width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2015. márc. 8.

2015. március 8., vasárnap

Scall Fast Google+ : A liberalizmus újból támad: magyar katonákat áldozna fel A fidesz most koldulja össze a kétharmadot ...

We do it all day. Let us teach you what we've learned. Learn how the experts market their startups. Grab the free ebook.
From our sponsors
 

 

Scall Fast Google+
SF

A liberalizmus újból támad: magyar katonákat áldozna fel A fidesz most koldulja össze a kétharmadot ...
3/7/2015 7:24:06 PM

A liberalizmus újból támad: magyar katonákat áldozna fel A fidesz most koldulja össze a kétharmadot a teljesen felesleges háborús szerepvállalásunkért - a balliberális pártoktól! Ugyanaz a cionista banda a Házban minden párt, ami nem a Jobbik!

"Ellenzem, mert ezzel terrorveszélybe sodorjuk hazánkat, és idegen érdekekért áldozzuk fel a katonáinkat." a jó válasz. Bár fodor gáborér sem kár, harcoljon a sz*rért ahogy a dalszövegben áll.

http://alfahir.hu/a_liberalizmus_ujbol_tamad_magyar_katonakat_aldozna_fel

A Magyar Liberális Párt (MLP) nyugatbarát és elkötelezett az euroatlanti partnerség mellett, éppen ezért támogatja a magyar koalíciós részvételt az ISIS elleni katonai fellépésben - írta az egyszemélyes, Fodor Gábor országgyűlési fizetése biztosítása érdekében létrehozott politikai formáció.

Ezek szerint Fodor Gábor, és az általa képviselt magyar liberalizmus is odaállt a gyurcsányista Demokratikus Koalíció és a másik baloldali törpe minoritás, az Együtt mögé - biztosítva a Fidesz-KDNP kétharmadát - és katonákat küldene az Iszlám Állam ellen.

A liberális közlemény további érdekes megállapításokat is tartalmaz:
Valószínű, hogy a hazai közvélemény számára a magyar katonai szerepvállalás felesleges kockázatvállalásnak tűnik, éppen ezért a kormánypártnak rendkívül nagy felelőssége van abban, hogy hiteles tájékoztatással forduljon mind a lakosság, mind a külszolgálatra induló katonák felé a szerepvállalás mértékéről és mikéntjéről, ill. annak szükségességéről.

Értik ezt a gondolatmenetet?

A jól ismert, a magát értelmiséginek valló balliberális eszmerendszer, ami egyszer és mindenkorra a tudás egyedüli őrizőjeként mutatja be magát; amely minden esetben képes megmondani, hogy mit is kell gondolnunk, éreznünk, hogy mit kell kötelességünknek tartanunk.

Hiába érzi úgy a sok műveletlen magyar, hogy felesleges meghalnia a katonáinknak az amerikaiak közel-keleti üzleti érdekeiért, az Egyesült Államok által (a szíriai elnök ellen) létrehozott Iszlám Állam elleni harcban, Fodor Gábor azt reméli, hogy majd a kormány hiteles kommunikációja megérteti a tömegekkel, szükséges feláldozniuk magukat Washingtonért.

Egyelőre eredménytelenül figyelmeztet a Jobbik és minden épeszű ember, ha szerepet vállalunk az áliszlám terrorszervezet elleni Egyesült Államok vezette hadjáratban, a védtelen határok miatt:
bármikor beléphetnek az ország területére szélsőségesek, hogy terrortámadásokat hajtsanak végre a magyar lakosság ellen.

De ez Fodor Gáborék szerint belefér.

A magyar embert még mindig bármikor feláldozza a liberális politika.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions