width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. máj. 11.

2008. május 11., vasárnap

Kollektív felelősség

Kollektív felelősség

Évek óta minden héten eszünkbe juttatják az állitólag elpusztult 600 ezer magyarországi holokausztáldozatot.

Egy kis számolás:

1938-as népszámlálás: Trianoni Kismagyarországon élt 400 ezer zsidó, a háború alatt a Lengyelországból, Szlovákiából menekültekkel együtt lett 600 ezer.

Jelenleg Magyarországon él kb. 100-150 ezer biboldó. Izraelben él 300 ezer Magyaroszágról származó biboldó.(Utóbbiak névváltoztatással: ld. Kishon-Kishont stb...)
USÁban , Dél Amerikában, +világszerte még kb. 100 ezer magyarországi zsidó.
Összesen tehát 550 ezer-600 ezer magyarországi eredetű zsidó él a világban.
Hol van akkor a 600 ezer áldozat? Kinek a nevében és kik vették föl a rokonok: 2x a nyugatnémet, 1x az NDK, min. 2x a magyar állam jóvátételét?


A háború után nagy zsidó népvándorlás indult meg egész Európában. Innen szétszóródtak az egész világon. Ezért nem tértek haza. Rengetegen élnek Skandináviában is.

1948- ban az ENSZ kijelölte Izrael területét valamivel több, mint harminckétezer négyzetkilméterben. Ez mára már közel negyvennégyezer négyzetkilométerre bővült úgy, hogy a területen ott élő népeket megölték, elkergették othonaikból, házaikat lerombolták. A 44-es számot a gnosztikusok Isten számának tartják, szóval 44 és nem 42, mint a Galaxis Útikalauz Stopposoknak filmben volt... :-)

Izraelben nagyon sok öreg zsidó él, aki tud magyarul, ezek egy része is 44-45-től került oda, más részük pedig 56-ban.
A Duna TV déli kívánságműsorában is gyakran üzengetnek magyarországi rokonaiknak, vagy azok nekik.

Épp ez az.
Sok közöttük a matuzsálemkort megért "Bölcs". Ha olyan borzalmas traumát éltek volna át, mint amilyent a futószalagon gyártott könyveikban leirnak, kérdezem én, hogy eléltek volna e az emberi élet végső határáig? Azoknak a magyar hadifoglyoknak a legtöbbje, akik megjárták a Gulágot, mind elhullott rövid időn belül, vagy idegronccsá vált. Ezek a több mint 80 éves matuzsálemek pedig kicsattannak az egészségtől, nap mint nap fárasztanak bennünket az 50 évvel ezelőtti borzalmas élményeikkel, meg felveszik a nagy pénzeket "kárpótlás" címén.

Az amerikai nagykövetség pedig most !!felszólította!! hazánkat, hogy ezentúl BEMONDÁS ALAPJÁN is fogadják el a holokamu kárpótlási kérelmeket. Ezzel nagyon sokan vissza fognak élni. Miközben az Apeh és a TB nagyban vadászik a nemfizetőkre, potyautasokra, és úgy általában semmire sincs pénz amire kéne, erre bezzeg van.

Gondolkodjunk el egy kicsit.


Csak zsidó volta miatt senkit sem végeztek ki. Arról tudok, hogy tiltott kommunista nyomdát tarottak fenn padlásokon, rádiókapcsolatot tarottak fenn az ellenséggel, kémkedtek, fényjeleket adtak a háztetőkről az amcsi Liberátoroknak - így bombáztak le több célpontot, amiket különben nem találtak volna meg - hazát árultak, szovjet ejtőernyősöket bújtattak. Ez háborús időszakban különös bűnnek számít. Nincs az a hadsereg, amely az országon belüli kisebbséget -ha ellenséges érzelmű nyíltan- ne így kezelne, és árulás esetén ne állítana vésztörvényszék elé. Az amerikai németeket is figyelték folyamatosan a háború alatt. Az USA-ban élő japánokat pedig egyenesen koncentrációs táborokba zárták!

Ha egy népcsoport klánként és törzsszövetségként él, és kollektivista gondolkodásúak, akkor igenis lehet általánosítani. Az élő példa a zsidónegyed.com-on látható, milyenek. Azt csúfolják zsiwiw -nek amúgy. :-D

Néha lehet hallani, hogy a zsidók átvert emberek, mert cionista vezetőik félrevezetik őket is. Na azt mondd meg nekem, hogy ha te felhívod a zsidó figyelmét arra, hogy vezetői átbasszák, mi történik? A zsidó megköszöni neked? Hálás lesz neked azért, mert felnyitottad a szemét? Nem! és Nem! Meg fogja védeni a cionista vezetőt, és téged meg leantiszemitáz, és elküld oda, vagy talán feljelent, vagy ha nagyon ellenszenves vagy neki a Makkabis gyerekeket rádküldi. A zsidóságtudata biztonságot nyújt neki, és hogy az egészséges versenyszellemmel ellentétes előnyöket tovább élvezze, inkább marad a cionista karámban, mintsem hogy szembeforduljon vele. Nem, a zsidók szinte mindent a zsidóságukból vezetnek le.

Ők kollektíven cselekednek, így az erkölcstelenségük is kollektív.