width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014.03.28.

2014. március 28., péntek

A mór megtette a kötelességét, a mór mehet! Harcolni, meghalni jók voltak, a hatalom elérése után viszont onnan kizárandók a háttérhatalom szerint. Jöhetnek helyettük a kazár zsidó átkozárok! Ukrajnának az oroszok helyett a cionistákat választani őrültség volt, az imf bevonult, a megszorítások is megkezdődtek, most valóban diktatúra épül.

A mór megtette a kötelességét, a mór mehet! Harcolni, meghalni jók voltak, a hatalom elérése után viszont onnan kizárandók a háttérhatalom szerint. Jöhetnek helyettük a kazár zsidó átkozárok! Ukrajnának az oroszok helyett a cionistákat választani őrültség volt, az imf bevonult, a megszorítások is megkezdődtek, most valóban diktatúra épül.

http://www.hidfo.net/2014/03/28/jobb-szektor-betiltasa-polgarhaboru-elokeszuletei-ukrajnaban

A Jobb Szektor betiltása - polgárháború előkészületei Ukrajnában

2014.03.28 14:11 hidfo.net

A Jobb Szektor betiltására készül az Ukrán kormány. Emiatt már Arsen Avakov kinevezett belügyminiszter egyeztetett a Nemzetbiztonsági Tanács vezetőjével Andrey Parubyival, és a Svoboda párt vezetőjével Oleg Tyagnibokkal. Avakov javasolta, hogy teljesen tiltsák be a Jobb Szektor nevű szervezetet. Andrey Parubyival támogatta, Oleg Tyagnibok elvetette az ötletet.

Történik mindez az alatt, hogy a Jobb Szektor tagjai, több százan körbevették újra a minisztérium épületét. A szervezet likvidálással fenyegette meg Avakovot, mivel szerintük ő felelős a szervezet egyik katonai vezetőjének megöléséért. A szervezet időközben nagy mennyiségű fegyvert zsákmányolt, katonai értelemben véve nem, de polgári értelemben véve komoly fegyveres erőt képvisel. A parlament félelmében napirendre tűzte Avakov felfüggesztési lehetőségeinek megtárgyalását. Avakov azzal védekezik, hogy számára a legfontosabb az emberi élet, sosem adna parancsot senki megölésére. Ettől függetlenül a szervezet harci készültségben tartja magát, és láthatóan elkerülhetetlen, hogy kitörjön a háború, a bársonyszékekbe betolakodott atlantista zsidók, és a Jobb Szektor között.

A folyamatok ilyen irányú elfajulása várható volt. Jelenleg Ukrajna nem rendelkezik egy egységes bevethető belügyi állománnyal, az ilyen helyzetekre kiképzett Berkut pedig feloszlatásra került az illegitim ukrán kormány által, a tagjait pedig meghurcolták. Ezeket az embereket a Krím-félsziget fogadta be, ahol aztán ismét megbecsült munkát végezhetnek.

Forradalmi helyzetekben a hatalom közeli és hatalomra jutott szervezeteknek megvannak a maguk élelmei. Ez minden forradalomban így volt, és ezek realizálódása esetén a szervezetek sokkal érzékenyebben reagálnak, és lépnek fel. A Jobb Szektor vezetőjének likvidálása a lehető legrosszabb döntés volt. Ezzel beállt a feloldhatatlan ellentét a magát kinevezett hatalmaskodók, és a radikálisok között. Hogy ki fog győzni, nem vitás, a nevető harmadik, aki jelen esetben Moszkva lesz.

A Jobb Szektor körbevette az ukrán belügyminisztériumot

Fidesz + ballib bűnbanda egy húron pendül a cionizmus kiszolgálásában. Schiffer az elempés megmondta tavaly. Egy Jobbik nélkül megtartott, mszp - dk - együtt pm, lmp, és fideszes részvételű antiszemitizmus koHnferencián : árnyalatnyi különbségek vannak csak a cionizmus, és az antiszemétizmus kérdéseiben ezen egy gyökerű erők közt.

A helyi ügynökei is vele tartanak : fidesz + ballib bűnbanda egy húron pendül a cionizmus kiszolgálásában. Schiffer az elempés megmondta tavaly. Egy Jobbik nélkül megtartott, mszp - dk - együtt pm, lmp, és fideszes részvételű antiszemitizmus koHnferencián : árnyalatnyi különbségek vannak csak a cionizmus, és az antiszemétizmus kérdéseiben ezen egy gyökerű erők közt.

http://www.hidfo.net/2014/03/27/soros-gyorgy-piaci-haborut-hirdetett-oroszorszag-ellen

Soros György piaci háborút hirdetett Oroszország ellen

2014.03.27 14:48 hidfo.net

Soros György zsidó befektető felszólította az Egyesült Államokat, hogy "büntesse meg" Oroszországot az olajárak manipulálásával. Szerinte az USA a stratégiai olajtartalékok kiárusításával leszoríthatná az olaj világpiaci árát, és így komoly csapást mérhetne egyenesen az orosz költségvetésre.


Érdekes élőlény ez a Soros, senki nem ért egyet abban, hogy valójában hova is tartozik. A zsidók szerint magyar, a magyarok szerint zsidó, az oroszok szerint amerikai. Igazi világpolgár, aki sehová nem tartozik, nincsen hazája, ezért fűti a bosszúvágy és a még talpon lévő nemzetek elleni gazdasági támadásokra ösztönöz más országokat. Most épp Oroszország ellen fordult, - talán mert lélekben (azon felül, hogy zsidó) mégiscsak inkább amerikai, mint magyar.

Soros szerint "meg kell büntetni" Oroszországot, de erre az USA által hozott szankciók nem alkalmasak, mert az egyes személyek megcélzásával valójában erősítik az orosz gazdaságot. Ehelyett az olajárak manipulálására hívta fel a figyelmet, - szerinte, ha az USA kiárusítja a stratégiai olajkészleteket, azzal 12 dollárral csökkentené az olaj árát és így jókora bevételkiesést okozna az orosz állami költségvetésnek.

Az Egyesült Államok jelenleg mintegy 200 napra elegendő olajtartalékkal rendelkezik. Ennek ellenére az olajár manipulálása puszta erőfitogtatás lenne, valódi hatást nem gyakorolhat Oroszországra. Az amerikai szövetségi kormány 90 napi tartalék fenntartását tartja kötelező érvényűnek, vagyis valóban van ilyen manipulációra bevethető olajtartalékuk.

Ennek ellenére, ha az USA egy ilyen kereskedelmi háborúba kezd, az néhány hónapnál nem tarthat tovább. Miközben éves szinten nem okoznának olyan bevételkiesést, amit az orosz kormány ne tudna ellensúlyozni, Oroszország könnyedén elvágná az Egyesült Államokat saját olajtartalékaitól. Az USA jelenleg nettó olaj importőr, mert az észak-amerikai olajmezők nagy részét a jelenleginél jóval magasabb olajár mellett éri csak meg kitermelni. Annál többet hoznak be a NATO által demokratizált országokból.

Olyan művelet lenne ez, ami rövid távon, nagy erőbefektetéssel csak kis eredményt hozna. Emellett, ha az amerikai olajtartalékot megfelezik, az USA fokozottan kiszolgáltatottá válna a NATO által megszállt területekről behozott olajtól. Erre a floridai Energy Analitics Group igazgatója is felhívta a figyelmet. Amerika egyszerűen saját magát tenné sebezhetőbbé egy ilyen művelettel. Felmerült tehát a kérdés, hogy Soros kinek a pártját fogja ebben a kibontakozó piaci háborúban. Befektetőként és kapitalistaként valószínűleg főként a saját maga pártját fogja. Bár hivatalosan visszavonult a befektetői tevékenységtől, ez csak a Soros György néven bejegyzett személyazonosságára vonatkozik, vagyis sejthető, hogy az ehhez hasonló ajánlásokkal továbbra is a saját útját egyengeti.

