width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2009. márc. 21.

2009. március 21., szombat

Most akkor mi van?

Most akkor mi van?



No, hogy az amatőrködő gányolás helyett profizmus legyen, ketté oszlunk : ezentúl itt csak olyan lesz, amit én írok, viszont nem CSAK politika lesz, a csak kopizott cucc meg megy a http://reakcio.wordpress.com nevű oldalra. És hogy minek bármit is kopizni? Ezt igazán akkor tudod meg, ha régebbi fórumokat böngészel, és a linkek töredéke múködik csak, mert időközben törölték az oldalakat (404 error) Amúgy meg fórum vitákban is jól jön, ha van egy releváns linked, ami a te álláspontod védi.

Mert, ha a rendszeren belül mozgunk, akkor EGY pártra van szükségünk, azt kell minden nemzeti radikálisnak támogatnia. Persze, nem feltétel, és elvek nélkül, ám a Jobbik eddigi tevékenysége alapján "belefért" a feltételekbe és az elvekbe. Persze ez egy, a rendszeren belüli kompromisszum, miként mondjuk a német NPD avagy a DVU.

De az biztos, hogy hülyeség, hogy a 20-30%-os nemzrad szavazó (mert potenciálisan LEGALÁBB ennyi van!!!) tíz kis pártra szavazgasson, amelyek közül végül egy sem jut be a Parlamentbe.

Nohát, ezért fogok én a Jobbikra szavazni. Lehet, hogy nem ez A megoldás, de FÓKUSZÁLNI KELL a szavazatainkat.

Azért akit komolyan érdekelnek ilyen árnyaltabb kérdések, látogassa meg ezt az oldalt is :

http://suttogo.mozgalom.org/viewtopic.php?f=9&t=987&sid=9d818ba61fc99a0b6153d7fbd5290932&p=32518#p32518

Magyarok Szövetsége, Jobbik, körlevél

Magyarok Szövetsége, Jobbik, körlevél

Az előbb érkezett levélben a gmailemre :

Adjon Isten!

Érdekes levelet kaptam moderálásra, ha nem küldeném tovább megkapnám a pártkatona, és széthúzó jelzőt. Olvassa el a levelet, majd válaszaimat is!

"Kedves Barátaim!

Az a hír járja a Jobbik oldalon, hogy fentről leszóltak, hogy ne támogassátok a Magyarok Szövetségét, mert a választások idejére párttá fog alakulni! Ez Pörzse Sándor szájából is elhangzott Komáromban!

Az előző levelem ennek ellenkezőjéről ad hírt!

Gondolkozzunk józanul!

A pártok és a szervezetek ne legyenek a megosztóink!
Döntsünk összefogásunkkal saját magunk sorsa felől! Ne hagyjuk, hogy megosszanak bennünket!
Hiszem, hogy össze tudunk fogni, legyen az bármely párt, szervezet tagja!
Na persze itt nem a már magukat lejáratott párt tagokra, tisztségviselőkre gondolok, hanem az évtizedeken keresztül megtévesztett tömegekre, hiszen ők csak szintén áldoztok.
Nem késő felébredni soha! Ezért ne büntessük magunkat tovább, az önmagunk megosztásával, hiszen a jelenlegi hazaáruló, köztörvényes bűnöző bandának úgy is ez a célja! Ne szerezzük meg nekik ezt az örömet!
Inkább gondoljunk a magunk, gyermekeink és a nemzetünk jövőjére!
Összefogással bármit elérhetünk!

Itt nekünk kis embereknek kell összefognunk, saját sorsunk irányítására. Fogjuk meg egymás kezét és mondjunk nemet a megosztásra!
A mi összefogásunkkal szemben egyetlen párt se és civil szervezet se viheti véghez akaratát.
Legyen az MSZP, Fidesz, Jobbik, v. akár a Magyarok Szövetsége!
Ha mi MAGYAROK összetartunk, akkor majd mi mondjuk meg, hogy mit akarunk!

Egyet tisztán kell látni!
A Magyarok Szövetségének még nincs vezetősége. Szervezők vannak, akik irányítják a nemes cél terjedését.
Folyamatosan alakulnak a helyi szervezetek, akik elkezdik a munkát és önszerveződéssel saját maguk kiválasztják vezetőiket.
Helyi, járási, megyei, majd országos szinten. Tehát bárki csatlakozhat, az alulról önszerveződő társulásnak senki nem mondhatja meg, hogy mit tegyen, v. mit tehet. Azt fogja tenni, amit jónak lát. Azt a vezérelvet követi, amit közösen meghatároznak!
Már minden szakterületen (tagozatokban, azokon belül több csoportban) folynak az önkétesek által a munkák. Nagyon jól haladnak!
Így a Magyarok Szövetsége azt fogja tenni, amit mi meghatároztunk, nem pedig azt fogjuk tenni, amit a MSZ meghatároz!
De egyébként teljesen mindegy, hogy mi a szervezet neve!

Végre a körzetünkben is elindult egy összefogás fideszesek, jobbikosok, civil szervezetek tagjai között!!!

Egy a lényeg! NE HAGYJUK, HOGY MEGOSSZANAK BENNÜNKET!

Tehát ne felülről mondják meg nekünk a "frankót", hanem mi majd eldöntjük együtt, közösen, hogy nekünk mi a jó!

Ebben kérem mindeannyiunk összefogását! Ne higgyünk az álhír terjesztőknek! Mi csak tegyük a dolgunkat!

A MSZ-ét és aktív segítőit igyekeznek besározni! Ne ezen vélemények, hanem az elvégzett munka alapján ítéljünk meg bárkit is!
Ide kívánkozik egy idézet:
[Plutarchos: A hízelgők, 24. fej.: "Audacter calumniare, semper aliquid haeret" - 'Merészen gyalázkodj, valami mindig rátapad' (K. P.).]

Tehát fogjunk össze, ne hagyjuk, hogy megosszanak bennünket, mert látom az emberek jó szándékát egy jobb, tisztább és igazságosabb jövőbe vetett hitüket és reményüket!

Döntsön az elvégzett munka, az elért eredmény és álljunk az alá a zászló alá, amelyik csak és kizárólag a mi közös érdekeinket szolgálja! Legyen az MSZ, Fidesz, Jobbik, természetesen a hazaáruló lakájaik nélkül!

A MAGYAR NEMZET FENNMARADÁSA A TÉT! NINCS FELESLEGES IDŐNK!

VÁROM AZ ÉSZREVÉTELEKET!

Tisztelettel: Géringer Gyula"

Kezdjük az elején, a Jobbikban nem szokás "leszólni", bár fontos ügyekben erős a központi irányítás. A távolságtartás jogos az MSz-el szemben, hiszen Vukits a nemzetvédelmi egyetemen tanít, ami előfeltételezi, hogy megfelel a NBH-nak is. Ezt a nemzet jobbik oldalán nem mindenki mondhatja el magáról, de ez inkább kitüntetés számukra.

Saját magával kerül logikai ellentétbe, amikor egyik sorban ezt írja: "nem a már magukat lejáratott párt tagokra, tisztségviselőkre gondolok", késöbb pedig egy lapon említi az MSzP-t, Fideszt, Jobbikot(kikérem magamnak...), és az MSz-t is! Az MSzP lejáratodását remélem senkinek sem kell magyarázzam, de a Fidesz sem mindenkinek elfogadható a nemzeti oldalon. Hogy az MSz-t is itt említi, remélem csak figyelmetlenség, nem pedig kilóg a lóláb!

A latin idézethez annyit, hogy Torozkai, aki tényleg kapott hideget-meleget, hiszen ő legalább 10 éve dolgozik a nemzet ügyéért, köszönet helyett Vukits kizárja az együttműködést vele. Ez a tegnap esti toborzóján hangzott el. Ezen a találkozón elhangzott még, hogy Vukits egyéniben szeretne indítani képviselőjelölteket a parlamenti választásokon, ennek pedig nincs sok értelme.

A Fidesz és a Jobbik közti összefogást elképzelhetetlennek tartom a választások elött, az értékrendek közti óriási szakadék miatt. A parlamentben a kommunista-maradványok sakkban tartására persze eggyütt kell majd dolgozni. De egy olyan liberális gyökerű és vezetésű párt, mint a Fidesz, akinek elnökét elsőként mentették ki, amikor a kismamákra, gyerekekre, idősekre támadt a rendőrség a jelzett párt naggyűlésén, nem lehet elfogadható egy nemzeti érzelmű ember számára.

Ha úgy gondolja, hogy "Döntsön az elvégzett munka" akkor ne egy semmiből, a választások elött hírtelen előbukkant formációt, hanem egy erős, a többi nemzeti szervezettel bajtársi kapcsolatot ápoló pártot, jelen esetben a Jobbikot támogassa! Ne feledjük, hogy a Deát téren többen gyűltünk össze, mint a Fidesz a várban, így már erőnk sem megkérdőjelezhető. Olyan szervezetek állnak mellettünk, mint a már sokat bizonyított Magyarok Világszövetsége, a rengeteg hazafit óvó Nemzeti Jogvédő Alapítvány, a trianoni határok ellen legerősebben küzdő Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, és akkor még a Magyar Gárdáról, az ország legerősebb civil szervezetéről és a többi szervezetről nem is szóltam.

Hazaáruló lakájok pedig nem nálunk gyakoriak. Csintalan, egy Jobbik közeli médiumban soha nem kapna lehetőséget a megjelenésre sem.

Szebb jövőt!

Laár Dávid

Magyarok Szövetsége, Jobbik, körlevél