width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 2.

2014. március 2., vasárnap

Fegyveres puccsal hatalomra került ukrajnai "kormányt", mióta legitim az ilyen, rohan elismerni a nyomorék cionista judeu, meg a fideszes zsidó martonyi is

Fegyveres puccsal hatalomra került ukrajnai "kormányt", mióta legitim az ilyen, rohan elismerni a nyomorék cionista judeu, meg a fideszes zsidó martonyi is. Bezzeg ha valahol Európában rendes választásokon radikális jobboldal kerül hatalomra mint az osztrák Szabadságpárt példája mutatta, azt már rögtön támadják a cionlibsik, pedig konkrétan kifejezett népakarat.

Ennek a csinált forradalomnak semmi köze az ukrán néphez, ettől nem lesz kevesebb a korrupció, vagy jobb az életszínvonal. A ballib ellenzék már oroszok elleni háborúra uszítana, de a zsidesz sem különb. Annak idején ők szorgalmazták elsőként a nato tagságunkat, a szadesszel együtt. Mostani parlamentben csak a Jobbik a józan erő ebben a kérdésben, és ez elég komoly válság lehet ha oroszellenes cionista kazár - zsidó módra a mi nevünkben fenyegetőznek ilyen bilderberg-es martonyik, akik sosem voltak magyarok, hiába ragasztanak bajuszt. :P

Az is természetes, hogy az oroszok nem engedik meg idegen, nem is ukrán zsoldosoknak, és a közbiztonság hiányát kihasználva randalírozó fegyveres banditáknak az oroszok lakta területek, és orosz katonai támaszpontok megszállását. Őrültség is lenne ezeket maffiák kezére adni, persze a nyugattól kitelne, felelőtlen brüsszeli majmok, uszítottak és felforgattak hogy hátha árthatnak Oroszországnak és a vele szövetséges nem cionista országoknak, hát most megkapták, beégtek rendesen.

Aki meg javíthatatlan oroszellenes, nézze meg a térképen mekkora, illetve mi mindent MUSZÁJ nekünk onnét beszereznünk. Az az érdekünk, hogy szövetségeseik legyünk, a fidesz állítólagos keleti nyitása ilyen martonyi féle háttérhatalmista alakok miatt eleve hiteltelen. Csak a Jobbik!

http://kuruc.info/r/4/124561/

A magyar és ruszin kisebbség ott, az orosz nem. Legalábbis helyben nem, csak az egész országban. Ukránok, ha ilyen jól informáltak az indexesek akkor Janukovicsot keressétek rajtuk, tán pont ők bújtatják. :D Budaörs mióta van Oroszországban különben is, index és egyéb cionmédia az új "jereváni rádió", többször közöltek "téves (hamis) híreket, politikai megvezetés céljából - eleve hiteltelen szenzációhajhászok? Nem csak azok : a háttérhatalmi rendszer propagandistái.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73076

"Február 25-én egy luxuskategóriás helikopter érkezett Ukrajnából a budaörsi reptérre, amelyből az Index.hu forrásai szerint "öltönyös ukrán urak és vállrojtos pilóták szálltak ki". A gép - amely a lap információi szerint egy Challenge Aero nevű, luxusrepülőket és luxushelikoptereket üzemeltető cég tulajdonában áll - jelenleg az egyik budaörsi hangárban áll, elrejtve. A lap informátorai azt vélelmezik, hogy egyenesen az Ukrajnából menekülő Viktor Janukovics megbuktatott elnököt szállította a helikopter, aki vasárnap óta kereste a menekülési útvonalat Ukrajnából, és csak csütörtökön derült ki, hogy valamilyen úton-módon Oroszországba érkezett - írja a liberális hírportál. Kész, ennyi, megjelent, és a hatalmas látogatottságú portál olvasói között szép számmal lehetnek olyan kárpátaljai ukránok, akik azért figyelik árgus szemekkel a magyar híroldalakat, hogy legyen vélt okuk a kárpátaljai magyarokkal való leszámolásra. Nem igaz, hogy ezt nem lehet felfogni, nem igaz, hogy liberális szarkeverők miatt emberéletek kerülhessenek veszélybe. Annyit a sok indexes libsi is felfoghatna végre: Ha az emberi jogok legfőbb védelmezőjeként beállított, az unió minden emberjogi szirszarért Magyarországba kötő szervezeteit hidegen hagyja, hogy a másutt annyira gyűlölt nácik kormányon lehetnek az új megszerzendő gyarmaton, akkor az sem fogja érdekelni őket, hogy ezek a sovénnácik a kárpátaljai magyarokat terrorizálják, és el akarják őket űzni ősi lakhelyükről."