width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. nov. 6.

2007. november 6., kedd

Hazugmédia

Egyébként, és nemcsak szerintem, akiben nincs meg egy egészséges gyanakvás a zsidósággal szemben, az egyszerűen naiv. :-)

Pláne a politikai hatalommal rendelkező, azaz hát kormánytag, avagy libsi médiákba bejáratos "kabalafigurák"-ra vonatkozzon ez a jogos gyanakvás.

Én mindig megnézem, hogy milyen az adott média tulajdonosi háttere, ahonnét az adott információ származik adott dologról :-D

Egy példa. MTI. Igen, Magyar Távirati Iroda. Elnöke vince mátyás. ZSIDÓ!!!

Se szeri se száma a ferdítéseiknek. Annál súlyosabb, mivel sok helyi, regionális lap egy az egyben onnét veszi át a cikkeit.

Szóval, ilyen pofon egyszerű, MEGFELELŐ HELYEKRŐL TÁJÉKOZÓDNI !!!!

Sajnos sok fiatalnak a zsindex meg a szintén zsidó tulajdonú origó a "mindene" ha onlájn van és a hírekre kíváncsi, hát így a hazugságokat fogják elfogadni tényként, például a fű azaz a kender ügyében, látom ám hogy linkelve vagyok :))

A nyegle, jópofizó, de sumák módon mégis csak kormánypárti, a magyarokon gúnyolódó szemtelen stílusuk szándékosan ilyen, hogy a fiatalokat megfogják.

De sohasem fognak VALÓDI tabukat döntögetni, elvégre a cionista gazdi parancsol nekik, mit szabad gyalázni, és mit nem.

Arra építenek ezek, hogy nem jövünk rá arra a pofonegyszerű összefüggésre, hogy a cigány is annak húzza, aki fizeti.
Pénzük pedig, a cionistáknak, van. Övék az USA jegybankja, nekik tartozik a világ, az államok adósságainak kamatjaiból és a soros-féle alapítváníok tőkéjéből szépen telik médiafelületek teremtésére, avagy felvásárlására. Ez utóbbi az igazi disznóság, mivel sokak elől elsikkad az az információ, hogy tulajdonosváltás történt.

Én úgy érzem, hogy aki megpróbál becsapni (lásd pl. a talmuddal, és a "könnyű" drogokkal kapcsolatos dezinformálás), aki helyettem akar gondolkodni, aki elfedi előlem a világot, hogy csak egy részét lássam, az nem a barátom.

Ezért a zsidó ATV ahol például a zsidó kálmán olga "egyenes beszéd" néven visz egy kormánypárti műsort, és ahol a szektás neokon propaganda megy, jó példa a nem megfelelő forrásra, ilyen helyeken nem is érdemes híradókat nézni, max. filmeket :)

Kényesebb témákban, azaz ahol a zsidók számára sértő, kellemetlen igazságok felmerülhetnek, bizony még a nemzeti oldal médiája sem mer a tabukkal szemben menni sokszor.

Te hányszor láttál, hallottál holokauszt revizionista műsorokat a jobbos (Fideszjobbos) médiákban? Az egyetlen Éjjeli menedék-es David Irving-interjún kívül nem emlékszem ilyenre.

A Szentkorona rádión, Hunhíren, Kuruc infón, stb. ott igen. Na ugye, mennyit számít, ki a tulaj? XD

A Múlt-Kor főszerkesztője pedig nem más, mint az a Bartal Csaba, aki az MTV (szintén bibsifészek) szerkesztőjeként a zsidóbolsi kormány lelkes kiszolgálója.

Erősen érdekeltek a holobizniszben, és ezek készítik a Sulinet Digitális Tudástár vonatkozó - azaz hollókoszos - részeit is.

Dezinformációkat terjesztő, fiataloknak hazugságokat taníttató cionista férgek.

Az IGAZI ellenállónak, Budaházy Györgynek is megvan ezekről a hazugággyárakról a maga véleménye. Joggal.

Mert az a lázadás, ami a fennálló (cionista) rend ellen irányul, és csakis az.
Mert az az ellenálló aki a (cionista) megszállók ellen harcol.

Egy igazi "fasiszta" , azaz helyesen szólva Nemzeti Szocialista , aki nézetei miatt üldöztetésben részesül, na az az igazi ellenálló :)

Szembe megy az egész hazug, korrupt establishmenttel, és így, mivel minden érdeket sért, egész biztosan izgalmas élete lesz, hát nem jobb ez így? :)

De az igazság, az úton, az vele lesz.

Ugye, komcsi zsidó measz-osok??? :)
(magyar ellenállók és antifasiszták szövetsége)
Ti nem vagytok ellenállók, csak a hatalom talpnyalói, a zsíros fizetésért.

Egyikőtöket sem nézem elég tökösnek a partizánsághoz SEM.

Budaházy, ellenben, személyesen is KOCKÁZTAT, tehát ő, igen, VALÓDI ellenálló!

Kisberk Szabolcs és az ún. "jobboldali" sajtó működése

Ígértem egy magyarázatot pár napja a Hír TV-s Kisberk Szabolcs Célpontos „produkciója" kapcsán, amennyiben ő nem teszi ezt meg. Mivel nem tette, ezért most beváltom a szavam.
De ha már így alakult, úgy gondoltam kibővítem ezt a kis eszmefuttatást, és néhány példán keresztül az egész úgynevezett „jobb oldali" sajtó működését megvilágítom.
Az alaphelyzet megértése érdekében nem is a Hír TV-nél kezdeném. Az Echo TV-ben van egy olyan műsor, hogy Pörzsölő. Ez Pörzse Sándor (jó ismerősöm) saját műsora olyasmi, mint amilyen nekem van a Szent Korona Rádióban. Az október 28-i adás első – úgynevezett aktuálpolitikai – részében, a húgom Budaházy Edda lett volna a vendég. Meg is csinálták a felvételt, de az adásba mégsem került bele. A tévénézők arról értesülhettek Pörzse Sanyitól, hogy a műsor első felét technikai okokból nem tudják lejátszani.
Ez persze sokféleképpen értelmezhető. A valóság az, hogy az interjút letiltották avval az indoklással, hogy „minden érdeket sért". Ez szomorú számomra, mert az Echo TV-ről eddig úgy látszott, hogy ez egy olyan televízió, amely nem kötődik semelyik párt-brancshoz, s ahol „egyéb" gondolatok is megjelenhetnek. De amiért az esetet írásom elejére tettem, az mégis inkább annak a teljesen torz gondolkodásmódnak az érzékeltetése, amely a mai magyar politikai közgondolkodást jellemzi. Mert mit is követett el Edda húgom abban az interjúban. Többek között azt, hogy nem csak a gyurcsányi politikai baloldalt ostorozta – ahogy az már ilyen helyeken szokás –, hanem kendőzetlenül elmondta lesújtó véleményét az álmagyarkodó ellenzékről is. És ez már „minden érdeket sértett". Érti mindenki? A hangsúly a MINDENen van. Mert kedves magyar testvéreim oda jutottunk, hogy az az országeladósító, közvagyonelsíboló, jövőnketeljátszó, csúszópénzzsebpénzköltségtérítéses, mutyizós világ, amely 17 év óta a parlamentben pöffeszkedik, az lett a „MINDEN". És ezt rengetegen beveszik. Ezt harsogja a média, ezzel parancsolják le a jobb érzésű műsorvezetőket a főnökeik, ezt elemzik a politológus észosztók, és még az utca embere is ezt kérdezi: Jó, de ha egyik se, akkor ki lesz helyette? Mert ha nem bal, akkor jobb! Ha nem fehér, akkor fekete, vagy legfeljebb a szürke különböző árnyalatai. És kész! Mert a játéktér ezekből a színekből áll. De uraim, mi ez a színtelen világ? Hol vannak a pirosak, zöldek, sárgák, lilák?
Meg vannak azok is. Ők a szélsőségesek, fasiszták, nácik, anarchisták, zavargók, randalírozók, elmeháborodottak stb. De tényleg ennyi lenne a MINDEN? Hogy jobbról, vagy balról akarjuk nyalni az ormányos banda alsó felét, s hogy meddig mélyítjük a nyelvünket?
Hát nem! És ennek a megértése annyira fontos, hogy az életünk függ tőle! Nem arról szól az emberiség története, a Föld bolygó története, hogy nincs más lehetőség! Arról szól, hogy mindig van új lehetőség, vannak új utak. És akik egy ilyen végletesen kilátástalan helyzetben ezeket az utakat eltakarják a tömegek elől, vagy az ezeket keresőket, nem hagyják szóhoz jutni, ellehetetlenítik létezésüket, azok a gazemberek közé tartoznak.
Hazánk olyan végzetes helyzetben van, annyira reménytelen a jövőnk, hogy most már eljött az igazság pillanata, most már mindenkinek színt kell vallani. Ki kell állnia az elveiért (ha vannak), hitele kell legyen a szavának, s következetesség kell legyen a tetteiben.
Igen Szabolcs, hitele kell legyen. És a te szavadnak hitele volt nálam. Én mondtam, hogy csak akkor vállalom a szereplést a Célpont című műsorodban, ha nem vágod meg, amit mondok. És te megígérted. És ne gyere azzal, hogy utólag föntről leszóltak, mert nem érdekel. Azokkal szóba se álltam volna. Én a te kérésedre nyilatkoztam, mert hittem a szavadban. Ha előre benne volt a pakliban, hogy az egészet kivágják, akkor meg kellett volna előre mondanod, de akkor jól tudod, hogy nem vállaltam volna. Ha pedig téged is meglepetésként ért, akkor meg annak kellett volna történni, hogy beadod a felmondásod, mert téged senki nem kényszeríthet arra, hogy meg szegd a szavad. Ja, hogy akkor vége a jó melónak, és lehet, hogy a számkivetettek keserű kenyerét kell enned? Na és? Úgyis úgy viselkedtél mindig velünk, mint aki közénk tartozik, legalább most már nyíltan vállalhatnád. Vagy az csak színjáték volt, hogy a kis színfoltokat is meg tudd csinálni a műsorba? Remélem, hogy nem. Remélem, hogy most lelkiismeret furdalásod van. S, hogy miket hallhattak volna még a nézők, ha betartod a szavad? Csak néhány mondatot, a valódi hazafiság tömegbázisáról, Orbán Viktor bohóckodásáról, vagy arról, hogy jelenleg a globalista liberális demokrácia végnapjait éljük. Mit számít ez egy „szélsőséges" „randalírozó" szájából? Úgy látszik, mégis számít. Úgy látszik ez már nem fér bele a „Fidesz" TV-be? Főleg akkor mikor rohamosan romlik a pártok általános megítélése a társadalomban, és erről mindenképpen el akarják terelni a figyelmet azok – sőt főképpen azok – akiknek te is dolgozol.
„Randalírozók", akiktől most csak „kis balhé" volt megrendelve – ugye „kedves" Krakkó Ákos? És ki rendelte meg tőlünk? A kormány? És mi a fizetség? A tízszeri levetkőztetős átadás-átvételes szállítgatás celláról-cellára Toroczkai Lacinak? Vagy a rendőrautók napokon át a házam előtt meg a környező utcákban? Tudjátok, eljöhet még az idő, mikor az ilyen gazember dumákat, olyan nehéz lesz kimondani, mintha gombóc lenne a torkotokban.
És még egy gondolat a számkivetettségről, amiben mi élünk. Az október 22-i Szabadság téri rendezvényünk, és az utána történtek még Matúz Gáborék Éjjeli Menedékébe sem kaptak helyet. Még egy mondatot sem ejtettek róla, mintha nem is lett volna. Ez azért kemény, főleg annak fényében, hogy hosszasan közvetítették a 21-ei gárdaavatást, és bőségesen tudósítottak a 26-i hídblokádról is.
Ezek után az olyan undorító gerinctelenség, mint amit a Heti Válaszos Dévényi István művel, már csak hab a tortán. Ő az, aki a tavaszi hazudozós cikke után a feljelentést megúszandó, készített velem és Lacival egy tisztázó interjút, de annak leközlését folytonos magyarázkodások közepette addig húzta, míg végül helyette megint egy jó kis mocskolást hozott össze ellenünk. Te István! Az világ, ahol a Molotov-koktélok égnek, nem a mi „szép új világunk", hanem a ti ocsmány régi világotok. Igazán méltó vagy a főnöködhöz, Borókai Gábor „úrhoz", aki az Echo TV-ben (nahát visszakanyarodtunk az elejére) az olyanoknak a nemzeti ünnepek előtti letartóztatásáról vizionál – Aczél Endre után szabadon –, mint én.
Azt hiszem kedves „nemzeti érzelmű" testvéreim, hogy az a „MINDEN", amit itt a jobb és bal oldali politika képvisel, nem fog rajtatok segíteni, hacsak a szakadékba való jobbról vagy balról való belökdösést nem tekintitek segítségnek!

Budaházy György
SZENT KORONA RÁDIÓ