width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. szept. 2.

2007. szeptember 2., vasárnap

Reakciós észreveszi a szalámitaktikát

Reakciós blogger és a hiszteroballib banda...

Valamint a freeblog cenzúra talmud hiteles fordításának ügyében. A kommunista zsidók azt hiszik ők szarták a világot : demokrácia, alkotmány, emberi jogok, humanizmus, de leginkább ezek szöges ellentéte valósul meg, ha a baloldal hatalomra jut. Ugyanis mindezek csak propaganda hazugságok.

A "demokratikus értékek egyetlen védelmezői"-nek hazudták magukat a kommunisták is!

Gyurcsány még mindig a diktatúrára szavaz

2007. szeptember 01. 18:14 http://www.hunhír.hu/

Ismét alkotmányos jogokat akar korlátozni Gyurcsány és kormánya. A miniszterelnök számára elkészített szaktárcai javaslatban az áll: "az uszító hangvételű tartalom eltávolítására nincs lehetőség a külföldi szerverről működő kuruc.info hírportál esetében, de jogszabály változtatással elérhető, hogy az ilyen cikkek íróját, szerkesztőjét bíróság elé lehessen állítani Magyarországon, ha innen töltötték fel az anyagot.”
Budai Bernadett kormányszóvivő szombaton emlékeztetett arra: szintén az igazságügyi és rendészeti minisztérium javaslata alapján jelentette be Gyurcsány Ferenc pénteken, az ötpárti sajtóértekezleten, hogy a kormány a polgári törvénykönyv módosítását kezdeményezi a vallási, nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozó, illetve a szexuális orientáció miatt kisebbségben lévő személyek védelmében. A kezdeményezés célja, hogy az említettek a "közösségüket ért sértő, bántó vagy lealacsonyító megnyilvánulásokkal szemben bírósághoz fordulhassanak saját személyükben, illetve szervezeteik által".Ennek alapján polgári perben lehet majd kérni a bíróságtól jogsértés megállapítását, további jogsértéstől való eltiltást, elégtétel adását, illetve kártérítés, közérdekű bírság kiszabását. A javaslatokat jövő héten tárgyalja a kormány - tette hozzá a szóvivő.


Előadás a Magyar Dolgozók Pártja pártfőiskoláján 1949 júliusában:

„A nemzetiségi kérdés – amint Sztálin tanítja – lényegét tekintve parasztkérdés.”

Beszéd Debrecenben, 1945. február 23-án:

„A Vörös Hadsereg morális szellemétől idegen a más népekkel szembeni faji gyűlölet, mert a Vörös Hadsereget nagy hadvezére, Sztálin, a népek és fajok egyenjogúságának szellemében, más népek jogai tiszteletben tartásának szellemében nevelte és neveli.”

Beszéd Kaposvárott, az új kenyér ünnepén, 1948. június 29-én:

„Az egyházi reakció vezetői, élükön Mindszentyvel, ezt nem értik meg. Mindszenty, azelőtt Péhm József, idegenül, sőt ellenségesen áll szemben nemzeti törekvéseinkkel, érzéseinkkel és nemzeti hagyományainkkal. Ez vitte arra, hogy meggyalázza 1848-as szabadságharcunk emlékét. Ideje, hogy magyar főpap kerüljön végre a magyar katolikus egyház élére.”

A kommunisták tehát már 1949, a fordulat éve előtt tudták, hogy nemzetiségi kérdés lényegében nincs, csupán a parasztság sorsát kell a proletárdiktatúra eszközeivel (kulákok likvidálása, a központi begyűjtés megszervezése, a kisparaszti gazdaságok erőszakos szétverése stb.) eligazítani. Sztálin tanítása alapján tudják, hogy a népek és fajok egyenjogúak, csupán a nem magyar származású, reakciós főpapot kell eltávolítani a magyar katolikus egyház éléről, mert itt az idő, hogy magyar főpap kerüljön a magyar katolikus egyház élére.

Lehet, hogy a kommunista szónok 1948. június 29-én, amikor erős szavakkal ostorozta a klerikális reakciót, és nagy nyomatékkal a kommunisták béketeremtő szándékát hangsúlyozta („Meg kell teremtenünk mindenáron a lelkek nyugalmát, amelyet Mindszenty mérhetetlen gyűlöletében annyira felkavart.”), nem sejtette, hogy Rákosi Mátyás nemsokára parancsot ad az esztergomi érsek törvénytelen letartóztatására, a szerzetesrendek tönkretételére, fölszámolására, papok százainak börtönbe hurcolására, a keresztény emberek tudatos és szervezett megfélemlítésére.

Nem minden kommunista vezető volt tömeggyilkos. Akadt közöttük szűk látókörű is.

De minden kommunista vezető egyetértett abban, hogy „a reakciót szét kell és szét is fogjuk zúzni. Ezt a feladatot el kell végeznünk, ezzel nyitjuk meg az utat, mely előrevisz a népi demokrácia győzelmére. A mi utunk nehéz, de az egyetlen igaz út, a nemzet felemelkedésének útja.” (Beszéd a Magyar Kommunista Párt második Szabolcs megyei konferenciáján, 1947. február 22-én: Sorakoztassuk fel a parasztságot az összeesküvők ellen.)

Hogy kik a reakciósok, és kik az összeesküvők, azt természetesen a kommunista pártvezetés dönti el. Fellebbezésnek helye nincs, az ítélet végrehajtható.

Ha az egyetlen igaz út a kommunisták által kijelölt irány, természetesen mindenki más tévúton jár, és a kommunisták elemi kötelességüknek érzik, hogy az embereket az egyetlen igaz útra terelgessék. Szép szóval azokat, akik engedelmeskednek, erővel az ellenkezni merészelőket. Könyörtelenül lecsapunk a reakcióra – jelentette ki a kommunista belügyminiszter Szombathelyen, az új főispán beiktatásakor, 1946. január 21-én. Azt is világosan megfogalmazta, kik azok a reakciósok, akik nem akarnak az egyetlen igaz úton együtt haladni a kommunistákkal. „Az utóbbi időben olyan jelenségekkel találkozunk, hogy a reakciós a katolikus egyház vezető egyéniségeit akarja megnyerni és felhasználni a demokrácia elleni harcban. Mind a nemzetre, mind az országra, de magára az egyházra is végtelenül káros és veszedelmes lenne, ha egyházi vezetők odaadnák magukat a reakciónak a demokrácia elleni harcban. Azt is meg kell mondanunk, hogy a főpapság körében vannak, akik a nemzeti érdekek dacára is szembefordultak a demokráciával, és minősíthetetlen támadásokat intéztek a magyar demokrácia ellen és ezen keresztül a magyar nemzet ellen.”

Csak látszólag fából vaskarika: a proletárdiktatúra megszállott hívei védelmezik legtüzesebben, legelszántabban a demokráciát.

Az állam én vagyok – mondta hajdan a Napkirály. Őszinte volt.

A proletárdiktatúra a demokrácia egyetlen igaz útja, a demokrácia a mi utunk – állították a kommunisták. Hazudtak.

De azt egyértelműen megmondták, hogy könyörtelenül lecsapnak ellenségeikre. „Könyörtelen tisztogató munkát fogunk végezni azok ellen, akik még ma is a régi, reakciós rendszert próbálják szolgálni vagy újra feltámasztani. A magyar értelmiség értse meg azt, hogy ez nem a demokrácián, hanem tisztán az ő magatartásán múlik.”

Tiszta (kommunista) beszéd, már 1946. január 21-én: a demokrácia azonos az egyetlen igaz úttal, az egyetlen igaz út a kommunisták útja, a kommunizmus tehát azonos a demokráciával, aki ezzel nem ért egyet, az reakciós, és aki reakciós, az számíthat arra, hogy a kommunisták könyörtelenül leszámolnak ellenségeikkel, a demokrácia ellenségeivel.

Beszéd – Bizalommal tekinthetünk a jövőbe – Nyíregyházán, 1948. május 1-jén: „Ma már szállóige szerte az országban, hogy: »A kommunista párt a tettek pártja: amit ígér, be is váltja.« Versbe foglalta ezt a nép, és szájról szájra jár. Az öntudatnak és a büszkeségnek egyik záloga, hogy a kommunista párt minden jelszava valóra is vált.”

Ígérni mindig tudtak a kommunisták.

Néha be is tartották azt, amit ígértek: ellenségeikkel mindig könyörtelenül leszámoltak.

És 1951. április 4-én, az Operaházban, "felszabadulásnak" csúfolt megszállásunk hatodik évfordulóján (amikor a kommunisták kétéves országlása után már a tejet és a kenyeret is jegyre porciózták a szocializmust építő dolgozó népnek) csillogó öntudattal állítja az ünnepi beszédet mondó élelmezési miniszter: „Magyar hazánk a soha nem látott építőmunka, a mindent felülmúló alkotások – büszkén mondhatjuk –, nemzeti újjászületésünk korszakát éli.”

Gazemberek és vakok irányították az országot: két év alatt az összeomlás szélére sodródott hazánk.
Most is afelé tartunk.

A kékcédulás választások évfordulója van, azaz a kommunista bűnözők aljas eszközökkel elkövetett hatalomátvételére emlékeztünk. Ugye tudjátok komcsik hogy ti, még SOHA nem nyertetek választásokat SEHOL a világon csalás vagy erőszak mentesen. 1917-ben Lenin anarhista hordái vezették be öldökölve a cári Oroszországban a kommunista diktatúrát. 1919-ben a zsidó Kun Béla vezette terrorista gyilkosok vették át a hatalmat 133 napra Budapesten. A kékcédulás csalással hatalomrajutott kommunisták elsőszámú "embere" a zsidó Rákosi Mátyás volt aki nyomban betiltotta a konkurens pártokat és politikai ellenfeleit megölette, vagy börtönbe záratta. Több mint 40 év komcsi egyeduralom után a kommunista bűnözők felelősségrevonása helyett a naív demokraták hagyták, hogy eme bűnözők szabadon lerabolják a népvagyont. Az egyik ilyen gazdasági és politikai bűnöző bizonyos Gyurcsány Ferenc először jó komcsi szokás szerint hátbaszúrva korábbi pártfogóját párton belüli puccsal a népet meg sem kérdezve beült a miniszterelnöki székbe. Majd 2006 ban hazugság-kampányával és szervezett választási csalások sorozatával ismét megszerzi a hatalmat amit a Rákositól tanult módszerekkel igyekszik továbbra is megtartani: szemkilövéssel, vízágyúzással, borda és csukló tördeléssel, kardlapozással és viperával.