width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. nov. 1.

2014. november 1., szombat

Fenyeget az amerikai nagykövet, s fenyegetnek a média amerikai zsoldban álló ügynökei, a "bal és jobb" oldalon ugyanolyan szervilis, gerinctelen liberálisok.

Fenyeget az amerikai nagykövet, s fenyegetnek a média amerikai zsoldban álló ügynökei, a "bal és jobb" oldalon ugyanolyan szervilis, gerinctelen liberálisok.

Mire fel ez nagy amerikai imádat? Mit kaptunk a nyugattól, az USA-tól, az EU-tól? Ezeknek a semmihez sem értő, károgó, harminc ezüstért bárki által megvásárolható újságírók akarják nekünk megmondani, hogy mi a jó nemzetnek?

Tiszta Kádár éra. csak most ezek az amerikai segget nyalják és azt akarják velünk is nyalatni, egy szemernyi önbeszülés, tartás, gerinc nélkül.

Miért kell nekünk elfogadnunk, hogy az árulók által barátnak titulált "szövetségesek" naponta a kezünkre tapossanak, megalázzanak? Ezeknek a férgeknek nem volt, s most nincs gerincük.

Nekünk volt és van. Megtaposták Kádár alatt, s most is ezt akarják tenni. Ezeket a mai ficsúr firkászokat meg lehet venni,s meg is veszik őket, nekünk csak befogták a pofánkat, de megmaradtunk magyarnak.

Miért károg ez a zsoldos? Baj van, mondja, akarom mondatni mondatják vele és társaikkal.

ha baj van, akkor is ezeknek az árulóknak, s azoknak köszönhető, akiknek eladták az országot. A gyarmatosítóinknak. Marhára elegem van abból, hogy hiteltelen senkik akarják megmondani azt a népnek, hogy hová igazodjon, mi a jó a neki. Most ugye az USA a jóakarónk.

Valóban, akkor fizesse meg a napi 50 millió forint kárt, amit nekünk okoznak az orosz embargó, nagyhatalmi törekvéseik miatt. S kössenek velünk szerződést, hogy ötven évig nemzetközi piaci áron megveszik a magyar gyümölcsöt.

ne hivatkozzon már Bottonira a kisebbségek kapcsán. Ha igénye lenne a tájékozódásra, akkor Bottoni nélkül is láthatná, hogy a románok eladták a lelküket, stratégiai képességeiket az amerikaiaknak. Nincsenek kisebbségi jogok - vagy valaki talált ilyent az EU-n belül, mert én nem - , csak a nagyok érdekei, s azoké, akik korlátlanul kiszolgálják őket, vagy valami oknál fogva - földrajzi helyzet - fontosak lehetnek.

Hová akar még ez az idióta hátrálni, mit akar még feladni a szinte már nem is létező nemzeti szuverenitásból, önbecsülésből?

Kun Béla és Károlyi gyökértelen szellemi örökösei, lakájai. Szégyen, hogy ezek még jobboldalinak is merik magukat nevezni. persze csak csendben, a kocsmában túlkiabálják "liberális" barátaikat, kórusban szidva Orbánt és majmolva az amerikaiakat.

Ezeknek fogalmuk sincs arról, hogy egy nép lehet önérzetes, gerinces, büszke múltjára és jelenére, s nem akar örökké hajlongani kelet és nyugat felé, s hogy ezeket az emberkéket a magyar megveti, kitagadja.

2010 óta nem úgy táncolunk, ahogy ők elképzelték. Nem azon az úton haladunk, mint elképzelték. 1998 óta próbálják Orbánt kicsinálni. 2002ben és 2006ban is cikkek tömege jelent meg arról, hogy Orbánnak mennie kell, vége, de a Kósa, stb, stb. Erre eltelt négy év, majd még négy, és a második kétharmados felhatalmazással lezajlott győzelme után vagyunk. A baj nem az, hogy a Fidesz szembe megy az EUval (aki ismeri, kb. MINDENT ők zavartak le a társulás kapcsán, Megyó meg aláírta), hanem az, hogy folyamatosan azt nézik, van-e rajta sapka, vagy nincs. Ők, akik 1945ben simán!!! elfogadták az új Status quo-t, pedig ha valamikor, akkor tudtak volna tenni valamit az első vh igazságtalanságaival szemben, mert kb. mindenki, aki akkor gyarapodott, a vesztes oldalon volt, és lehetett volna rendet rakni, de nem tették. Viszont most képtelenek az itthon Status quo-t elfogadni, mert itthon 1990 után a széplelkűek elprivatizálták az egész országot és megszokták, hogy bármit mondanak, azért hajlongás jár, és a volt kommunistákból egy fajta Farész tábornok lett, aki miután megtudta, hogy Sliman lett a KE, meghasonult önmagával, és azonnal beállt a sorba (Jákob rabbi kalandjai), bár előtta jobban utálta őket, mint bárki más.

Hornékat is ezért fogadták el, a szocikat 2002 után meg szintén. Ők a magyarországi helytartók, nem is véletlen újballibéknél a József Nádor tér, mint gyülekezési pont, ami azt szimbolizálná, hogy ugyan helytartók, de őket szereti az ország, ami egy hatalmas nagy hazugság. Mármint hogy őket szereti az ország ...

Én azt érzem, hogy tök mindegy mit csinál Orbán, mindig bajuk van vele. Nem véletlen, multiadó itthon többszázmilliárd forint, kint ugyanennyi euró lenne. El kell tiporni, mielőtt kint is borulnak a bábuk. És borulni fognak, lsd. a brit euroszkeptikusok előretörését, vagy a bevándorlóellenességet.

Úgyhogy tűrni kell. Békemenetelni - ha kell -, és - ha kell - hasonló aljas módszerekkel visszavágni. Sosem adni nekik időt a szerveződésre. Kiküszöbölni olyan égbekiáltó civilkedéseket, mint amikor Gurmai fia azzal jött, hogy kell mani, mert kell a hangosításra, miközben az első tüntetésen még mindezt teleporttal kapták meg valahonnan a világból.

Az biztos, hogy most már vége : ha a ballibek szétkúrják a várost meneteléssel, nagyon megjárják. Vannak napok, amikor csendben kell lenni.

Mivel itthon zéró a támogatottságuk, nekik csak az erőszakos, hatalmasnak hazudott tüntetgetés megy, de ez ellen is van orvosság, egy még nagyobb tüntetés jobbról, ahol zúgjon a 444 takarodj! Index takarodj! Origo takarodj! Hvg takarodj! Ballibek takarodó! Elszámoltatás! Elszámoltatás! Mocskos ATV, meg a többi.

Ceterum akármi : közhelyek? A zsidó lételeme a hazugság, szégyenérzetre képtelen, gátlástalan, kizárólag saját törzse érdekeit nézi, ezen kívül más erkölcsöt nem ismer, lehetnek ezek általánosítások de túl sokszor igaz konkrét emberekre közülük, és valahogy ezek találják meg az utat a hatalomba, politikába, médiába, pénzvilágba...


A beutazási tilalom csak a kezdet, fenyeget a neokon zsidó charles gati karoly. Mint egy igazi mocskos rabszolgatartó féreg. Ez oktatna rasszizmusról minket, egy ruszofób, sinofób sőt mi több Ázsia-gyűlölő cionista. Ezeknek az egész világ "néger". Az a szó amúgy nem azért sértő, mert fekete azaz negro, hanem mert az egykori rabszolga státuszukra utal. Magyarul is, ha valaki keményen dolgozik aránytalanul kevés általános egyenértékért, akkor "bérnigger".

A beutazási tilalom csak a kezdet, fenyeget a neokon zsidó charles gati karoly. Mint egy igazi mocskos rabszolgatartó féreg. Ez oktatna rasszizmusról minket, egy ruszofób, sinofób sőt mi több Ázsia-gyűlölő cionista. Ezeknek az egész világ "néger". Az a szó amúgy nem azért sértő, mert fekete azaz negro, hanem mert az egykori rabszolga státuszukra utal. Magyarul is, ha valaki keményen dolgozik aránytalanul kevés általános egyenértékért, akkor "bérnigger".

Gáti a legragyogóbb példa a liberalizmus definíciójára.

Amíg olyan kormány van hatalmon hazánkban, amely kiszolgálja az amerikai hódító törekvéseket, addig minden liberális, demokrata, amikor egy nemzet a saját érdekei szeretne élni, levegőhöz jutni, megunva a keleti és a nyugati gyámkodást, akkor egyből diktatúra van.

Gáti egy magyargyűlölő zsidó, nincs egyedül, van belőlük sok itthon és külföldön is. Nem is rejti véka alá, hogy ha kell, akkor tisztességtelen eszközökkel is meg kell dönteni az Orbán kormányt.

Aljas módon felhasználja kapcsolatait egy szuverén állammal szemben, s erre büszke is. Freud új könyvet írhatna, ha élne és "ülőpartnere" lehetne Gáti az emberi gyűlölet deformálta belsőről.

Ugye ez demokratikus, mármint külföldről megüzenni, hogy ki az elfogadható egy külső hatalom részére, s ki nem. Ezt nevezhetjük illetéktelen beavatkozásnak, vagy a ballib értelmező szótárban ez a demokrácia maga?