A valódi nemzeti kormányzáshoz vezető úton a táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot !!!

A valódi nemzeti kormányzáshoz vezető úton a táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot !!!

Valaki idegenkedik a Jobbiktól, csak annak szól az alábbi.

Azt gondolja netán "Hm, a filmekből ismerős népnemzeti politikai szónoklat szövegek : Só Mihály, Hannibál tanár úr..."

De hát ha egyszer így kell, az igazságot is ki kell harcolni, ennem részeként bizony szükséges verbálisan képviselni, ami nekünk fontos. A nép, hát az meg mi magunk vagyunk, "wir sind das volk". xD

Mert ha nem aktivizálja magát az egyed, majd mások döntenek rólunk, helyettünk, nélkülünk, a fejünk felett !!!

Fideszesek, polgári körös békemenetesek néha nehezen értik meg, hogy rossztól várják a jót! Olyan képletesen szólva, mintha a varangyos békába lennének szerelmesek. Ez nem tündérmese, egy háttérhatalmista érdekű párt-szövetség sosem változik át nemzeti erővé, liberális kutyából sosem lesz nemzeti szalonna. Választások előtt 1 évvel osztogatni a szocik is tudtak, majd figyeljük meg! Egy példa : 04 30 után kezdődnek a kilakoltatások! Októberben lezárul a választások éve - jöhetnek a megszorítások, az eszetlen cionista háborús uszítókat kiszolgáló zsidesz kormány miatt vagyonokat költhetünk a nato-ra, a drága amerikai gázra, vehetünk az usától játékfegyvereket.

Legalább kétharmaduk ne legyen! Ezért, ha másért nem, mindenki menjen el, és szavazzon a Jobbikra 04. 06-án. ;)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73795

A táruló Jobbik-olló vágja el a nemzetiszínű szalagot

2014. március 28. 09:51 - Hunhír.info

A liberálisok uralta, közvélemény-kutatónak nevezett szellemi- ideológiai műhelyekben beindult a rettegés, hogy miként tudnák a Jobbik folyamatos erősödését kompenzálni, és azt erősíteni a külvilág számára, hogy a nemzeti radikálisok előre törése alaptalan szemfényvesztés, hiszen a tarsolyos bunkók iránti szimpátia vajon mitől nőne. Most éppen az a Tárki jeleskedik a Jobbik sikerének relativizálásában, amely elsőként jelezte e napokban, hogy a párt elismertsége elérte a "baloldali" összeomlásét. Nem tudni, hogy rászóltak-e a csillagos égből a Tárkira, hogy na gyorsan ezt ellensúlyozni kell, minden esetre vezetőjük már úgy nyilatkozott a pénteki Néphazugság szerint: "Nem a Jobbik érte be a Kormányváltókat, hanem a Kormányváltók küzdötték le magukat a Jobbikhoz." A csillagos megközelítés mellett viszont az is lehetséges: a Tárki is gyorsan belezuhant abba a generációkon keresztül érvényesülő téveszme-folyamatba, miszerint a nemzeti érzelmű, Radikális Gondolkodó csak tudatlan, alsóbbrendű "paraszt" lehet. Ezen vélekedésüket a liberális körök és páholyok egyebek mellett azzal magyarázták, hogy a tényleg a budapesti polgári kerületekben tanyázó egykori valóban nagyon erős MIÉP-es holdudvar meghatározó arcai Orbán környezetében bukkantak fel, viszont azt elfelejtették, hogy közben elszállt az idő. A Vona Gábor elnöksége kezdetével látványosan erősödő Jobbik viszonyult a legintenzívebben az adott belpolitikai helyzethez, ez a politikai formáció találta meg a legjobban az adott pillanatban helyes politikai utat, hogy közben az alapokból a legkevesebbet kellett lefaragnia.

