width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. jan. 31.

2008. január 31., csütörtök

Bűnös nép

Bűnös nép

"A lényeg, hogy Magyarországot, vagy Európát semmiféle zsidó terrorizmus vagy bevándorlás nem fenyegeti."

Hogyne fenyegetné. A szellemi terroron, a holokausztvallás bevezetésén és bizniszen, a folyamatos, ezerféle címen történő pumpoláson(ide értem az n-ik "jóvátételen" kívül más népek kárpótlásának akadályozását, az ilyen olyan és amolyan eu_s, és országágos "antirasszista" "toleranciatréning" és anti-antiszemita projektekre elszórt milliárdokat Európa-szerte), más nemzetek nemzeti érzését azonnal szélsőségként, extrémizmusként, kirekesztésként támadó módszereken, a szólás és sajtószabadság cionista ihletésű korlátozásán kívül igenis van zsidó bevándorlás is. Zsidó lapok is az egyik népszerű célországként emlegették Magyarországot már évekkel ezelőtt is. Nagyságrendjük becsült, hiszen a BM elkendőzi és az egyéb kategóriába utalja őket(miközben minden más fajta benvándorlóról pontos statisztika van), több tízezres lehet és nő. Nagyon káros hatást gyakorolnak tömeges ingatlanfelvásárlásaik(miközben fordítva ez nem mehet), termékeik beengedése, "befektetéseik" - termelő beruházás szinte nincs köztük. Nem véletlen, hogy hozzánk többen jönnek és több pénzt "fektetnek be" (nem a magyarság hasznára, ezért az idézőjel), mint a térségben bárhol, vagy arányosan, mint Európában bárhol.
Eközben több eu-államban széleskörű civil,,de sokszor vezető politkusok által is támogatott bojkott van termékeik és cégeik ellen, nem véletlenül, hiszen egy intézményes apartheidállamról beszélünk.

A retek klubon vasárnaponként adnak egy, a szokásos hivatalos hazugságokat terjesztő filmet "Auschwitz : a nácik végső megoldása" címmel. Érdekes, arról például senki nem csinál filmet, hogy a 2.világháború végefelé a Tito féle jugó partizánok Zenta főterén magyar koponyákból építtettek az élve hagyott magyarokkal piramist. Miután 40 ezer magyar civilt gyilkoltak le! Na persze ilyen zsidaj filmrendezőktől, mint mondjuk alföldi robika, nem is várhatjuk ezt.

A zsidóság tesz róla, hogy még a WC lehúzásakor is a holokauszt folyjon mindenhonnan. Egy youtube-os 21 éves amcsi gyerek mesélt a holokausztról, hogy majd elájultam. Szerinte mi magyarok 1 millió magyarországi zsidót égettünk el! Kérdem tőle, honnan szeded ezt a sok baromságot?? Azt mondja az iskolában ezt tanulta.. Az hogy ő az iskolában ezt tanulja, ebben a zsidók keze benne van.. Ugyanez a srác, szegény máshoz, ami az élethez fontos lenne, meg olyan hülye mint a segg.

Egy hete még a különben zsidós közszolga tv és a rádió is bemondta, hogy egy zsidó feljentette a Deutshe Bankot azért, mert a holokauszt "kárpótlási" pénzt amikor átutalják, levonnak a "szegény zsidóktól" átutalási költséget!! Amit amúgy mindenkitől levonnak, aki bankszámlára kapja a bérét, fizetését! Na mit gondoltok mi történt?? Ezentúl a holokausztpénzekből nem vonnak le átutalási jutalékot. Mindenkinek igen, nekik nem!! Na ez egy ilyen hülye zsidó világ.

Benjamin Freedman is megmondta : Az antiszemita kifejezés egy másik olyan szó, amit el kell távolítani az angol nyelv szókészletéből. Az antiszemitizmus kifejezés ma csak egy célt szolgál. Arra használják, hogy befeketítsenek valakit. Amikor az úgynevezett vagy állítólagos zsidók úgy érzik, hogy valaki ellenzi valamelyik céljukat, akkor az antiszemita szó alkalmazásával lejáratják áldozataikat, vagy antiszemitának minősítik mindazokon a csatornákon keresztül, amelyek a rendelkezésükre állnak, és amelyeket az ellenőrzésük alatt tartanak. Megfelelő jártasságom van ezen a területen. Mivel az úgynevezett vagy állítólagos zsidók nem voltak képesek megcáfolni a palesztinai helyzetre vonatkozó nyilvános kijelentéseimet 1946-ban, ezért dollármilliárdokat költöttek arra, hogy engem antiszemitának nevezve befeketítsenek, azt remélve, hogy ily módon lejáratnak a közvélemény előtt, amely komoly érdeklődést mutatott az iránt, amit nekem el kellett mondanom. 1946-ig az úgynevezett vagy önmagukat zsidónak kikiáltók szemében egyfajta kis szent voltam. Amikor azonban nem értettem velük egyet a nyilvánosság előtt a Palesztinára vonatkozó cionista célokat illetően, hirtelen első számú antiszemita lett belőlem.

A világméretű kormányváltás sokkal nehezebben lenne kivitelezhető, mint mondjuk egy világméretű rendszerváltás, hiszen a jó és az új mindenütt vonzó lehet, és tudjuk, hogy a globalizáció gerjesztette problémák nemcsak nálunk, de világszerte léteznek. A hazai ellenzéket is "megkérte" a cionizmust szintén a végletekig kiszolgáló neokon szellemiségű Angela Merkel asszony, hogy ne lázítsa a magyarságot, mert egy magyarországi forradalom ma végigsöpörne Európán, amely recsegve-ropogva dőlne össze. Nem véletlenül ijedt meg Merkel... egy hazugságokra és igazságtalanságokra épített rohadt rendszer, amilyen ma van, ilyen könnyen összeomolhat.

Még videó is van erről : EU az új Szovjetunió? (a népek börtöne) Linkek is vannak ott, a video description alatt.



You seem to me to be the maddest of the lot. The Kaffirs, the Hottentots, and the Negroes of Guinea are much more reasonable and more honest people than your ancestors, the Jews. You have surpassed all nations in impertinent fables in bad conduct and in barbarism. You deserve to be punished, for this is your destiny." (From a letter to a Jew who had written to him, complaining of his 'anti-Semitism.' Examen des Quelques Objections... dans L'Essai sur le Moeurs.) - Voltaire

"Úgy látszik te őrültebb vagy mindenkinél. A hitetlenek, a hottentotta négerek, és a guineai négerek sokkal normálisabb és jóindulatúbb emberek mint a te felmenőid, a zsidók. Minden más népen túltesztek gonoszságban, a becstelenségetekről szóló történetek igazat szólnak a gaztetteitekről és barbárságotokról. Büntetést érdemeltek, és ez a sorsotok." Egy levél részlete amit egy zsidóhoz írtak, válaszul amiért 'antiszemitizmusra' panaszkodott egy előző levelében.

És hogy ez a blog sértő? :) A cionisták érdekeire nézve egész biztos de viszont ők maguk pedig az egész nemzsidó emberiségre sértőek és károsak!

Forrás: http://www.ety.com/berlin/richtlne.htm

1. A szólásszabadság sértő szabadság.

2. A valóság különösen akkor fájdalmas, ha hazugsággal áll szemben.

3. Az embereket nem azért hallgattatják el, mert hazudnak, hanem azért, mert az igazságot mondják ki. Ha hazudnának, akkor saját szavaikat lehetne ellenük fordítani, de mert az igazságot mondják, nincs más ellenszer ellenük, mint az erőszak.

4. Egy jó író legyen jó fölismerő és lázító.

5. A legjobb eszme férfias erővel telve erőszakolja meg a szűzi értelmet és megtölti azt a még meg nem született gondolatok spermájával.

6. Tudjuk, hogy az igazságot mondtuk ki, ha följelentenek és a rendőrség jelenik meg otthonunkban.

7. A valóság akkor lesz igazán érdekes, ha ellentmondásra ösztönöz. És a dolgok akkor lesznek igazán érdekesek, ha megátkozzák és pokolra kívánják őket .

8. A szólásszabadság kétségbeesett tett. Ez az utolsó menedék, a hallgató düh támadása, és a legtöbb esetben - sértés, és eltérés a társadalmi szabályoktól. A gyilkosok általában csak egy pillanatra vesztették el gátlásaikat; de a szabadon beszélő emberek örökre vesztettek, és ezért olyan veszélyesek a kispolgár számára, mint egy veszett kutya.

9. Ahhoz hogy komolyan vegyenek, sértővé kell válni. Ha nem leszünk azzá, azt fogják mondani rólunk: "Ó, ez nem teljesen komplett. Épp olyan zavarodott, mint ez vagy az", és teljesen figyelmen kívül hagynak. De ha idegeikre megyünk, akkor tudjuk, hogy az elme felé vagyunk útban. A dolog lényege az, hogy szellemi lökés nélkül ritkán hajlandóak az embereket új eszmék és gondolatok befogadására. Bátran kell betörni az emberek tudatába.

10. Az igazság nem jólnevelt. Nincs senkire tekintettel. Királyokat éppolyan keményen megsért mint polgárokat. Lehúzza a magasan lévőt és igazolja az alacsonyan álló alacsony pozícióját. Lehet, hogy egyes alkalmakra kiöltözik, de csak azért, hogy az egész társaság előtt vetkőzzön pőrére. És éppen úgy, ahogy a valóság sem tisztel senkit, kevesen tisztelik a valóságot. De azok számára, akik kimondják a valóságot, megértést, lehetőségeket, sok dicsőséget és hatalmat, és természetesen az ignoránsok rendíthetetlen gyűlöletét hozza.

11. Az ostobákat és gonoszokat ellenséggé teszi, de ezek többnyire amúgy is ellenségesek lennének. Így könnyűek a csaták és nem erősek, míg a győzelmek sokszor nagyszerűek. És a valóságért vívott csatában többnyire elérjük az emberiség kívánatos célját; éjjel nyugodtan aludhatunk.

12. Ahol elnyomják az igazságot, ott az ellenállás kötelező.

Bűnös nép zsidó cionista holokauszt holocaust holokausztra holokausztmúzeum

Természetesen ismét van egy aktuális kapcsolódó hír a témához, elvégre mindennap holónap van. xD Íme :

Képregények révén fertőznék meg gyermekeinket a holovírussal
2008-01-30. 17:29

A Der Spiegel beszámol az egy év alatt hitelét vesztett osztrák Gusenbauer-kormányról. A Die Welt a hollókoszt-beetetés új módszereiről tudósít. Hamarosan hazánkban is, hacsak az SZDSZ nem tiltakozik ellene.

Die Welt (welt.de)

A konzervatív német napilap Holokauszt-képregényt tesztelnek a berlini iskolákban című cikkében ismertet egy ijesztő pedagógiai "kísérletet". Miként adható tovább legjobban a nemzeti szocialista időszakról szerzett tudásanyag – teszi fel a kérdést a cikk idióta szerzője ahelyett, hogy félreverné a harangot: vigyázzatok, emberek, a cionisták gyermekeinket sem kímélik, zsenge korukat és hiszékenységüket kihasználva oltják beléjük már fiatalon a hazugságáradatot!

A berlini Anna Frank Központ támogatja azt a kezdeményezést, miszerint a fővárosi iskolákban a képregényekkel tanítsanak zsidó hazugságokat a Harmadik Birodalom története helyett. Az Anna Frank Központ adatai szerint a következő hat hónapban 20 osztályban tesztelik a 7. és 10. osztályokat.

A kísérlet célja, hogy országosan is bevezessék ezt az oktatási módszert – számol be a lap. A németországi kísérlettel párhuzamosan Lengyelországban és Magyarországon is próbálkoznak a módszer életbe ültetésével. A hollandiai tapasztalatok alapján a galád kísérlet kedvező eredményekkel zajlik.

Kuruc.info