Az oroszok sokkal kulturáltabban érvényesítették érdekeiket, Kádár alatt. Az amerikai bunkóságnak nincsenek határai. Miként agresszivitásuknak, hatalmi vágyuknak sem.

Nem tudom, hogy miért kellene egy népnek, jelesül a magyarnak szeretni egy olyan "szövetségest", amely nyíltan világossá teszi, hogy gyarmatként kezeik. Beleszólnak belső politikai-gazdasági rendjébe, megkérdőjelezve, felülírva az állampolgári akaratot.

A magyar pártok nyerjék meg az embereket, s a választásokat. Aki nyer, az a népakarat megtestesítője.

Gáti rokonlelke Hitlernek, a zsidónáci élő példája. Ugye ismert, hogy a koncentrációs tábort megjárt László Károly használta ezt a kifejezést saját hitsorsosaira, nem alap nélkül.

S akkor csodálkoznak itthon és külföldön, hogy nagy az antiszemitizmus? pedig csak a tükörbe kellene nézniük, s belátnák, hogy a zsidóság, közte Gáti is maguk gondoskodnak annak továbbéléséről.

S azt sem értem, hogy egy "demokrata" miért várja el, hogy egy orosz járomból felszabadult ország gyorsan egy másik "baráti" járomba" hajtsa a fejét? Pedig ezt történt, de még nem vagyunk eléggé engedelmes rabszolgák.

Az meg jó lenne, ha Gáti nem venné a szájára Szt.Istvánt, ugyanis semmi köze nincs hozzá, csak forog a sírjában, hogy ilyen baklövést - mármint az idegenek befogadását -szorgalmazta.

Bocsánat, csak a zsidók azok, akik leghálátlanabbak, s a legaljasabb módon fordultak szembe a befogadó magyarsággal, a többi "idegent", kisebbséget a nemzet részének tekintem.

Támadás a renitensek ellen

Okok

Milyen eszközöket alkalmaz a modern liberálfasizmus az útjában álló hiteles kormányok és államférfiak megsemmisítésére, eltávolítására, megbuktatására?

Sikeres, igen nagy támogatottságot élvező kormányokról és államférfiaktról van szó, akik a választóiktól jelentős felhatalmazással bírnak, országuk gazdasági, társadalmi felemelkedésében, gyakran csődközeli helyzetből való kilábalásában értek, érnek el eredményeket. Határozott és következetes kormányzással érvényesítik a választóik érdekeit, és a társadalom egészére igyekeznek kiterjeszteni a demokratikus jogokat, a közügyekbe való bekapcsolódást. Új utakat keresnek és fejlesztenek ki a leszakadt rétegek felemelkedésére, bevonva őket a munka világába, és ezzel párhuzamosan bontják le a segélyezésre korlátozódó szociális támogatást, ami valójában a leszakadásuk konzerválását okozta eddig.

Ugyanezek a kormányok és államférfiak számos sérelmet okoztak és okoznak a nagyhatalmi törekvések számára, a számos ponton egybefonódó multinacionális gazdasági és politikai érdekszövetségeknek. A legsúlyosabb cselekedetük az, hogy felvilágosítják a lakosságot az őket érő és érintő makrogazdasági és politikai folyamtokról, az azokban érintett tényezők eddigi tevékenységének következményeiről. A kivételezett adózási szabályozásról, a profit mérhetetlen kiszivattyúzásáról, a nemzeti valuták értékelésének manipulálásáról, az egyes gazdaságok önkényes fel- és leértékeléséről és annak súlyos következményeiről, a válságokat előidézők felelősségének mentességéről, stb. stb.

De a legsúlyosabb bűnük a renitenseknek az, hogy másféle, eredményes utakra mutatnak követhető és vonzó mintát, és ezzel a sikeres, működő példával már az egész gazdasági- politikai világberendezkedés stabilitását is veszélyeztetik. Annak a berendezkedésnek a stabilitását, ami a kitörni igyekvők kordában tartásával jut hatalmas, egyre növekvő előnyökhöz. A kevesek gazdagodásához és a tömegek mérhetetlen elszegényedéséhez, a nyomot expanziójához vezet.

Eszközök

Ha a félreállítás hagyományos módszereit alkalmazná a kiváltságokat féltő hatalmi szervezet, ha jégcsákánnyal vagy koncepciós perekkel érvényesítené akaratát, akkor a közvélemény előtt gyorsan lelepleződne, és ezzel akaratával ellentétben, csak megerősítené és kiszélesítené a szembenállók ellenállását. Ezért kezdetben puha eszközöket alkalmaz a közvélemény megdolgozásával, majd a rendszer megbuktatásánál lép közbe kemény, a fizikai megsemmisítésre szolgáló eszközökkel. Ha úgy tartja jónak a saját érdeke érvényesítéséhez, akkor kemény légicsapásoktól sem riad vissza.

Új módszerek

Minden alattomos manipulációnak időre van szüksége ahhoz, hogy lelepleződjön. Olykor évtizedeken keresztül lehet alkalmazni némelyiket, a nélkül, hogy a hatékonysága csorbát szenvedne. Ennek a sikeres alkalmazásnak a titka a következetesség és az összehangoltság. Egymással látszólag semmilyen kapcsolatban nem álló információforrásokból ugyanazt sugározza. Miáltal a leg óvatosabb vagy akár kétkedő hírolvasó is beleesik abba a csapdába, amit ellene alkalmaznak.

Úgy működik ez, mint az egyszeri történetben a füllentés:

- mondja jóember, igaz, hogy kigyulladt a Duna medre?
- Azt nem tudom, de az bizonyos, hogy az egész városban sült hal szaga terjeng.
Napjainkban is jelennek meg újabb módszerek, taktikai elemek. Ezek egyikére szeretném felhívni a figyelmet.

A dehonesztálás és démonizálás

Ha egy hiteles politikába vagy közszereplőbe vetett közbizalmat akarja megrendíteni, sőt szétzúzni, akkor ahhoz a korábbi személyhez vagy politikához kell hasonlítani, majd azzal azonosítani, amelyikhez a leg borzalmasabb képzetek társulnak, a közgondolkodásban megvetés, sőt gyűlölet és félelem övezi.

Nem könnyű ezt megtenni egy napjainkban sikeres, eredményes és általános megbecsülésnek örvendő személlyel vagy politikával. Hiszen nyilvánvaló a túlzás, sőt a gyűlöletkeltő szándék, amit már a bukottak mocskolódásaként értékelne a közvélemény. Vagyis felismerné a tényeges mibenlétét. Tehát nem a megtámadottat kell a gyűlölt alakhoz hasonlítani, hanem a gyűlöltet kell utólag olyan tulajdonságokkal felruházni, amiről a megtámadottra ismer a közvélemény.

Sikeres gazdaságpolitikát folytat a célszemély? Azt kell kommunikálni, hogy pl. Hitler tevékenységének volt köszönhető, hogy Németország kilábalt a gazdasági válságból.

Népszerű az eltávolítandó célszemély? Azt kell elhitetni a közönséggel, hogy Sztalint, Hitlert, vagy Rákosit is nagy népszerűség övezte.

A társadalmi problémák okai között a szabadosságot és a kiváltságosok érdekeit szolgáló liberális demokráciát nevezi meg? Azonosítani kell a liberális demokráciát a korabeli áldozatok védelmezésével, és el kell hitetni, hogy a kereszténység egy államellenes vallás, ami az emberi butaságra épül és kihasználja azt.

Tehát nem kell csak közvetlenül támadni a célszemélyt és annak politikáját, minél szélesebbre kell teríteni az összehangolódó dehonesztáló híreszteléseket. Míg bekövetkezik a végső cél: a választók megvonják a bizalmukat attól, azoktól, akik az ők érdekeit védték, és mint csalit a hal, magukévá teszik a démonizálók, dehonesztálók által keltett bizalmatlanságot.
Ha esetleg mégsem, akkor jöhet a légitámadás.

A még mindig usrael imádó, több műsorát is angolsucks területről sima fordítással importáló Hír tv így tesz, ha Jobbikos a meghívott :

A még mindig usrael imádó, több műsorát is angolsucks területről sima fordítással importáló (ezek akár az atv-n is mehetnének, totál neokon agymosoda) Hír tv így tesz, ha Jobbikos a meghívott :

- tagadásra kényszerítés
- téma elterelése
- érdektelenség keltése (a nézők egy része csatornát vált)
- a beszélő személy hiteltelenítése
- köszönjük szépen, ennyi volt.

Mert nehogy már a nemzeti radikális zavartalanul kifejthesse álláspontját, érvekkel, a háttérhatalom iránt megfellési kényszeres karrierista hírtévés belekotyog a szavába, üres nácizással legtöbbször!

http://www.hidfo.net/2014/10/31/igy-terelik-el-figyelmet-lenyegrol-vona-es-cia-felforgatas

Korrupt ez meg az, Vádaskodni alaptalanul bárki tud. Neveket akarunk Hallani! És képeket látni, vagy nem történt meg!

Korrupt ez meg az, Vádaskodni alaptalanul bárki tud. Neveket akarunk Hallani! És képeket látni, vagy nem történt meg!

A NAV ellenőrizte az usa-bérenc, norvég alaphoz köthető ballib álcivileket, mire azok kikiáltották korruptnak, nagyon ! átlátszó.hu !

"Érdemes lenne ugyanakkor azon is elgondolkodnunk, hogy vajon van-e összefüggés a nemrégiben megbuktatott cseh kormány és a mostani vádak között. Történt ugyanis, hogy Petr Necas által vezetett kabinet, mikor a temelini atomerőmű felújítása ügyében döntéskényszerbe került; pontosabban el kellet döntenie azt, hogy egy orosz-cseh céggel köt-e szerződést, vagy a jenki Westinghouse társaságot választja, sokáig úgy tűnt, hogy az előbbi felé hajlik. Majd az amerikai titkosszolgálatok lelepleztek néhány olyan cseh kormányzati korrupciót, amelynek a fele sem állt végül meg, arra viszont elég volt, hogy idő előtt bukjon a kabinet. Az új ügyvezető kormány véleménye pedig ellentétes volt az ügyben: lefújták az atomerőmű felújítását. Csak remélni tudjuk, hogy a most vélelmezett magyar kormányzat körüli korrupciós ügy lila köde nem takar hasonló célokat. És semmiképpen sem függ össze azzal a ténnyel, hogy a Paksi Atomerőmű felújítását az oroszok kapták meg. Mert ha így van, akkor az Egyesült Államoknak soha többé nem lesz joga demokráciából oktatni a világot!"

http://www.flagmagazin.hu/politika/lepkezett_a_nagykovet

Az úgynevezett „Kitiltási-Gate" több kérdést is felvet. Pro és kontra hisznek, bíznak – és természetesen kombinálnak!A kormánypártiak azt, hogy semmi alapja és csupán függetlenországba beavatkoznak az amcsik; az ellenzékiek pedig abban, hogy ha már ők ilyen impotens módon politizáltak ez idáig, majd a Nagy Demokratikus Testvér kisegít a homokozóban a vödörért vívott harcban. Nagy a lila köd, de egy biztos: vagy valaki szépen kiprivatizálta az adóhatóságot; vagy nem történt az égvilágon semmi sem, csak Goodfriend teljesen alkalmatlan a munkájára. Vagy-vagy!

Ha az előbbi elmélet igaz, azaz kormányzati, illetve köztisztviselői szinten valakik korrumpáltatni akarták magukat amerikai üzletemberekkel, akkor bizony jogos elvárás, hogy kapjunk neveket és a bizonyítékokat. Az, hogy az Egyesült Államokban más törvények vannak, s ez alapján nem mondhatnak neveket – végtelenül cinikus érvelés! Egyrészről számtalan más olyan személyt ismerünk, akiket valamilyen bűncselekmény miatt kitiltottak az Egyesült Államokból az elmúlt években. Sőt! Nem egy esetben a nemzetközi sajtó is megírta ezeket. Például Hamid Aboutalepi nevű iráni ENSZ-nagykövetet, méghozzá idén áprilisban, mert kiderült, hogy tolmácsként együttműködött a teheráni amerikai nagykövetséget elfoglalókkal még harminc évvel ezelőtt. Vagy Igor Szecsin politikust, a Roszneft olajtársaság vezérét – nyílván a megromlott kapcsolatok miatt. De a legviccesebb sztori volt, mikor Luke Angelt, egy brit tinit, még 2010-ben azért tiltották ki, mert egy mocskolódó hangnemű e-mailt küldött Barack Obamának…

Tudom, nem feltétlenül ugyanazon elnöki proklamáció szerint tiltották ki a fentnevezett személyeket. De azért azzal érvelni, hogy a korrupció vélelme esetében nem lehet neveket mondani a törvények miatt, miközben egy szerencsétlen kamasz csávó piszkálódó levelezése nyilvános lehet (névvel, fényképpel, stb.) elég furcsának tűnik innen nézve.

Másrészről, ha valakik le akarták szedni a zsét egy amerikai nagyvállalatról, hogy cserébe mindenféle adóhatósági előnyt adjanak, annak nem kitiltás a megoldása, hanem feljelentés. Az meg nem volt. És ugye a korrupció elleni harc leghatékonyabb eszköze a nyilvánosság. Tehát? Nincs tehát…

Mint ahogy nincsenek nevek, nincsenek bizonyítékok sem.

Van helyette egy szánalmas mutogatás Horvát "ufófigyelő" András zöld aktájára, mint közismert tényre. Ha ennyi a "bizonyíték", akkor Goodfriend nem csak alkalmatlan, hanem rendkívül könnyen megvezethető ember, és mint ilyen, kockázatot jelent az Egyesült Államok külpolitikájára nézve. Lehet ki kellene tiltania magát...

Ugyanis "ufófigyelő" András legfőbb megállapítása, ami alapján botoznak, az nem más, mint hogy az "áfa-csalások" csúcsán elhelyezkedő, abból hasznot húzó viszonteladókat nem vizsgálja senki és ez egyenlő bűnös összejátszás. Ha az, akkor viszont kőkeményen benne van az Európai Unió Bírósága, mivel az ő ítéletül alapján http://www.angyalado.hu/Ezermilliardos-afa.pdf nem lehet büntetni a számla befogadóját, illetve korlátozni a cégek áfalevonását. Persze ehhez minimális rálátással kell lenni az európai adózásra, amivel se egy amerikai liberális, se egy egyszerű NAV-os irodista nem rendelkezik.

(Meg kell jegyezni ugyanakkor, hogy elnézve a fenti példákat, bizony nem igaz az a bugyuta ballib sajtómunkási érvelés, miszerint ilyen még ne történt volna EU, illetve NATO tag esetében. Mert történt – kedves Kálmán Olga! Hogy konkretizáljuk a korrupciós hálózatokat vizionáló és egyedi esetet emlegető okoskodók közül valakit.

Érdemes lenne ugyanakkor azon is elgondolkodnunk, hogy vajon van-e összefüggés a nemrégiben megbuktatott cseh kormány és a mostani vádak között. Történt ugyanis, hogy Petr Necas által vezetett kabinet, mikor a temelini atomerőmű felújítása ügyében döntéskényszerbe került; pontosabban el kellet döntenie azt, hogy egy orosz-cseh céggel köt-e szerződést, vagy a jenki Westinghouse társaságot választja, sokáig úgy tűnt, hogy az előbbi felé hajlik. Majd az amerikai titkosszolgálatok lelepleztek néhány olyan cseh kormányzati korrupciót, amelynek a fele sem állt végül meg, arra viszont elég volt, hogy idő előtt bukjon a kabinet. Az új ügyvezető kormány véleménye pedig ellentétes volt az ügyben: lefújták az atomerőmű felújítását.

Csak remélni tudjuk, hogy a most vélelmezett magyar kormányzat körüli korrupciós ügy lila köde nem takar hasonló célokat. És semmiképpen sem függ össze azzal a ténnyel, hogy a Paksi Atomerőmű felújítását az oroszok kapták meg. Mert ha így van, akkor az Egyesült Államoknak soha többé nem lesz joga demokráciából oktatni a világot!

www.tutiblog.com - Szerző: Boris Vian

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: https://www.facebook.com/flagmagazin
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu

Az egyszerre mozduló ballib hadigépezet része az lmp is. Eljátssza a különállót, de csak annyira hiteles mint egy "szűzkurva".

Az egyszerre mozduló ballib hadigépezet része az lmp is. Eljátssza a különállót, de csak annyira hiteles mint egy "szűzkurva".

MSZP-s telefonon szervezik a tüntetést

http://mno.hu/videok/111260
http://mno.hu/ahirtvhirei/mszp-s-telefonon-szervezik-a-tuntetest-1255670

„Az egyik őrizetbe vett Rózsa Milán. Rózsa Milán már egyszer próbálta elfoglalni a Lendvay utcai székházat, részt vett az akkori akcióban. Egyébként ezek azok az aktivisták, akik a hahásokkal szerveztek diáktüntetéseket, és egyébként ők ugráltak a Sándor-palotánál is molinókat kifeszítve. A zavarkeltésben, a törésben, zúzásban ezek az emberek már gyakorlatot, rutint szereztek" – fejtette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Az említett Rózsa Milán már részt vett a Fidesz-székház korábbi elfoglalásában is. A radikális aktivista egyébként tagja a Bajnai Gordon által létre hívott, amerikai forrásokból szintén támogatott Párbeszéd Magyarországértnak is. A párt országgyűlési képviselője, Szabó Tímea ugyanakkor továbbra is civil megmozdulásnak minősítette az internetadó elleni tüntetést. „Akkor is, hogyha vannak olyanok a szervezők között akár, akik pártaktivisták" – fogalmazott.

A vasárnapi, brutalitásba fulladt tüntetés fő szervezője az a Gulyás Balázs, aki a szocialisták országos elnökségi tagjának, Gurmai Zitának a fia, és maga is vállalt MSZP-tisztséget. Egyébként telefonja is az MSZP-flottához tartozik.

Gulyás Balázs a Fidesz-székház támadása óta elérhetetlen, törzskocsmájában sem tudták megmondani, hol tartózkodik. A Pestisrácok.hu internetes portál közben azt írta, hogy Gulyás Balázs kezeli azokat a honlapokat és internetes fórumokat, amelyeken a vasárnapi tüntetést szervezték.

A szocialista kötődésű Egyenlítő blog korábbi főszerkesztője szerint is pártpolitikai szándékok állnak a civil megmozdulások mögött.

„A hahások például, illetve a millások, ahogy ezt ő maga is kénytelen volt beismerni, adminisztrációs jogot adtak a saját Facebook-csoportjukon. Tehát elmondható Gulyás Balázsról, hogy az összes, MSZP-hez köthető, de civilnek beállított Facebook-kezdeményezés mögött ő áll. Lényegében az ő feladata az az MSZP-nél, hogy az összes olyan kezdeményezést megpróbálja civilnek beállítani, amit – hogyha felvállal – az MSZP kisebb mozgósító erővel bírna" – mondta el Németh Gábor.

A balliberális pártok továbbra is tagadják, hogy közük lenne a megmozdulásokhoz, csak az LMP jelezte hivatalosan, hogy politikusai részt vesznek az internetadó-ellenes tüntetéseken.

Utáljuk a szocikat, de csalódtunk a Fideszben. Lojalitás konfliktus, hova álljunk. Ideiglenesen mindenképp a kisebbik rossz mellé, de mindent meg kell tenni hogy az elégedetlenség sok-sok új Jobbikos szimpatizánsban öltsön testet. Ha tudják az emberek, ki és miért akarja a saját létérdekeik ellenére manipulálni őket, és ez egy sumák, hadüzenet nélküli háború!

Utáljuk a szocikat, de csalódtunk a Fideszben. Lojalitás konfliktus, hova álljunk. Ideiglenesen mindenképp a kisebbik rossz mellé, de mindent meg kell tenni hogy az elégedetlenség sok-sok új Jobbikos szimpatizánsban öltsön testet. Ha tudják az emberek, ki és miért akarja a saját létérdekeik ellenére manipulálni őket, és ez egy sumák, hadüzenet nélküli háború!

"Háború Magyarországért"

2014, október 31 - 19:30

Bevezető:

Háromféle veszély leselkedik Magyarországra: az Orbán-rendszer önös politikai érdekei, az erőszakos euroatlantista terjeszkedés és azt ezt kiszolgáló magyarországi baloldal.

Talán kevesen értik meg, hogy az elmúlt napok eseményei, az internetadó ügye és az amerikai kitiltások révén kialakult diplomáciai és belpolitikai feszültség csupán egy parányi szeletét jelentik egy sokkal nagyobb geopolitikai játszmának, amelyben Magyarország ütközőállamként szerepel a nagyhatalmak térképén.

Az ország helyzete sokban hasonlít a II. világháborút megelőző időszakhoz. Ismét két meghatározó erőközpont közé szorultunk be. A körülményeket és ezzel a lehetőségeket, az ország irányítását, terelését kívülről próbálják befolyásolni, alakítani. Már a hadszíntéren állunk, még ha (egyelőre) nem is egy örvénylő véres konfliktusban fuldoklunk, mint Ukrajna.

Az átlagember számára nem egyértelmű a konfliktus kezdete vagy oka, a végkimenetele pedig megjósolhatatlan, de a jelek sokasodnak, melyek igazolják, hogy az ország helyzete egyre kényesebb. A háborús felek már Magyarországon „harcolnak". Nem fegyverekkel, hanem manipulációval, rejtett beavatkozással, éles diplomáciai retorikával. Ennek egyik felismerhető jele volt az amerikai kitiltási botrány, majd a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjének, André Goodfriend-nek az „aktiválása". Goodfriend már odáig merészkedett, hogy az amerikai nyomásgyakorlás retorikai fordulataival élve – figyelmen kívül hagyva Magyarország szuverenitását - keményen bírálta a magyar-orosz kapcsolatokat. A helyzet súlyosságát bizonyítja, hogy az amerikai ügyvivő kijelentéseit Oroszország sem hagyta szó nélkül. Az orosz külügy szóvivője, Maria Szaharova André Goodfriend szavaira reagálva, de az Egyesült Államoknak üzenve, elfogadhatatlannak minősítette, hogy egy állam hivatalos képviselője nyilvánosan kritizálja azt az országot, ahová akkreditálták. A nyílt üzengetés a két nagyhatalom között nyilvánvalóvá teszik, hogy Ukrajna mellett Magyarország is célpontban van.

Az új hidegháború kellős közepén a belpolitikai instabilitás is veszélyezteti Magyarország helyzetét és függetlenségét. Az Orbán-kormány erősen centralizáló politikát folytat saját klientúrájának kiépítése céljából, miközben átgázol a magyar embereken, ezáltal pedig olyan helyzeteket teremtve, mint pl. az internetadó elleni több ezres demonstrációk, melyek kiváló táptalajául szolgálhatnak az idegen befolyásszerzés manipulációinak. Az Orbán-kormány hatalmi törekvései így visszafele sülnek el és a centralizáció az ország immunrendszerének meggyengítését okozza, melyet azonnal kiaknázhatnak a külföldi titkosszolgálatok.

Az internetadó elleni több ezres demonstrációk bebizonyították, hogy repedezik az Orbán-rendszer, ugyanakkor felsejlett a külföldi beavatkozás réme is. Az emberek jogos felháborodását kihasználó szervezők háttere kérdéses. Nem ismertek a motivációik és az sem, hogy milyen anyagi forrásból finanszírozzák tüntetéseiket, melyeken rendre megjelennek szélsőliberális és szélsőbaloldali csoportosulások, továbbá euroatlantista provokációk kísérik. Az elmúlt években szétaprózódott politikai baloldal bár tagadja, hogy köze lenne a szervezőkhöz, mégis hozzájuk köthető személyek a főhangadók, akiket nyílt uszításra buzdítanak, Brüsszelben pedig szintén a Magyarország elleni újabb háborús frontok megnyitásához asszisztálnak. Árulkodó lehet az is, hogy a szervezők első demonstrációján megjelent André Goodfriend is. Az amerikai titkosszolgálatok részvétele az események irányításában nem bizonyítható, de nem is elvetendő gondolat. Az bizonyos, hogy Magyarország a célkeresztjükbe került, az is, hogy Ukrajnában a vérontásig fokozták a konfliktust, tehát a gátlástalan akciók lebonyolítása nem hiányzik a fegyvertárukból.

Magyarország veszélyben van. Egyrészt, mert egy geopolitikai hidegháború sakktáblájára került, másrészt, mert olyan kormánya van, melyet önös politikai célok vezérelnek, harmadrészt pedig, mert a szétesett baloldal új köntösbe bújva euroatlantista háttérrel és segítséggel váltaná az Orbán-rendszert, felszámolva és kiszolgáltatottá téve az országot.

Az orosz külügyminisztérium szerint nem diplomatikusak André Goodfriendnek, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivőjének azok a megjegyzései, amelyeket a magyar kormány Oroszországgal kapcsolatos politikájáról tett.

A RIA Novosztyi orosz hírügynökség csütörtöki híre szerint ezt Marija Zaharova, a moszkvai diplomáciai tárca információs és sajtóosztályának igazgatóhelyettese közölte.

A hírügynökség azt írta, André Goodfriend egyebek mellett kijelentette, hogy Magyarországnak támogatnia kellene az Európai Unió Oroszország elleni szankcióit, nem pedig arról folytatni megbeszéléseket egy ilyen instabil időszakban, hogy adjanak autonómiát az Ukrajnában élő magyar kisebbségnek. Ezenkívül a Reuters jelentése szerint az amerikai ügyvivő bírálta Orbán Viktor miniszterelnök Oroszország-politikáját több vonatkozásban is, köztük a Déli Áramlat gázvezeték megépítésének támogatását, a paksi atomerőmű fejlesztéséről kötött orosz-magyar szerződést, amelyről azt mondta, "nem teljesen átlátható".

"Terjedelmes nyilatkozat, szó se róla, (az ügyvivő) Magyarországot is helyre tette, Oroszországba is belerúgott, és a kisebbségi magyarok ügyét is elrendezte" – írta Facebook oldalán Zaharova.

"Őszintén szólva a diplomácia elmélete és gyakorlata mind ez idáig kategorikusan kizárta azt a helyzetet, hogy egy másik állam hivatalos képviselője nyilvánosan értékelje annak az országnak a politikáját, amelyben akkreditálva van. Belegondolni is szörnyű abba, mi történne, ha hasonló kijelentést tenne valaki az orosz nagykövetek vagy képviselők közül. Már látom is a különféle publikációk kifejezéseit: "Oroszország új régi birodalmi ambíciói", "Az orosz medve újra fenyegeti Európa szuverenitását", "A Kreml diktátuma működésben" – írta az orosz külügyminisztérium sajtóosztályának helyettes vezetője.

Az orosz diplomácia képviselője szerint olyan benyomás keletkezik, hogy a Varsói Szerződés szervezete titokban még mindig létezik, és Politikai Tanácskozó Testületét az Egyesült Államok vezeti.

http://alfahir.hu/haboru_magyarorszagert

+

http://internetfigyelo.wordpress.com/2014/10/31/orosz-kulugy-nem-korrektek-goodfriend-megjegyzesei/