width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2013. dec. 8.

2013. december 8., vasárnap

Balliberális szavazó saját érdekei ellenében vélekedik tudtán kívül

Aki még bármit elhisz ezeknek, úgy hogy nem is tartozik a kivételezettek, önmagukat kiválasztottnak tartók szűk köréhez, az a saját érdekei ellenében vélekedik tudtán kívül, mert ha tudná kikkel van dolga mind emberileg "drogos pesti firkászok" mind ideológiailag - vegytiszta neolberális szociáldarwinizmus - sose szimpatizálna a balliberális sötét oldallal.

"Kéri Edit: Soros 4 évenkénti látogatása Budapestre - talán nem csak előadni jött..."

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=70922

Soros barátai, ?hackerek vagy "szakemberek" további gépeket kötöttek az OVB rendszerére, azzal folyt a választási csalás. Nem (csak) a kopogtatócédulákkal, meg a szervezett szállítással, láncszavazással dolgoztak, a legfelsőbb szinten is beleszerkesztettek az adathalmazba maguknak némi szavazatot. Ennyire tartja a népakaratot a maszop szadesz bagázs. Ez a mszp - dk - együtt 2014 párbeszéd Magyarországért mitől baloldal amúgy? Rossz helyett a legrosszabb, talmudi faji-törzsi alapon rabszolgának néznek minket! Aki ilyen módszerekkel akar hatalomra kerülni, attól semmi jó nem várható.

"A szocializmus becsületes megvalósításában hívő baloldali szavazóknak pedig azt ajánlom, hogy jövendő miniszterelnökük kijelölésekor ne ez legyen a jelszavuk: Gyűjtsd a tőkét! – hanem maradjanak József Attilánál: DÖNTSD A TŐKÉT!"