width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. aug. 26.

2008. augusztus 26., kedd

Repatriálni a cigányokat

Repatriálni a cigányokat

A humánus végső megoldás.

Érdekes, hogy amíg a terméketlen etióp sivatagba, ahol mellesleg állandó polgárháború és az aids pusztít, na oda bezzeg kívánkoznak a raszták, de a cigányok bezzeg háborognak, amikor felmerül, hogy tulajdonképpen nekik HAZA kéne térniük, mert nem tudnak beilleszkedni az európai civilizációba. Kiirtásról pedig senki se beszélt velük kapcsolatban.

Volt egyszer valami Theodor Herzl aki a zsidókkal kapcsolatban mondott hasonlót, csak ő Palesztínába akarta telepíteni a zsidókat. Ez meg is történt. Persze a palesztinok nem örültek neki.

Indiában viszont indiaiak laknak, és a cigányok is indiai származásúak.

Repülőjeggyel szabadulna a cigányoktól a cseh Nemzeti Párt : egyirányú repülőjegyet adna a csehországi cigányoknak az ultranacionalista Nemzeti Párt. Cserébe azt várnák el, hogy a támogatott cigányok 2010 végéig ne térjenek vissza Csehország területére.

Ingyenes repülőjegyet ajánlott tehát fel a nacionalista Cseh Nemzeti Párt minden csehországi cigányonak, aki hajlandó elhagyni Csehországot.

"A Nemzeti Párt ma megüzente a Cseh Köztársaságban letelepedett cigány közösségnek, hogy hajlandó anyagilag támogatni minden egyes cigány távozását a Cseh Köztársaságból, menjenek bárhová, Indiától Kanadáig"

Ez olvasható a közleményben, amely hétfőn délután került fel a párt honlapjára.

A cigányok akkor kaphatnak egyirányú ingyenes repülőjegyet, ha előzőleg írásban kötelezik magukat, hogy "2010 végéig nem lépnek a szuverén Cseh Köztársaság területére".

A Nemzeti Párt korábban azt javasolta, hogy a cigánykérdést Csehországban az érintetteknek az “indiai őshazába” való kitelepítésével lehetne megoldani.

Ez már nekem is eszembe jutott, no nem dicsekedni akarok, de így van. :-)

http://reakcio.blogspot.com/2008/02/ciganykerdes-megoldasa.html

http://reakcio.blogspot.com/2008/08/tisztelet-es-tolerancia.html

cigány holokauszt porrajmos hazugság porraimos hazugsag, Repatriálni a cigányokat, Repülőjeggyel szabadulna a cigányoktól a cseh Nemzeti Párt roma romák