nem, mert – nem utolsósorban az elmúlt negyedszázad Budapestre akkreditált amerikai diplomatáinak bicskanyitogató arroganciájának köszönhetően – még a magyar kormánnyal egyébként egyet nem értő honfitársaink többségét is mélységesen felháborítja az a pimaszság, amellyel ön és az önhöz hasonló szemforgató fullajtárok demokratikus értékekről és emberi jogokról beszélnek, miközben az Egyesült Államok hadserege és a vele együttműködő magán-zsoldoscsapatok világszerte térdig gázolnak ártatlan százezrek vérében.

Ügyvivő úr, mi, magyarok mindent tudunk a szabadságról és annak áráról – ezért sem tűrjük el, hogy ön és az önhöz hasonló erkölcsi toprongyok diktátumokat fogalmazzanak meg. Nem Magyarország, hanem az ön hazája folytat megszületése óta hódító háborúkat, melyek során indián őslakosok millióit gettósították, deportálták és irtották ki tervszerűen, a túlélőket kisemmizve ősi jussukból, megfosztva identitásuktól. Ön és hazájának vérlázítóan hipokrita vezetői a magyarországi zsidók ellen idegen megszállás idején elkövetett bűnökkel zsarolják hazámat (s ezzel nem mellesleg meggyalázzák az áldozatok emlékét, mert a tragédiát ócska politikai célok szolgálatába állítják), miközben mindmáig nem hajlandók szembenézni a 9066-os amerikai elnöki rendelettel, melynek értelmében az Egyesült Államok kormánya szabad akaratából közel 100 ezer, 14 évesnél idősebb amerikai állampolgárságú japánt deportált és zárt koncentrációs táborba 1942-ben.

Ön és főnökei a demokráciát kérik számon Magyarországon, miközben a világ különböző pontjaira telepített lágerekben ítélet nélkül tartják fogva és kínozzák más államok polgárait. Önök kioktatnak minket toleranciából, miközben amerikai rakétákat telepítenek a mi kontinensünkre, nem riadva vissza akár egy európai belháború kirobbantásától sem.

Az ön kormánya a korrupció rettenthetetlen ellenfeleként tetszelegve nem konkretizált gyanúsítás alapján meg nem nevezett magyar állampolgárokat tilt ki az Egyesült Államok területéről, miközben ön és gazdái civilnek hazudott szervezeteken keresztül megvásárolható kalandorokat bérelnek fel a magyar állam aláásására, a magyar nemzeti érdekek érvényesítésének ellehetetlenítésére, vagyis nyíltan a legszemérmetlenebb korrupciós gyakorlatot folytatják – hogy ne részletezzem az egykor Dick Cheney volt amerikai alelnök érdekeltségébe tartozó energetikai cég, a Halliburton botrányait egyebek a sohasem létezett tömegpusztító fegyverek ürügyén Irak ellen indított hódító háború során.

Ügyvivő úr, az arrogáns és szemforgató Egyesült Államok iránt oly mérhetetlen undor sűrűsödött össze Magyarországon, hogy azt ön talán el sem tudja képzelni. Ezért gazdáival együtt végzetesen téved, amikor azt hiszi, hogy az ön személyes jelenlétével is támogatott, végül anarchista garázdálkodásba torkollott október 26-i tüntetésből kijevi típusú puccs kerekedik.

Higgye el, ügyvivő úr, ha a magyar nemzet igazán megrázza magát, annak legelőször az önök által kitartott balliberális felforgatók látják majd kárát. Hibáznak, ha alábecsülik a szimbólumok jelentőségét: a magyarok elsöprő többségében politikai meggyőződéstől függetlenül nem rokonszenvet, hanem megvetést kelt az Eurokolhoz zászlaja alatt a kormánypárt székházában randalírozó maroknyi csőcselék, a szabadságról elnevezett fővárosi terünket és ezen keresztül önérzetünket pedig nem csupán a szovjet bolsevista megszállást felszabadításnak hazudó kommunista obeliszk sérti, hanem az önök nagykövetségét börtön-erődítménnyé rondító, az amerikai valóságot dermesztő pontossággal kifejező ormótlan rácsok is.

Ügyvivő úr, Magyarország nem Amerika, mi nem akarunk úgy élni, ahogy önök, pláne nem akarjuk az önök érdekeit szolgálni a sajátjaink helyett.
Legyen világos: ha a falhoz akarnak szorítani bennünket, akkor valóban meg fogunk mozdulni a szabadságunkért. És ne legyen kétsége afelől, hogy pontosan fogjuk tudni, kik szabadságunk valódi ellenségei.

Megvetéssel:

Ágoston Balázs

A baj az hogy maguk a szerzők is kommentelnek ott mindenféle neveken, és e példánál nem különbül magyarellenesen, egyébként máshol is. Indexfórum - jelenség, ott is a szerk. tobzódott - a saját médiafelületükön szabad a vásár a trollkodásra. De viszont észre lehet venni, és visszaüt. Hiteltelenít abszolút minden véleményt, amit az oldal közzétesz.

A baj az hogy maguk a szerzők is kommentelnek ott mindenféle neveken, és e példánál nem különbül magyarellenesen, egyébként máshol is. Indexfórum - jelenség, ott is a szerk. tobzódott - a saját médiafelületükön szabad a vásár a trollkodásra. De viszont észre lehet venni, és visszaüt. Hiteltelenít abszolút minden véleményt, amit az oldal közzétesz.

#444 !!!!!

Fiúk ott a "füstös" szerkesztőségben, ismeritek azt a törvényt, hogy felelősek vagytok az oldalatokon megjelenő kommentekért?

Javasoljuk, tartsátok be a törvényt, mert egyetlen bejelentés esetén akár az oldal bezárása is megtörténhet. ( Jogosan ... )

A képen, egy mai cikk alatt talált kommentet láthatjuk.
Rogán Antal családjának kívánja ezt egy bátor demokrata.

"Csak tüntetés????
Nekem támadt néhány ötletem a Családdal kapcsoltban"

Soha többé Liberális + Baloldalt