width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. dec. 28.

2014. december 28., vasárnap

Tolvajkergetők vs hitgyüli + vélemény Erőszakosak? Igen! Ugyanakkor a netadó ürügyén összeverbuvált fizetett tüntetők szocion csürhéje által megvert, leköpött, megdobált, leordibált Hír tv-s, Echo tv-s tudósítókon és más jobboldaliak elleni atrocitásokon de nagyon kárörvendett a 444, annak libsák kommentelői, és az összes többi zsidó szennyoldal is!!!!! Az áldozat hibáztatása, és az általánosítás pont rájuk jellemző.

Ambivalencia vagy sem, nem tudom eldönteni. ;) Hitgyülis firkász az említett. A 444, index, cink, vs, hvg, origo stb. is libsi helyek. De Tomcat is "olyan ember", sajnos!

Ezt a videót töltötte fel a Tolvajkergető csapat :

"Jegyzőkönyv 2014.12.27."

"Az év utolsó Jegyzőkönyvében Szlezsánszky Ferenc bukik le, aki azt hiszi, újságíróként nem vonatkozik rá a Büntető Törvénykönyv, és azt hazudozik a Tolvajkergetőkről, amit akar. Íme, ilyenek azok a seggfejek, akik ellenünk pedáloznak, és magukat "törvénytisztelő állampolgároknak" képzelik."

https://www.youtube.com/watch?v=tyP3SKptjE4

Cikk is van hozzá :

Cigány verőlegények a Hit Gyülekezete lapjának szolgálatában?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80916

2014. december 28. 10:32 Hunhír.info

"Névtelen lejárató cikk jelent meg a Tolvajkergetőkről a Hit Gyülekezete által kiadott Hetek című lap december 5-i számában. Az írás azt állította, hogy a kerékpártolvajok lebuktatására szerveződött kezdeményezés valójában "önbíráskodásra szakosodott", tagjai lőfegyvereket rejtegetnek, romák elleni erőszakos bűncselekményekre készülnek, és ebben rendőrök is segítik őket.

E súlyos állításokat a szerző azokra a magánlevelekre alapozta, amelyeket bűncselekmény útján, a Tolvajkergetők szerverét feltörve szerzett meg egy ismeretlen elkövető, és juttatta el a szerkesztőséghez. Természetesen azonban azokban szó sem volt ilyesmiről, de a cikkben úgy válogatták össze a több évnyi belső levelezés tartalmát, számos helyen meg is hamisítva azt, hogy ezt a látszatot keltse.

A Tolvajkergetők rövid nyomozás után kiderítették, hogy a bátor "tényfeltáró" valójában Szlezsánszky Ferenc volt, a magyarországi "újságíró" szakma egyik furcsa alakja. Munkásságáról sokat elmond, hogy még az ultraliberális Szily László is úgy jellemezte, hogy "nem egyszerűen undorító, hanem egyenesen beteg". Az ostoba embert sikerült elcsalni egy találkozóra, ahol a Tolvajkergetők kamerát szegezve kérdőre vonták: miért hazudozik róluk?

A gyáva firkász természetesen eleinte szóba sem akart állni velük, hanem vad telefonálgatásba kezdett, mire tucatnyi bomberdzsekis, kigyúrt cigány rohant a segítségére. (Vajon miért érzi úgy a Hetek szerkesztősége, hogy feltétlenül ilyen "gyorsszolgálatot" kell fenntartania munkatársai számára?) Csak miután megérkeztek, nyílt ki a csipája, és merte fölényeskedve kioktatni a Tolvajkergetőket az "újságírói szabadságról", és arról, hogy ő "bizonyítani" tudja az általuk szerinte tervezett bűncselekményeket.

Szlezsánszky lehet, hogy azt hiszi, ravasz, de a videófelvétel célja az volt, hogy beismerő vallomását rögzítsék. Immár semmi akadálya, hogy rövidesen bíróság elé állítsák rágalmazás és magántitok megsértése bűncselekmények miatt, amelyeket a cikkével elkövetett - írták hírportálunknak a Tolvajkergetők."

Ez meg az én jó hosszú kommentárom :

Lehet nácizni hetek, heten mint a gonoszok, csak épp teljesen felesleges, belterjes gyalázkodás az. A magyar társadalom a nácizó szélsőliberális hazug, korrupt, és tolvaj ballib bűnbandát ítéli el. A sima köztörvényes tolvajok sem épp népszerűek. Arról meg nem tehetünk, hogy ezek közt annyi sok a cigány. Nincs "megélhetési bűnözés", csak sima bűnözés van, ha valakinek annyira nincs megélhetése, maradhat tisztességes, például útra kel azokba az országokba amik normálisabban képviselték eddig is nemzeti és szociális érdekeiket, és nem (annyira) neolib bibsik vezették, kormányozták őket az árokba, mint minket : Anglia, Németország, Dánia azért kivándorlási célpontok, és annyira azok, amennyire nem teljesen a neolib világrombolók receptje szerint működnek!!

Rablógyilkos cigánybűnözőket harsány kárörömmel védelmező liberálmédia, taszok meg helsinki bizottságok, mind zsidók, alternatív véleményük nincs, csak érdekeik : a magyarság mindennapi életének ellehetlenítése, a vidék elnéptelenítése. A lopásokkal, rablásokkal, öregek és gyerekek terrorizálásával ez megvalósul, ha rendet mer tereteni akár a rendőrség akár más, máris rögtön rasszistáznak. A legalja utolsó jenki cionista biznisz szekta hitgyüli, hogy a létszám meglegyen, beléptetett román cigányokat, akik nem is tudnak magyarul!
Láttam őket a buszról leszállni Tatabányán, ahol nagy hitgyüli "főhadiszállás van" - sajnos! A ballib pártok tagsága is lett duzzasztgatva a belépésért megfizetett cigókkal, amikor az volt a feltétele valamilyen kedvezménynek, állami pénznek. Élősködő rohadtak. A jobboldaliakat prolizzák, adócsalózzák és fel is jelentgetik, aztán meg elbüszkélkedik az egyikük, a libsák disznaja, hogy adómentesen offshore-ban tartja, amit kiloptak 2010 előtt párttársaival! Gusztos - talan! Zsidó ő is, mi más lenne.

Fenntartásaim vannak a tolvajkergetés kivitelezésével kapcsolatban, minek verekedni meg lövöldözni, és nem jártak utána rendesen a kergetős ügyeiknek - kitettek a pellengérre ártatlanokat is - de ez nem jelenti hogy legsötétebb, lelkisérült, jobboldal és konzervatívok iránti gyalázkodás-függő zsindexes - szadeszes anarcholibsi drogos zsidók, vagy pláne álkeresztény, Isten helyett jehova imádó cionista hitgyülisek hazugságainak és mocskolódásának hitelt adjak valaha bármiben is. Főleg, ha a cigány maffiával fenyegetnek puszta újságírásért általuk jobboldalinak vélt embereket! Tomcat nemzeti liberális, voltak és vannak elfogadhatatlan dolgai, ami miatt nem fér be a nemzeti radikálisok közé, emiatt se nem örülünk neki hogy pont ő akar Tolvajkergetőket vezetni!

De a liberálisok általában ellenzik a rendpártiságot, gárdákat, nemzetőrségeket, csendőrség felállítását, polgárőrséget, közterület felügyeletet - randalírozó részeg utcát bepiszkító igénytelenekért fellépő "a város mindenkié csoport" vagy inkább legyen jogod van megfagyni az utcán mozgalom. Ezek is ugyanazon libsi körökből való zavarkeltők, saul alinsky tanítványok.

Oké hogy Tomcat nem oké, na de azért álljon már meg a menet, két sőt három rossz se tesz ki egy jót, hamis kettősség, false dichotomy. Főleg belekeverve az általános kül és belpolitikát, aztán abból leáltalánosítva az egész jobboldalra! Mint pl szilyék a cinken, pláne a libsi gyalázkodással, a napi 50 jobbosokat hülyéző - nácizó poszttal a tumblr-en, na meg a 444-esek usraeli megrendelésre magyar nemzet ellen harcoló propagandistái teszik rendszeresen. Azért ezerszer inkább a "régi dolgok" legyenek helyreállítva, mint a nemzeti érzelműeket trollkodó, terrorizáló szadesznyik hazug firkászok! Régen nem voltak "nácik"! Sőt, a zsidókkal sem a vallásgyakorlás miatt gyűlt meg a baja minden népnek, akik közt éltek. :P

Aktívan szocionistákkal aztán végképp nincs átjárás, párbeszéd nem lehetséges, vagy ők vagy mi. Köztük NINCS jobboldali, egy szem se, mer a rossz oldalon állnak, azt belátva ráadásul hogy rombolnak, önző önérdekből tagjai a neolib brancsoknak! Látják, milyen következménye van a neoliberális eszméiknek világszerte, bár nyilvánosan ritkán de néha elismerik az usa és izrael háborús agresszor és népirtó, emberkínzó mivoltát, de akkor is kitartanak az erőszak és hazugság nemzetközi cionista rendszere mellett!

Tekintve a kapcsolati hálóikat és haveri köreiket, származásukat nemzetbiztonsági kérdés, és ebben az "engedetlen" értsd : antineolib - anticionista országok kormányait usraelből puccsoló világhelyzetben nemcsak nekünk Jobbikosoknak, hanem kormány szinten is nemzeti érdekké fog válni az álfüggetlen nemzetközi neolib tulajdonú cionista média manipulátorainak lekapcsolása!

Visszatérve Atom Catre. Eleve azért szeretik kifigurázni Tomcatet a különféle liberráltak, mert esetében tényleg és objektíve van mibe belekötni, bőven. Amiért a fogatlan csövest mutatták 2010 előtti kormányellenes tüntetéseken, meg a pár garázdát, holott hatalmas békés, jól öltözött tömegetet lehetett látni pl 2006 oktber 23-án is. Akik a Fidesz gyűlésről távoztak épp, és nem voltak úgy öltözve! A zsidó fórumokon a megérdemelték, meg élessel kellett volna oszlatni illetve náci csőcselék, turbómagyar, voltunk mi minden rossz.

Ami ontológiailag rossz, az épp a ballib csürhe! Politikus, újságíró, álszakértő, és mindenki aki abból él hogy szocionista! Mindenből - de abszolút az élet minden területén és minden kérdésben azt vallják, ami a magyaroknak árt és kárt okoz! Azért antikonzervatívok hogy lezüllesszenek, azért nem vallásszabadság pártiak hanem erőszakos ateisták, azért nem szabadelvűek, mert kommunista gyökereik lévén erőszakos ateista, intoleráns, embereket véleményük miatt lejáratnó, zaklató, sőt fizikailag bántalmazó szaros zsidó banda!!!!!!!!!

Apjuk metélt f*szát, azt! Az is zsidó, és kommunista legtöbb esetben ezeknek. :D Valahol jegyzik az összes atrocitást, amit a ballib elkövetett a nemzet ellen, és benyújtjuk a számlát, amint a kártevők szabadrabló, nemzeteken élősködő neolib cionista "jó" világának vége. Amint az usa meggyengül, ez bekövetkezik, sőt, egész Európa szerte!

Támad a balmédia, célpont lehet mindenki. Nem is a garázdaságot emelik ki a hetek cikkben - annak örülnek hogy van mibe belekötni - hanem hogy tolvajt kergetni csúnya dolog, mert az jobboldali, és rendpárti cselekedet! Az önbíráskodás és a polgári önszerveződés rendőrséggel együttműködésea bűnüldözésben nem ugyanaz! A társadalomnak joga van az önvédelemre (tett és védelem alapítvány ami zsidógárda - állami pénzen és jóváhagyással!, "izraelnek joga van az önvédelemre", "zéró tolerancia az antiszemitizmussal szemben", és a többi libsibibsi közhely) Sajnos a rendőrség munkáját is épp így kommentálja a rendetlenség párti libsi média! Azonnal uszulnak a zsidó liberális ombudsmanok, a helsinki bizottság és a tasz is a bűnözők szigorú büntetése ellen, a közbiztonság fenntartása, az élet és vagyonvédelem ellen!

Amikor a tömegben tahó bocskoros galiciáner ükapja módjára tolakodó tamás bence gáspárt kicsit meglökték a helyszínen és addigi munkássága során is folyamatos nácizása, mocskolódása, rendszeres hazudozása, és közismert indexfórumos trollkodása okán, de nagy patáliát csaptak a zsidajok. Ugyanakkor a netadó ürügyén összeverbuvált fizetett tüntetők szocion csürhéje által megvert, leköpött, megdobált, leordibált Hír tv-s, Echo tv-s tudósítókon és más jobboldaliak elleni atrocitásokon de nagyon kárörvendett a 444, annak libsák kommentelői, és az összes többi zsidó szennyoldal is!!!!! Az áldozat hibáztatása, és az általánosítás pont rájuk jellemző.

A libsik arra építenek, hogy nem emlékszik senki a disznóságaikra, nem ismeri valódi szándékaikat a leendő szavazóbázisuk. Kettős mércés szemét banda ez.

Maratoni hosszúságú idézés a ballib viselt dolgairól, nem muszáj elolvasni : :D

Zsidók a magyarságról

http://kitartas.net/2013/02/24/zsidok-a-magyarsagrol

Az alább egy interneten keringő magyarellenes zsidó kirohanás gyűjteményt olvashatunk, a teljesség igénye nélkül:

"Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket." (Kornis Mihály drámaíró, Beszélő, 1993. december 21.)

Schweitzer József rabbi 2000-ben a parlamentben mondta: "Önök magyarok, Kelet-európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."

"Én bátran kimondom - mert én nem egy lehorgasztott fejű, gyáva, szar zsidó vagyok, nekem van vér a pucámban - hogy én úgy utálom a magyar népet, hogy azt csak egy költő tudná megfelelően szavakba foglalni." (Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke levele Lipták Bélához, az Amerikai Magyar Lobby egyik vezéralakjához, 2002. július.)

2003-ban szenteste rendezett keresztényellenes gyűlöletorgiát a Tilos Rádió három zsidó megmondóembere, Bencsik Gyula, Vranik Krisztián és a magát "Barangónak" nevező HVG-munkatárs, Bajtai Zoltán. Utóbbi meglepően őszinte kijelentésre ragadtatta magát, egészen pontosan ezt mondta: "Kiirtanám az összes keresztényt!" "Természetesen" azóta sem kértek bocsánatot. Ezt a rádiót eddig közpénzből támogatták, most pedig "közösségi médiaszolgáltató" lesz.

Az MTA volt elnökének véleménye a magyarságról: "A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és gyermekek lemészárlásában." (Glatz Ferenc)

"Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack." (Landeszmann György főrabbi a Heti Magyarország 1993. február 26-i számában megjelent Zsidók és magyarok című interjúban.)

Brutálisan rátámadtak az Operába igyekvő Szentmihályi Szabó Péter író, költőre, valamint feleségére a baloldali tüntetők. Az írót hátba verték, letépték a kabátját, feleségét megrugdosták. A brutális támadás után a rendőrség közleményben tudatta, hogy a rendezvényen atrocitás nem történt. (2012. január 12.)

Tom Lantos, magyar gyűlölő amerikai szenátor mondta: "Mindenki antiszemita, és mindenki Izraelnek az ellensége, aki Izraelnek a politikáját és a cionista politikát nem támogatja."

Nem tudunk arról, hogy a fenti kijelentésekért az elhangzásuk óta bárki, bárhol, bármikor bocsánatot kért volna.

(internetes körlevél)

Balliberális agresszivitás

http://mno.hu/migr/balliberalis-agresszivitas-415831

Az emberek megfélemlítése a diktatúra kiépítésének eszköztárába tartozik

Magyar Nemzet

2007. október 08., hétfő 00:02

A balliberális kormányzat és vezérei állandóan a jobboldallal összefonódó szélsõséges erõktõl való rettegésre akarják rábírni a társadalmat. A tények azonban egyértelmûen bizonyítják, amióta a jelenlegi garnitúra van hatalmon, a polgári oldal képviselõit, szimpatizánsait vagy egyszerûen az MSZP–SZDSZ nevû konglomerátummal nem rokonszenvezõket állandó atrocitások érik.

Hasznos számba venni a 2002 óta tartó, olykor kampányízû megfélemlítési akciók konkrét állomásait, amelyekrõl a balliberális média vagy tudomást sem vesz, vagy ha igen, akkor is súlytalanítja. Sokszor a felháborító és az emberi méltóságot sértõ eseteket bagatellizálva „viccesre" veszik, vagy pedig makacs hallgatás övezi azokat.

Mától folytatásokban közölt összeállításunk az esetek nagy száma miatt nem lehet teljes, mégis körképet ad azokról a törekvésekrõl, amelyekkel a lakosságot terrorizálni akarja a hatalom azzal a szándékkal, hogy egy életre elvegye a kedvét a kritikától, a demokratikus politizálástól. Az ellenzék elleni állandó támadások létjogosultságának kétségbe vonása a polgári oldallal szembeni erõszakos fellépéshez nyújt támogatást. Nélkülözhetetlen a polgárellenes agressziólajstrom elkészítése azért is, mert az állandó egzisztenciális fenyegetettség állapotában tartott emberek sokszor nem mernek megnyilvánulni politikai kérdésekben.

Összeállításunk elsõ része a hétfői Magyar Nemzet 5. oldalán olvasható.

Megyeri Dávid

A balliberális agresszivitás bizonyítékai (1. rész)

http://mno.hu/migr_1834/a-balliberalis-agresszivitas-bizonyitekai-1-resz-415888

Az emberek megfélemlítése a diktatúra kiépítésének eszköztárába tartozik

MNO.hu

2007. október 18., csütörtök 00:00

2002. február 12. előtt: Oláh János MIÉP-es önkormányzati képviselőt, országgyűlési képviselőjelöltet Angyalföldön durván bántalmazzák, baseballütővel összetörik az orrát, és megrugdossák, miközben azt ordítják, takarodjon a MIÉP-es k… anyjába. Otthonából hívták el mobiltelefonon azzal a legendával, hogy néhány kopogtatócédulát kívánnak részére átadni. Oláh nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenved.
2002. február 22. előtt: Orbán Viktor és Torgyán József fényképével illusztrált szórólapok váltanak ki felháborodást Szegeden. „Halál Orbánra, minisztereire, támogatóira! Gázkamrába az elit értelmiséggel, a dolgozó nép árulóival, a fasiszta gazemberekkel!" – szól a szöveg. A hátlapon Bartha László akkori polgármester arca szerepel a következő írás társaságában: „Nem elég leváltani, ki kell irtani a fasiszta gazembereket! Gázkamrába velük!"
2002. március 1.: Egy nagykőrösi fideszes városi képviselőnek fenyegető céllal maró anyaggal öntik le az autóját a képviselő-testület ülése közben. Zágráb Nándor éppen az MSZP–SZDSZ-támogatással megválasztott polgármester tanácsadói szerződéseit firtatta. Az alföldi városban a jobboldal helyi képviselőit akkor már sokadik atrocitás éri.
2002. március 13.: Az MDF szanki elnökét Kiskunhalason megverik az MSZP aktivistái. Miután O. László figyelmeztette a szocialista plakátragasztókat, hogy ne más pártok hirdetményeire ragasszák a sajátjaikat, az idős férfit megragadják, földre teperik, és fejét betonba verik. Az MDF-es helyi elnök kórházba kerül.
2002. március 21. előtt: A brutálisan összevert bicskei MDF-es képviselő, Ehmann János közli, hogy felismerni véli támadóit, akik ájultra verték, arcát összeroncsolták. Ehmann társát telefonon szintén megfenyegették. A feljelentést tevő képviselő egyértelműen politikai indítékra gyanakszik, ugyanis korábban plakátozás közben fenyegetés érte.
2002. március 24.: Az MDF egy másik helyi képviselőjét is megfenyegetik Kiskunhalason. Amikor Cs. Mihály a hét végén választási felhívásokat osztogat, két fiatalember odalépve hozzá lökdösni kezdi. Azzal fenyegetik meg, hogy elvágják a torkát, ha nem hagyja abba a terjesztést. A bántalmazást követően elmenekülő képviselő gyanúja szerint MSZP-hez közel álló fiatalok voltak a támadók.
2002. április 1.: Büntetőfeljelentést tesz az a pécsi asszony, akit minden előzmény nélkül megrúgott és ocsmány szavakkal sértegetett egy férfi a baranyai megyeszékhely belvárosában. A bűne csupán az volt, hogy kokárdát viselt.
2002. április 15. előtt: „Atya, amennyiben a misén a Fideszt említi, akkor önnel végzek!" – mondja egy férfihang a zsámbéki plébános üzenetrögzítőjére. Dékány Árpád ciszterci szerzetes ezzel egy időben közleményt ad ki, mivel az utóbbi napokban egyre több támadás érte a keresztény értékrendet nyíltan vállaló intézményeket, személyeket.
Egy újabb eset: ismeretlenek megrongálják a pécsi ciszterci atyáknak a rendház zárt udvarán parkoló autóját.
Jánoshalmán egy nyugdíjas katolikus papot inzultálnak a szocialista plakátragasztók, amiért az arra kéri őket, hogy a plébánia kerítésére ne helyezzenek falragaszt. Helyi lakosok azonban a tisztelendő védelmére kelnek, és megakadályozzák a fizikai bántalmazást. Egy órával később a pap durva hangnemű fenyegető telefonhívást kap a plébánián.
2002. április 18. előtt: Az országgyűlési választások második fordulója előtt egy Baloldali Akciófront nevű szervezet életveszélyesen megfenyegeti egy Csurka Istvánhoz címzett levélben a MIÉP elnökén kívül Orbán Viktor miniszterelnököt, Pokorni Zoltánt, a Fidesz elnökét, Áder Jánost, az Országgyűlés elnökét, Kövér Lászlót, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Dávid Ibolyát, az MDF elnökét, valamint Farkas Flóriánt, a Lungo Drom elnökét. A küldeményben azt írják a terroristák: „Felszólítjuk Orbán Viktor bukott miniszterelnököt és az összes kollaboráns, fasiszta összeesküvő koalíciós vezetőt, hogy 2002. 04. 18-án éjfélig nagy nyilvánosság előtt megtartott sajtótájékoztatón ismerjék el vereségüket!" Az akciófront golyó általi halált helyez kilátásba a felsorolt politikusoknak, ha követelései nem teljesülnek. Csurka István egy másik fenyegető küldeményben éles pisztolylőszert kap.
2002. április 18. előtt: Egy pisztollyal vagy fegyvernek látszó tárggyal fenyegetik meg és sértegetik a Fidesz VI. kerületi szervezetének egyik aktivistáját, tanú előtt, plakátragasztás közben. S. Miklós a fegyvernek látszó eszközt a fejéhez tartó emberben az MSZP plakátozóinak egyikét ismeri fel.
2002. április 19.: A két választási forduló közt olyan súlyosan bántalmazzák Pártl Lászlót Bicskén, hogy kórházi kezelésre szorul. Az építészt saját irodájának ablakán rángatják ki, s két-három ismeretlen „Nesze neked, Viktor!" felkiáltással véresre veri, míg el nem veszti eszméletét.
2002. április 21.: Illés Zoltánt, a Fidesz VI. kerületi képviselőjelöltjét tettleg bántalmazza egy férfi, amiért szóvá tette, hogy a szocialista aktivisták videofelvételeket készítettek a szavazókör előterében.
2002. július 4.: A választási szavazócédulák megőrzését és újraszámlálását követelve autókkal zárja le egy csoport az Erzsébet hidat. A rendőrök feloszlatják a több száz főre duzzadt tömeget, és több embert elvisznek. A rendszerváltás óta példátlan esetre is sor kerül: egy rendőr szolgálati lőfegyverével fenyegetőzik. Ezt követően a Kossuth téri bejelentett legális tüntetéshez csatlakozik több ezer ember, ahol hasonló kívánságokat fogalmaznak meg. Amint azt a bíróság később kimondja: a tömeget itt törvényellenesen oszlatták fel. Az esti órákban a rendszerváltás óta először vetnek be könnygázt a Kossuth térről már gumibotokkal, pajzsokkal kiszorított és begyűjtésekkel megtizedelt polgárok ellen a rohamrendőrök. 1990 óta páratlan módon több újságírót, fotóst is bántalmaznak a rendőrök.
2002. július 28.: A Művészetek Völgyében a kapolcsi fesztiválra látogató Medgyessy Péternek „beszól" egy gimnazista, aki a kormányfő ügynökmúltjára utalva árulónak nevezi a miniszterelnököt. A Nemzetbiztonsági Hivatal alkalmazottai azonnal elfogják, majd feljelentik a fiatalkorú Loppert Dánielt, akit így hosszadalmas büntetőeljárás alá vonnak.
2002. augusztus 7.: Életveszélyesen megfenyegetik Balogh Lászlót, a Medgyessy Péter miniszterelnök D–209-es titkosszolgálati múltját vizsgáló parlamenti bizottság elnökét. Az MDF-es képviselő egy Parabellum típusú pisztolyba való éleslőszert talál reggel a szigorúan őrzött Képviselői Irodaházban lévő dolgozószobájában az egyik széken.
2002. augusztus 11.: Lovas István durva, verbális megtámadása után Tasnádi Péter „őrző-védő vállalkozó" bejelenti az MSZP közeli ATV televíziós csatornán, hogy egyenként fogja levadászni a „szélsőjobboldaliakat". A Magyar Nemzet publicistájának címezve azt is mondja: „Azt akarom, hogy eltűnjön, le fogjuk vadászni őket. A Bayert is, őt is, és az összes többit."
2002. október 4.: Kiderül, hogy Berkecz Mária, a Millenáris Kht. volt vezetője a koncepciós rendőrségi eljárás miatt ideg-összeroppanást kapott. A kétgyermekes családanyát egynapos fogsága alatt súlyosan megalázták, testüregi motozást alkalmazva kétszer is átvizsgálták.
2002. november 12. előtt: Házkutatást tartanak annál a Csépányi Nóránál, akit veszélyeztetett terhessége ellenére már korábban is embertelen módon meghurcolt a rendőrség, s zaklatásaik miatt hét hónapra szülte meg augusztusban gyermekét. A Happy End Kft. ügyvezető igazgatójánál a házkutatást annak ellenére végrehajtják november elején, hogy otthoni ápolásra szoruló, pár hónapos koraszülött kisbabáját még a családtagok sem látogathatják a fertőzésveszély miatt.
2002. december 1.: A Kempinski Szálló előtt erőszakkal feloszlatják azt a száz-kétszáz résztvevős tüntetést, amelyen az ellen tiltakoztak, hogy Medgyessy Péter a román miniszterelnökkel együtt ünnepelte Erdély 1918-as elcsatolását.
(A strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága az ügy kapcsán ítéletet hozott. Eszerint az előre be nem jelentett, úgynevezett spontán tüntetések jogszerűnek tekinthetők mindaddig, amíg békésen, rendbontás nélkül zajlanak. Vagyis a december elsejei tüntetés feloszlatása nem volt sem indokolt, sem pedig jogszerű.)
2002. december 13.: Jogszerűtlenül elkobozzák a rendőrök egy magánszemélytől azt a szórólapot, amelyet a Medgyessy–Nastase közös ünneplés elleni tiltakozás céljából kívántak sokszorosítani.
2003. február 21. előtt: Megfélemlítési célzattal házkutatást tartanak Barna Tibornál, aki egy civil tüntetésen transzparensén vörös csillagot és sarló-kalapácsot is használt a D–209-es múltú miniszterelnök bírálatára. A hatóság bizonyítékul azokat a festékesflakonokat foglalta le, amelyekkel a tábla készült. Az eljáró ügyész vádat emel a bíróságon.
2003. június 16.: A nyílt utcán megtámadják és véresre verik Szász Károlyt, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnökét, aki a Pannonplast-ügyben vizsgálódik. (Ez a feltárás vezet a kormány közeli körökkel szoros üzleti kapcsolatban álló Kulcsár Attila nevével fémjelzett K&H-botrányhoz.) A PSZÁF elnökét ért atrocitást Medgyessy Péter bagatellizálja és a jobboldal elleni vádaskodásra használja fel, azt sejtetve, hogy önmerénylet történt.
2003. október 2.: A Kvassay hidat lezáró tíz tüntetőt vesz őrizetbe a rendőrség, akik a szocialista csepeli kerületi vezetés kórházbezárása ellen tiltakoznak. A bíróság később szabálysértés hiányában megszüntette az eljárást.
2003. október 28.: Özvegy Fáky Lászlónét, a megismétlendő demecseri időközi polgármester-választás fideszes jelöltjét életveszélyesen megfenyegetik. Előző nap este egy férfi, aki Istvánként mutatkozik be, telefonon közli Fákynéval, hogy jól gondolja meg, hol fog közlekedni, mert meg fogja ölni. Másnap reggel egy nő is felhívja telefonon, és hasonló tartalmú nyilatkozatot tesz.
2003. december 1.: A Legfelsőbb Bíróság által később törvénysértőnek talált módon feloszlatja a rendőrség a Lelkiismeret '88 csoport jogszerűen bejelentett tüntetését, és ötvenegy főt őrizetbe vesz a Budapest Kongresszusi Központ előtt. A fáklyás demonstrálók Medgyessy Péter háza elé akartak vonulni, hogy ismét tiltakozzanak a magyar–román miniszterelnöki közös ünneplés ellen annak első évfordulóján.
2003. december 7.: Kékesi Tibor MSZP-s országgyűlési képviselő szomszédnőjére támad közös garázsuk előterében, amiért az asszony filmre veszi a politikus rossz helyen álló autóját. Bár az asszony keze megsérül, ruhája pedig elszakad a – szintén videóra vett – tettlegesség következtében, hiába jelenti fel testi sértésért Kékesit, a parlamenti többség nem függeszti fel annak mentelmi jogát.
2003. december 24.: A Tilos Rádió egyik műsorvezetője élő adásban kijelenti: „Kiirtanám az összes keresztényt", s ezzel széles körű, hónapokig tartó közfelháborodást vált ki. A kormány abszurd módon a társadalmi tiltakozást a jobboldal további támadására és szélsőségességgel, kirekesztéssel történő megvádolására használja fel.
2004. április 9.: A fővárosi közgyűlési többség nem vizsgálja, hogy Lakos Imre SZDSZ-es képviselő több tanúval igazolhatóan megfenyegetett egy fideszes városatyát, Schneller Domokost. Az SZDSZ-es politikus ugyanis azzal fenyegetőzött, képviselőtársának édesapja – Budapest főépítésze, Schneller István – elveszítheti állását.
2004. április 9.: Lényegében háborúra készíti fel az MSZP kampánytréningje, az úgynevezett Csapatjáték részeként az aktivistáit. Ron Werber, az izraeli kampánytanácsadó kifejti: fasisztának tartja a Fideszt. Tóbiás József szocialista pártigazgató és parlamenti képviselő katonákként szólítja meg a résztvevőket, akiknek uralniuk kell az utcát. Szerinte olyan agresszívnek kell lenniük az aktivistáknak, hogy akár ők köszönjenek először reggel, s ők kívánjanak még jó éjszakát is az embereknek. Úgy fogalmaz: nem érdeklik az etikai és választási kódexek, mert ezen a meccsen fair play díjat nem osztanak. „Le kell rohanni az embereket!" – jelenti ki a Magyarországon feketén (a hatóságok szerint „turistaként") dolgozó izraeli kormánytanácsadó, a negatív kampány atyja.
2004. április 15.: A rendőrségnek valaki egy telefonfülkéből azt jelenti be, hogy merénylet készül Orbán Viktor ellen a gazdagréti lakossági fórumon. A hatóság nem találja a jelzést leadó személyt.
2004. április 23.: „Te is sorra kerülsz!" szöveggel kap fenyegető üzenetet Bayer Zsolt a mobiltelefonjára a Péntek 8 adása után. A műsor vendége Demeter Ervin, a brókerbizottság elnöke volt, és a K&H-ügy részleteit taglalták.
2004. május 3.: Pécsett egy tízemeletes lakóházban mindenhová becsönget két férfi, és közbotrányt okoz, mert trágár hangnemben, a polgári oldalt durván szidalmazva, az MSZP részére követeli az ajánlócédulákat az európai parlamenti választásra.

A balliberális agresszivitás bizonyítékai (2. rész)

http://mno.hu/migr_1834/a-balliberalis-agresszivitas-bizonyitekai-2-resz-416058

A Gyurcsány-kormány alatt mindennapos rutinná váltak a hatalomtól és értelmiségi holdudvarából érkező durva támadások

Megyeri Dávid, MNO.hu

2007. október 19., péntek 00:00

2004. május 9.: Kendertüntetés rendőri brutalitással: hat személyt állít elő a hatóság az ellendemonstrálók közül a könnyű drogok legalizálásáért küzdők tüntetéséről. Az ellentüntetőkkel szemben erőszakosan léptek fel a rendőrök, egy kiskorú gyermeket a földre löknek és betonhoz szorítják a fejét, s másokat is bántalmaznak. Egy háromgyermekes családanyát annak ellenére vonszolnak el a lefoglalt területről, hogy még csak nem is hangoskodott.
2004. május 19.: Életveszélyesen megfenyegetik Kubatov Gábort, a Fidesz soroksári elnökét. „Meghalsz, Kubatov!" szerepel a postaládájába dobott levélben. A politikus előzőleg az MSZP által támogatott polgármesterrel szemben nyolcvanmillió forintos jogcím nélküli kifizetés gyanúját fogalmazta meg.
2004. június 6.: A Fidesz európai parlamenti választási nagygyűlése közben a Dunán az MSZP hajója vonul az „Állítsuk le együtt a Fidesz hazugsággyárát!" hatalmas transzparenssel. Előtte ugyanezzel a szöveggel fizetett hirdetéseket tettek közzé a kormánybarát sajtóorgánumokban. Ezzel minden fellépést szükségesnek tartanak a polgári párt ellen, s burkoltan előre szentesítik akár az erőszakos cselekményeket is.
2004. június 9.: Horváth Lászlót, a MIÉP soproni elnökét feltehetően a Köztársasági Őrezred tagjai kiemelik a tömegből és földre teperik, amiért Medgyessy Péter kampányrendezvényén nemtetszésének adott hangot. Horváth fiát, aki apja segítségére sietett, és még egy személyt szintén bántalmaznak. A soproni politikus ellen szabálysértési eljárást indítanak.
2004. október 12.: „Lovas Istvánt kibelezni, kiherélni, Orbán Viktort élve megnyúzni, Kövér Lászlót lámpavasra húzni, Bencsik Andrást késhegyre szúrni, az öszszes Magyar Nemzet-est fejbe rúgni… Áldja meg az Isten Horn Gyulát!" – uszít imigyen a (többek közt állami vállalatok által támogatott) Budapest Rádió élő adásában, Fiala János műsorában a Tilos Rádióból ismert Paizs Miklós.
2004. október 29.: A budapesti Károlyi Mihály-szobornál rendezett baloldali megemlékezésen, illetve tüntetésen Bächer Iván, a Népszabadság munkatársa először kérdőre vonja a Magyar Nemzet fotósát, miért fényképez, majd ráüt a gépére.
2004. november 24.: Életveszélyesen megfenyegetik a Lungo Drom Nógrád megyei elnökét és családját. Jónás Gábort felesége, leánya megbecstelenítésével, unokája elgázolásával fenyegetik, ha folytatja a kampányolást a szécsényi választókörzetben a fideszes jelölt, Nagy Andor javára az időközi képviselő-választás előtt.
2004. december 10.: A kormányellenes tüntetőket nem engedik Gyurcsány Ferenc Szemlőhegy utcai villájához vonulni. Kocsis Imrét, a Lelkiismeret '88 csoport vezetőjét a Margit hídon fogják le, másik hét személyt pedig a Margit utcában, amikor már hazafelé tartanak. Kocsist és társait utóbb felmentik.
2005. március 8.: Bombariadó szakítja félbe az agrártárca és a gazdák tárgyalásait. Egy ismeretlen ugyanis az egyik napilap szerkesztőségébe telefonált a később alaptalannak bizonyuló fenyegetéssel. Körmenden közben föltérképezi a rendőrség, mely vállalkozókkal vontathatná el a demonstráló gazdák munkagépeit.
2005. április 27.: A Magyar Nemzet munkatársát, Török Lászlót nem jogerősen egy év próbára bocsátja a Pesti Központi Kerületi Bíróság, mert a K&H-ügyről szerintük megrágalmazta a felperest, az akkori sportminisztert, Gyurcsány Ferencet.
2005. május 25.: Elszállítják a rendőrök a Jobbik aktivistáit, mert útját merészelték állni az MSZP akciózóinak, akik a kihívás napja alkalmából egy Trabantot toltak Budapesten.
2005. május 25.: Bégány Attila, a Jobbik tagja Bibó István szobrának avatásakor a miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc beszéde alatt transzparenst feszít ki, amelynek szövege: „Gyurcsány Ferenc, hungarofób lépéseid miatt nem vagy méltó a Bibó-szobor avatására". A rendőrök erőszakkal hurcolják el Bégányt a helyszínről.
2005. június 15.: Újabb lejárató kampányt terveznek a Miniszterelnöki Hivatalban Orbán Viktor ellen – adja hírül egy internetes portál. Többek közt azt kívánnák elhitetni, hogy ügynök volt, jelenleg milliárdos, családjában pedig diktátor.
2005. június 19.: Ellopják Szijjártó Péter fideszes politikus házából laptopját és táskáját, amelyekben a Gyurcsány Ferenc meggazdagodását vizsgáló bizottság dokumentumait, adatait is tárolta.
2005. június 23.: Egy kőbányai lakos arról tájékoztatja a polgári köröket, hogy olyan nyilatkozatot szerettek volna aláíratni vele, amelyben megerősíti az MSZP-tagságát. A két férfi megfenyegette, hogy bajok lehetnek a nyugdíjával, ha ezt nem teszi meg.
2005. augusztus 18.: Kiderül, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat egy tagja a Magyar Szigeten elvesztette a kilétét fölfedő igazolványát. Ebből a szervezők számára nyilvánvalóvá válik, hogy megfigyelik őket.
2005. szeptember 25.: Hámori Csaba, az MSZP Baloldali Tömörülés platformjának alelnöke miután durván szidalmazta, éles fegyvert fog vadászat közben egy földtulajdonosra Kesztölc határában. Az MSZMP Politikai Bizottságának volt tagját, a KISZ egykori első emberét felfüggesztett börtönbüntetésre ítéli ezért a bíróság 2007. május 10-én.
2005. október 1.: Az önkormányzatok napjának ünnepségén a Parlament előtt elkobozzák azokat a transzparenseket, amelyek a kormányt kritizáló feliratokat tartalmaznak. Becsky Tibor debreceni önkormányzati képviselő később feljelentést tesz, amiért civil ruhás rendőrök nem engedték felmutatni „Több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak" feliratú plakátját.
2005. október 28.: Állandó igazoltatással igyekszik az ellentüntetőket elriasztani a rendőrség a XII. kerületi turulszobornál Gusztos Péter és Ungár Klára által tartott demonstráción.
2006. január 20.: Nagykőrösön a szocialista suttogópropaganda azzal vádolja Czira Szabolcsot, a város fideszes polgármesterét, hogy veri a feleségét, és hogy öngyilkosságot kísérelt meg.
2006. január 20.: A Fidesz kecskeméti irodájába egy középkorú férfi szabadul be, aki tör-zúz és ordibálva a Fideszt szidalmazza.
2006. február 8.: Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője megdöbbentőnek nevezi, hogy a Külügyminisztérium politikai államtitkára, Bársony András burkoltan megfenyegette a Teleki-intézet egyik munkatársát, amiért az bírálatot merészelt megfogalmazni a kormánnyal szemben.
2006. február 15. előtt: Pécsett egy, a Fidesznek szórólapokat terítő idős hölgyet egy tömbházban súlyosan bántalmaz egy férfi, aki indulatosan arra szólítja föl, hogy a párt kampányanyagát ne a postaládákba, inkább a kukába dobja. A nyugdíjas hitoktató nőt a férfi végül úgy nekilöki a kapunak, hogy a hölgynek eltörik a karja és a lába is megsérül.
2006. február 24.: A püspökladányi fideszes lakossági fórumra tíz, fekete símaszkot viselő ember rohan be általános megdöbbenést és félelmet keltve. Az elkövetők később azt vallják, hogy a Magyar Szociális Zöld Párt aktivistái és Pokorni Zoltánt akarták párnákkal megdobálni.
2006. február 25.: Gyurcsány Ferenc hírhedt kóbor kutyás beszéde, amelyben az egész polgári oldalt megfenyegette. A kormányfő Veszprémben szó szerint azt mondta: „Ha valakik kóbor kutyákat küldenek … ki az utcára, erre a válasz nem az, hogy mi pedig veszett rókákat. A válasz az, hogy a kóbor kutyákat befogjuk és telepre visszük…"
2006. március 3.: Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője bejelenti, hogy életveszélyesen megfenyegették több trágár hangvételű levélben. A politikus mindaddig nem fordul a rendőrséghez, amíg a fenyegetések csak írásos formában érkeznek.
2006. március 4.: Bayer Zsoltot, a Magyar Nemzet munkatársát megfenyegetik egy levélben. A helyesírási hibáktól hemzsegő irományban egy illusztráció is található, amely az író fotójával egy felakasztott embert ábrázol, „mocsadék állat" felirattal. A fasisztoid tartalmú levélben a küldője mégis inkább a budai hegyekben elásott géppisztolyából egy golyót helyez kilátásba Bayernek, mondván: „Mától ketyeg a bomba."
2006. március 5.: Drávaszentesen egy fideszes aktivista hölgyet bántalmaz szomszédja, aki az MSZP-nek gyűjt ajánlószelvényeket. A szocialista férfi először sértegeti, majd fojtogatja, végül a földre löki az asszonyt, akit sérülései miatt a nagyatádi kórházba kell szállítani.
2006. március 13.: Megtámadják a Fideszt reklámozó tricikliket Kecskeméten. Bántalmazzák, s megdobálják a reklámcég alkalmazottait. Az egyik dolgozó felületi hámsérülést szenved az arcán, ezért elhagyja munkahelyét.
2006. március 14. előtt: Mihálygergén életveszélyesen megfenyegettek és felpofoztak egy fideszes aktivistát. A férfi éppen szórólapozott, amikor egy mellette megálló autóból kiugrott egy ember, és kétszer pofon ütötte, majd azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha még egyszer találkoznak.
2006. március 14.: Nyilvánvaló megfélemlítési céllal lépfenét imitáló fehér port tartalmazó levélküldeményt kap Deutsch-Für Tamás, a Fidesz országgyűlési képviselője.
2006. március 15.: A Nemzeti Múzeum homlokzatán mesterlövészekkel biztosított központi kormányzati ünnepség alatt a Múzeum körúton kormánypárti aktivisták trágárul szidalmazzák, s meglökdösik az ellenvéleményt nyilvánítókat. Egy tizenhárom éves kislányt – a televíziós felvételeken jól láthatóan – egy férfi durván állon vág.
2006. március 17.: Szocialista szórólapokkal együtt viszi ki a postás a nyugdíjakat Győrött. A panasztevő nyugdíjasok beszámolója szerint a postások felsőbb utasításra hivatkoznak. Az ilyen eljárás alkalmas idős emberek megfélemlítésre, hisz azt közvetíti: az MSZP-től kapjátok a pénzt, baj lesz, ha nem rá szavaztok.
2006. március 22.: Levélben megfenyegetik Orbán Viktort, hogy rábírják a választási küzdelemtől való visszalépésre. Az üzenet szerint „A kölykeidet elraboljuk, le fogjuk darálni… és kutyatápot csinálunk belőlük."
2006. március 25.: Levélben életveszélyesen megfenyegetik Áder Jánost, a Fidesz frakcióvezetőjét és Szijjártó Pétert, a párt szóvivőjét. Kereszteket rajzoltak a politikusok fényképeire és temetkezési vállalkozások hirdetéseit mellékelték a küldeményhez.
2006. március 28.: Gyurcsány Ferenc bejelenti, hogy külföldi bűnözői csoportok robbantásos merényleteket akarnak elkövetni a választási nagygyűléseken. Az MSZP-s milliárdos mindenki számára egyértelműen a polgári szövetség sok tízezer embert vonzó kampányzáró nagygyűlését akarja megakadályozni.
2006. április 3.: Életveszélyesen megfenyegetett egy MSZP-párttag négy, plakátot ragasztó fideszes aktivistát Sárbogárdon, és állásukból való kirúgatásukat helyezte kilátásba.
2006. április 19. előtt: Veres János pénzügyminiszter – a hangfelvétel tanúsága szerint – megfenyegeti a mátészalkai körzet polgármestereit, hogy ha rosszul szerepel az MSZP a településükön, nem részesülhetnek majd a központi fejlesztési forrásokból.
2006. április 21.: Gyurcsány Ferenc megfenyegeti a lakosságot, hogy a leghatározottabban fel fog lépni a rendőrség, ha a négy évvel ezelőttihez hasonló tiltakozások lesznek. Kijelenti: a kormány a 2002-es tapasztalatok alapján megtette a szükséges lépéseket, ha a választások után egyesek a rend megzavarására készülnének.
2006. június 3.: Éberling Andrást, a Magyar Nemzet fotósát, majd a segítségére siető Veres Viktort, a Blikknél dolgozó kollégáját brutálisan összeverik a rendőrök egy futballmérkőzés után. Lapunk munkatársának az volt a „bűne", hogy a rend őreit „intézkedés" közben kapta lencsevégre.
2006. július 7.: Tömegoszlatási bemutatót tart a Rendészeti Biztonsági Szolgálat, hogy demonstrálja, miként képes a tömegrendezvényeken a rendet helyreállítani. Az állítólagos apropót a Magyar Nemzet fotósának június 3-i rendőri bántalmazása szolgáltatja, ám a későbbi őszi események tükrében nyilvánvaló, hogy a lakosság megfélemlítése volt az egyetlen cél.
2006. augusztus 8.: Ajánlószelvények gyűjtése közben bántalmaznak egy Fidesz-aktivistát a főváros XXII. kerületében. Egy lakó minősíthetetlen hangú kiabálás után ököllel ad nyomatékot mondandójának.
2006. augusztus 29.: Tarlós Istvánt, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltjét szándékosan provokálja Merker Dávid, az SZDSZ Új Generáció alelnöke, mondván, ne látogasson zsinagógát, hiszen őt az úgymond szélsőjobboldali Jobbik is támogatja.
2006. szeptember 18.: Az MTV székházának az ostromlókkal szembeni védelmére kirendelt rendőröket nagy valószínűséggel provokációs céllal magukra hagyják. Nem küldenek semmilyen erősítést bajtársaiknak, holott a szomszéd utcában és magában az épületben is jelentős erők állomásoznak.

A balliberális agresszivitás bizonyítékai (3. rész)

http://mno.hu/migr_1834/a-balliberalis-agresszivitas-bizonyitekai-3-resz-416184

A hatalom jelenlegi birtokosainak legfőbb jellemzői a gátlástalanság és a lelkiismeretlenség

MNO.hu

2007. október 20., szombat 00:00

2006. szeptember 19.: Durván, alpári módon és hangnemben kizavarja a Hír TV stábját az MTV sajtótájékoztatójáról és az épületből Rudi Zoltán, a közszolgálati televízió elnöke. Az MTV ostromáról egyedüli televíziós csatornaként közvetítő Hír TV-t az SZDSZ is megtámadja és bejelenti, hogy bojkottálja a polgári médiumot. Az átlátszóan alaptalan vád mindkét részről az, hogy a Hír TV etikátlan, provokatív módon tudósított az éjszakai eseményekről. Vádjaikat sem érvekkel, sem más bizonyítékkal nem tudják alátámasztani, mert a valódi ok az, hogy élő egyenes adásban láthatta a világ a történéseket, s nem csupán a kormánypárti média utólagos, tendenciózusan megvágott összeállításaiban. Ezzel szemben az ORTT nem indított eljárást az MTV műsor-szolgáltatási tevékenységének kivizsgálása érdekében. Annak ellenére nem, hogy a tiltakozók petíciójának elmaradt átvétele és tartalmának elmaradt ismertetése sértette a médiatörvényt, ráadásul jelentősen hozzájárult az események eszkalálódásához.
2006. szeptember 19.: A rendőrség előző napi megtervezett tehetetlenkedésén felbuzdult tüntetők a Köztársaság téri MSZP-székházhoz vonulnak késő este. A rendőrség ahelyett, hogy feloszlatná a be nem jelentett demonstrációt, megvárja, míg a Rákóczi úton egyre nagyobbra duzzad a tömeg. Mire a kívánt mennyiséget eléri a létszám, először a Blaha Lujza térre kísérik a velük szemben állókat, majd lecsapnak, és a körúton végig maguk előtt tolva az éjszaka folyamán fölmorzsolják a gyülekezőket. Mintegy kétszáz főt vesznek őrizetbe, nagyrészt ártatlan járókelőket, a környéken lakókat, amikor főként a mellékutcákban portyázva leszámolnak a szinte kivétel nélkül azonosító nélküli, sisakos egyenruhások, kommandósok. Baloldali személyiségek, liberális sajtómunkatársak is áldozatul estek a karhatalom bosszúszomjának, így egy ideig a balliberális média is kritikusabb hangot üt meg a példátlan, indokolatlan mértékű megtorló akció miatt. A megfélemlítés teljes körűen érinti Budapest lakosságát: olyan mellékutcákba is bőségesen lövöldözik a könnygázgránátokat, amelyekben teljes csend honol. Így még a nyitott ablaknál alvó családok is kapnak az ideggázhoz hasonló tüneteket okozó harci szerből.
2006. szeptember 20.: Este a Nyugati téren tragikomikus jeleneteknek lehetnek tanúi a békés járókelők, illetve a televíziónézők: a többségében túlsúlyos egyenruhások követhetetlen szisztéma szerint rohangálnak fel s alá a pályaudvar előtti térségen. Nem lehet tudni, miért kapnak el ötletszerűen egy-egy álldogáló embert, míg másokat még akkor sem zargatnak, ha az amúgy „vörös posztó" nemzetiszínű zászlót lengetik. Végül az Oktogon irányába szorítják a szívós munkával összeverbuvált, s felheccelt úgynevezett „randalírozókat". Bár mindent megtesznek az ügy érdekében, mégsem sikerül az egyre gyérebb tömeget az Andrássy út, illetve a Terror Háza elé húzni. Akit azonban késő este vagy hajnalban elkapnak, azzal szemben példátlan brutalitással járnak el. Az éjszakai, illetve hajnali utcai vadászat és az állampolgárok begyűjtése – bár lankadó hatásfokkal – szintén folytatódik.
2006. szeptember 20.: Bombafenyegetés miatt meg kell szakítani a Hír TV-ben Orbán Viktorral az interjút az esti órákban.
2006. szeptember 20-ról 21-re virradó éjszaka: A rendőrség az önkényesen elfogott és bántalmazott állampolgárokat a Magyar Rádió épületének udvarára szállítja, ahol válogatott kínzásoknak veti alá őket. Hosszú ideig térdepeltetik a fallal szemben a begyűjtötteket, akiket ököllel, gumibottal ütlegelnek, vérző, súlyos sérüléseket okozva. Such György, a Magyar Rádió elnöke – miután 2007 tavaszán a Civil Jogász Bizottság beszámol a súlyos emberi jogi bűntettekről – kijelenti: semmit sem tudott arról, mi folyik az általa vezetett intézmény területén.
2006. szeptember 21.: A rendőrség lényegében ellenfél, megfélemlítendő, utcán tartózkodó lakosság nélkül marad az est és éjszaka során, így nem tudják folytatni ámokfutó zavargásaikat. Aznap csak kevés főt van alkalmuk tettleg bántalmazni. Ettől függetlenül még jó néhány embert begyűjtenek.
2006. szeptember 21.: A Fidesz kényszerből kénytelen lemondani az önkormányzati választások előtti, Hősök terére tervezett nagygyűlést. A kormány, illetve az illetékes miniszter, Szilvásy György a rendszerváltás óta elképzelhetetlen módon kinyilatkoztatja, hogy nem tudják garantálni a résztvevők biztonságát, megakadályozni az esetleges robbantásos merényleteket.
2006. szeptember 23.: A szeptemberi tüntetések kapcsán őrizetbe vettek közül 150 főt előzetes letartóztatásba helyeznek. Ezeket a döntéseket azonban utóbb a Fővárosi Bíróság csaknem kilencven százalékban megváltoztatja.
2006. október 22.: A rendőrség – ígéretei ellenére – erőszakkal kiüríti a Kossuth teret a késő esti, éjszakai órákban. A tüntetők a megállapodás szerint megengedték, hogy a rendőrség biztonsági okokból átvizsgálja a demonstrálók által használt területet a másnapi ünnepélyes zászlófelvonás előtt, a magas rangú külföldi vendégekre való tekintettel. A hatóság arra való hivatkozással, hogy veszélyes eszközöket találtak a sátrakban, nem engedte vissza a kormányellenes tüntetőket, és kiszorította őket a környékről is. Mint kiderült, a kifogásolt „harci arzenál” a francia golyójátéktól a tábori barbecue készítéséhez szükséges konyhai eszközökig és faszénig terjedt.
2006. október 23.: Reggeltől kezdve a Kossuth térre, az ünnepélyes zászlófelvonásra érkezőket sem engedik a Parlament előtti térségnek még a közelébe sem. Annak ellenére nem, hogy a tér hajnali kiürítésekor azt ígérték a rendőri vezetők, hogy délután három órára vissza lehet térni a Kossuth térre. Az elégedetlenkedőkkel a lehető legdurvábban bánnak a karhatalmisták, folyamatosan provokálva az ünnepen részt venni kívánó embereket. A délutáni órákban a polgári szövetség ünnepi megemlékezéséről egyetlen (!) perc alatt kellett volna távoznia a rendőrség szerint a több százezres tömegnek. A bejelentett befejezési időpont után ugyanis éppen ennyivel adták ki az oszlatási parancsot. Az ünnepségről távozni akaró közönségre rátolják azt a népes társaságot, amelyet az Alkotmány utcától gondosan arra terelt a kommandósok csapata, vigyázva, nehogy más irányba tudjanak a tiltakozók menetelni, mint a Fidesz-nagygyűlés színhelye. Válogatás nélkül, szükségtelenül és aránytalan mértékben lövik a gumilövedéket, könnygázgránátot öregre és fiatalra, elzárva a menekülési útvonalat a tömeg elől. Mindezen tényeket a rendőrség belső jelentése, a Papp-jelentés is elismerte. Az Astoriától a Ferenciek teréig szorítják a felheccelt polgárokat, majd az éjszakai órákban hajtóvadászatot rendeznek mindenki ellen, aki az utcán tartózkodik, függetlenül attól, részt vett-e bármilyen ünnepségen, megmozduláson. Jellemző szomorú adat: tizen-egynéhány embert lőttek szemen, többen maradandó károsodást szenvedtek.
2006. október 23. után: Megfélemlítő, a legroszszabb XX. századi hagyományokat követő módon a rendőrség törvényt sértve adatszolgáltatást kér a kórházaktól a sérültekről. A kórházak rövid ellenállás után a kért adatokat kiadták.
2006. október 23. után: Révész Máriusz fideszes képviselőt, akit a rendőrök olyan embertelenül összevertek az október 23-i ünnepség után, hogy kórházba kellett szállítani, Kuncze Gábor volt belügyminiszter állandóan kigúnyolja. Az SZDSZ-es politikus Révész Mártíriusznak titulálja a kénytelenségből még mindig kötéseket viselő honatyát, amit a parlamenti többség hangos tetszésnyilvánítással díjaz.
2006. október 27.: Egy lengyel tévéstábot fenyeget meg a rendőrség a Józsefvárosban, mert az október 23-án a rendőrök által megvert Vértesaljai László atyával akarnak a templom előtt interjút készíteni.
2006. november 15.: Ismeretlenek megkísérlik fölgyújtani a Fidesz pesterzsébeti irodáját, az épület külső falára pedig rasszista, gyűlölködő feliratokat festenek.
2006. december 19.: Veres János szándékosan lefejeli a Hír TV kameráját, amit később átlátszó módon letagad, s a véletlen számlájára ír.
2007. január 31.: Napvilágot lát, hogy az MTI tudósítóját is bilincsben tartották, megalázták és garázdaság miatt fel is jelentették a rendőrök október 23-án. A távirati iroda azonban titkolta egészen a január végi bírósági tárgyalásig, amelyen felmentik az újságírót.
2007. február 2.: A Fidesz országgyűlési képviselői elbontják a Parlament körül október 23-a óta éktelenkedő fémkordont. Minden ellenzéki képviselőt följelentenek. A következő napokban állandó látványosság, hogy a rendőrök megvárják, míg összegyűlik egy bizonyos számú demonstráló, érdeklődő, aztán komótosan kiszorítják őket a térről. (Több emberrel szemben szabálysértési eljárásokat indítottak, amelyekben már több felmentő ítélet született.)
2007. március 23. előtt: A Magyar Nemzet újságírójának, Pál Gábornak lakásán a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai jelennek meg azt követően, hogy munkatársával Lesencefalun, Szilvásy György kancelláriaminiszter nagyszabású építkezésénél járt. Miután kollégánk egyértelművé tette, hogy munkáját végezte és semmilyen információval nem kíván szolgálni, a két férfi a család jelenlétében fenyegetően arról „érdeklődött”, mennyire biztos az állása.
2007. április 13.: A Szabadság téri szovjet emlékműnél lezajlott tüntetés végén Szabó László Zoltánt, a Magyar Nemzetben rendszeresen publikáló közírót megbilincselik, rabszíjra fűzik, több mint hét órán át fogva tartják. Bűne az, hogy a szokás szerint azonosító nélküli rendőröknek egy fiatallal szembeni akcióját meg akarta örökíteni.
2007. május 17.: A Szövetség az Igaz Országért Polgárjogi Mozgalom sajtótájékoztatót tart az Egészségügyi Minisztérium előtt, ám a szervezőket tizenöt-húsz rendőr már várja. Igazoltatják, majd gyülekezési joggal való visszaélés címén nem jogerősen megbírságolják őket. Hiába hivatkoznak arra, hogy az ilyen véleménynyilvánítás egy jogállamban nem bejelentésköteles.
2007. július 29.: Kiderül, hogy Vadász János volt szocialista kormánybiztos fenyegetett meg a napokban pisztolyával egy pizzafutárt a Kodály köröndnél. Előtte a balliberális sajtóban minden alapot nélkülözően Kontrát Károly volt belügyi államtitkárt, a Fidesz parlamenti képviselőjét hozták hírbe az esettel. Később az is nyilvánvalóvá válik, hogy a revolver – Vadász állításával ellentétben – éles lőfegyver volt.
2007. augusztus 16. előtt: Veres János pénzügyminiszter fiai fesztivált rendeznek a nyírbátori strandon. Az idősebb testvér – a videofelvétel tanúsága szerint – védelmi pénzt követel az egyik büféstől, hogy az árusíthasson a rendezvény idején, pedig a vállalkozót szerződése valamennyi műsor alatti nyitva tartásra jogosítja. Mivel a büfés nem hajlandó az összeg kifizetésére, az MSZP rendezvényeit szinte házi cégként biztosító In-Kal Security emberei nem engedik hozzáférni a közönséget a renitens vállalkozó pavilonjához. Veres János fiai tagadták a vádakat. Az ügyben tett feljelentést a rendőrség elutasította.
2007. augusztus 25.: Lapunk főmunkatársát, Szarka Ágotát fenyegetik és szidalmazzák a Dózsa-szobornál tartott úgynevezett antifasiszta nagygyűlésen. Mint utóbb kiderül, a Magyar Rádió nemrég elbocsátott munkatársa, Zelki János volt a fő hangadó. A tévéfelvételek tanúsága szerint lincshangulat alakul ki, s az ismert blogger, Polgár Tamás is örülhet, hogy csak földhöz csapott biciklije sínyli meg egy másik „antifasiszta” dühét. (Figyelemre méltó egybeesés: másnap szigorítják a Tomcat elleni gyanúsítást, amiért kristálycukorból és más közveszélyes anyagokból füstbombát próbált házilag fabrikálni.)
2007. szeptember 11.: Kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök a fideszes önkormányzatok megfigyelésére utasítja az MSZP önkormányzati képviselőit. Feladatuk: figyeljék meg, milyen megbízásokat adnak Fideszhez közeli cégeknek, illetve kit bocsátanak el az apparátusból. Ügyeljenek továbbá, nehogy a központi forrásból finanszírozott fejlesztéseket fölhasználhassa az önkormányzat saját sikereinek demonstrálására. A kommunizmusból ismerős besúgási kötelezettséget Lendvai Ildikó frakcióvezető – nyilatkozata alapján – a képviselői munka részének tekinti.
2007. szeptember 20.: Semjén Zsoltot, a KDNP képviselőcsoportjának vezetőjét halálosan megfenyegetik. Halálra ítélünk és az őszi zavargásokat kihasználva az ítéletet végre fogjuk hajtani – szerepel az Országgyűlés Hivatalába kézbesített levélben. Egy sorozat elég lesz rád! – írja a feladó.
A Fidesz szintén arról számol be, hogy az ellenzéki párt politikusainak címzett fenyegető levelek és SMS-ek megszaporodtak az utóbbi időben. Közzéteszik az egyik, Navracsics Tibor frakcióvezetőnek postázott, primitív helyesírású irományt, amelyben szintúgy egy sorozattal való leterítéssel fenyegetőznek. A Fidesz arról tájékoztat, hogy az utóbbi időben Répássy Róbert frakcióigazgató és Szijjártó Péter szóvivő is kapott levélben vagy SMS-ben fenyegetést.



„Mocskos Hír TV!” - Ziel Punkt

https://www.youtube.com/watch?v=mG06qXyyrNg

2014. október 27., hétfő 20:29

"Félrecsúszott kicsit ez a vasárnapi tüntetés, az Index.hu és társai már tegnap el is kezdték a kármentést: szerintük ultrák randalíroztak a Fidesz-székháznál.

Ja, persze, az ultrák! Fogjuk rájuk! Simább ügy, mint beismerni, hogy a liberálisoknak van saját csőcseléke. A tévéfelvételeken sok mindenki azonosítható, pl. Demszky Gábor volt SZDSZ-es főpolgármester, aki biztos van akkora demokrata, hogy nem kerül egy platformra a Fradi B-középpel! A futballhuligánok nem vettek részt szervezetten a tegnapi demonstráción. A valódi ultrák ki is adtak egy közleményt, hogy ők azért sem lehettek ott a Fidesz-székháznál, mert nem érték volna be a redőny megrongálásával.

A Hír TV stábjával sem a Fradi- vagy az Újpest-keménymag szívózott, hanem az ellenzéki tüntetők. A 444.hu védheti őket, de a szomorú valóság az, hogy a Lendvay utcában balhézók nem megvadult fociszurkolók, csak épp olyan módon viselkedtek, mint egy szektornyi rasszista egy MTK-meccsen. Az élő közvetítésben látható piros pufidzsekis srác, aki Csaszit lökdöste, a félrészeg idős úr, a középső ujját mutogató lány és a liberális fiatalok, akik kórusban üvöltötték, hogy „f...szopó Hír TV", azokra szerintem nem kéne nagyon büszkének lenni. Jól emlékszünk még arra, hogy 2006-ban hogyan csőcselékezte a tévéostromlókat ugyanez a liberális sajtó. Az értékítéletük azóta mintha megváltozott volna. Mi sem akkor, sem tegnap nem neveztünk senkit söpredéknek, pedig most még okunk is volna rá.

De hogy ki, kinek, milyen testrészével került összefüggésbe (értsd: ki a „f...szopó"?), az az elmúlt napok internetes sajtójából nagyon jól kiolvasható. Ilyenfajta feltétlen alázatot az Egyesült Államok, annak ügyvivője, a Norvég Alap és a közröhej számba menő civilszervezetek iránt legfeljebb Soros György cipőpucolója tanúsít. Van is arra egy nagyon jó szó, ha valaki egy idegen államnak és annak képviselőinek nyal, de mi nem vagyunk elég „ultrák" ahhoz, hogy ezt leírjuk.

De nem csak az USA-hoz dörgölődéssel van baj. Azt írja a 444.hu egyik sajnálatra méltó „ultrája": „Néhány ablak és zsalu betört, de bőven azon a határon belül, ami egy európai, demokratikus, sőt, kifejezetten demokráciapárti tüntetésbe belefér. Újságírókat abuzálni persze nem szép dolog, sőt, egyenesen antidemokratikus, de hát azt senki sem gondolhatja, hogy Magyarországnak és a közös jövőnknek a Hír TV vasárnap esti leköpése többet ártott, mint a Hír TV tetszőleges vasárnap esti műsorfolyama."

Ez most komoly? Ezzel azonosul egy szerkesztőség? Uj Péter is? Tényleg?

Hát, ha így, akkor így! Értjük: úgy általában újságírókat bántalmazni antidemokratikus, de ha Hír TV-s, akkor le lehet köpni, sörrel leönteni, berendezéseit szétbarmolni. A 444.hu szerint egy „európai és kifejezetten demokráciapárti" megmozduláson teljesen helyén való, ha a tüntetők egy újságírót – ha az épp nem liberális – megaláznak, és lehetetlenné teszik a munkáját. Annak ellenére, hogy ballibék – miközben Goodfriend hátizsákját cipelik – mindenütt a nyílt társadalmat és a toleranciát hirdetik, tizenkét éve nem tudják elfogadni a Hír TV létét.

Hogy ebbe ideje lesz beletörődni, azt a nézettségi adatok is jelzik. Mivel nem késlekedve, elsőként és a legnagyobb terjedelemben számoltunk be a Lendvay utcai balhéról, a hírfogyasztók főként a Hír TV-n követték az eseményeket.

Lehet „f...szopózni", ha valakinek ez a színvonal, de a nézőket azért mégse kéne!"