width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 22.

2008. május 22., csütörtök

A megoldás?

A megoldás?

Sokan hisszük, hogy a cionista hatalom hazánkat sújtó piacfoglalási (honfoglalás helyett is használom a szót) hatalmi harca a célegyenesbe ért. Magyarul: ezzel a kormányzattal mindenre rátették/ráteszik a kezüket.

Megint mások azt gondolják, hogy messzebbre látnak, és a cionista hatalom magyarországi bukásának jeleit vélik felfedezni a szadesz töpörödésében valamint a kormány jól prognosztizálható bukásában.

Közelebbről nézve (és távolabbra tekintve) azonban, a következők látszanak:

A hazai "rendszerváltás" magasságában a politikai palettán megjelenő nemzeti pártok mára teljesen és visszavonhatatlanul megbuktak (mdf, kdnp, fkgp, miép).

2002-ben hatalomra került egy balliberális erő, mely épp napjainkban éli végnapjait.

Azonban felmerül a kérdés, vajon jelenti ez egyben a cionista erők bukását is Magyarországon?

Sajnos, nem. Szintén a kilencvenes évek elején jelentek meg ugyanis a "liberális" pártok (szdsz, fidesz), melyek mára felölelik a teljes (majdnem teljes) hazai szavazói spektrumot. A szadesz döntő befolyással bír (átvette a hatalmat) a maszopban, a fidesznek meg jut a maradék.

Az egykori puszi-pajtások most még persze arra kényszerülnek, hogy fenntartsák a látszatot (demokrácia, parlamentarizmus, többpártrendszer, bla-bla-bla...), de aki nem vak, az láthatja, hogy a nemzeti szuverenitásunkat korlátozó döntésekben (is) nagy összhang van a két párt között (lsd.: EU csatlakozás, Lisszaboni szerződés stb.).

Amikor majd állva tapsolunk, és ünnepeljük a fidesz kétharmados országgyűlési sikerét, gondoljatok arra, hogy a liberális (cionista) erők alkotmányozó hatalommá váltak Magyarországon. Jön majd néhány látszatintézkedés (nemzetijelkép-védelem, szoboravatás stb... már ennek is örülni fogunk), de a választásokkal kerek perec bebizonyítják majd nekünk, hogy nincs harmadik út. Alternatívát ne is keressünk, legyen nekünk elég a fidesz, mint "nemzeti" párt. Rablánc és cion-kenyér lesz az osztályrészünk egy jó időre, ha ugyan nem mindörökre...

Egy kis összeállítás arról, mi is a gond velük :

(ÉS VIGYÜK BE a Jobbikot a Parlamentbe, amúgy is a radikális szavazók jóval 5% felett vannak. Nem vész el a Jobbikra leadott szavazat. Az igazi elveszettt szavazat a kicsikart szavazat, hogy aztán a "nemzeti" liberálisok kapják a radikális voksokat)

http://kuruc.info/r/7/24028/
http://kuruc.info/r/7/24311/
http://kuruc.info/r/7/24667/
http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5897
http://jobbik.net/index.php?q=node/5919
http://kuruc.info/r/7/25155/
http://kuruc.info/r/20/25085/
http://kuruc.info/r/4/24918/