width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: Magyar Gárda zsidó ufi blog :D

2007. augusztus 7., kedd

Magyar Gárda zsidó ufi blog :D



Íme a feltételezésemre a bizonyíték : a zsidókézre került ufi blog zsidó szellemiségűvé válik. Legújabb postjuk a Gárdát mocskolja, jellegzetes nyegle indexes tóta w stílusban!!!

"anarcho-liberális demagóg kommunisták is írhatnak ide cikket" Igen, most már igen !!! :-)

Bezzeg ha egy új drogos/buzi/zsidó egyesület alakult volna, AZT dicsérnék mint állat. A zsidókormány egyébként hiller zsidó miniszter útján a PANKKK programban szdsz közeli együttteseket pl. kispál és a borz zsidó , anima sound system zsidó, ladéynbene 27 zsidó, hétköznapi csalódások zsidó picsa zsidó bizony ám !!!! Saját maguk mocskát pénzelik, míg a Gárdára nem adnak pénzt - nem kapnak anyagi támogatást a ZOG -gá lett Magyar államtól !!!


A magyarellenes titkosszolgálat a Magyar Gárdát figyeli meg, a cigány lincselők és az állig felfegyverzett In-Kal helyett.


A magyarellenes rezsim titkosszolgálata elszólta magát, és perelhető, miután egy munkatársuk kijelentette: megfigyelik a Magyar Gárdát, de addig nem avatkoznak be, amíg azok nem követnek el bűncselekményt. A mi pénzünkön rágalmazó, jó hírnevet sértő cionista titkosszolga ilyesmit még véletlenül sem feltételez a felfegyverzett, lincselő cigánybandákról, hiszen azonnal kirúgatnák. Ugyanilyen jóhiszemű az NBH a magyarországon működő - véletlenül szinte kivétel nélkül izraeli kötődésű - biztonsági cégeknek álcázott magánhadseregekkel (pl. In-Kal Security) szemben is.A magyar adófizetői pénzen a magyar jobboldalt törvénytelenül zaklató titkosszolgálat a most alakuló Magyar Gárdát, de egyelőre nincs ok, hogy be is avatkozzanak. A ballibi biztonságpolitikai "szakértő" szerint nem kell komolyan tartani a gombamód szaporodó "militáns" csoportoktól - írja a héber sajtó. A szerintük szélsőséges szerveződések Nemzetőrségben egyesülnének, míg az NBH nem tartja szélsőségesnek és nem foglalkozik a tömeges cigánybűnözéssel vagy az állami szintű cionista bűncselekményekkel. Az természetesen a parlamenti operettellenzéket sem zavarja, hogy a titkosszolgálat immár bevallja, hogy törvénytelen, pártpolitikai érdekű tevékenységet folytat.

Feketében, fegyverrel - zsidóknak szabad

A cionista média fő célpontja a Magyar Gárda "SS-egyenruhára" emlékeztető mundérja. (Ismerjük, ugye a viccből Mórickát, akinek mindenről ugyanaz jut az eszébe. Nos, a szocionisták is pont ilyenek. Normális magyar embernek a fekete egyenruháról sokkal inkább Mátyás királyunk Fekete Serege ugrik be.) Az NBH pedig a Gárda felfegyverkezésétől tart.Nos, hadd ajánljuk a sajtó és a szolgálatok figyelmébe, hogy létezik már kis hazánkban egy szervezet, amely a fentiek értelmében szintén rég ki kellett volna, hogy verje a biztosítékot az ország békéért és stabilitásáért olyannyira aggódók fejében. Az izraeli érdekeltségű In-Kal Security "gyorsreagálású fegyveres motoros egységét" honlapján így ajánlja ügyfelei figyelmébe:"Budapest a Duna gyöngyszeme, ahol olyan nagyszerű épületek sorakoznak, mint a fenséges királyi palota, vagy a Szent István Bazilika. Mostanában ebben a gyönyörű városban gyakran tűnnek fel fekete motoron, szirénázva robogó, teljesen feketébe öltözött motorosok. Ők nem rendőrök. Egy őrző-védő vállalat különleges alakulatának tagjai, akik az ügyfelek vészbejelentésére kerülnek bevetésre.Összesen 20 modern motor áll 24 órás folyamatos készenlétben a kb. ezer főt foglalkoztató, s a "non-stop biztonsági alakulatára" büszke In-Kal Security Kft.-nél. Budapest területén 15 percen belül bárhol ott vagyunk. - állítja büszkén az egykori rendőr, Lasz György (55), a cég ügyvezető igazgatója.Rendőrségi engedéllyel kis fegyvereket is maguknál hordanak. Általában ezeket a fegyvereket fegyverraktárban tárolják, azonban, ha veszélyesnek ítélik a helyszínt, akkor pisztollyal, vagy puskával indulnak el." Egyébként a rabbik is fekete egyenruhában járnak...

