width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. dec. 15.

2016. december 15., csütörtök

Papp Réka Kinga panasza Vonának" ? Elég simán libernyák feministának lenni, aztán meg angolul az ilyen neve (akár férfi akár nő) SJW, ami pont kifejezi micsoda papp répa réka kinga. Én 2007-ben meglepődtem a blogos szférán, amúgy hetero lányok blogjain, miért mennek el az ocsmány "pride" felvonulásra, hát sokan egyszerűen azért mert agyamosott libsik. Így lettek a "buzi zsidó kurvák" pedig csak buta befolyásolható ballibbant libák színészkedtek az utcán. A könnyű érvényesülés útja beállni az óbégató ballibek kórusába, ahogy más egyéb hasznavehetetlen gender és egyéb büfé ruhatár szakosok sokasága, úgy papprépa is ebből él.

"Papp Réka Kinga panasza Vonának" ???

Elég simán libernyák feministának lenni, aztán meg angolul az ilyen neve (akár férfi akár nő) SJW, ami pont kifejezi micsoda papp répa réka kinga. Én 2007-ben meglepődtem a blogos szférán, amúgy hetero lányok blogjain, miért mennek el az ocsmány "pride" felvonulásra, hát sokan egyszerűen azért mert agyamosott libsik. Így lettek a "buzi zsidó kurvák" pedig csak buta befolyásolható ballibbant libák színészkedtek az utcán.

A könnyű érvényesülés útja beállni az óbégató ballibek kórusába, ahogy más egyéb hasznavehetetlen gender és egyéb büfé ruhatár szakosok sokasága, úgy papprépa is ebből él.

Az állatvilágban amúgy a homoszexualitás, mindenfajta megtévesztés, sőt az ölés is természetes dolog, de még kannibalizmus is előfordul. Ha a mindenfajta deviancia terjesztéséért és elfogadtatásáért fizetett libsik szerint minden emberi viselkedés egyenértékű, és nincs is társadalom, akkor miért nem mindegy nekik mi mit gondolunk róluk, vagy hogy miként védekezünk ellenük? :P

Papp Réka Kinga panasza Vonának: "A Kuruc.infón idestova nyolc éve vagyok feltüntetve buzi zsidó kurvaként"

https://kuruc.info/r/6/167221/

Egészen pontosan a "leszbikus ringyó" jelzős szerkezetet kapta (erről a 2008-as összeállításról van szó https://kuruc.info/r/26/23097/) a gárdaavatáson (alapító: Vona Gábor) provokáló liberális. Ennek valóban nyolc éve, de a kérdés ma is aktuális: mi másnak lehet nevezni azt, aki a Batthyány téren rendezett provokáció keretében "feleségül vesz" egy másik aberráltat, amint az az alábbi fényképen látható?

A kérdést majd eldöntik a kedves olvasók, a lényeg az, hogy a Kuruc.info alpári, homoszexuálisnak lenni pedig természetes dolog.

Már csak azt kell eldönteni, mikor fogja a Jobbik megvédeni a "sorosos" és a "menekülteket" segítő "civileket". Meg hogy mennyire fog pénzt adni "roma jogvédőknek" vagy "szegregált oktatásból gyerekeket kihúzóknak".

http://www.youtube.com/watch?v=XX1LcpPTepI

Kapcsolódó: Vona7: hajlandó-e elhatárolódni a Kuruc.infótól?

https://kuruc.info/r/34/166510/

.