width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 7.

2007. augusztus 7., kedd

Magyar Gárda zsidó ufi blog :D



Íme a feltételezésemre a bizonyíték : a zsidókézre került ufi blog zsidó szellemiségűvé válik. Legújabb postjuk a Gárdát mocskolja, jellegzetes nyegle indexes tóta w stílusban!!!

"anarcho-liberális demagóg kommunisták is írhatnak ide cikket" Igen, most már igen !!! :-)

Bezzeg ha egy új drogos/buzi/zsidó egyesület alakult volna, AZT dicsérnék mint állat. A zsidókormány egyébként hiller zsidó miniszter útján a PANKKK programban szdsz közeli együttteseket pl. kispál és a borz zsidó , anima sound system zsidó, ladéynbene 27 zsidó, hétköznapi csalódások zsidó picsa zsidó bizony ám !!!! Saját maguk mocskát pénzelik, míg a Gárdára nem adnak pénzt - nem kapnak anyagi támogatást a ZOG -gá lett Magyar államtól !!!


A magyarellenes titkosszolgálat a Magyar Gárdát figyeli meg, a cigány lincselők és az állig felfegyverzett In-Kal helyett.


A magyarellenes rezsim titkosszolgálata elszólta magát, és perelhető, miután egy munkatársuk kijelentette: megfigyelik a Magyar Gárdát, de addig nem avatkoznak be, amíg azok nem követnek el bűncselekményt. A mi pénzünkön rágalmazó, jó hírnevet sértő cionista titkosszolga ilyesmit még véletlenül sem feltételez a felfegyverzett, lincselő cigánybandákról, hiszen azonnal kirúgatnák. Ugyanilyen jóhiszemű az NBH a magyarországon működő - véletlenül szinte kivétel nélkül izraeli kötődésű - biztonsági cégeknek álcázott magánhadseregekkel (pl. In-Kal Security) szemben is.A magyar adófizetői pénzen a magyar jobboldalt törvénytelenül zaklató titkosszolgálat a most alakuló Magyar Gárdát, de egyelőre nincs ok, hogy be is avatkozzanak. A ballibi biztonságpolitikai "szakértő" szerint nem kell komolyan tartani a gombamód szaporodó "militáns" csoportoktól - írja a héber sajtó. A szerintük szélsőséges szerveződések Nemzetőrségben egyesülnének, míg az NBH nem tartja szélsőségesnek és nem foglalkozik a tömeges cigánybűnözéssel vagy az állami szintű cionista bűncselekményekkel. Az természetesen a parlamenti operettellenzéket sem zavarja, hogy a titkosszolgálat immár bevallja, hogy törvénytelen, pártpolitikai érdekű tevékenységet folytat.

Feketében, fegyverrel - zsidóknak szabad

A cionista média fő célpontja a Magyar Gárda "SS-egyenruhára" emlékeztető mundérja. (Ismerjük, ugye a viccből Mórickát, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe. Nos, a szocionisták is pont ilyenek. Normális magyar embernek a fekete egyenruháról sokkal inkább Mátyás királyunk Fekete Serege ugrik be.) Az NBH pedig a Gárda felfegyverkezésétől tart.Nos, hadd ajánljuk a sajtó és a szolgálatok figyelmébe, hogy létezik már kis hazánkban egy szervezet, amely a fentiek értelmében szintén rég ki kellett volna, hogy verje a biztosítékot az ország békéért és stabilitásáért olyannyira aggódók fejében. Az izraeli érdekeltségű In-Kal Security "gyorsreagálású fegyveres motoros egységét" honlapján így ajánlja ügyfelei figyelmébe:"Budapest a Duna gyöngyszeme, ahol olyan nagyszerű épületek sorakoznak, mint a fenséges királyi palota, vagy a Szent István Bazilika. Mostanában ebben a gyönyörű városban gyakran tűnnek fel fekete motoron, szirénázva robogó, teljesen feketébe öltözött motorosok. Ők nem rendőrök. Egy őrző-védő vállalat különleges alakulatának tagjai, akik az ügyfelek vészbejelentésére kerülnek bevetésre.Összesen 20 modern motor áll 24 órás folyamatos készenlétben a kb. ezer főt foglalkoztató, s a "non-stop biztonsági alakulatára" büszke In-Kal Security Kft.-nél. Budapest területén 15 percen belül bárhol ott vagyunk. - állítja büszkén az egykori rendőr, Lasz György (55), a cég ügyvezető igazgatója.Rendőrségi engedéllyel kis fegyvereket is maguknál hordanak. Általában ezeket a fegyvereket fegyverraktárban tárolják, azonban, ha veszélyesnek ítélik a helyszínt, akkor pisztollyal, vagy puskával indulnak el." Egyébként a rabbik is fekete egyenruhában járnak...

