width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jún. 30.

2008. június 30., hétfő

Miért nem Cion

Miért nem Cion : A népirtó Izrael terrorista rekordjai


Izrael fiai különleges fajból valók - egyetértünk velük e kérdésben, legfennebb különböző előjelekkel értelmezve a kijelentést. E különlegességet bizonyítja ez a videó is, amely a cionista szörnyállam által felállított "rekordokat" veszi számba. Angolul nem értő olvasóink kedvéért felsorolunk néhányat.

Izrael hajtott végre a legtöbb településen etnikai tisztogatást (500+).(több mint 500-on)
Izrael deportálta a legtöbb menekültet (4millió+).
Izrael rombolta le a legtöbb lakást (60ezer+).
Izraelt ítélte el legtöbbször az ENSZ (500+),.
Izrael gyilkolta meg a legtöbb civilt egy főre eső leosztás szerint (50ezer+).
Izrael börtönözte be a legtöbb civilt egy főre eső leosztás szerint (250ezer+).
Izrael nyomorította meg a legtöbb civilt egy főre eső leosztás szerint (50ezer+).
Izrael sebesítette meg a legtöbb civilt egy főre eső leosztás szerint (20ezer+).
Izrael az egyetlen állam a Földön, amely nem engedi hazatérni a menekülteket.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely megszállás alatt tart egy országot gészen, továbbá két másik ország részeit is.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely nyíltan lopja a vizet a szomszédaitól.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely törvényerőre emelte a lakóhelyek lerombolását mint kollektív büntetési formát.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely törvényerőre emelte a fák kitépését a földből mint kollektív büntetési formát.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely a civil infrastruktúrát rombolja le szándékosan, jogszerűnek hazudva azt. I
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely törvényerőre emelte a gyilkolást.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely élő pajzsot használ a hadműveletei során.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely törvényerőre emelte a kínzást.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely illegális telepeket épít a megszállt területeken.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely tárgyalás nélkül börtönzi be az aktivistákat.
Izrael az egyetlen ország a Földön, amely nem engedi át az ellenőrző pontjain a szülni készülő nőket, akik rendszerint elvesztik babájukat. Ugyanezért halnak meg a betegek ugyanott – tényleg csak néhány adat, a fenti videó sokkal teljesebb képet nyújt, nézzük hát meg!

ACI kommentjét, amit ide írt, beemelem ide :

A Hezbollah 24 éves története folyamán támadásai 99%-a zsidó megszálló katonák ellen irányult. Nem ijednek meg a legkeményebb elitkommandósoktól sem és már a kilencvenes években sikerült több ilyen csúcsterroristát hidegre tenniük. Miután a zsidók megkezdték Libanon legújabb bombázását július 12-én, Naszrallah egy napot várt, és többször felszólította Izraelt: fejezze be a civilek gyilkolását, vagy megbánja és ők is városokat fognak lőni (amellett persze, hogy katonai bázisokat is lőnek Izrael területén).

A Hezbollah egy kiválóan kiképzett, rettenthetetlen légió, amely gerillahadseregként is képes az izraeli offenzívát lelassítani, a megszállást lehetetlenné tenni és az első hadsereg, amely mer és képes ellencsapást mérni belső Izraelre. Ha páncélosaik és repülőik volnának, Irán nélkül is leradíroznák a patkányállamot a térképről. Ahogy Mahmud Ahmadinedzsád mondta, hogy van pár dolog a világon, amit biztosan nem Isten teremtett, az egyik ezek közül Izrael. Ahol a rabbitanács nyíltan uszíthat civilek legylkolására, az az állam meg fogja érdemelni a véget. A cionista amerikai sajtóban is egyre többen kongatják a vészharangot: Izrael vesztésre áll.