Filippov Gábor, a Magyar Progresszív Intézet elemzője kicsit másképpen látja a dolgokat, mint a hirtelen visszavonulót fújt tárkisok. Szerinte jól látható a Jobbik intenzív kampányának eredménye: bár a "szélsőjobboldali" párt egyedül a Tárkinál rendelkezik majdnem ugyanannyi támogatóval, mint a baloldal, minden felmérés szignifikáns bővülést mutat. Ez ugyanúgy jelezheti új szavazók megjelenését, mint azt, hogy a párt „domesztikációs kampányának" hatására a Jobbik-szimpátiájukat korábban eltitkolók nagyobb arányban vállalják fel preferenciájukat.

Filippov kétségtelenül megvilágít egy reális lehetőséget a Jobbik erősödésével kapcsolatosan, azonban nem árt hangsúlyozni, amit már jeleztünk. A Jobbik alkalmazkodott legjobban az aktuális belpolitikai helyzethez az elmúlt nyolc évben, és teljesen természetes dolog, hogy a Fidesz kormányzása idején a harcos, gerillamegjelenés pont amiatt lett volna tévút, hogy a kormánypárt nagyon sok jobbikos programot beemelt a sajátjába, sőt, meghatározó területeken azokat önálló gondolatsorként akarta eladni a közvélemény felé. Elég csak, ha a keleti nyitás kérdéskörére utalunk.

A Jobbik jól járta be a parlamentben azt az utat, amelyet hírportálunk is az egyedüli üdvözítőnek tartott, vagyis elsősorban konstruktív ellenzékiként viszonyulni a politikai kérdésekhez, majd a szakmai-politikai fejlődés függvényében reális, érthető és valós alapokról kritizálni a kormánypárt tevékenységét, és erőteljesen elutasítani a háttérhatalom irányítása alatt lévő álbaloldalt.

A Jobbik kampányában megjelenő elemek, a közösségi felületek a többi pártnál is intenzívebb használata meghozta a gyümölcsét éppen úgy, mint az az alapkitétel, amely talán a legfontosabb a párt sikere szempontjából, mert a legkönnyebben érthető üzeneteket hordozza. A mérce nem a származás, a politikai szimpátia, vagy a társadalmi helyzet, hanem egyértelműen, mindenkire vonatkoztatva a nemzethez való hűség és nemzetépítés.

Ezzel a kérdésfeltétellel lehet a legjobban úgy befolyásolni és válaszadásra kényszeríteni, hogy egyik társadalmi réteg, nemzeti kisebbség, vagy rejtőzködő kisebbség sem köthet bele. A viszonyulás ugyanis a rendező erő, szemben a származással, a politikai nézetekkel. A jobbikos alapálláspontot így teljesen természetesen és megalkuvás nélkül magáévá teheti magyar, cigány vagy éppen zsidó úgy is, hogy közben pont a radikálisok részéről érezheti az el- és befogadottság lényegét.

Pár gondolat erejéig még visszatérnék az úgynevezett holdudvarra, amelynek hiányát, és az erre adandó gyors válaszok elmaradhatatlanságát hírportálunk a Jobbik parlamentbe kerülése előtt és közvetlenül utána is jelezte, és a kérdés megoldását nagymértékben szorgalmazta. Úgy gondoljuk, hogy ezen a területen is jelentős sikereket ért el a Jobbik úgy, hogy fiatalított, és nem próbált meg sarkosan fogalmazva görcsösen azokhoz a már kövületeknek számító "nemzeti gondolkodókhoz" ragaszkodni, akik a MIÉP bukása után nem egy esetben a nagyobb konc reményében Csurka istenítéséből egyből Orbán Viktor piedesztálra emelésébe csaptak át.

Az elmúlt 24 évben törvényszerűen felnőhetett egy olyan fiatal értelmiségi csoport, amely nemcsak trónkövetelő, hanem a megfelelős szakmai-politikai tudással is rendelkezik, és a gyakorlat, a tapasztalat megszerzése pedig csak idő kérdése. Igaz, ezt nem lehet megkapni az egyetemen, vagy főiskolán, boltban sem vásárolható, de az idő egyértelműen neki dolgozik.

