width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008.07.04.

2008. július 4., péntek

DDOS támadások

DDOS támadások

Nagy az aggodalom azok ellen az alternatív média helyszínek ellen, amelyek a korrupcióra világítanak rá. Ezeket naponta támadják a neokonzervatívok és a háborús bűnösök. A cenzúrán keresztül irányított támadások (eg.http://www.uruknet.com) a meghatározó keresőmodul-helyszínek közül ezekre mérnek csapást, katonai technológiával. Az utolsó hét folyamán a vezető hírportálok közül a http://WhatReallyHappened.com –ot is megtámadták. Ki lesz a következő? És ezt úgy teszik meg, hogy állítóllag tehetetlenek a spammerekkel, a csalókkal, és hackerekkel szemben, akiket nem tudnak azonosítani az elszabadult világhálón. Ez azt jelenti talán, hogy ezekkel jó kapcsolatban állnak? Egy egyidejű támadás az alternatív mediahelyszínek ellen valószínűtlen (amiatt a nyilvánvaló negatív reklám miatt, amit ez létrehozna). Azáltal, hogy az alternatív media összetartott, és az ilyen támadásokkal kapcsolatos információkat elterjesztették, valamiféle elrettentést tudtak létrehozni a neokonzervatívok és támogatóik ellen. A meghatározó media tagadja, hogy ezek a támadások egy nagy összeesküvés során bontakoztak ki, vagy hogy bámilyen formában kapcsolódnának egymáshoz. Mindazonáltal azt kérdezzük, hogy kiknek lehetnek még eszközei és inditékai, ezekre a támadásokra? A válasz tiszta: a neokonzervatívoknak, és támogatóiknak.”

Barátaim, lefordítottam Zsamboki hozzászólását nektek. Mindehhez csak annyit tennék hozzá, hogy akikről ő ír, az nem más, mint a zsidó világhatalom.

Itt az eredeti verzió :

There is great concern on the repeated attacks on the alternative media sites sites which spotlight corruption, abuse of
power, and the agenda of the neo-con war-criminals. We have seen both direct attacks as well as indirect attacks via censorship (e.g. of http://www.uruknet.com) from some of the mainstream search engine sites. During the last week, one of the leading sites, http://WhatReallyHappened.com, has been attacked, and today the site is now down. Who next ? Why is the US government spending trillions on both defensive and offensive military technology, when they can't identify and catch the spammers, fraudsters and hackers rampant on the net ? Could it be that these have links to their favorite ally ? A simultaneous attack on all alternative media sites is unlikely (due to the obvious bad publicity it would generate). But only by sticking together, and spreading information about such attacks, could the alternative media provide any disincentive to the neo-cons and their supporters from picking off each site one-by-one. The mainstream media would then say only a conspiracy nut would think these spread-out attacks are in any way connected. However, we have to ask who has means, motive and opportunity for such attacks ? The answer is clear : The neo-cons and their supporters.