Nagy testvér figyel

Jelzésértékűnek tartja a Magyar Gárda hon- és nemzetvédő törekvéseit a magyar(országi és-ellenes) titkosszolgálat, ám addig nem avatkoznak be a szerveződő mozgalom életébe, amíg a gárdisták nem követnek el bűncselekményt – értesült, a Figyelőnet nevű ballibi lap. A Nemzetbiztonsági Iroda egy, a neve elhallgatását kérő munkatársa a FigyelőNet megkeresésére elmondta, az elmúlt egy évben több "militáns" csoport alakult, amelyekben közös vonás a rendőrség elleni gyűlölet (ez, tekintve a tömeges rendőri bűncselekményeket, jogos - a szerk.).„Érdekes, hogy egyes szervezetek kínosan ügyelnek arra, hogy a büntető törvénykönyv szabta határokat ne lépjék át” – véli a szélsőséges "szakértő", nem téve hozzá, hogy a felfegyverzett cigánybandák és a kormányzati bűnözők rendszeresen átlépik e határokat. A judeonáci hozzátette, hogy a mozgalmak felismerték, már azzal is eljuttatják üzeneteiket, ha például fekete egyenruhát vesznek fel, ám önkényuralmi jelképet nem. A vörös csillagos komcsi szélsőségesekkel a tetűhintások cselédjei szintén nem foglalkoznak.

Nincs veszély

Tálas Péter, a ballibi médiában egyébként rendszeresen sületlenségeket hablatyoló biztonságpolitikai "szakértő" kizártnak tartja, hogy a Magyar Gárda megalakulásával veszélybe kerülne az alkotmányos rend. „Ha valóban kapnának lőkiképzést a csoport tagjai, akkor a titkosszolgálat azonnal közbelépne” – hazudta Tálas. Hiszen a valósúgban lőkiképzéshez mindenkinek joga van. Szerinte egy fegyveres akciónak-felkelésnek azért sincs realitása, mert a magyar politikai kultúra teljes egészében elutasítja az erőszakot, így ezek a "militáns" csoportok elszigetelődnek. A valóság ezzel szemben az, hogy a bűnpártoló rendőrség, a tolvajkormány és a cigánybűnözés miatt nő az igény a magyarok élet és vagyonbiztonságát garantálni képes szervezetekre.A Magyar Gárda katasztrófavédelmi törekvéseivel kapcsolatban Tálas elmondta: „Ha a Jobbikosok homokzsákokat akarnak cipelni, azt nagyon jól teszik. A szakértő megjegyezte, hogy a külföldi példák szerint sehol sem politikai alapon szerveződtek a nemzeti gárdák. A Dániában és Norvégiában egyaránt működő Honi Gárdák a második világháború után nőttek ki az antifasiszta mozgalmakból.

Együtt őriznének

Örül a Magyar Gárda megalakulásának, de egy közös, nemzeti-radikális Nemzetőrséget szervezne Kovács Géza, a tavaly alakult Magyar Önvédelmi Mozgalom elnöke. Elképzelései szerint a különféle gárdákból és mozgalmakból – elég csak például a Nemzeti Őrseregre vagy a Kárpát-Haza Nemzetőrségre gondolni – egy olyan Nemzetőrséget lehetne létrehozni, amellyel felváltható lenne a „jócskán elhasználódott rendőrség.” Kovács, az általa vezetett mozgalmat hatszázfősre becsülte, „akik ha kell, meg tudják védeni magukat.”Kerestük az Önvédelmi Magyar Gárda vezetőjét, Vona Gábort (a Jobbik elnöke) is, ám ő – szabadsága miatt – nem kívánt nyilatkozni. Helyette Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója hívta fel a figyelmünket a párt honlapján lévő információkra, interjúkra, melyekből kiderül, hogy a Magyar Gárda 56 kiválasztott tagját augusztus 25-én Für Lajos, az Antall-kormány volt honvédelmi minisztere avatja fel.A gárdisták egyenruhája fekete lesz, árpádsávos kendővel. A tagokat lelkileg, szellemileg és fizikailag is kiképeznék, sőt – Vona ígérete szerint – megismertetik velük a lőfegyvereket is. A Magyar Gárdát hon-, katasztrófa- és a polgári védelem terén vetnék be, de kulturális feladatokat – mint hadisírgondozás – is ellátnának. Bár a szerveződésnek nincs hivatalos engedélye a honvédelemre, Vona szerint „ha úgy hozza a helyzet, akkor a honvédelemre nem kell engedélyt kérni.”A barikád.hu-nak adott interjújában Vona azt mondja, „meg kell menteni a magyarságot. Fizikai, lelki és szellemi értelemben is elérkeztünk arra a határra, amely ki kell hogy kényszerítse a negyvenévnyi kommunizmus és a 17 évnyi dagonyázás ellenreakcióját.” A gárdisták felkészítésében egyébként tanárok és ökölvívóedzők is segédkeznek majd.

Határolódnak is, meg nem is

Kóka János, a szélsőséges SZDSZ korrupt elnöke egy magyar zászlót küldött Orbán Viktornak és Semjén Zsoltnak, mert a judeonáci párt szerint a Fidesz és a KDNP a Magyar Gárda, "egy félkatonai szervezet" minapi megalakításáig "szélsőjobboldali" jelképrendszerrel vállalt közösséget. Az SZDSZ a Jobbikból kinőtt Magyar Gárda kapcsán azt kérdezte a Fidesztől, hogy meddig tartják fenn a Jobbikkal közös önkormányzati frakcióikat. Erre válaszolva a legnagyobb ellenzéki párt közleményt adott ki, melyben kijelentik, hogy a Fidesz megalakulása óta kiáll az alkotmányos jogok érvényesülése, így az egyesülési jog szabad gyakorlása mellett. Természetesen az egyesülési jogukkal élő állampolgároknak és szervezeteiknek tevékenységük során maradéktalanul be kell tartaniuk a törvényeket”


Olvasó: a Magyar Gárda egy hatalmas lehetőség
Véleményem szerint a Magyar Gárda egy hatalmas lehetőség kitörni a fiatalok számára! Minél több fiatal jelentkezik nagy lelkesedéssel, annál nagyobb az esélye annak, hogy a szabadkőművesekhez hasonló zsarnoki rezsimekkel szemben egyenlő oldalra billenjen a mérleg! Nagyon fontos a fiataloknak egyfajta részletesen kidolgozott lelki nevelést biztosítani! Felidézni a múlt hibáit, a politikai demagógia mögé belátni és ellene tenni, hogy sok eszme nem ideológia alapján született, hanem pénzéhes nyugati diktátorok "megrendelésére" gyilkoltuk egymást! Nagyon fontos, hogy a fiatalokban a szent magyar tudás gyökeredzen és nem valamely oldal megrögzött hite! Az utóbbi 100 év arra volt jó, hogy míg a Magyarság tábora kettéoszlott bal és jobbra, valójában csak egymás ellen szítanak bennünket a különféle politikai nézetek! Elérte a mocskos nyugati szörnyeteg, hogy testvéreinket egymás ellen lázítsa! Minden nagy mocsok egy Amerikának nevezett "ígéret földje" nevű kontinensről származik(grafiti, divatdiktálás, Mcdonalds, hajfestés, E betűs élelmiszer, nejlonkalácsok,drog stb)! Itt már nincs szó se bal se jobb oldalról! Egy dologról van szó: a Hazánk jövőjéről! A magyarok jövöjéről! Ennek a kis szerény országnak, melyet a Kárpát koszorún belül több nemzetiség is gyűlöl és sajnos országon belül is egyre több parazita rágja gyökereit! Próbálja mégjobban szétrobbantani azt a parányi szikrát, mely némely honfitársak szívében parázslik! Akik az igazságot tűrik! Akik lényükben hordozzák ezer év fájdalmát és keserűségét! Akik védték a nyugatot 1000 év terrorjától, és közben csak megalázást megvetést kaptunk! Leköptek, sárba tiportak bennünket! De az utóbbi idő a "kormány" gyurcsányista diktatúra néven bemutatkozott! Elharapódzott az igaz magyarok és a székükben whiskeyt vedelő "vezetők" között a hangulat! Ez ellen kínál hatalmas lehetőséget a MAGYAR GÁRDA! Szükségszerűnek tartom azt is, hogy a szervezet megtartsa örökké függetlenségét és hogy sose kerüljenek bele olyan emberek, akik csak züllést és zűrzavar hoznak a szűz csoportosulásba!

Tisztelettel: Haunebu!


Az MDF "fél"


A Magyar Demokrata Fórum hisztérikus kirohanása a magalakuló Magyar Gárda ellen jellemző arra a rendszerváltó „értelmiségre”, amely felelős Magyarország jelenlegi válságáért - írja HunHír.Hu-hoz eljuttatott közleményében a Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM).
"Az MDF ne hivatkozzon olyan értékekre, amelyet elárult és felcserélt egy olyan Antall-i örökséggel, amely lehetővé tette az ország kirablását, a magyar honvédség szétzüllesztését, az előző rendszer haszonélvezőinek hatalomban tartását. Az MDF elárulta a rendszerváltást és becsapta a magyar népet. Ezért nincs semmi erkölcsi alapja, hogy egy ilyen nemtelen támadást indítson a magyar fiatalság azon része ellen, akik feladatot vállalnának a haza védelmében, akik a természeti katasztrófák esetére készek a lakosság segítségére sietni.Egy valódi konzervatív párt üdvözölné ezt a kezdeményezést, nem úgy, mint a"z MDF.Az MDF vazallus mentalitását mutatja, hogy Magyarország biztonságának letéteményesének tekinti a NATO-t és az Európai Uniót. Egy konzervatív párt, ami tisztába van hazája történelmével, nem hagyná figyelmen kívül azt a történelmi tényt, hogy Európa és államai soha nem álltak ki a magyar nép érdekei mellett, épp ellenkezőleg. A Magyar Gárda és a hozzá hasonló szerveződések értékét épp az adja, hogy szakítani kívánnak az Antall-i örökséggel. „A magyar társadalom békeszerető többségében” nem a magyar fiatalok hazaszeretetéből fakadó szerveződések és az Árpádsávos zászló okoznak félelmet, hanem az egzisztenciális kiszolgáltatottság, az elpiacosodó egészségügy és oktatatás, a nemzetidegen gazdasági erők elsőbbsége, és az azokat kiszolgáló politikai erők diktatúrája.Jó volna végre, ha politikusaink a szavak és fogalmak valódi értelmének megfelelően használnák a magyar nyelvet, és az általuk használt szavak nem ellentétes értelmet nyernének. Az igazi magyar konzervativizmus éppenséggel a parlamenten kívül lelhető fel, azoknál a nemzeti érzelmű szervezeteknél, amelyektől a jelenlegi politikai „elit” tart. Nem mi – nemzettudattal megáldott emberek – vagyunk a radikálisok, szélsőségesek hanem azok, akik megtagadják, lerombolják azokat a társadalmi értékeket, amiket a magyar társadalom évszázadok alatt létrehozott” - áll az SZMM közleményében.


Magyar Gárda visszhangja: parlament vs. nemzet

Miután a Jobbik bejelentette, hogy megalapítja a Magyar Gárda Egyesületet, hogy a növekvő cigány- és politikusbűnözés ellen fellépni kívánó fiataloknak nyújthassanak kellő oktatást, mindegyik parlamenti párt elhatárolódott a kezdeményezéstől.A minimális tömegtámogatottsággal sem rendelkező Magyar Munkáspárt a Legfőbb Ügyészséghez fordult, hogy semmisítse meg a Magyar Gárda Egyesület bejegyzését és tiltsa be a szervezetet. A honi rendszerváltás kisiklatásának elsőszámú felelőse, az MDF, egyáltalán nem meglepő módon, szintén elhatárolódott a Jobbik kezdeményezésétől. Hock Zoltán szerint a Jobbik a "csendes többséget" kívánja megfélelmíteni. Az MDF-s hazaáruló személyeskedett is egy keveset, nehezményezte ugyanis, hogy Für Lajos adja majd át az első 56 gárdista megbízólevelét. A Magyar Gárda megalapítása hasznos tett. Kurvaország, 2007: állam vs. nemzet!

1 megjegyzés:

  1. Miért foglalkozik mindenki ezzel a baromsággal? :) Akárhova kattintok, mindenhol erről van szó.

    VálaszTörlés

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk