width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 28.

2007. augusztus 28., kedd

Zsidótéma rulez :)

Olyan sincs hogy zsidózás, az valójában zsidókritika.

Ha egyszer ők csinálják a kifogásolt dolgokat, nevén kell nevezni a gyereket, nincs mese. Még a kis zsidók is hogy védik a nagykutya cionistákat, rossz nézni. De a zsidók lélekben és identitásukban SEM magyarok. Nap mint nap bizonyítják ezt.
Miért "tépik a szájukat" EZEK? Ha "zsidózást" hallanak?
EZ MAGYARORSZÁG! A magyar embereknek joguk van megvédeni magukat és országukat! A kormány, akinek ez kötelessége lenne pont az ellenkezőjét teszi! Mitől és miért félnek a zsidók?
Tisztességes embereknek nincs mitől félniük! Talán úgy érzik, hogy ők nem tartoznak ezek közé?

Hitlerről mindig az jut eszembe, a korban amiben élt nem utálták ennyire, még a Németországon kívüli helyeken sem. Még Lengyelországban sem. Miért kötelező őt gyűlölni így, halott emberként is? :)
A zsidóknak nem szokásuk szívbajosnak lenni ha a saját érdekeikről van szó, átgázolnak mindenen, rengeteg gazdag és befolyásos lobbiszervezetük van világszerte amik zsidó érdekeket védenek, képviselnek, ám mi legyünk toleránsak és egalista módon tagadjuk még azt is hogy létezik zsidó összetartás? Hát nem, mert hülyék azért nem vagyunk :)