width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 26.

2008. május 26., hétfő

A hivatalos verzió

A hivatalos verzió

Senki sem menekülhet, aki kritizálja a hivatalos holokauszt-kutatást. Egy neves, brit csillagászt rúgtak ki állásából, amiért kommentált egy holokausztos hírt. Dr. Nicholas Kollerstrom, a neves és elismert csillagász a londoni Egyetemi Kollégium nevű tudósokból álló társaság tagja, egy internetes oldalon (CODOH) kritikus kommentárt fűzött a holokauszthoz. Vesztére. Az egyetem azonnal megszüntette a történettudománnyal is foglalkozó csillagász tagságát. Íme, a tudomány és a véleménynyilvánítás szabadságának újabb mérföldköve.

(http://de.altermedia.info/ nyomán Krisztián, Szent Korona Rádió)

Dr. Kollerstrom és a brit revizionista Michele Renouf



Maga a holocaust szó 1945-ben még nem is létezett....Ezt a szót a 70-es években találták ki, hogy ezzel a lebunkózó fogalommal bárkit lehetetlenné tegyenek, akik a történelmi tényekhez ragaszkodnak. A háború után megindult a zsidó áldozatok hamisítása, számháború formájában. Először 8 millióról indultak, de volt hogy 11 milliót is írtak, aztán megállapodtak a 6 milliós számnál. Most 2008-ban az auschwitzi emlékezéseknél már csak 1.5 milliót emlegettek. A valóságban csak pár százezren hallhattak meg, főleg a rossz körülmények miatt, de hát akkor a frontokon harcoló katonák ellátása sem volt a legjobb. Ami a hazai adatokat illeti, itt is a tömény hazudozás folyik. Tény, hogy BP-en 1945-ben 250 ezer zsidó maradt életben, hála a Szálasi-kormánynak, amely őket a védett házakban tartotta, egészen az oroszok beérkezéséig. Akiket pedig még 1944-ben elszállítottak a németek, azok java is túlélte a háborút, de Izraelbe és más országokba távoztak, de sokan haza is jöttek. A 80-as években a hazai lapok, könyvek számtalanszor írtak a 350 ezres magyar nyelvű zsidó közösségről, Izraelben. Sem a gázkamrákról, sem iparszerű kivégzésekről semmilyen adat, tárgyi bizonyíték nem maradt fenn.