Cseppet sem érdekes módon a bal- és jobboldali fősodor kevésbé csapott le Vona Gábor pártelnök azon kijelentésére, miszerint a Jobbik a néppárttá válás útján halad. Noha ez egyértelműen látszik, ennek propagálása semmiképpen sem érdeke a fősodornak, amely mindenképpen továbbra is az elcsépelt jelzőkkel meghatározó karanténba zárnák a radikálisokat. A kommunikációs, politikai nyitás meglátásom szerint egyértelműen a néppárti jelleg alakulását és folyamatos megvalósulását eredményezheti, és a természet törvényén alapuló székely rendtartás ősi igazságát hordozhatja. Közösen, a széles rétegekre támaszkodva kell az alapszabály, mondhatni az "alaptörvény" betartásával úgy építkezni, hogy mindenki fontos, mindenkinek szerepe van, és ez meghatározó, pótolhatatlan a leendő új rendszerben, ahol a különböző posztokra, helyekre való kiválasztódás, a nemzeti elkötelezettség alapjaiból kiindulva a szakértelem, a tudás, a rátermettség kitételei szerint történik.

Ensz szerint törvénytelen a krími hazatérés?

Szerintem meg törvénytelen az ensz nevű szabadkőműves akármi, simán jóvá hagyta izrael és az usa összes agresszióját. Formális nyilatkozatokról már sztalin is csak annyit mondott "na és a pápának hány hadosztálya van? egy se, hihihi"

Nehéz megfékezni az agresszort, ha ő a legerősebb és neki dolgozik az is aki hivatott ellenőrizni, szerencsére nem ez a helyzet, ott van Kelet, Távol - Kelet, és Dél! Amit pártunk és kormányunk hamarosan uniós parancsra bojkottálni fog, nem lesz semmiféle keleti nyitás!!!!!

Ensz, népszövetség 2.0 - atlantista - cionista blokk pincsikutyája, álcivil szervezete. A fidesz is ezekkel tart, de se én se más nem megy háborúba Putyin ellen, sem nem vagyunk hajlandóak azért adózni, hogy fegyverkezésre, azon belül is gondolom usa-ból vásárolt g.i. joe - kacatokra költsük! Rezsicsökkentés sem lesz, a szabadkereskedelmi egyezménnyel jöhet a gmo műkaja, meg a jó drága amerikai palagáz HAJÓN!!! Abszurdum.

CSAK A JOBBIK a nemzeti párt, Fideszt, mint az szdsz ifjúsági tagozatát, amerikából csinálták meg még a 80-as években sorosék, és mások! A szabadkőműves kötődésű Bibó-ról elnevezett iskolába járt a fidesz "kemény magja"! Manapság a kettős mérce, magyarinfo blog féle társaság a fiatal korosztály ugyanonnét. Vicces látni, ahogy libsi nácizza le a másik, régebbi libsit. Nem elég haladó, nem elég forradalmár "Robespierre, követni fogsz!" De akkor sem szavaz értelmes ember se a fideszre, se a balliberált összefo*ásra, se semelyik biznisz-törpepártra, egyáltalán a Jobbikon kívül bármi másra ezen a választáson.

Fideszesek, polgári körös békemenetesek néha nehezen értik meg, hogy rossztól várják a jót! Olyan képletesen szólva, mintha a varangyos békába lennének szerelmesek. Ez nem tündérmese, egy háttérhatalmista érdekű párt-szövetség sosem változik át nemzeti erővé, liberális kutyából sosem lesz nemzeti szalonna. Választások előtt 1 évvel osztogatni a szocik is tudtak, majd figyeljük meg! Egy példa : 04 30 után kezdődnek a kilakoltatások! Október után lezárul a választások éve, jöhet szépen a rezsiemelés, drága lesz a gáz, és az áram is - Paks 2 is le lesz állítva.