width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. júl. 21.

2008. július 21., hétfő

Miért pont hungarizmus

Miért pont hungarizmus

A hungarizmus vitathatatlan elvei: a római katolikus gerincű keresztény kultúra, a nemzeti hagyományok ápolása, a szociális igazság, a családi élet szentsége, az erkölcsi világrend , jogaiknak és kötelességeiknek gyakorlati életösszhangja.

A maga idejében a Nyilaskeresztes Párt 900 ezer főt megközelítő tagsággal bírt

Sőt, a hungarizmust, és a fideszes jobbliberális oldalt is badarság összemosni, mert míg a politika bal oldalon ezért küzd, hogy az emberek szemében így tűnjenek fel, mint testvérek, de ez nem így van. .
A hungaristák nem csupán valaki mellett, vagy ellenében foglalnak állást, hanem a jelenlegi magyarellenes rendszer nagy egésze ellen. Az igazi hungaristák mindenfajta mutyiktól, csókosoktól, talpnyalóktól undorodnak, igazságot, törvényességet szeretnének, szeretnék megőrizni hagyományainkat, fenntartani a magyar kultúrát. Sajnos itt a nézetek nagyon keverednek. A politika és a média is nagy szeretettel kezeli őket egy név alatt, mint általában a magyar ember a cigányokat pl. DE mivel nem minden cigány tolvaj. A nacionalizmus, a nemzeti önérzet, a hungarizmus, a saját népközösségünk érdekeinek előnyben részesítése az élet különféle területein egyáltalán nem szélsőséges dolog, hanem a legtermészetesebb a világon. Nem csak az az egy történelmi kor, nem csak a hungarista eszme az, ami ezt hirdette, a hungarista eszmerendszer kidolgozása előtt is már megvoltak ezek az alapvető nemzetközösségi értékek. Ráadásul véleményem szerint a mai felnövekvő generációba nem kevés nacionalizmust kellene "oltani", mert nagyon rossz irányba tartunk.

A politika mindenhol a mutyizást, a kapcsolatokat, a barátságokon alapuló döntéseket jelenti sajnos, nem pedig a Nemzet érdekét. A fideszes önkormányzatokban is, igen, ahol élek, ott az van, és látom az érdekhálózatokat. A mindenhol megbújó korrupció, a pofátlan állami vezetők, a pofátlan politikusok, képviselők a pofátlanul magas fizetésükkel és pofátlanul, undorító költségtérítésükkel, az érdeki köröknek megfelelő, de országellenes döntések, az esztelenül állandóan változó jogszabályok, kötelezettségek=jogbiztonság hiánya, a kiszámíthatatlanság, hosszútávú gondolkodás hiánya, a nem termelés jutalmazása szemben a termelés büntetésével (segélyezés, kontra 3 millió adózó-ebből 2 millió minilmálbéres és így tartunk el 10 millió embert), a nagyon magas elvonások, az eszetlen, korlátlan állami kiadások, a politikától független szervek összefonódása a politikával (pl rendőrség), na ezek azok a dolgok, amikkel nekem már tele van a tököm. És nem csak nekem.

Viszont a megoldást magunktól is várhatjuk. Nem fognak a politikusok maguktól lemondani a költségtérítésükről, mert szarban a haza. Nem fognak választási törvényt, alkotmányt módosítani, mert rájönnek, hogy sok a kiskapu és ez nem az ország érdeke. Lehet, hogy vannak naívak, akik elhiszik, hogy ez majd békésen meg fog történni, de nincs igazuk. Nem fog megtörténni. Igenis, seggbe kell rúgni a NÉPNEK egy-két, a nemzetellenes erőkhöz tartozó közéleti embert (legyen az bármelyik parlamenti pártból való), vagy valami pszichikai ráhatással közénk álítani, vagy ha nem megy, a virtuális pellengérre állítani, és addig csigázni a keresztkérdésekkel az is válasz ha nincs válasz) amíg meg nem törik és be nem vallja, hogy ő csupán a párt utasításait követi.

A New York-i polgári kör riportere is így tett Kovács Lászlóval 2002-ben, aki le is tiltatta az interjú leközlését. De a netre ki lehetne tenni az ilyesmit, elvégre ki bizonyítja, kitől-honnét került ki az anyag...

Ezt és sok minden mást megtesznek az akciózó radikálisok. Nagyon sokaknak nincs mersze szembenni egy rendőrrel, szóval tessék megbecsülni azokat, akik kockáztatnak, mivel ők valóban képesek kikényszeríteni a MI érdekünkben dolgokat. Csak gondoljatok bele mik történtek az elmúlt években: kiderült egy nagy hazugságkampány, kiderült, hogy dübörgő helyett csődközeli helyzetben a gazdaság, a termelés visszaesett, a hiány, adósság növekedett. Ezekben az időkben miket cselekedtek? Ilyen helyzetben sem gondolkodtak el a fentebb leírtakon, akkor mit várunk, mikor fognak? Amikor már annyi lesz a szegény, hogy nem 2000, hanem 3 millió ember lesz az utcán Budapesten? Amikor majd százezrek fognak tüntetni, mert nincs mit enniük? Amikor majd fejeket fognak követelni, olyanokét, mint Gyurcsány, vagy Orbán? Ezt biztosan meg kell várni? Biztosan a Perón utáni (tehát NEM fasiszta, hanem neoliberális) Argentína példáját akarjuk követni?

Nem baj, építsünk még értelmetlen völgyhidakat 200 milliárdért, hogy Kóka Jánosok büszkén, vigyorogva vághassanak szalagokat, építsünk értelmetlen Duna-hidat 40 milliárdért az M8 nyomvonalán úgy, hogy M8 autópálya még nincs, építsünk értelmetlen 4-es metrót 560 milliárdért, tömjünk évente több tízmilliárdot a MÁV-ba, BKV-ba, mert veszteségesen üzemelnek, de azért fizessünk ki több százmilliókat ezeknek a cégeknek a vezetésének, a menedzseri szerződésekért, a prémiumokért, fizessünk több százmilliót tanácsadásért, kommunikációért (ami egy kalap sz.rt se ér), csináljunk 200 milliós kormányszóvivői portált stb. De mindezek mellett nincs pénz: utakat felújítani (pl 4-es), nincs pénz a mentőknek normális kocsikra, felszerelésre, nincs pénz a tűzoltóknak normális felszerelésre, nincs pénz a rendőrségre (mondjuk a többi közül talán ők kapják a legtöbbet), nincs pénz kórházakat fenntartani, nincs pénz önkormányzatokra, nincs pénz nyugdíjakra stb. Akkor a cuslág féle ügyekről, az ellopott milliárdokról még nem is beszéltünk!

Szóval szerintem nagyon nincs ez így rendben és maximálisan megértem, hogy háborognak az emberek, és nagyon sok ember elégedetlen, csak nem mer kimenni az utcára rendőrökkel verekedni.

A nagy vállakozás, amibe én is belevágok (csak lehet hogy túl nagy fába vágom a fejszémet), átolvasni MINDEN hungarista gazdaság és társadalompolitikával kapcsolatos szöveget, beleértve a legkorábbi Prohászka Ottokár műveket, no és Szálasi Ferenc és Henney Árpád írásait, kijegyzetelni valami vázlatot belőle, és megvizsgálni, a mai viszonyok között konkrétan hogyan lehetne ezeket az eszméket a gyakorlatba átültetni.

A zsidó médiák manipulatív módon eltorzítják, elhazudják és elhallgatják a hungarizmus valódi arcát, de erre jó okuk van! Jó okuk van rá, hiszen tudják nagyon jól, hogy ez az eszme a maga idejében képes volt elsöpörni a jóval konzervatívabb és szigorúbb fél-feudalisztikus Horthy-rendszert is, márpedig ha azon felülkerekedhetett, akkor vajon mit tenne egy ilyen düledező neoliberális csökevénnyel, ha mindenki számára megengedett gyümölcs lenne...?

Betiltva most sincs, csak éppen azok a cionisták, akiknél a pénz van, és ez által a különféle hálózatokat uralják, nagyon betartanak, ha valaki megcáfolja a hazugságaikat. Ezt olyan megfogalmazásban olvastam, hogy a konformizmus rombolja a nacionalista eszméket, de hát mégis kikre jellemző a nagyfokú konformizmus, a kifejezetten gazdag rétegre.

Tehát ez nem sokakat érint, már ha egyáltalán létezik ilyen hatás. A hungarizmus szociális politikája, és vidékbarátsága elvileg vonzó a legszélesebb réteg számára - ők a bérből és fizetésből élők, akik közül sokan kiábrándultak a pártoktól - de sajnos a politikából is. Őket külön figyelemmel kell tehát megszólítani. Szerintem náluk inkább az érdektelenség és a passzivitás a fő visszahúzó erő.

A manipuláció része az is, hogy egy hétköznapi spektrum tévés, discoverys 2. vh-s áldokumentum filmben TÚL SOK JELZŐT használnak, azaz hát fröcsögnek és gyalázkodnak. Intelligens ember már itt gyanút fog mellesleg.

Beszélnek itt arról, hogy ez népirtó ideológia. Ez se igaz.

Az NSDAP programjának főbb elemei :

- Minden német egyesítése Németországban
- Németország egyenjogúsítása más nemzetekkel szemben
- Harc a szabadkőművesség és annak káros befolyása ellen
- Az uzsora letörése, telekspekuláció kizárása
- Öregségi ellátás
- Egészséges középosztály kiépítése
- Családvédelem, testi nevelés és népegészség
- Nemzeti szellemű oktatás
- A nemzet és faj védelme és szellemének ápolása
- Irodalom, sajtó és művészet megtisztítása a nemzetellenes, tudatosan károsító elemektől
- A közösségi érdek hangsúlyozása
- A paraszti rend megerősítése -paraszti birtok nem idegeníthető el.

Ki kinek üzent hadat :

Lengyelország Németországnak hadat üzent 1939 aug. 31./szept. 1. éjszakáján
Nagybritannia Németországnak hadat üzent 1939 szeptember. 3. 11:00
Franciaország Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 3. 17:00
India Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 3.
Ausztrália Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 3.
Újzéland Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 3.
Délafrikai Unió Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 6.
Kanada Németországnak hadat üzent 1939 szeptember 10.

Az akkori lengyel kormány javarészt zsidókból állt, valamint kiváló kapcsolataik voltak az angol és a francia szabadkőművességgel. Meg volt beszélve, hogy provokálják a németeket, hogy háborúba lehessen őket rángatni. Paul Johnsson könyvében konkrétumok vannak erről, megkeresem, és beírom ide, de már nem ma mert már kissé túl késő van, fekszem le. :-D