width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 22.

2008. január 22., kedd

Mit adtak nekünk a Rómaiak?

Mit adtak nekünk a Rómaiak?

Előzmény: Bar-Kochba lázadás, amit a rómaiak levertek. Elég értelmetlen és céltalan lázadás volt. Amire lényegében kizárólag a gojokkal szembeni sovinizmusuk vezette őket rá.

Vicc :

-Mit adtak nekünk a Rómaiak?
-Házakat.
-Utakat.
-Vízvezetéket.
-Közbiztonságot.
-Prosperitást.
-Bort.
-Gabonát.
-Igen, igen, emlékezz, mi volt itt előttük, törzsi háborúk.
-Jó, jó, de leszámítva a házakat, utakat, vízvezetéket, közbiztonságot, prosperitást, bort, gabonát, mit tettek értünk a Rómaiak?

Következmény :

A zsidókat száműzték Jeruzsálemből. A száműzetésben az isteni törvények, a háláchá nyújtott útmutatást a zsidóknak világszerte. Ezáltal a zsidóság egységes nép tudott maradni, és vallási irodalmuk is virágozhatott. A zsidók szellemi vezetői a rabbik lettek. 200 körül Rabbi Jehuda há-Nászi megszerkesztette a Misnát a szóbeli hagyományokat 6 könyvben összefoglaló művet (csak szerkesztette, megvolt az már azelőtt is, hisz Jézus is említette a Misnát, amikor a farizeusokról beszélt...) melynek bizony, melyet pár száz évvel később a Jeruzsálemi és Babiloni Talmud követett, amelyben a rabbiknak a szóbeli tan feletti vitáit gyűjtötték össze. Időközben a zsidó világon belül két nagy csoport alakult ki: az áskenáz - amelyhez főként Kelet- és Közép-Európa zsidósága tartozott - és a szefárd - amelyet a dél-európai és észak-afrikai zsidó közösségek alkottak. A 16. században Rabbi Joszéf Káró megalkotta a Sulchán Áruchot, a „Terített Asztal” című törvénykódexet, mely - Rabbi Mose Iszerles kiegészítéseivel - az egész zsidó világ törvénykönyvévé vált.

EZT elég megnézni, hogy meggyőződjünk a Luzsénszky féle fordítás hitelességéről : immanuel azaz varga réka (varga =weisz) hisztérikusan reagált a tényekre, de! még az angol nyelvű talmudból vett idézetekre is...

Persze ezek a wikis trollok tagadják ám hogy zsidók, ők csak poénból tanulnak hebraisztikát meg héberül írni. Azért tagadják, mert az emberek nagy része már eleve fenntartásokkal él a zsidók irányában. Azért hogy a bizalmat megkapják, azért hogy hitelesebbnek tűnjenek a mondanivalójukkal. Ami épp arról ismerszik meg hogy liberális maszlag, amit már ezerszer hallottunk.

Egyébként vince, osváta, immanuel, tgr, data destroyer, maxval, krausz nátán lipót, stb. : judapesti zsidók. Köztudott hogy a zsidók gazdagabbak, jobban élnek, nyilván azért találjuk őket a neten ilyen nagy számban, mert ráérnek, olyan helyen laknak ahol jó net van, nomeg hiányolják a természetes élőhelyüket, a gettót. E hely hiányában véleménygettót alakítanak ki maguknak, ehhez egy fórum vagy épp egy közösen szerkeszthető oldal épp ideális. Az életben nincs ilyen nagy pofájuk, és éppen ezért kellene velük elbeszélgetni azoknak, akiket kibannoltak... Amilyen hangnemet ezek megengednek maguknak... Én egyszer láttam ahogy hasonló kioktató bunkó dumát levágó fickóra egy étteremben ráborították az asztalt, mondom, az a kategória, annyira vérlázítóan pofátlan sértéseket osztanak ki. Hát, van olyan fajta ember, aki csak az erőszakból ért. A zsidók és a cigányok közt ez a fajta igen gyakori. "A jog az erőben rejlik" írja a Cion Bölcsei, és a Talmudban is megtalálható ez a gojokkal szembeni gátlástalanságra ösztönző gondolatsor.

Jé, más is látja azt amit én : "Az UFIsták csak fingadozni tudnak a kis blog.hu-s honlapjukról, és mélységesen megvetni mindenkit aki eddig dolgozott - holott mostanra már kezd szárbaszökkenni egy-két akkoriban ültetett hajtás, gondolok itt többek között a Gárdára." Idézet innét. Gabucino blogjáról. Akit a zsidó wikipédisták szintén veszettül gyűlölnek.

Amúgy a jogrendszerünket adták NEKÜNK a rómaiak :) persze a liberalizmus ezt mára jelentősen eltorzította, a Bismarck idejébeni állapothoz képest.