width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jún. 10.

2014. június 10., kedd

Így harcolnak az orosz szélsőséges nácifasisztaterroristák ellen a zukránok. Vagy inkább az usa és a nato odaküldött emberei és haditechnikája, "ukrán ruhában".

Így harcolnak az orosz szélsőséges nácifasisztaterroristák ellen a zukránok. Vagy inkább az usa és a nato odaküldött emberei és haditechnikája, "ukrán ruhában".

Tessék a kép, ez egy lakótelep és mégis ágyúzzák a zsidóbérenc barmok! A democsokratikus, képmutató, hazug usraeli és eu-s brancs által kedvelt puccsrajnai kormány zsoldosai civileket mészárolnak, cél a rombolás, ellehetetlenítés, megfélemlítés. ÉS direkt az orosz etnikum ellen irányul ez a minden nemzetközi egyezményt felrúgó, izraeli stílusú legaljasabb népirtás!!! A grúziai atlantista - cionista agresszorok is ezt csinálták, mielőtt bevonultak a különben nem is grúz autonóm területekre az oroszok még 2008-ban.

Szlavjanszk ágyúzása jelentős rombolást okozott, vannak halálos áldozatok

Szlavjanszk, ahol már második hónapja folytatódik az ukrán hadsereg és a Donecki Népköztársaság (DNK) felkelőinek szembenállása, komolyan károsult a tegnapi ágyútűz következtében. A városon belül tegnap először lövöldöztek.

Csapásokat mértek úgy Szlavjanszk peremvidékeire, mint a városközpontra. Az ukrán hadsereg aktívan alkalmazott Grad sortüzelő rendszereket.

Előzetes adatok szerint minimum 5 népfelkelő és polgári személy vesztette életét, többek között egy kislány és egy idős férfi. Azonkívül az tüzérségi tűznek sok sebesültje van. A békés lakosság pincékben és óvhelyeken keres menedéket. A várost sok menekült hagyja el.

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_06_09/273321841/