width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: "Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..." Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

2016. október 27., csütörtök

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..." Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Beindult az oroszozás is. Atlantista cionista liberális hazugsággyár is ugyanazt mondja amit a fidesz. Pl rtl klub híradó ami most megy...

Felejtsük el hogy a fideszdsz nemzeti, sosem volt az és sosem lesz!

"Feltételezhetően nem véletlen hogy 2 sima rendőrt küldtek, túl sokat nem tudok az ügyről mint a legtöbb ember szerintem... De amikor egy késes cigányt kell elfogni akkor a TEK megy, amikor feltételezhetően lőfegyvere van az emberkének akkor meg kettő sima rendőrt küldenek..."

A Jobbik vizsgálná, miért nem a TEK ment Bõnyre

A Jobbik szerint ki kell vizsgálni, hogy miért a Készenléti Rendõrség és nem a Terrorelhárítási Központ (TEK) ment a bõnyi rendõrgyilkosság helyszínére és hogy ki ennek a döntésnek a felelõse.

Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivõje csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: meg kell állapítani, hogy egyéni hiba vagy rendszerszintû probléma van.

Kitért arra, hogy a hazai titkosszolgálatok és a rendõri szervek hónapokkal ezelõtt utaltak kormánytagok és a kormányfõ ellen tervezett merényletre. Ha már voltak olyan információk, hogy szélsõséges elemek illegális fegyverekkel rendelkeznek, akkor ki és miért akadályozta a szerveket, hogy mielõbb elfogják az érintetteket? – vetette fel.

A jobbikos politikus azt is firtatta, hogy miközben különleges jogrendet vezettek be terrorveszélyhelyzet esetére, tömeges bevándorlási krízis okozta válsághelyzet van és vannak olyanok, mint az elkövetõ, aki 26 éve a hatóságok látókörében van, akkor hogyan lehetséges, hogy otthon bárki szabadon tart fegyvert.

Értékelése szerint az esetnek a Belügyminisztériumban kell hogy legyen politikai felelõse. A parlament nemzetbiztonsági bizottságának következõ ülésén ennek tisztázása az egyik legfontosabb napirend – közölte, hozzátéve: felelõsségre kell vonni azokat, akiknek közvetve közük van ahhoz, hogy a tragédia megtörtént.

A szóvivõt kérdezték a Jobbik és a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) kapcsolatáról. Kijelentette: sem a pártnak, sem tagjainak nem volt és nem is lesz kapcsolata a szervezettel. Az errõl író lapokat Habony Árpád érdekeltségi körébe sorolta, hozzátéve: a kormányzati propagandának ez a legfontosabb. "Egészen biztos vagyok benne, hogy ki fogják azt is deríteni, hogy valójában tegnap Vona Gábor lõtte fejbe azt a szerencsétlen rendõrt" – fogalmazott.

Kérdezték arról is, hogy Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetõje tagja volt-e az MNA-nak. "Honnan lenne errõl információm?" – kérdezett vissza Mirkóczki Ádám, hozzátéve, errõl a hatóságokat kell kérdezni. Mint mondta, a Jobbik és tagjai tevékenységérõl tud felelõsen nyilatkozni, az MNA-ról vagy a Betyárseregrõl nem.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loRPY_Fwniw

https://kuruc.info/r/2/165439/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Reakció blog Reakciós blog ld50 blog emo blog antiszemita náci blog náciblog blogring nyilas blog nyilasblogja nyilas blogja konzervatív web keresztény freeblog főoldal nyilasblog jobboldali blog fasiszta blog cenzúrázott blog aszemita blog szókimondó blog radikális blog ufo blog extrém blog terrorista blogger neonáci blog neonáciblog újfasiszta blog sieg heil blog szélsőséges blog szélsőjobbos blog szélsőjobboldali blog szélsőjobboldali blogger acab alleycat blog zsidó blog antiliberális blog rendszerellenes blog neoliberális, neoliberalizmus, neoliberálisok, mainstream, ortodox, gazdaságpolitika, unortodox, orthodox, unorthodox, Matolcsy, Matolcsyzmus, kurucok, labancok, nemzetközi, nemzeti, gazdaság, pénzügyek, nemzeti érdek, bankok, balliberális, jobboldali, nemzeti radikális, imf, valutaalap, nemzeti bank, jegybank, adósságválság, nyomor, szegénység, bűnözés, hitel, hitelek, bankárok, occupy, 99%, szabad piac, piacbolsevizmus, piacbolsevik, nácizás, kommunistázás, álintellektuális, zsidó zsidók zsidókat zsidóknak náci nácik nácikat náciknak blog blogok blogokat blogoknak hungarista hungaristák hungaristákat hungaristáknak nyilas nyilasok nyilasokat nyilasoknak közgazdaság alternatív közgazdaságtan neoliberális neokonzervatív neoliberalizmus neokonzervativizmus neolib neokon antiszemita antiszemitizmus kommunista ökoszociális harmadikutas fasiszta fasizmus falangista falangizmus nemzeti szocialista nemzeti szocializmus erőforrások gazdaság gazdaságpolitika gazdaságpolitikai nemzeti érdek nemzeti érdekek Reakció Scall Fast SF blog nyilas Szálasi Ferenc nemzeti radikális érzelmű jobboldali politika hírek viccek vicc Reakció Reakciós ld50 industrial goth emo antiszemita náci blog blogring nyilas nem polkorrekt jobbikos jobbik konzervatív keresztény freeblog jobboldali fasiszta cenzúrázott buli fotók árpádsávos zászló rendszerellenes aszemita árpádsáv nemzeti radikális terrorista zsidó blogger neonáci sieg heil szélsőjobboldali szélsőközép acab alleycat magyar holokauszttagadás holokauszt tagadás káosz rend anarchia gonosz jó béke háború erőszak hírek történelem manipuláció hazugság politika pártok hírek fiúk