width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2018. ápr. 11.

2018. április 11., szerda

Népgyűlölő, vidékgyűlölő ballib bűnbanda nem fogja fel még mindig. Ez az indexes földes se. Rend és biztonság mióta nemkívánatos? Gyűlölet ÉS rendpártiság így együtt említve? Ha valaki valamit nem fogad el, de és akkor se hiába erőltetik, akkor máris "gyűlöl", persze hogy a társadalom reagál az erőszakos progresszív kulturmarxista liberó nyomulásra. Ártani akarnak, ez észre van véve. Megint készül a hülyetünti, vagy akár zavargások, annyira nincs sajtószabadság hogy az összes "FÜGGETLEN" média toboroz a liberális rendetlenkedésre, ahogy eddig is mindig. De csak 2010 óta. Előtte "csövesek, csőcselék, Kossuth térre hugyozók, nácik, fogatlanok, mélymagyarok" stb. volt bárki, aki tüntetett az akkori szoclibkormányok ellen.

Népgyűlölő, vidékgyűlölő ballib bűnbanda nem fogja fel még mindig.

Ez az indexes földes se. Rend és biztonság mióta nemkívánatos? Gyűlölet ÉS rendpártiság így együtt említve? Ha valaki valamit nem fogad el, de és akkor se hiába erőltetik, akkor máris "gyűlöl", persze hogy a társadalom reagál az erőszakos progresszív kulturmarxista liberó nyomulásra. Ártani akarnak, ez észre van véve.

Libsik, sokkal jobban gyűlölnek a maguk hülyeségén kívül álló mindenki mást, főleg aki meglátja valódi motivációitokat. ÉS az nem a nép boldogítása, hanem a rombolás, élősködés, egyéb szubverzió.

Hogy melyik belpesti kerületekben kik laknak, azt vagy a népszámlálás adataiból vagy tapasztalatból tudhatjuk, vannak jellemző ballib, régen is szdsz szavazó kerületek. Törzsi érdek alapon támogatnak az egész országnak kártékony politikai erőket, ami undorító. Nem részei a magyar társadalomnak, ugyan milyen jogon háborognak hogy a magyarok is a saját érdekeiket képviselik, azokért állnak ki. Földes.

Megint készül a hülyetünti, vagy akár zavargások, annyira nincs sajtószabadság hogy az összes "FÜGGETLEN" média toboroz a liberális rendetlenkedésre, ahogy eddig is mindig. De csak 2010 óta. Előtte "csövesek, csőcselék, Kossuth térre hugyozók, nácik, fogatlanok, mélymagyarok" stb. volt bárki, aki tüntetett az akkori szoclibkormányok ellen.

Tényleg független közlő felület, olyasmi lehet egy blog, instagram, vlog, akármi. Ha már insta, nem ám fizetett PR cikkek és hirdetések, a képeken meg termékelhelyezések és szolgáltatások igénybevétele közben szelfizgetve. Az mind reklám. :)

Ha reklámmentes, és nem származik belőle a készítőinek egyéb anyagi előnye. Akkor is van véleményük, ami feltehetően egybeesik személyes és csoport érdekeikkel. Nincs ember aki mindent ugyanúgy helyesel. Ilyen alapon mindenki mindenki ellen világ lenne persze. Ezért nem kéne tagadni a nemzet létét a libsiknek.

Nemzetegyesítő Ideológia azért hasznos, mert nem veszünk el részletkérdésekben, és pl megértjük, a keresztény civilizáció kifejezés nem a vallást jelenti hanem attól egy pár körrel szélesebb meghatározó halmaz, amire épül az európai hagyomány. Olyan elavult 20. századi dolog hagyományellenesnek lenni :3 és a "mindenki mindenki ellen" nihilizmussal megsemmisíteni a normál mindennapi életlehetőségeink és létbiztonságunk kereteit

"Amerikai mintát" akarnak, forradalmat hirdetnek a civilek

Tényleg egyesülni tud az ellenzék ezzel az üzenettel, hogy egy idegen ország mintájára alakítsuk át az országot?

