width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. jún. 25.

2016. június 25., szombat

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Public RSS-Feed of Scall Fast. Created with the PIXELMECHANICS 'GPlusRSS-Webtool' at http://gplusrss.com

SF, Lucy Hay, Scall Fast



A fidesz tényleg nem nemzeti, de a nagy jelentoségu társadalmi, gazdasági, pénzügyi és geopolitikai ...
3:22:55 AM
A fidesz tényleg nem nemzeti, de a nagy jelentoségu társadalmi, gazdasági, pénzügyi és geopolitikai folyamatokat nincs is módja egyedül meghatározni, szándékától eltéro eredményere juthat még akár a háttérhatalom is. Vagy pl. david cameron.

A népszavazást ellenzok mind a magyar nép ellenségei, fodor gabikától kezdve az együtt pm-ig. A Jobbik mondjuk már tavaly javasolta e népszavazást, és tényleg alkotmányban lenne a nemzeti önvédelem helye, de most már ha megcsinálták igenis el kell menni szavazni. :)

Volt ilyen szöveges hírek :

mszp : a kvótáról szóló referendum az európai unióból kivezeto út elso állomása lehet

én : megy a vonat, megy a vonat... :3 hadd legyen

Orbán is beégett, a brexit ellenes kampánnyal is, illetve azzal az álérvvel hogy a britek a szövetségeseink a gaz libsi brüsszeliek ellen, és ezért maradjanak benn. Az eu-s ballib tanácsosok és bizottságosok pont a nemzeteket leuraló életellenes tákolmányuk szétesésétol tartanak!

Reszket a mocskos européer elit, hogy mások is mennek - újabb tervvel marasztalnák a távozni kívánókat

Európának most iránymutatásra van szüksége, Németország és Franciaország ezért pedig különösen felelosséggel tartozik - mondta Frank-Walter Steinmeier német külügyi tárcavezeto a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitungnak (FAS). A Brexitre tekintettel "közös kötelesség azon dolgozni, hogy hasonló fejlemény Európa más részein ne ismétlodhessen meg" - szögezte le.

Ennek fényében Steinmeier és francia kollégája, Jean-Marc Ayrault szombaton Berlinben közös tervezetet kíván terjeszteni az EU négy további alapító tagorszugának - Belgium, Luxemburg, Hollandia és Olaszország - külügyminiszterei elé.

A dokumentumban egy olyan rugalmas Európa tervét vázolták fel a tárcavezetok, amely több teret adna azoknak a partnerországoknak, aki az integráció további lépéseit nem akarják vagy nem tudják véghezvinni.

"Németország és Franciaország sajnálattal veszi tudomásul, hogy a brit nép az EU-ból való kilépés mellett döntött" - idézte a tervezetet a FAS.

A Brexitre tekintettel "közös kötelesség azon dolgozni, hogy hasonló fejlemény Európa más részein ne ismétlodhessen meg" - szögezte le a francia és a német külügyminiszter.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95271

"Számomra ez egy mérhetetlenül szomorú nap, egész reggel sírni tudtam volna" - mondta pénteken Rebecca Harms, az Európai Parlament zöld frakciójának egyik vezetoje"

Ennyit érnek a nemzetellenes és ebbol következoen közösség ellenes liberálmarxista nagyvárosi zsidó ál zöldek is.?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts