width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 12.

2014. március 12., szerda

2006-hoz hasonlóan rendőröket küldene a csalódott jobboldali tüntetőkre Gyurcsány Ferenc egy esetleges kormányváltás esetén. A nagy bázisdemokraták, hahások - millások, álszakszervezetisek, és egyéb szocionisták által mozgatottak próbáltak volna csak meg 2006 őszén tüntetni. Pedig lett volna miért. Persze nem tették, mert akkor a saját fajtájukbéliek voltak szinte teljeskörű hatalmon.

A nagy bázisdemokraták, hahások - millások, álszakszervezetisek, és egyéb szocionisták által mozgatottak próbáltak volna csak meg 2006 őszén tüntetni. Pedig lett volna miért. Persze nem tették, mert akkor a saját fajtájukbéliek voltak szinte teljeskörű hatalmon.

Az ellenszegülőkre Gyurcsány rendőröket küldene

2006-hoz hasonlóan rendőröket küldene a csalódott jobboldali tüntetőkre Gyurcsány Ferenc egy esetleges kormányváltás esetén.

A Demokratikus Koalíció elnöke hétfő este, a Budai Liberális Klubban beszélt terveiről. A volt miniszterelnök választási győzelmük után a 2006-os zavargásoknál is brutálisabb agresszióra számít. Gyurcsány Ferenc ugyanakkor hozzátette, Mesterházy Attila már tudni fogja a dolgát, nem lesz olyan naiv mint ők, 2002-ben az Erzsébet híd elfoglalásakor, illetve 2006-ban az MTV-székház ostromakor. „Ne próbáljanak meg ellenszegülni, mert mi leszünk ebben az erősebbek" – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

http://mno.hu/ahirtvhirei/az-ellenszegulokre-gyurcsany-rendoroket-kuldene-1215438

Nem egyedi tragédia, hanem sajnos a háború velejárója volt : a kényszermunka. Az volt csak a cigány "holokauszt", és nem porrajmos meg célzott megsemmisítés ! Úgy 10 éve kezdték el emlegetni ezt is, végsősoron adófizetői pénzekből létrehozott holokausztiparos alapítványok, szervezetek, múzeumok , és egyéb szervezett antimagyar cionista törekvések céljából! Hogy sulykolják, aki büszke magyarságára az szélsőséges, mi egy bűnös nép vagyunk eleve, és aki nem liberális máris tömeggyilkos.

Nem egyedi tragédia, hanem sajnos a háború velejárója volt : a kényszermunka. Az volt csak a cigány "holokauszt", és nem porrajmos meg célzott megsemmisítés ! Úgy 10 éve kezdték el emlegetni ezt is, végsősoron adófizetői pénzekből létrehozott holokausztiparos alapítványok, szervezetek, múzeumok , és egyéb szervezett antimagyar cionista törekvések céljából! Hogy sulykolják, aki büszke magyarságára az szélsőséges, mi egy bűnös nép vagyunk eleve, és aki nem liberális máris tömeggyilkos.

Mi mindent fog ezért kapni Karsai ezért az őszinteségi rohamáért a szemétista falkától, atyaég.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73355

A zsidó származású Karsai László történész cáfolja a magyarországi cigány népirtást

2014. március 11. 16:16 Hunhír.info

A hazánk ellen egyebek mellett az Európai Bizottságban is uszító, Magyarországot sorozatosan nácizó, fasiztázó, rasszistázó zsidó pódiumbohóc, Fischer Ádám a düsseldorfi Tonhalléban ad koncertet májusban, a második világháború alatt Európában "megölt, megkínzott roma" áldozatokra emlékezve. A zsidó uszító kicsit le van maradva a történelemtudományok területén, ugyanis hiába próbálja a bűnös magyar nemzet képét erősíteni az úgynevezett roma holokauszt kapcsán, hiába beszél származásuk miatt kivégzett cigány százezrekről, a nem éppen a szélsőjobbos beállítottságáról ismert Karsai László zsidó történész a cigány mesevilágba száműzi az úgynevezett cigány népirtás liberális dogmáját. Karsai egyértelműen cáfolja, hogy származásuk miatt gyilkolászták a gaz nácik és nyilasok a magyarországi cigányokat. A magyarországi cigány uszítók is észbe kaphatnak, akik mindig attól műrettegnek, hogy visszajönnek a régi idők, aztán cigányokkal megrakott vonatokat indítanak a gárdistákok. Karsai a Hvg.hu-nak adott nyilatkozatában kijelentette: „A németek sem nálunk, sem még egy sor más megszállt, elfoglalt országban nem adtak semmiféle parancsot a romák üldözésére. A nyilas hatóságok csak 1944 novemberében tereltek néhány ezer cigányt a komáromi Csillag-erődbe. Ott kiválogatták az öregeket, betegeket, a kisgyerekes anyákat gyerekeikkel, csecsemőikkel, és őket szabadon engedték. Csak a munkaképes férfiakat és nőket vitték ki a Nagynémet Birodalomba. Szerveztek még körülbelül 4-5 cigány katonai munkaszázadot is, ezek további sorsa ismeretlen, valószínűleg dolgoztatták őket is a határ menti erődítmény-rendszeren. A rabszolgamunkára hurcolás még nem egyenlő a direkt, céltudatos népirtással - derül ki Karsai megállapításaiból. Mert ha igen, akkor a szovjetek bevonulása után kezdődött meg Magyarországon a magyar holokauszt időszaka és szinte minden nagyobb településen magyar holokauszt emlékművet kell felállítani. Hiszen származása miatt vittek több százezer magyart a bolsevik haláltáborokba.

Fischer a HVG-nek adott interjújában megosztotta azt a rögeszméjét is, miszerint 1944-ben a komáromi a Csillag-erődben gyűjtötték össze a magyarországi roma áldozatokat. Sokakat közülük megöltek, megkínoztak, iszonyatos kísérleteket végeztek rajtuk. Tovább azonban nem szállították végül az itt összegyűjtött emberek nagy részét - állítja a karmester, akinek látomását egyből meg is cáfolja a zsidó származású történész, Karsai László.

Fischer Ádám megszólalása utána HVG megkereste a vészkorszakkal foglalkozó történészt, Karsai Lászlót, a Szegedi Tudományegyetem professzorát. Karsai elmondta: „A cigány holokausztról szóló könyvemben kb. 10 ezerre becsültem a cigány voltukért valamilyen üldöztetést szenvedettek számát, a meggyilkoltakét körülbelül 5 ezerre. Azóta, hogy a könyvem megjelent, a Yad Vashem Archives Magyarországi Kutatócsoportja vezetőjeként munkatársaimmal együtt körülbelül 4 millió eddig nem ismert levéltári dokumentumot tártunk fel az 1938-1949-es korszakból. Ma már inkább hajlok arra, hogy becslésemet lefelé módosítsam: körülbelül 5-8 ezer lehetett az üldözöttek és mintegy ezer fő a halottak száma." Arra a kérdésre pedig, hogy adtak-e parancsot a németek a romák üldözésére, Karsai közölte: „A németek sem nálunk, sem még egy sor más megszállt, elfoglalt országban nem adtak semmiféle parancsot a romák üldözésére. A nyilas hatóságok csak novemberben tereltek néhány ezer romát a komáromi Csillag-erődbe. Ott (ellentétben a zsidó holokauszttal) kiválogatták az öregeket, betegeket, a kisgyerekes anyákat gyerekeikkel, csecsemőikkel, és őket szabadon engedték. Csak a munkaképes férfiakat és nőket vitték ki a Nagynémet Birodalomba. Szerveztek még körülbelül 4-5 cigány katonai munkaszázadot is, ezek további sorsa ismeretlen, valószínűleg dolgoztatták őket is a határ menti erődítmény-rendszeren."

Hunhír.info

Dr. Drábik János vendége: dr. Varga István - Jó-e vajon nekünk a külföldi tőke?!



Nem feltétlenül, azaz nem feltételek nélkül. Mert ilyen alapon a fekete afrikaiak is örülhettek volna, hogy a belga kongói gyémántbányában és ugyanott a vasútépítésen dolgozhattak, eljött hozzájuk a fejlődés, létrejöttek az új munkahelyek, bővült a gazdaság. Bullshit buzzword ez mind most is, és CSAK azon a gyarmaton Afrikában is meghaltak pár tíz millióan.  Ez a holokauszt is a bankároknak köszönhetően történhetett meg.

Most sem különb a háttérhatalom semmivel sem. Ide vezet ha kiszolgálják, a helyi közösség mindig a kárát látta! Csak a felélés, élősködés, pusztítás eszközei változnak, a kifosztás szándéka viszont fix.

Dr. Drábik János vendége: dr. Varga István - Jó-e vajon nekünk a külföldi tőke?!, nem leszünk gyarmat, háttérhatalom, humán tőke, életszínvonal, szociális és nemzeti, holokauszt, bankárok,kifosztási mechanizmus, pénzszivattyúk, birodalmi taktika, komprádorburzsoázia, nemzetközi tőke helybéli kiszolgáló személyzete - liberális, baloldali, zöld, "jobbközép" neokon neolib neoliberális neoliberalizmus

http://reakcio.blogspot.com/2014/03/dr-drabik-janos-vendege-dr-varga-istvan.html