width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. ápr. 22.

2008. április 22., kedd

Többletforrás?

Többletforrás?

A cukorgyárbezárásokról : az EU azért fizet, hogy a magyar gazda NE termeljen, megvannak a (túl alacsony) kvóták, és emiatt drágult meg a cukorrépa, amivel ugye minden gyárat lehetetlen helyzetbe hoztak.

A EU így kiirtja az árakat leszorító túltermelést. Emiatt nemsokára nagy élelmiszeráremelkedés várható, és ez is a bankár-neolib elvek alkalmazásának hatása. Az EU-s propagandával ellentétben nincs verseny, tesznek róla, hogy ne legyen, sőt tervezett mezőgazda-ellehetetlenítés van...

A különféle állami beruházásoknál, építkezéseknél nem a beszedett pénz és az elköltött különbségét finanszírozzák hitelből, hanem az egészet! A beszedett pénz a kamatokra megy kizárólag. Tehát bármit, amihez az államnak köze van, hitelből finanszíroznak, akkor is, ha elvileg megvolna rá a pénz. Mindenre rárakódik a 7-8%-os kamat, az önkormányzatok járandóságára is, amit aztán a cigók segílyezésére osztanak ki. Tessék megnézni a heti államkötvény kibocsájtásokat, és összeadogatni. Az egész országot hitelek működtetik, ha szükséges, ha nem, hogy a külföldi zsidó hitelezők minden megmozdult forint után megkapják a "tizedet"...

Hogyan jutna többletforrásokhoz a jobboldal? Jelentős mértékben javítható a kts vetés helyzete a tipikus szoci-szadi klientúra-etetési pénzcsapok elzárásával... a szoci-szadi párt egyik fő előnye a vesztét is jelent(het)i...a sokat emlegetett beágyazottság...értsd széles klientúra-kör, amit "etetni kell"

Medgyessy Péter mikor távozott ezt (is) mondta :

"Az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel."

És akkor nem elég nekik, hogy kifosztanak minket, még mocskolnak is a médiájukban. Ez a hálátlanság a befogadó ország iránt a zsidók részéről az egész világon általános, izraelt kivéve. :-)

Az szdsz-es zsidó Glatz Ferenc írta
"A magyarok krónikája" című munkájában (Budapest 1996. 9. oldal.)
http://reakcio.blogspot.com/2008/03/ami-trtnelemknyvekbl-kimaradt.html

“A magyar embernek évszázadnyi időbe tellett, amíg a lovaglástól elgörbült lábával megtanulta az eke utáni egyenes testtartást, és leszokott arról, hogy gyönyörűségét lelje az asszonyok és a gyermekek lemészárlásában.” - Glatz Ferenc

Részlet a Heti Magyarország 1993. február 26-i számából: amiből kiderül, a bőgyatya-fütyülős barack kijelentést valóban megtette a zsidó Landeszmann rabbi.

Tony Curtis magyar származású amerikai filmszínész kedden baráti látogatást tett a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) budapesti székházában, majd megtekintette a Dohány utcai Zsinagógát.

A Magyarországot népszerűsítő rövidfilmek forgatására hazánkba ékezett Tony Curtis kötetlen beszélgetésbe bocsátkozott a Mazsihisz vezetőivel és munkatársaival. Az informális találkozón Zoltai Gusztáv, a Mazsihisz ügyvezető igazgatója is jelen volt.

Részletek a beszélgetésből: LGY = Landeszmann György, ZG = Zoltai Gusztáv

"- Curtis: Sokszor elhangzik önökkel szemben, hogy nem ismerik be hibáikat, amiket a történelem folyamán elkövettek. Gondolnak itt például a század eleji történelemre - Kun Béla, Szamuely Tibor, Landler Jenő működésére. Ők - köztudottan - zsidók voltak.

- LGY: Hányan politizáltak abban az időben?

- Curtis: Sokan. Mégis, az történelmi tény, hogy amikor Szamuely végigment a Lenin-fiúkkal a falvakon, ott rettegésben tartották a polgári lakosságot. Útvonalukat akasztott emberek jelezték.

- LGY: Hol? Ez hol van leírva? Honnan veszik ezt?

- Curtis: Történelmi könyvekben lehet erről olvasni, mint ahogy lehet az 1945 utáni évekről is, amikor Rákosi, Gerő, Farkas, Vas Zoltán, Révai, Péter Gábor működött.
Ezektől a zsidóktól a magyarországi zsidóság miért nem határolódik el?

- LGY: Ez egy elmebetegség. Miért kéne elhatárolódni tőlük?
Az inkvizíciótól elhatárolódott már a katolikus egyház?
Nem határolódott el. [Azóta bocsánatot kért a pápa]
Isten nevében gyilkoltak évszázadokon keresztül. Ki vonja felelősségre őket?

- ZG: Aki isteni törvények ellen vét, a mi vallási törvényeink szerint nem számít zsidónak.

- LGY: Ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivonnánk Magyarországról, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.

Curtis: A mai kormány és a keresztény egyházakat képviselő főpapok megkövették a magyar zsidóságot azért, hogy nem tudták megakadályozni a német nacionalisták által elkövetett embertelenségeket. Nem gondolják, hogy ezt a gesztust viszonozni illene?

-LGY: A kormány mikor kért bocsánatot? A kormány sosem kért bocsánatot. Mikor kért? Szeretném tudni! És hogyha bocsánatot is kért, akkor mi van? Bocsánatkéréstől nem lehet feltámadni."

Elég szélsőséges magyarellenes szöveg, nem? Sajnos a tetteik is olyanok, mint a szavaik.