width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2016. okt. 27.

2016. október 27., csütörtök

Magyar Nemzeti Arcvonal közleménye

Magyarul : Györkös már visszavonulva élt. Nem volt értelme így lerohanni, egész biztosan valami más történt mint amit a hivatalos verzió hazud. Kivételesen, nem úgy mint más esetekben, esély lesz rá hogy megtudjuk!

Magyar Nemzeti Arcvonal közleménye :

"Vizsgáltuk a szándékoltság és provokáció lehetőségét, amit nem valószínűsítünk. Inkább a hatóságok halmozott hibáinak köszönhető a történet (ez akkor is fennáll, ha Györkös „csak úgy" lőtt volna), kezdve a társszervek elégtelen kapcsolattartásától, esetleges versengésen át, az eljárási hibákig. A nemzetbiztonsági szakszolgálatok pedig eleve mérlegelhettek volna: a célszemély önmaga bontott le maga körül mindent, amit állambiztonsági szempontból a legkevésbé érdekes lehet."

https://amieuropank.com/2016/10/27/644/

Nyilatkozat

Az október 26-i bőnyi lövöldözést illetően a Magyar Nemzeti Arcvonal az alábbi nyilatkozatot teszi közzé.

A sajtóban megjelenő vonatkozó hírek és kapcsolódó írások, mind a történtekkel kapcsolatban, mind a szervezetet illetően fél- és tévinformációkat tartalmaznak, valamint egyes médiumok részéről szándékolt politikai és társadalmi hangulatkeltés zajlik. Mivel mozgalmunk jó ideje nem vállal sem nyilvános szereplést, sem társadalmi jelenlétet, így különösebb magyarázkodásnak nem látjuk szükségét. A felesleges hisztériát és politikai hangulatkeltést megakadályozandóan azonban, lehetőségeinkhez mérten tisztázzuk a helyzetet, a legszükségesebbekre korlátozva.

A történteket illetően valamivel több információval rendelkezünk, mint amennyit a hivatalos szervek közölni szándékoznak, így többletinformációnk fennáll a média egészével szemben is.

A mozgalmunkról megjelenő, javarészt téves illetve nem időszerű, internetről összegyűjtött információkkal cáfolat szintjén sem kívánunk foglalkozni. Ha ezek valakit érdekeltek volna, kérdeznek. Nem tették. Ezekkel a kérdésekkel olyannyira nem kívánunk foglalkozni, hogy jelen nyilatkozat szempontjából teljesen irrelevánsnak tartjuk pl. azt a tényt is, hogy Györkös István 2012-ben történt kizárása óta nem vezetője és nem tagja a Magyar Nemzeti Arcvonalnak, de gyakorlatilag már az általa MNA1989-nek nevezett csoportot is felszámolta.

A történteket illetőleg, bár még nem vagyunk minden információ birtokában, kijelenthető, hogy korántsem olyan tiszta és egyértelmű a kép, ahogy azt a hivatalos szervek vázolták. Ezt még a média is szóvá tette, a kommentek alapján pedig a közvélemény is osztja ezt.

Az különösebb rálátás nélkül kijelenthető, hogy óriási hibák történtek a rendőrhatóságok részéről. Olyannyira, hogy joggal merült fel többekben a provokáció, szándékoltság vélelme.

Kezdve ott, hogy gyakorlatilag érthetetlen, az adott intézkedést miért nem az abban illetékes szerv folytatta le? És főleg, miért nem a megfelelő eljárásrend szerint?

Különösen nagy kérdés ez egy ilyen kaliberű ember esetén. Györkös István azért nem piskóta! Viszont nem is elmebeteg őrült, ahogy azt a közvélemény szemében szeretnék egyesek beállítani. Két működő eljárás van: vagy szépen, úriember módjára bekopognak, és az öreg – ismerve az eljárásrendet – beengedi őket, vagy ha feltétlen szükségét érzik, akkor TEK. Mint látni fogjuk egyik utat sem követték.

Rendelkezésünkre álló információk alapján vázoljuk a történteket.

Amiről nem szólnak a híradások, hogy a rendőrség eredetileg nem Györkös Istvánhoz, hanem egyik családtagjához vonult ki, lakossági bejelentés alapján. A bejelentés szerint az éjszaka folyamán lövések dördültek nála. (Mint kiderült egyébként az illető aznap éjjel otthon sem volt, dolgozott.)

Miért, miért nem, ez után mentek a szomszédos településen élő Györköshöz. Arról, hogy ez mennyire volt tervezett, illetve hogy van kontrasztban azzal az állítással, hogy Györkösnél folyamatban lévő büntetőügyben akartak házkutatást tartani, nincs információnk.

Mindenesetre a nyomozók megjelentek Györkös házánál. Ketten. Civilben. Ahol állítólag kopogtatni sem volt idejük. Ami nehéz is lett volna, hiszen nem a kijelölt bejáratot használták. A szomszéd kerítésén át hatoltak be hátra az udvarra. Ahol ugye, a jó falusi ember kutyát tart. Aztán üvöltözni kezdtek, hogy lelövik a kutyát. Kérdés, hogy ezt bemutatkozás után, vagy a helyett tették, (netán már fegyverrel a kézben?) mert akár – különös tekintettel az új törvényekre – a jogos önvédelem esete is fennállhat! Ezt követően dördültek el a lövések.

Ki-ki ítélje meg vehemenciája szerint a történetet, de ez így jóval árnyaltabb, mint ahogy azt eleddig előadták! Megjegyeznénk még, hogy nagyon nagy csend van a házkutatás(ok) eredményéről! Találtak egyáltalán valamit? (A Györkös által használt gépkarabély – amennyiben egyes lövésre le van hatástalanítva – szintén lehetett engedéllyel tartott fegyver.)

A történteket illetően az alábbi kérdésekre merülnek fel. Amíg ezekre nincs válasz, minden további tájékoztatás, híradás teljesen hiteltelen.

1. Milyen szándékkal, milyen eljárásrend szerint és milyen parancsra szállt ki az adott rendőri egység Györkös István házához?

2. Az eljáró nyomozók a kiszállásról, illetve a bejutás módjáról egyeztettek a feletteseikkel?

3. Volt-e az adott címre szóló házkutatási engedély?

4. A nyomozók azonosították magukat az eljárás alá vonandó személy előtt?

5. A házkutatás során foglaltak le illegálisan tartott fegyvereket?

A kép nagyon nem tiszta! De egy ember meghalt!

Vizsgáltuk a szándékoltság és provokáció lehetőségét, amit nem valószínűsítünk. Inkább a hatóságok halmozott hibáinak köszönhető a történet (ez akkor is fennáll, ha Györkös „csak úgy" lőtt volna), kezdve a társszervek elégtelen kapcsolattartásától, esetleges versengésen át, az eljárási hibákig. A nemzetbiztonsági szakszolgálatok pedig eleve mérlegelhettek volna: a célszemély önmaga bontott le maga körül mindent, amit állambiztonsági szempontból a legkevésbé érdekes lehet. Igen, Györkös István egy elszánt ember, de hátralévő életében sok vizet nem zavart volna!

Ha nem is tételezünk fel előre tervezett provokációt, valószínű véletlennek tartjuk a mai nap folyamán történt hatósági lépéseket, olyanokkal szemben, akiknek gyakorlatilag semmi köze az egész történethez. Budaházyék házi őrizetét megszüntették, a mai nap folyamán bevitték őket. Szintén házkutatás és előállítás történt a Rongyosok Kulturális Hagyományőrző Egyesületnél. A bosszúhadjárat helyett jobb lenne, ha az illetékesek saját hibáikkal és felelősségükkel vetnének számot!

Bajtársaink figyelmét felhívjuk, hogy a várható házkutatások során őrizzék meg higgadtságukat, és működjenek együtt a hatóságokkal. A rendvédelmi szervekkel kialakított jó viszonyunkat mi továbbra sem kívánjuk felrúgni!

A fentiekre való rávilágításon túl állásfoglalásnak sem pro, sem kontra nem látjuk szükségét! Pláne a feltett kérdések megválaszolása nélkül. Mindenesetre az elhunyt rendőr családjának és bajtársainak részvétünket fejezzük ki! Györkös Istvánnak és feleségének (aki szintén kórházba került a szívével) jobbulást kívánunk!

Várjuk az ügy tisztázását, és a felelősök számonkérését – bárkik is legyenek azok!

Az ügy politikai jellegű felhasználását és az ilyen jellegű hangulatkeltést visszautasítjuk!

Az Arcvonal mindig a rend pártján állt, és marad ezután is!

Magyar Nemzeti Arcvonal

"Vizsgáltuk a szándékoltság és provokáció lehetőségét, amit nem valószínűsítünk. Inkább a hatóságok halmozott hibáinak köszönhető a történet (ez akkor is fennáll, ha Györkös „csak úgy” lőtt volna), kezdve a társszervek elégtelen kapcsolattartásától, esetleges versengésen át, az eljárási hibákig. A nemzetbiztonsági szakszolgálatok pedig eleve mérlegelhettek volna: a célszemély önmaga bontott le maga körül mindent, amit állambiztonsági szempontból a legkevésbé érdekes lehet."

Györkös el és lehatárolta saját magát már régebben a hungarista mozgalomtól, Miépes vagy Jobbikos pedig sose volt. Az különösen szánalmas, hogy véres kardként hordják körbe a hírt, "oroszokkal találkozott airsoft rendezvényeken" a szélsőatlantista 444 erről ír, a tv2 - rtl klub és a közSZOLGA tévé is ezt harsogja stb. Na bumm, meg még németekkel, litvánokkal és lengyelekkel is deathmatcheltek MNA-sok. De orosznak lenni ebben a nato-s háborús hisztériakampány világban már bűn? A KGB ügynök se hord "én KGB ügynök vagyok" feliratú pólót. A nyíltan orosz szimpatizáns valaki pedig nem lehet kém és áruló, hiszen hirdeti meggyőződését, amelynek alapján feltehetően nem fog magas pozíciót kapni pl. a NATO hadigépezetében ahol bármit is kikémlelhetne. :)

http://www.google.hu/search?q=%22gy%C5%91rk%C3%B6s+istv%C3%A1n%22+site%3Akitartas.net&btnG=Keres%C3%A9s&num=100

"A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük. Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ – olvasható a levélben."

"Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen “munka” után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva"

Györkös el és lehatárolta saját magát már régebben a hungarista mozgalomtól, Miépes vagy Jobbikos pedig sose volt. Az különösen szánalmas, hogy véres kardként hordják körbe a hírt, "oroszokkal találkozott airsoft rendezvényeken" a szélsőatlantista 444 erről ír, a tv2 - rtl klub és a közSZOLGA tévé is ezt harsogja stb. Na bumm, meg még németekkel, litvánokkal és lengyelekkel is deathmatcheltek MNA-sok. De orosznak lenni ebben a nato-s háborús hisztériakampány világban már bűn? A KGB ügynök se hord "én KGB ügynök vagyok" feliratú pólót. A nyíltan orosz szimpatizáns valaki pedig nem lehet kém és áruló, hiszen hirdeti meggyőződését, amelynek alapján feltehetően nem fog magas pozíciót kapni pl. a NATO hadigépezetében ahol bármit is kikémlelhetne. :)

http://www.google.hu/search?q=%22gy%C5%91rk%C3%B6s+istv%C3%A1n%22+site%3Akitartas.net&btnG=Keres%C3%A9s&num=100

"A Magyar Nemzeti Arcvonal egykori tagjaként bemutatkozó levélíró az alábbiakat juttatta el a kisalfold.hu-hoz:

Az Arcvonal 2012 szeptemberében szakadt ketté, amiért az idősebb Gy. I., a lövöldöző, össze akart dolgozni nem liberális baloldali csoportokkal a kilakoltatások ellen. Ennek következtében 1:2 arányban szétszakadt a mozgalom, mert sokan nem kívántak ilyen elemekkel együttműködni. Az emberek kisebb része követte Gy.-t, a nagyobbik, körülbelül 150 ember pedig az észak-kelet magyarországi regionális vezetés irányítása alá került.

Gy.-t nem rázta meg a szakadás, pár hetes nyugvást követően a felerősített propagandának köszönhetően ismét nőni kezdett a taglétszám, bár a korábbit így sem sikerült elérniük. Míg a keleti központtal rendelkező csoportnál folyamatos volt a lassú lemorzsolódás, addig ez Gy.-knél 2014 elején következett be, mikor egyik napról a másikra leállíttatta a nyilvános szerepléseket. Ezt követően a különböző csoportok sorra váltak inaktívvá, olyan szinten, hogy az ismerőseim beszámolói alapján az idei "sas-hegyi" nyári táborukban mindössze 11 ember vett részt, javában a családból. Mára a két szervezet együtt nem tesz ki 30 főt a még bent lévő barátaim állításai alapján.Tekintve, hogy mint az egyik dunántúli területi vezető, gyakran beszéltem vele, így számomra két dolog nem világos. Először, hogy miért kezdett el lövöldözni. Folyton arról beszélt, hogy nem a rendőrök és a katonák az ellenség. A tagságban nem egy katona, rendőr is volt.Másodszor pedig, tisztában volt vele, hogy figyelik, nem ez volt az első kivonulásuk, így teljesen ostoba, amatőr dolog lett volna illegálisan fegyvereket beszerezni, ráadásul több évtized ilyen "munka" után. Minden általam látott fegyvere engedéllyel volt tartva˝ – olvasható a levélben."

Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog. A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat. Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

A Habony-média nemrég hírhamisítási botrányba keveredett lapjaira egyébként jellemzõ, hogy nem mernek a bíróságon szembenézni a hazugságaikkal, ugyanis a tárgyalásokon gyakran nem is jelennek meg és nem is képviseltetik magukat.

Ez a híres fidesznyik polgári értékrend, amibe az ibizai kurvázás, drogozás, korrupció, a haza meglopása, offshore adóelkerülés, bulvármédiában hazudozás is belefér? Soha többé fideszdsz!

Kósa Lajos ma még keresi a kapcsolatot a Jobbik és Győrkös között, holnap már biztos találni is fog

A Fidesz frakcióvezetője szerint meg kell vizsgálni, hogy az a radikális jobboldali szervezet, amelynek az elkövető, Győrkös István alapítója volt, kötődik-e parlamenti erőhöz. A gépezet működik: a Habony Művek szállítja a álhírt, azt átveszi a közmédia, másnap pedig a Fidesz politikusai végigturnézzák vele az országot. De ezúttal is homokszem került a gépezetbe.

"A Jobbik több képviselője is tart ugyanis hivatalos, félhivatalos kapcsolatot ilyen szervezetekkel"

– fantáziálta tovább a fideszes sajtóban és a közpénzből fenntartott közmédiában terjedő net hazugságot Kósa.

"Teljesen nyilvánvaló, hogy ilyen típusú szervezettel parlamenti párt nem tarthat kapcsolatot"

– hangsúlyozta a székházát verőlegényekkel védő és szaúdi "üzletemberrel" kapcsolatot tartó Fidesz frakcióvezetője.

Mint ismert, a kormányzati sajtó újságírói már a gyilkosságot követő percekben – finoman szólva is gyorsan – elkezdték pedzegetni, hogy Győrkösnek jobbikos kapcsolatai vannak. Ezt jelzi, hogy Volner Jánost tegnapi sajtótájékoztatóján sajtóinformációkra hivatkozva kérdezték az állítólagos kapcsolatról. Ebben azonban csak az volt a bibi, hogy

akkor még meg sem jelentek az erről szóló cikkek.

Magyarul, ismét homokszem került a gépezetbe, előbb sikerült hazudni, mint ahogy maga a hír napvilágot látott, ugyanúgy, ahogyan október 23-án, a Jobbik rendezvényére fantáziált "rendbontás" kapcsán.

Mint ismert, a Jobbik minden olyan sajtóorgánumot beperelt, amely a fenti, Győrkös-féle kapcsolatot beleálmodta a magyar médiába.

http://alfahir.hu/kosa_lajos_ma_meg_keresi_a_kapcsolatot_a_jobbik_es_gyorkos_kozott_holnap_biztosan_meg_is_talalja

Budaházy ismét börtönben! Kell a terror hiszti, a nemzeti ellenzék betiltására, megsemmisítésére. Az usraeli melegháborús hiszti is fokozódik, egyúttal arra is felhasználják a helyzetet. Minden összefügg, egész pályás letámadás forog fenn ellenünk. A fidesz valódi népszerűsége bányász béka feneke alatt, sőt : lincshangulat van. Ne a hamis közvéleménykutatásnak higgy hanem menj ki kutatni te, embereket kérdezni a köreidben, nekem eddig 90% csak szidta ezeket...

Budaházyt megint börtönbe vitték! Minden összefügg, egész pályás letámadás forog fenn ellenünk. A fidesz valódi népszerűsége bányász béka feneke alatt, sőt : lincshangulat van. Ne a hamis közvéleménykutatásnak higgy hanem menj ki kutatni te, embereket kérdezni a köreidben, nekem eddig 90% csak szidta ezeket...

Kell a terror hiszti, a nemzeti ellenzék betiltására, megsemmisítésére. Az usraeli melegháborús hiszti is fokozódik, egyúttal arra is felhasználják a helyzetet.

Budaházy ismét börtönben!

A felháborító ítéleteket követõen szabadlábon, lakhelyelhagyási tilalommal sújtva, vagy háziõrizetben védekezhettek és várták a másodfokú eljárást a Hunnia-per vádlottjai, október 23-a elmúltával azonban úgy tûnik véget ért a kegyelmi állapot: ismét börtönbe kerülnek Budaházyék.

Budaházy György alább olvasható, éjjel közzétett közleményében jelezte, hogy valószínûleg elõzetes letartóztatásba helyezik õt és vádlott-társait

Budaházy György: aki tud, ezután is tartson ki mellettünk!
Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim!

Tegnap, október 26-án a rendõrség az ügyünkbe lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövetõ eszköz beüzemelésének lehetõségérõl a háziõrizet helyén, mert a Fõvárosi Ítélõtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította õket. Ebbõl az következtethetõ ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévõ kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tûnt el vagy ilyesmi.

Viszont a szigorítás jelentheti azt, hogy akik már most is háziõrizetben vagyunk, azokat be akarják vinni elõzetes letartóztatásba a börtönbe, vagyis nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon.

Mai hír az is, hogy felmentették a Sukoró ügy vádlottjait másodfokon. Szimbolikus ez a két dolog így egyszerre, jól mutatja, hazánk közállapotai hol tartanak. A Sukoró ügyet én indítottam el néhány hazafival, aztán a Fidesz egyik fõ kampánytémájává vált a 2010-es választási kampányban, miközben mindenféle elszámoltatást ígértek a balliberálisok gazságai ügyében. Az elszámoltatásokból semmi nem lett, a rendõr terror elkövetõi, felelõsei ellen eljárás se indult, Sukorósok felmentve, mi meg mehetünk a börtönbe. Keserû ez számomra, hogy 2016-ban, 2006 tizedik évfordulóján ezeket kell leírjam nektek, de ez a helyzet.

Köszönünk minden eddigi segítséget és kiállást. Kérjük, aki tud, ezután is tartson ki mellettünk, most nagy szükség van rá, midõn az elhurcolás veszélye fenyeget többünket. Sajnos az elszántak és kitartóak kevesen vannak, 2006-ban is kevés volt az igazi ellenálló. Hej, pedig ha felismerné ez a nemzet az erejét, élõsködõink és tönkretevõink világgá futnának innen. De sajnos a pártokrácia kábítószerein tengõdik most is a többség.

Isten legyen velünk és adjon erõt mindahhoz, ami jön!

Budaházy György
hazafi
(nem jogerõs) politikai elítélt

http://alfahir.hu és http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98423

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..." Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Felejtsük el hogy a fideszdsz nemzeti, sosem volt az és sosem lesz!

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..."

A Jobbik vizsgálná, miért nem a TEK ment Bõnyre

A Jobbik szerint ki kell vizsgálni, hogy miért a Készenléti Rendõrség és nem a Terrorelhárítási Központ (TEK) ment a bõnyi rendõrgyilkosság helyszínére és hogy ki ennek a döntésnek a felelõse.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivõje csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meg kell állapítani, hogy egyéni hiba vagy rendszerszintû probléma van.

Kitért arra, hogy a hazai titkosszolgálatok és a rendõri szervek hónapokkal ezelõtt utaltak kormánytagok és a kormányfõ ellen tervezett merényletre. Ha már voltak olyan információk, hogy szélsõséges elemek illegális fegyverekkel rendelkeznek, akkor ki és miért akadályozta a szerveket, hogy mielõbb elfogják az érintetteket? – vetette fel.

A jobbikos politikus azt is firtatta, hogy miközben különleges jogrendet vezettek be terrorveszélyhelyzet esetére, tömeges bevándorlási krízis okozta válsághelyzet van és vannak olyanok, mint az elkövetõ, aki 26 éve a hatóságok látókörében van, akkor hogyan lehetséges, hogy otthon bárki szabadon tart fegyvert.

Értékelése szerint az esetnek a Belügyminisztériumban kell hogy legyen politikai felelõse. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának következõ ülésén ennek tisztázása az egyik legfontosabb napirend – közölte, hozzátéve: felelõsségre kell vonni azokat, akiknek közvetve közük van ahhoz, hogy a tragédia megtörtént.

A szóvivõt kérdezték a Jobbik és a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) kapcsolatáról. Kijelentette: sem a pártnak, sem tagjainak nem volt és nem is lesz kapcsolata a szervezettel. Az errõl író lapokat Habony Árpád érdekeltségi körébe sorolta, hozzátéve: a kormányzati propagandának ez a legfontosabb. "Egészen biztos vagyok benne, hogy ki fogják azt is deríteni, hogy valójában tegnap Vona Gábor lõtte fejbe azt a szerencsétlen rendõrt" – fogalmazott.

Kérdezték arról is, hogy Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje tagja volt-e az MNA-nak. "Honnan lenne errõl információm?" – kérdezett vissza Mirkóczki Ádám, hozzátéve, errõl a hatóságokat kell kérdezni. Mint mondta, a Jobbik és tagjai tevékenységérõl tud felelõsen nyilatkozni, az MNA-ról vagy a Betyárseregrõl nem.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loRPY_Fwniw

https://kuruc.info/r/2/165439/

Munkaerő hiány? Be kellene végre látni a kormánynak, hogy az elvándorlás csak fokozódni fog, ha nem emelkedik a bérszínvonal. Veszprém megyei kis településeket járva is szomorú látni az elnéptelenedett utcákat. Ha megkaptuk az európai uniós árakat, akkor követelni kell az európai uniós béreket is! Nem bevándoroltatás kell, meg filléres vendégmunka!

Munkaerő hiány? Be kellene végre látni a kormánynak, hogy az elvándorlás csak fokozódni fog, ha nem emelkedik a bérszínvonal. Veszprém megyei kis településeket járva is szomorú látni az elnéptelenedett utcákat. Ha megkaptuk az európai uniós árakat, akkor követelni kell az európai uniós béreket is! Nem bevándoroltatás kell, meg filléres vendégmunka!

Hazafiak levadászása indul? A rendőrt feláldozták hogy lehessen szélsőségesezni. "A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki szerdán Győrkös bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket. Győrkös ekkor lőtte le gépkarabéllyal a 46 éves Pálvölgyi Péter rendőrt."

Hazafiak levadászása indul? Szándékosan elbénázott elfogás miatt halt meg a rendőr! Bűzlik a népellenes összpárti diktatúra, kivéve Jobbik de a pártrendszer persze akkor is rossz alap.

komment "Kedves cuki Jobbik.Nehogy a végén még parlamentből is kikerüljetek mint betiltott szélsőjobboldali párt. Magyarországon minden megtörténhet és annak az ellenkezője is."

másik komment "Tehát házkutatásra érkeztek a rendőrök. Ketten? A rendőrt akkor most az utcán vagy az udvaron érte találat? (-a rendőr holttestét sikerült kihozni) Ki fogadta és engedte be az udvarra? Akkor csak nem rögtön az érkezéskor kapott halálos sebet? Nem tudom mert nem voltam ott, de azért meg kellene vizsgálni egy eshetőséget! Mi van ha a reggeli órákban még esetleg szunyókáló 70 év feletti emberre ordítva ráverték az ajtót, aki felijedtében az első keze ügyébe eső fegyverrel önvédelmi helyzetet gondolva odasuhintott? Látta egyáltalán hogy kikkel áll szemben? Ami ebben az esetben fontos lehet : a rendőrök civilben vagy egyenruhában voltak?"

KÖZTUDOTTAN állig felfegyverzett "japán kitartó" mentalitású házát úgy igyekszik "jó stratégiával elfoglalni", mint ha csak a nyugdíjat hozó postás vizitelne! https://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_holdout

Sorozatlövő fegyver(ek)et egyáltalán honnan szerezte? Minden évben házkutattak nála, figyelte a nemzet (melyik?) biztonság stb. Ha ezek ennyit érnek csak, akkor a terroristákkal szemben védtelenek vagyunk! A hatalom fogatlan kutyái csak a nép megfélemlítésére vannak tartva és felhasználva.

"A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai előre tervezett házkutatásra mentek ki szerdán Győrkös bőnyi házához, ahol még bejutásuk előtt adott le lövéseket a tulajdonos. A rendőrök is használták szolgálati fegyvereiket. Győrkös ekkor lőtte le gépkarabéllyal a 46 éves Pálvölgyi Péter rendőrt."

A rendőrök akiket parancsnokuk beküldte oda gyanútlanul nem tudták kihez mennek?! Azt hazudta neki a felettességük, hogy ártalmatlan az öreg?! Ezt megrendezték, a hatalomnak semmi se drága. Vagy ennyire ügyetlen volt a rendőrség, mert végül is ők hívták ki a TEK-et.

Igen, a rendőrt feláldozták hogy lehessen szélsőségesezni.

Közben másodfokon felmentik a Sukoró - kótyavetyélő zsidókat a százmilliárdos korrupcióvád alól, pedig hegyekben állnak a bizonyítékok. Magyar nemzettől független zsidó bíróság és ügyészség.

Budaházy: "nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon"

Hazafiak, honleányok, magyar testvéreim!

Tegnap, október 26-án a rendõrség az ügyünkben lakhelyelhagyási tilalommal sújtott vádlott társainknál járt, hogy tájékozódjon a nyomkövetõ eszköz beüzemelésének lehetõségérõl a háziõrizet helyén, mert a Fõvárosi Ítélõtábla – ahová az ügyünk felkerült – erre utasította õket. Ebbõl az következtethetõ ki, hogy szigorítani akarnak a velünk szemben érvényben lévõ kényszerintézkedésen, holott erre semmi okot nem szolgáltattunk, senki nem szegte meg a szabályokat, nem tûnt el vagy ilyesmi.

Viszont a szigorítás jelentheti azt, hogy akik már most is háziõrizetben vagyunk, azokat be akarják vinni elõzetes letartóztatásba a börtönbe, vagyis nagy az esély rá, hogy most tudok írni utoljára szabadon.

Tegnapi hír az is, hogy felmentették a Sukoró-ügy vádlottjait másodfokon. Szimbolikus ez a két dolog így egyszerre, jól mutatja, hazánk közállapotai hol tartanak. A Sukoró-ügyet én indítottam el néhány hazafival, aztán a Fidesz egyik fõ kampánytémájává vált a 2010-es választási kampányban, miközben mindenféle elszámoltatást ígértek a balliberálisok gazságai ügyében. Az elszámoltatásokból semmi nem lett, a rendõrterror elkövetõi, felelõsei ellen eljárás se indult, sukorósok felmentve, mi meg mehetünk a börtönbe.

Keserû ez számomra, hogy 2016-ban, 2006 tizedik évfordulóján ezeket kell leírjam nektek, de ez a helyzet.

Köszönünk minden eddigi segítséget és kiállást. Kérjük, aki tud, ezután is tartson ki mellettünk, most nagy szükség van rá, midõn az elhurcolás veszélye fenyeget többünket. Sajnos az elszántak és kitartóak kevesen vannak, 2006-ban is kevés volt az igazi ellenálló. Hej, pedig ha felismerné ez a nemzet az erejét, élõsködõink és tönkretevõink világgá futnának innen. De sajnos a pártokrácia kábítószerein tengõdik most is a többség. Isten legyen velünk, és adjon erõt mindahhoz, ami jön! Diósd, 2016. október 27. hajnali 1 óra 45 perc Budaházy György hazafi (nem jogerõs) politikai elítélt

https://kuruc.info/r/2/165421/

Ha látja a hatalom hogy levadászhat hamis vádakkal bárkit, még jobban vérszemet kapnak.

https://kuruc.info/r/2/165412/

A legnagyobb szélsőség a pártrendszer és ami benne van, például igen a nemzetáruló álnemzeti álkeresztények párt a 3/2-es tartótisztekkel, mazsihiszesekkel, munkásőrökkel és békepapokkal, és akkor erre minket szélsőségeseznek + mocskolnak a sajnos általunk eltartott megélhetési politikusok.

A KDNP máris kihasználná a helyzetet: "Minden eszközzel fel kell lépni a veszélyes szélsõségek ellen!"

A Kereszténydemokrata Néppárt szerint a Bõnyben történtek élesen rávilágítanak arra, hogy "minden eszközzel fel kell lépni a veszélyes szélsõségek ellen".

Számíthat rájuk

A KDNP szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, nem szabad hagyni, hogy a rendõrök életét robbantással vagy fegyverrel veszélyeztessék. Hozzátették: szükség van a rendõrség "hõsies helytállására", mert a rendõrök azok, akik békés mindennapjainkat munkájukkal biztosítják.

A párt hangsúlyozta: elfogadhatatlan, hogy a törvényes rend õreit brutális támadások, gyilkos erõszak sújtsa.

Frissítés: az M1-en is elindult az alapozás

https://vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239046&hash=7b452075ee892b82&hd=1

Ideológiailag motivált tett volt, a rendõrök újult erõvel fognak vadászni Gyõrkös "bûntársaira", a törvényi háttér nem elég egyértelmû, Magyar Gárda stb

Kapcsolódó: Az MNA vezetõje lõtte agyon a rendõrt Bõnyben - állítólag egybõl tüzelt a járõrökre https://kuruc.info/r/2/165394/

Mert hazugságokkal kampányolni olyan polgári és keresztény mi semjén tömjén? Legfeljebb sauli ZSIDÓkeresztény! A kapitalizmus a legveszélyesebb szélsőség, amiért a kommunizmust választotta szövetségesül Európa elpusztítására. Szélsőbalozás most sincs csak szélsőjobboldalizás. A politikai osztály prostituáltak gyülekezete, nem egyszerűen korruptak, hanem teljesen méltóságtalan férgek halmaza.

"A második világháború egy ideológiai ellentéteken alapuló polgárháború volt. Összecsapás a tekintélyelvű, nemzeti jellegű konzervativizmus, illetve a liberális polgári demokráciák és a velük szövetséges bolsevizmus között. Ki győzött le kit?"

A harmadik világháború nem "atom" hanem globális polgárháború lesz.