width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. okt. 7.

2007. október 7., vasárnap

Főállású tolvajok

Reakció blog

" Hasztalan ágálni tóta W. szamárságai ellen. Ő bértollnok, ezért azt ír, amit a gazdái elvárnak tőle. Ráadásul a blog.hu az ő tulajdonuk. "

"Magam is úgy vélem, áldozatok kellenek, és lesznek is. A két tábor közötti ellentét kibékíthetetlen, mivel két különböző kultúra ütközik. Sajnos ezt kimondani tilos, éppen ezért még inkább elmélyülnek az ellentétek."

"Kérdeznék valamit: ti nem a blog.hu-ról írtok? Én eddig csak fórumoztam (7 évet), így nem tudom, hogy működik a blog-rendszer. A blog.hu egy agyon cenzúrázott faszság, ahol a tóta w.-féle bértollnokok osztják az észt."

Nincs olyan hogy magyar zsidó, olyan van csak hogy magyarországi zsidó. Vagy magyar vagy zsidó, éppen a kettős identitás miatt van Európában zsidókkal szemben gyanakvás : ötödik hadoszlop. A zsidók izraelhez lojálisabbak mint szülőhazájukhoz, és ez a tény elég közismert.

Épp ez a szétszóratás a baj. Ki kéne mindenhonnan vonulni, és egy közös nagy zsidó országba betelepülni minden zsidónak.
Mert így a nemzetek FELETT élősködnek, hálózatos kapcsolatrendszerükkel és gátlástalanságukkal.

Ha rendes is egy zsidó, annak utódja is lesz, és jó eséllyel a könnyebbik utat választja : hivatásos zsidó lesz.
A magyarság kárára. Fizetett médiahazug, politikus, újvilágrendes társadalommérnök, szociológus, de mindenképp valami kártékony ember.
A magyarnak sokkal kevesebb lehetősége van boldogulni saját országában mert a zsidóság tömör homogén szerveződésként kirekeszti őket a köreikből.

Az uniós pályázatokat is a zsidó mutyizó körök nyerik el főként.

Aki valóban "tiszta kezek" politikát akar, azt itt mindig megpuccsolják.
Hogy elhallgatott a D-209es megyó, mikor kérdezték az szdsz-ről ami tele van korrupciós ügyekkel. Talán mert élve akart maradni, az szdsz-közeli maffia érdekeit ezért nem sértette egy jó kis leleplező nyilatkozattal. Polip, vazze, zsidó polip. :D

Adóforintokat is eltérítettek a saját cégeiknek a kormányon levő zsidók, de nem csak úgy lehet lopni, hogy van valami és azt elveszik. Munkás emberek adóit, járulékait a nonprofit állami egészségpénztár helyett a szükségszerűen haszonelvű, tehát a rendszerből tőkét kivonó szdsz-közeli magyarországi és külföldi zsidók cégei kapnak. Van valami pályáztatás ugyan, de azt a legegyszerűbb megbundázni.

Csakhogy a kinevelt "közgazdászok" és "társadalomszociológusok" arra vannak ránevelve, hogy ezeket az információkat máshogy "kötögessék össze". Mert ugye az alapfelállás az, hogy te magad nem köthetsz össze információt információval, mert ahoz nincs jogod, diplomanélküli magyar paraszt. Ha már van diplomád akkor jó, megkaptad az iskolai agymosást, akkor már a mi tudásunkat hirdeted. :)

Fleto meg akarja szüntetni az álláshalmozó dögevű keselyűk további élősködését a nemzet testén. Kitört a vijjogás,ajvékolás.

Kiderült,hogy az ingyenélő álláshalmozó országgyűlési képviselők egységesen /maszoplibsifityisz/ felháborodtak fletó azon javaslatán,hogy a jövőben az országgyűlési képviselő főállásúként működhet. Vagyis havi fizetést kapjon,egyben legyen összeférhetetlen a polgármesteri és önkormányzati képviselői,valamint gazdasági társaságok igazgatósági, ügyvezetői, felügyelői bizottsági megbizatásukkal. /állás és jövedelem halmozás megtiltása/

Mit történt kedvetlen fletó? Gondolod,hogy a téged hatalomba segitő párttársaid lemondanak a saját koncukról. Álláshalmozásukról. Havi több milliós jövedelmükről? Még csak az kellene.

Hiszen ők a nemzet talpkövei.Hiresek szerénységükről,tudásukról,becsülete ssségükről,éppen úgy mint te.

Neked lehet? Nekik nem? Ajvé? Mi lesz ennek a vége? Seggberúgás?

Az egyik szoci képviselő kidagadó nyakkal üvöltözött a TV-ben.Hogy fletó pártelnöksége és miniszterelnöksége összeférhetetlen,nem pedig az ő polgármestersége és képviselősége.

Szépen vagyunk Magyarország.A dögevő keselyűk egymásra támadtak.Remélem mielőbb felfalják egymást és eltünnek a dögtemetőbe,ahová valók.