Kormányellenes tüntetés szerveződik a választások utáni első hétvégén, Budapesten, a választási eredményekkel elégedetlenség miatt – írja a Mérce.hu. A tüntetést valamennyi liberális sajtóorgánum reklámozza.

Az Index,hu által is népszerűsített megmozdulás egy szervezője Facebook-bejegyzésében egyértelműen kijelentette; azt akarják, hogy Magyarországon a kormány amerikai mintára működjön, és ennek érdekében forradalmat akarnak kezdeni.

"Generációnkban két lehetőség áll a fiatalok előtt: Kivándorlás, vagy Forradalom. Mi választottunk!" – áll a közleményben.

A Facebook-bejegyzésben továbbá az áll, hogy amerikai mintára formált magyar alkotmányt akarnak, melyben benne foglaltatna, hogy – a választói akarattal szemben – két parlamenti ciklusnál tovább senki ne lehessen miniszterelnök.

"A 2/3-os törvényeket el kell vetni, és amerikai mintára két ciklusnál tovább senki sem gyakorolhatja a hatalmat" – írták.

A tüntetés szervezői szerint ez a választás "a keleti orientációról, az illiberális állam végső simításairól döntött", ehelyett kellene inkább amerikai mintára átalakítani az országot.

(Mindeközben Angela Merkel, aki már negyedik alkalommal tölt be kancellári posztot az Európai Unió mintaországában, gratulált Orbán Viktor újraválasztásához.)

http://www.hidfo.ru/2018/04/amerikai-mintat-akarnak-forradalmat-hirdettek/

A tüntetés szervezésében természetesen álcivil szervezetek is résztvesznek, például a (kettős) mérce blogos deviánsvédő társaság.

"1. A jövőnkről nekünk kell meghozni a döntést, nem pedig egy egyenlőtlen választási rendszernek. Ilyen helyzetben a tömeg a mi válaszunk."

Már megtörtént, ezek a nyegle libernyák fizetett soros - tüntetők is szavazhattak. De minek. Úgyse magyarok.

"2. A gyűlöletkampány és uszítás helyett érdemi diskurzust akarunk folytatni."

Nem valóságtagadó, országvesztő, értéktagadó liberális közbeszéd, hanem a valóságról közérthetően = "gyűlölet". Különben se ér semmit, már ismerjük, hallottuk ezerszer, a liberál hálózatos propagandisták nem párbeszédet akarnak, hanem diktátumot. Ők kinyilatkoztatnak, mindenki másnak meg kuss.

Tényektől független elméleti okoskodás amit folytatnak azek a körök, a tudományos szocializmus nevű működésképtelen baromságra emlékezteti az idősebbeket, akik még tanulták azt, mert egyetemen kellett. Ahogy most a neolib baromságokat, pl. milton 'kentucky' friedmant. :3

"3. Független országnak független sajtóra van szüksége. A digitális korban a média a legnagyobb ütőkártya a hatalom kezében, bojkottáljuk a propagandamédiát."

A sajtószabadság tulajdonosi kérdés. A tulajdonos mellett a reklámozók is beleszólnak, mit politizálhat egy médiafelület. A nyugati multi cégek multikulti és liberális irányban elfogultak, tehát valóban nincs teljeskörű szólásszabadság. Ákos és a telekom. A google genderterrorja. A munkahelyi politizálás tilalma az alkalmazottnak a munkahely politikai irányelveinek feltétlen elfogadását jelenti. Liberális helyeken legalábbis így szokás.

+ tele a net ballib szennyoldallal, hazug és hamis videókkal, 22 éves belpesti született ballib felsőközépék lánya a kávéfőzővel amit nem vehet meg. Efféle kamusztorikkal, demagóg és nemigaz rémtörténetekkel. Itt mindenki éhező már, és romok meg nyomor van csak. Ordas hazugságok, kitalált történetek, mindenhonnét összefércelt képek.

https://badog.blogstar.hu/2018/04/10/ezek-ilyenek-/50995/

4. Generációnkban két lehetőség áll a fiatalok előtt: Kivándorlás, vagy Forradalom. Mi választottunk!

Mi választottunk, ha ti rendetlenkedtek, arra megvan a módi, alkotmányos rend erőszakos megdöntése stb. libtardok az igazi csőcselék.

Természetesen ez is hazugság, a bajorországi magyarok bizony fideszesek, illetve már megint a libsi kettősbeszéd, mégis csak jó a határon kívüli magyar szavazat ha azt a ballibre adják?!

https://www.br.de/nachrichten/bayerische-ungarn-vor-der-wahl-100.html

Ismerjük, "Aki nem itt él ne szavazzon" azok se itt élnek igazán, akik szabadkőműves módszer szerint kiépített hálózatok, brancsok tagjaként az egész társadalom ellen működnek.

"5. Ne hagyjuk, hogy a mindenkori hatalom és a jelenlegi kormány fogalma összemosódjon. A 2/3-os törvényeket el kell vetni, és amerikai mintára két ciklusnál tovább senki sem gyakorolhatja a hatalmat."

Hogy igazi bolsevik módra a társadalmi felhatalmazás nélküli liberális élcsapat kormányozgasson, nemzetközi liberálsi hálózatos megrendelésre, a magyar nép kárára.

"6. Fiatalok nélkül nincs ország, nincs jövő."

Közhely, és nemigaz. Magyar fiatalok nem libsik. Onnan lehet felismerni őket, hogy nem hasonlítanak Der Stürmer karikatúrákra. ;)

Sokkal kevesebben mentek el eu-s országokba vendégdolgozni, mint ha 2010-től idáig valamilyen neoliberális, vadkapitalista, államtalanító politikai erő uralkodott volna.

"7. Ez a választás nem csupán 4 évről szólt, ez a választás a keleti orientációról, az illiberális állam végső simításairól döntött."

Nyugati nagytőke gyarmata lenni örökre, vagy nemzeti mozgásteret nyerni. Nyugati rendelésre háborúzni Oroszország ellen. Mióta nemzeti érdek golyófogónak, ütközőzónának, az usa vazallusának lenni. Annak nincsenek barátai, csak érdekei. Hát mi se legyünk usa barátok.

Csicskásnak a hatalomváltás utáni liberális helytartóságba, kápónak ellenünk : "diáktüntetések", ősi libsi fogás, világszerte. Semmi közük a fiatalok érdekeihez. Megszorításpártiakat akarnak hatalomra segíteni törvénytelen módon, na úgy tényleg nem lenne jövő, már jelen se nagyon.

Nagy Dóra: Amikor a fagyi visszanyal

– 2018.04.11. 03:14 –

„Csaltatok, szavazatot vettetek, újraszámlálást most, radírozható tollakat használtatok, az emberek sötétek (főleg a vidékiek), és mindenkit megfélemlítettetek, ezért nyertetek." Ez és ezekhez hasonló gondolatok olvashatóak a toleráns és a demokráciát legalábbis szóban tisztelők közösségi oldalain, burkoltan vagy nyíltabban hallhatók a csalódott ellenzékiek nyilatkozataikor, valamint láthatjuk ezeket a „független" híroldalak cikkeinek kommentjeinél. Igen, nyilván csak ez lehet a teljes megsemmisülés magyarázata. Sőt, békaemberekkel is beszélgettünk a víz alatt, idehívtuk Merlint, hogy egy mozdulattal változtassa át a kormányváltó hangulatot ellenzékváltóra, és megbűvöltük az ellenzéki pártokat, hogy a kampány és az elmúlt évek alatt bemutassák ezt a minden észt és nemzeti érdeket nélkülöző ámokfutást, amit ők valamiért programnak hívnak.

Azt is jól tudjuk, hogy demokráciához csak a budapestiek (ott is csak a megfelelő kerületek) és néhány esetben a nagyobb városokban élők (de csak a balliberálisokat választó körzetek) értenek. Ők a műveltek, a tanultak, a liberalizmus élharcosai, a tudás szent gráljának hordozói, akik viselik a tévedhetetlenséggel és örök érvényű tudással járó terheket és következményeket, amelyeket a sötét vidékiek döntései miatt kell elszenvedniük. Igen, igazuk van, csak az ellenzékieknek lehet nagyobb tömegeket elvinni szavazni, és csak ők kaphatnak erős legitimitást. Mi kérünk elnézést, mert ellent mertünk mondani annak, amit ők gondolnak.

Látjuk, hogy ők azok, akik mindent elfogadnak, persze csak addig, amíg az a minden úgy alakul, ahogy liberálisaink gondolják. Ha már más a helyzet, akkor egyből változtatnak a megítélésükön, véleményükön. Éppen ezért míg napközben örömmámorban úsztak, este már egyből nem nyert az ország, máris nem ünneplik a demokráciát, és egyből nem örülnek a közel hetvenszázalékos részvételnek, amit addig ujjongva éltettek. Egyből elárasztanak mindent a „nekünk nem sikerülhetett, mert ilyen a választási rendszer", a „minket mindenki bánt, senki nem ért meg", és „Magyarországon hatalmas baj van, mert az emberek agyát átmosták" frázisokkal. Bezzeg ők jobban tudják, sőt mindenkinél jobban tudnak mindent, éppen ezért rájuk kellett volna hallgatni, nem pedig szabad akaratból dönteni. Hiszen ki hallott már olyat, hogy demokráciában szabad akaratból döntenek az emberek?! Ezt a döntésüket pedig hogy merészelik a szavazófülkékben meghozni ahelyett, hogy internetes felületeken sivalkodnának!

Nos kedves bezzegliberálisok és ellenzékiek, demokráciában bizony az szokott lenni, hogy a többség dönt. Ez már csak ilyen, és itt bizony nem lehet tiltani vagy törölni azt, akinek nem tetszik a világképe. Demokráciában ugyanis el szoktuk fogadni azt a tényt, hogy másoknak is lehet véleményük, ami nem feltétlen egyezik a miénkkel. Bár az is igaz, hogy ti már egy ideje az általatok épített véleménydiktatúra szerint éltek, szóval lehet, ezért olyan meglepő számotokra a végeredmény. Mint ahogyan az is problémát okoz, hogy választások után elgondolkodjatok egy percre, és levonjátok a következtetéseket. Azokat a következtetéseket, amelyeket most már három választás óta nem sikerült levonnotok. Tény ugyanis, hogy a kormánypártok nem egyedül nyertek kétharmaddal, hanem az ellenzék segített nekik ebben.

Igaza volt a Jobbiknak, amikor azt mondta, hogy ők nagyon sok embert mozgósítottak. Csak azt nem tették hozzá, hogy az elbaltázott balra sodródásuk következtében, akiket pluszban elvittek, azok a Fidesz–KDNP-re szavaztak. Vona Gábor ezt az eredményt akkor is elérte volna, ha otthon ül a kertben, és malmozik a kampány ideje alatt. Az tisztességesebb lett volna, mert akkor legalább nem árulta volna el a sajátjait. Az MSZP–P a nagy kormányváltás közepette sikeresen harmadik helyre váltotta magát. Karácsony Gergely tényleg kitűnő választás volt miniszterelnök-jelöltnek, hiszen hozzátette, amit tőle elvártak, vagyis az egy százalékot. Örülhet annak, hogy egy vágya azért teljesült, és Áder János köztársasági elnök valóban a legtöbb szavazatot kapott pártot fogja felkérni kormányalakításra, amelynek kiléte csak Karácsony számára lett meglepetés. A DK is „sikert" könyvelhet el magának, hiszen kígyózó elnökük és az uszító, nemzetellenes kampányuk nélkül nem ment volna el ennyi határon túli magyar és jobboldali választópolgár szavazni. Ezt a hajlandóságot erősítette a magát már kormányváltó orákulumnak tartó Márki-Zay Péter is, amikor megmutatta, mivel jár az, ha biztosra veszünk egy választást, és nem megyünk el szavazni. Mellettük az LMP is büszke lehet, hiszen négy év alatt egy százalékkal növelte a táborát. A Momentum pedig örülhet, hogy tagjai továbbra is felmentést kaptak a munka alól, és most már állami támogatásból, az adófizetők pénzén randalírozhatnak tovább festékszórókkal az utcákon. Ha pedig majd felelősségre vonják őket emiatt, akkor sikíthatják, hogy „segítség, elnyomnak minket." Eredmények kipipálva. Ha az volt ezeknek a pártoknak a célja, hogy ismét négy évig melegedjenek az Országházban és felvegyék az állami támogatást, közben ne csináljanak semmi hasznosat, akkor örömmel jelentem: ez sikerült. Nyilván csalódottak, mert úgy tudták, a magas részvétel csak nekik kedvezhet, hiszen csak mögöttük állhatnak tömegek. A saját közösségi oldalaikon ez biztos igaz is.

Nem tudom, hogy a nagy lemondások közepette sikerül-e végre levonni a következtetéseket, belátni, hogy a bizonyítékok és érvek nélküli, gyűlöletre épülő vagdalkozásnak, mások hibáztatásának, önmaguk folyamatos felmentésének semmi értelme, mint ahogyan annak sem, hogy nem veszik figyelembe a nemzeti karaktert, érdeket, akaratot és a tényeket. Hála az eddigi tevékenységüknek, ismét kaptak négy évet a tanulságok levonására, bár erre eddig nyolc év sem volt elég számukra. Talán ezúttal sikerrel járnak.

http://magyarhirlap.hu/cikk/115325/Amikor_a_fagyi_visszanyal

Hibrid háború

"A pszichológiai műveletek a média/információs beavatkozás formájában domináns műveleti és stratégiai fegyverré váltak. Az elsődleges cél az ellenség lakossági támogatásának átállítása. A televíziós hírek erősebb műveleti fegyverré váltak, mint a páncélos hadosztályok."

A XXI. században a hadviselés jellege alapjaiban megváltozott. A nagyhatalmak közti összeütközés nem közvetlen formában, hanem indirekt módszerek alkalmazásával, közvetítőkön keresztül zajlik. A civil szféra egészséges működése és a katonai műveletek közt eddig élesen látható határvonal elmosódott, az ellenséges kormányok megdöntését nem hivatásos katonák, hanem külföldről irányított civil szervezetek és pártok végzik el.

Andrej Koribko politikai elemző, újságíró, és az Oroszországi Népek Barátsága Egyetem Stratégiai Tanulmányok Intézetének geopolitikai szakértője. Az orosz szakértő tanulmánya (magyar nyelven is IDE

http://www.hidfo.ru/wp-content/uploads/2016/11/Koribko-Hibrid-háborúk.pdf

kattintva ingyenesen letölthető) lépésről lépésre bemutatja azt a hibrid háborús stratégiát, ami az Amerikai Egyesült Államok és nyugati szövetségei által világszerte alkalmazott módszer a vazallus szerepet el nem fogadó kormányok megdöntésére.

A tanulmányban foglaltak megértése által az olvasó képessé válik arra, hogy tüntetések, felvonulások vagy utcai harcok láttán bizonyos indikátorok mentén magabiztosan meg tudja állapítani, hogy az adott történés idegen országok érdekérvényesítéseként és hibrid háborús stratégia részeként történik-e, vagy természetes politikai folyamat.