Nagy testvér figyel

Jelzésértékűnek tartja a Magyar Gárda hon- és nemzetvédő törekvéseit a magyar(országi és-ellenes) titkosszolgálat, ám addig nem avatkoznak be a szerveződő mozgalom életébe, amíg a gárdisták nem követnek el bűncselekményt – értesült, a Figyelőnet nevű ballibi lap. A Nemzetbiztonsági Iroda egy, a neve elhallgatását kérő munkatársa a FigyelőNet megkeresésére elmondta, az elmúlt egy évben több "militáns" csoport alakult, amelyekben közös vonás a rendőrség elleni gyűlölet (ez, tekintve a tömeges rendőri bűncselekményeket, jogos - a szerk.).„Érdekes, hogy egyes szervezetek kínosan ügyelnek arra, hogy a büntető törvénykönyv szabta határokat ne lépjék át” – véli a szélsőséges "szakértő", nem téve hozzá, hogy a felfegyverzett cigánybandák és a kormányzati bűnözők rendszeresen átlépik e határokat. A judeonáci hozzátette, hogy a mozgalmak felismerték, már azzal is eljuttatják üzeneteiket, ha például fekete egyenruhát vesznek fel, ám önkényuralmi jelképet nem. A vörös csillagos komcsi szélsőségesekkel a tetűhintások cselédjei szintén nem foglalkoznak.

Nincs veszély

Tálas Péter, a ballibi médiában egyébként rendszeresen sületlenségeket hablatyoló biztonságpolitikai "szakértő" kizártnak tartja, hogy a Magyar Gárda megalakulásával veszélybe kerülne az alkotmányos rend. „Ha valóban kapnának lőkiképzést a csoport tagjai, akkor a titkosszolgálat azonnal közbelépne” – hazudta Tálas. Hiszen a valósúgban lőkiképzéshez mindenkinek joga van. Szerinte egy fegyveres akciónak-felkelésnek azért sincs realitása, mert a magyar politikai kultúra teljes egészében elutasítja az erőszakot, így ezek a "militáns" csoportok elszigetelődnek. A valóság ezzel szemben az, hogy a bűnpártoló rendőrség, a tolvajkormány és a cigánybűnözés miatt nő az igény a magyarok élet és vagyonbiztonságát garantálni képes szervezetekre.A Magyar Gárda katasztrófavédelmi törekvéseivel kapcsolatban Tálas elmondta: „Ha a Jobbikosok homokzsákokat akarnak cipelni, azt nagyon jól teszik. A szakértő megjegyezte, hogy a külföldi példák szerint sehol sem politikai alapon szerveződtek a nemzeti gárdák. A Dániában és Norvégiában egyaránt működő Honi Gárdák a második világháború után nőttek ki az antifasiszta mozgalmakból.

Együtt őriznének

Örül a Magyar Gárda megalakulásának, de egy közös, nemzeti-radikális Nemzetőrséget szervezne Kovács Géza, a tavaly alakult Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke. Elképzelései szerint a különféle gárdákból és mozgalmakból – elég csak például a Nemzeti Őrseregre vagy a Kárpát-Haza Nemzetőrségre gondolni – egy olyan Nemzetőrséget lehetne létrehozni, amellyel felváltható lenne a „jócskán elhasználódott rendőrség.” Kovács, az általa vezetett mozgalmat hatszázfősre becsülte, „akik ha kell, meg tudják védeni magukat.”Kerestük az Önvédelmi Magyar Gárda vezetőjét, Vona Gábort (a Jobbik elnöke) is, ám ő – szabadsága miatt – nem kívánt nyilatkozni. Helyette Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója hívta fel a figyelmünket a párt honlapján lévő információkra, interjúkra, melyekből kiderül, hogy a Magyar Gárda 56 kiválasztott tagját augusztus 25-én Für Lajos, az Antall-kormány volt honvédelmi minisztere avatja fel.A gárdisták egyenruhája fekete lesz, árpádsávos kendővel. A tagokat lelkileg, szellemileg és fizikailag is kiképeznék, sőt – Vona ígérete szerint – megismertetik velük a lőfegyvereket is. A Magyar Gárdát hon-, katasztrófa- és a polgári védelem terén vetnék be, de kulturális feladatokat – mint hadisírgondozás – is ellátnának. Bár a szerveződésnek nincs hivatalos engedélye a honvédelemre, Vona szerint „ha úgy hozza a helyzet, akkor a honvédelemre nem kell engedélyt kérni.”A barikád.hu-nak adott interjújában Vona azt mondja, „meg kell menteni a magyarságot. Fizikai, lelki és szellemi értelemben is elérkeztünk arra a határra, amely ki kell hogy kényszerítse a negyvenévnyi kommunizmus és a 17 évnyi dagonyázás ellenreakcióját.” A gárdisták felkészítésében egyébként tanárok és ökölvívóedzők is segédkeznek majd.

Határolódnak is, meg nem is

Kóka János, a szélsőséges SZDSZ korrupt elnöke egy magyar zászlót küldött Orbán Viktornak és Semjén Zsoltnak, mert a judeonáci párt szerint a Fidesz és a KDNP a Magyar Gárda, "egy félkatonai szervezet" minapi megalakításáig "szélsőjobboldali" jelképrendszerrel vállalt közösséget. Az SZDSZ a Jobbikból kinőtt Magyar Gárda kapcsán azt kérdezte a Fidesztől, hogy meddig tartják fenn a Jobbikkal közös önkormányzati frakcióikat. Erre válaszolva a legnagyobb ellenzéki párt közleményt adott ki, melyben kijelentik, hogy a Fidesz megalakulása óta kiáll az alkotmányos jogok érvényesülése, így az egyesülési jog szabad gyakorlása mellett. Természetesen az egyesülési jogukkal élő állampolgároknak és szervezeteiknek tevékenységük során maradéktalanul be kell tartaniuk a törvényeket”


Olvasó: a Magyar Gárda egy hatalmas lehetőség
Véleményem szerint a Magyar Gárda egy hatalmas lehetőség kitörni a fiatalok számára! Minél több fiatal jelentkezik nagy lelkesedéssel, annál nagyobb az esélye annak, hogy a szabadkőművesekhez hasonló zsarnoki rezsimekkel szemben egyenlő oldalra billenjen a mérleg! Nagyon fontos a fiataloknak egyfajta részletesen kidolgozott lelki nevelést biztosítani! Felidézni a múlt hibáit, a politikai demagógia mögé belátni és ellene tenni, hogy sok eszme nem ideológia alapján született, hanem pénzéhes nyugati diktátorok "megrendelésére" gyilkoltuk egymást! Nagyon fontos, hogy a fiatalokban a szent magyar tudás gyökeredzen és nem valamely oldal megrögzött hite! Az utóbbi 100 év arra volt jó, hogy míg a Magyarság tábora kettéoszlott bal és jobbra, valójában csak egymás ellen szítanak bennünket a különféle politikai nézetek! Elérte a mocskos nyugati szörnyeteg, hogy testvéreinket egymás ellen lázítsa! Minden nagy mocsok egy Amerikának nevezett "ígéret földje" nevű kontinensről származik(grafiti, divatdiktálás, Mcdonalds, hajfestés, E betűs élelmiszer, nejlonkalácsok,drog stb)! Itt már nincs szó se bal se jobb oldalról! Egy dologról van szó: a Hazánk jövőjéről! A magyarok jövöjéről! Ennek a kis szerény országnak, melyet a Kárpát koszorún belül több nemzetiség is gyűlöl és sajnos országon belül is egyre több parazita rágja gyökereit! Próbálja mégjobban szétrobbantani azt a parányi szikrát, mely némely honfitársak szívében parázslik! Akik az igazságot tűrik! Akik lényükben hordozzák ezer év fájdalmát és keserűségét! Akik védték a nyugatot 1000 év terrorjától, és közben csak megalázást megvetést kaptunk! Leköptek, sárba tiportak bennünket! De az utóbbi idő a "kormány" gyurcsányista diktatúra néven bemutatkozott! Elharapódzott az igaz magyarok és a székükben whiskeyt vedelő "vezetők" között a hangulat! Ez ellen kínál hatalmas lehetőséget a MAGYAR GÁRDA! Szükségszerűnek tartom azt is, hogy a szervezet megtartsa örökké függetlenségét és hogy sose kerüljenek bele olyan emberek, akik csak züllést és zűrzavar hoznak a szűz csoportosulásba!

Tisztelettel: Haunebu!


Az MDF "fél"


A Magyar Demokrata Fórum hisztérikus kirohanása a magalakuló Magyar Gárda ellen jellemző arra a rendszerváltó „értelmiségre”, amely felelős Magyarország jelenlegi válságáért - írja HunHír.Hu-hoz eljuttatott közleményében a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM).
"Az MDF ne hivatkozzon olyan értékekre, amelyet elárult és felcserélt egy olyan Antall-i örökséggel, amely lehetővé tette az ország kirablását, a magyar honvédség szétzüllesztését, az előző rendszer haszonélvezőinek hatalomban tartását. Az MDF elárulta a rendszerváltást és becsapta a magyar népet. Ezért nincs semmi erkölcsi alapja, hogy egy ilyen nemtelen támadást indítson a magyar fiatalság azon része ellen, akik feladatot vállalnának a haza védelmében, akik a természeti katasztrófák esetére készek a lakosság segítségére sietni.Egy valódi konzervatív párt üdvözölné ezt a kezdeményezést, nem úgy, mint a"z MDF.Az MDF vazallus mentalitását mutatja, hogy Magyarország biztonságának letéteményesének tekinti a NATO-t és az Európai Uniót. Egy konzervatív párt, ami tisztába van hazája történelmével, nem hagyná figyelmen kívül azt a történelmi tényt, hogy Európa és államai soha nem álltak ki a magyar nép érdekei mellett, épp ellenkezőleg. A Magyar Gárda és a hozzá hasonló szerveződések értékét épp az adja, hogy szakítani kívánnak az Antall-i örökséggel. „A magyar társadalom békeszerető többségében” nem a magyar fiatalok hazaszeretetéből fakadó szerveződések és az Árpádsávos zászló okoznak félelmet, hanem az egzisztenciális kiszolgáltatottság, az elpiacosodó egészségügy és oktatatás, a nemzetidegen gazdasági erők elsőbbsége, és az azokat kiszolgáló politikai erők diktatúrája.Jó volna végre, ha politikusaink a szavak és fogalmak valódi értelmének megfelelően használnák a magyar nyelvet, és az általuk használt szavak nem ellentétes értelmet nyernének. Az igazi magyar konzervativizmus éppenséggel a parlamenten kívül lelhető fel, azoknál a nemzeti érzelmű szervezeteknél, amelyektől a jelenlegi politikai „elit” tart. Nem mi – nemzettudattal megáldott emberek – vagyunk a radikálisok, szélsőségesek hanem azok, akik megtagadják, lerombolják azokat a társadalmi értékeket, amiket a magyar társadalom évszázadok alatt létrehozott” - áll az SZMM közleményében.


Magyar Gárda visszhangja: parlament vs. nemzet

Miután a Jobbik bejelentette, hogy megalapítja a Magyar Gárda Egyesületet, hogy a növekvő cigány- és politikusbűnözés ellen fellépni kívánó fiataloknak nyújthassanak kellő oktatást, mindegyik parlamenti párt elhatárolódott a kezdeményezéstől.A minimális tömegtámogatottsággal sem rendelkező Magyar Munkáspárt a Legfőbb Ügyészséghez fordult, hogy semmisítse meg a Magyar Gárda Egyesület bejegyzését és tiltsa be a szervezetet. A honi rendszerváltás kisiklatásának elsőszámú felelőse, az MDF, egyáltalán nem meglepő módon, szintén elhatárolódott a Jobbik kezdeményezésétől. Hock Zoltán szerint a Jobbik a "csendes többséget" kívánja megfélelmíteni. Az MDF-s hazaáruló személyeskedett is egy keveset, nehezményezte ugyanis, hogy Für Lajos adja majd át az első 56 gárdista megbízólevelét. A Magyar Gárda megalapítása hasznos tett. Kurvaország, 2007: állam vs. nemzet!