width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014.11.05.

2014. november 5., szerda

Mi tudjuk, mit tesznek velünk a cionisták? "Ha az amerikaiak tudnák, mit tettek velük a cionisták, kitörne a lázadás az utcán, és az utolsó cionista beleit is kihúznák"

Mi tudjuk, mit tesznek velünk a cionisták? "Ha az amerikaiak tudnák, mit tettek velük a cionisták, kitörne a lázadás az utcán, és az utolsó cionista beleit is kihúznák"

Minket is elérne a cionista terror, ha hagynánk odáig fajulni a dolgokat. Ezért kell a különféle bal és jobb liberálisok társadalmi hitelességét lenullázni a francba, nem mérsékeltek és nem demokraták hanem veszélyesek. Szélsőségesen igazság és élet életellenesek. Eddig mindig csak máshol volt háború, na de egyre gyakrabban, a világ egyre több pontján lendül támadásba az usa + nato. Sehol se teremt békét usrael, csak anarchiát okoz!

Ahogy az angol háborús plakát mondta, "Itt is megtörténhet".

"Ha az amerikaiak tudnák, mit tettek velük a cionisták, kitörne a lázadás az utcán, és az utolsó cionista beleit is kihúznák"

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79675

2014. november 05. 07:38

Kincses Albin - Hunhír.info

18 éves volt Furkan Dogan, akit meggyilkoltak a cionisták a Marvi Marmara fedélzetén, 23 éves volt a békeharcos Rachel Corrie, aki szándékosan széttrancsírozott egy izraeli buldózer, és 14 éves volt Orwa Hammad, aki mártírhalált halt Palesztináért. Az izraeliek büntetlenül ölhetik az amerikaiakat, mert a cionisták uralta amerikai mainstream média az izraeli kormány propagandagépezeteként működik, és eltussolja, ha a cionista megszálló erők szörnyű gyilkosságokat követnek el fiatal amerikaik ellen. "Ha az amerikaiak tudnák, mi történik honfitársaikkal, akkor kitörne lázadás az utcán, és az utolsó cionista politikus beleit is kihúznák" - írta legújabb, terjedelmes publicisztikájában az ismert amerikai médiaszemélyiség, Kevin Barett.

64.937 amerikai katona halt haszontalan és értelmetlen halált Vietnamban, Afganisztánban, és Irakban, ez a három bátor fiatal életét adta egy igaz ügyért. Ahol az emberek törődnek igazságossággal, ott emlékezni fognak a fiatal amerikai hősökre. Ám az amerikai mainstream média, amelyet titokban a cionisták uralnak, az izraeli kormány propaganda eszközeként működik, hogy fedezze, miként gyilkolásszák a fiatal amerikaiakat a megszálló izraeli erők - fejtette ki Kevin Barett.

Ha az orosz kormány, illetve az iráni kormány, illetve a kínai kormány vagy a kubai kormány, illetve az észak-koreai kormány katonái ölnék a fiatal amerikaiakat, az hatalmas felháborodást szülne. Politikusok harsognák, hogy meg kell torolni ezen emberiség elleni bűncselekményeket. Szankciókat kell kiszabni. Az elnök talán még bombáztatná is azokat az országokat, ahol ilyen esetek bekövetkeztek.

De amikor a népirtó izraeli kormány brutálisan végez amerikai tinédzserekkel, a média igyekszik meggyőzőzni a közvéleményt, hogy csak véletlen baleset történt. A cionisták által megvásárolt amerikai politikusok támogatják az izraeli kormányt, miközben az az amerikaiakat gyilkoltat meg. Ezek ugyanis gyáva politikusok, nem a bátor tizenévesek - fejtegette írásában az amerikai publicista és politikai elemző.

Az amerikai mainstream médiában úgy szerepelt Orwa Hammad halála, hogy az kővel támadt az izraeli biztonsági erőkre, és a védekező zsidók semlegesítették a veszélyforrást.

A vezető amerikai újságíró Chris Hedges - akit kizártak a mainstream újságírásból, mert igazat mondott a a palesztin népirtással kapcsolatosan - elmondja, hogy valójában mi történik az ilyen esetekben. Leírja, hogy
az izraeli katonák számára sport a palesztin gyerekek lelövése. Hedges szemtanúja volt, amikor izraeli katonák obszcén sértéseket üvöltöttek hangszórón keresztül a palesztinok irányába, provokálták gyermekeket, akik aztán köveket dobáltak feléjük. Ezután a mesterlövészek megölték a fiatalokat.

Hedges írja: "Tegnap ezen a helyen az izraeliek lelőttek nyolc fiatal férfit, akik közül hat tizennyolc éven aluli. Egy tizenkét éves volt közöttük".

Bár megosztott Pulitzer-díjat kapott 2002-ben, mint a New York Times újságírója, Hedges kénytelen volt 2003-ban lemondani róla, mert ragaszkodott hozzá, hogy az igazat mondja.

Néhány évvel ezelőtt British Medical Journal dokumentált több mint 600, izraeli mesterlövész által elkövetett-gyilkosságot palesztin gyerekek ellen, ezt a tényt is tanúsította Hedges. A szörnyű igazság az, hogy az izraeli katonák rendszeresen vadásznak palesztin gyerekekre, ez egy beteges kikapcsolódást jelent számukra. És most már vadásznak az amerikai tinédzserekre is - nyomatékosította a New York Times volt újságírója.

Cionista propagandisták az USA-ban azt állítják, hogy vérvádat fogalmaznak meg a zsidók ellen azok, akik az izraeli katonák gyermekgyilkosságairól mernek beszélni. De az igazság abszolút védelmet nyújt a rágalmazások ellen - figyelmeztetett Kevin Barett, hangsúlyozva: bőséges dokumentum áll rendelkezésre, hogy az izraeli katonák sportból gyilkolják a gyerekeket. Izrael ország gyermekgyilkosok országa. Ez nem rágalmazás. Ez az egyszerű igazság - jelentette ki az ismert amerikai médiaszemélyiség.

Amerikai adófizetők pénzéből támogatják gyermekgyilkos az izraeli hadsereget. 8.5 millió dollárba kerül ez naponta. És ez még csak a közvetlen katonai támogatást. Az valós összeg jóval magasabb.

A Christian Science Monitor felmérése szerint Izrael billiós nagyságrendű tényleges terhet jelent az amerikai költségvetésre. Ha Amerika nem finanszírozná Izrael létét, az amerikaiak szinte elképzelhetetlenül gazdagabbak lennének, mit napjainkban- fogalmazott az amerikai elemző.

"Ha az amerikaiak tudták, mit tettek velük a cionisták, akkor kitörne a lázadás az utcán, és az utolsó cionista politikus beleit is kihúznák" - fogalmazta meg brutális véleményét a jelenlegi helyzetről Kevin Barrett, aki egyben a 2008-ban létrejött muzulmán-keresztény-zsidó szövetség társalapítója is.

Hunhír.info - PressTV