width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. jan. 18.

2014. január 18., szombat

Hírtévé gyalázás adócsaló bögrecsárda védelmében, libsik lementek kutyába, nem először

Hírtévé gyalázás adócsaló bögrecsárda védelmében, libsik lementek kutyába, nem először

Méghogy hörrtévé, ő fajtájuk szokott hörögni, természetesen ezúttal is az alapvető rend ellen, mint mikor más drogtanyákat számoltak fel, "Ozorai Példa". ;Đ

Aki szerint legálisan nem lenne baj a drogkereskedelemből, nézzen már oda Mexikórban mi megy, legyen szíves. Ugyan ott sem legális, de eltűrik, mi következik : egymással háborúzó drogbárók, bandáik törvény felett állnak, embereket ölhetnek meg büntetlenül, egy "vudus" szekta szórakozásból gyilkol, szervezett bűnözők gyerekeket tanítanak be bérgyilkosnak !

Nem kell a káosz, csak szabadság és rend, nem mindegy hogy miben élem az életem, nem kell a káosz - csak szabadság és rend, neked sem mindegy - és nekem sem!

http://www.youtube.com/watch?v=6a3isawzujo

Belpesti libernyák hipszter libsik adót - áfát sem fizető = eleve illegális, ilyesmi a világon mindenhol tilos! zugkocsmája amúgy is gusztustalan a látottak alapján, nem csak az oda járók miatt. Más : általában sem értem ezt a romkocsma divatot - csúnya, nyomasztó mert szűkös, igénytelen. Ilyen helyeket mutogattak Lengyelországban az Ewige Jude filmben, különféle városok zsidó gettóiban. Véletlenül ez a hülyeség is éppen a pesti zsidónegyedekben jelent meg először. xD

http://mno.hu/celpontblog/hir-tv-fobia-1206012

Liberális baloldal = köztörvényes bűnözők.

Nem az első eset, hogy a liberálisok azt hiszik, törvény felett állnak. Idegbeteg, szociopata, pénze van de esze nincs emberek járnak ilyen és még ilyenebb helyekre, keményen be****ni, sokan drogoznak is, mert nincsenek rendben saját magukkal, nem tudnak lazulni szerek nélkül. De legalább büszke ne lenne rá a címeres barma! Nem, még nézzünk is fel rá, mert ő a DROGOS, az a menő, érted.

Csak az lehet a magyarázat erre az indulattól izzadtságszagú balmédiás cikkáradatra, hogy ők is oda jártak, vagy legalábbis ugyanebben a stílusban mulatnak. :P Ilyen alakok dolgoznak a mai magyarországi ballib médiában : és amelyik 'politizáló' média nem hirdeti kifejezetten jobboldalinak magát, pláne ha függetlennek akarnak látszani - az mind ilyen. Lesz még ebből bajuk, ami nem baj. Hitelvesztést szenvednek el 2006, de méginkább 2010 óta, lassan helyükre kerülnek az emberek fejében a dolgok, ki kivel van.

Voga-Turnovszky - Népszabadság (film 16/17)

http://www.youtube.com/watch?v=W0aTXPqm44w

Nyilván az is egy spicli volt, aki kiadta az öszödi beszéd hangfelvételét, vagy pont a Célpont ami lebuktatta veres fiait a Nyírfeszten /jé, azokat is bevédte a comment blog/, a Hír tv-re külön haragszanak /veres egyszer még le is fejelte a kamerájukat/, mert JÓL működik : igen sok borsot törtek már a baloldal kampós orra alá - meg is érdemelték, hisz csak a hazugságaikat, stiklijeiket leplezték le. Embereket vízentál módra bírósági ítélet és bizonyítékok nélkül nácinak kikiáltani, aztán a halálba üldözni, az bezzeg nem spicliskedés a vörös patkányoknak. Vagy az egész világot össze spicliskedni, ki mondott rosszat a zsidókról.

Hát ha egyszer ez az igazság. Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop, hazudni - csalni csúnya dolog.

444, az meg a létének kezdete óta szemétkedik a jobboldali sajtóval, de ezt vissza is fogják kapni még a "függetlenek". Kiugrott régi indexesek csinálják, akiknek még az a vadliberális szennylap is túl jobboldali volt, el lehet képzelni milyen sötétek.

Hvg sem különb. Hont András (Vélemény) rovata, ahol a már nekik is vállalhatatlan cikkeket nyüzsi néven közli valaki, vagy éppen ő maga. Mint a zsindex, ami blogokba rakatja ki a kábítószerfogyasztást népszerűsítő, vagy egyéb miatt cinkes szennyírásait. Ángyánt is ilyen blogban támadták meg, amit aztán a libsák mti másnap már idézett is a híreihez, hát milyen érdekes hogy mi mindenre van idejük, a sok jobbos blogot bezzeg észre sem veszik? ^^

"HírTV-fóbia

sitting target

2014. január 17., péntek 19:57

Nagy a bánat a ballib online sajtónál. Szabadnapos a dílerük, bezárták a kedvenc zugkocsmájukat.

http://mno.hu/hirtv_musorok/panaszkonyv-5173

Panaszkönyv című műsorunk rejtett kamerával járt egy klubnak nevezett söntésben, ahol nem adtak számlát az engedély nélkül csapolt sörről és ahol vígan lehetett dohányozni zárt térben is.

A kerületi jegyző tegnap a riport hatására bezáratta az illegálisan működő kocsmát. Erre az Index és a 444.hu elkezdte leprázni a Hír TV-t, ma pedig folytatta a Hvg.hu – nyilván megkapták az MSZP-székházban a parancsot, hogy „ugyan most nincs még újabb bajai videó, de legalább üssétek egy kicsit a Hír TV-t, srácok!"

Ekkora hiszti akkor volt utoljára ballib körökben, amikor drogdílereket buktattunk le az Ozora Fesztiválon. Már akkor se volt egészen világos (dehogynem, teljesen nyilvánvaló volt!), miért kel kábszerárusok védelmére egy rakás médium, és most sem érteni (pedig teljesen világos!), hogy egy zugkocsma felderítésével mi is a probléma. (Netán törzshelyetek volt, srácok? Volt füvezőszoba is?) A liberális média szerint totál rendben van, ha valakik adót csalnak, engedély nélkül üzemeltetnek vendéglátóegységet, megkerülik az ÁNTSZ-előírásokat? A Hvg.hu-szerűek szerint rendben van.

Szerintük spiclik vagyunk. Ühüm.

A belinkelt cikkek jól ábrázolják azt a tudati állapotot, amikor valaki kodeintablettára szénsavas Sztolicsnaja vodkát iszik és/vagy elszerették a kedvenc bakkecskéjét a szvingerklubban.

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140116_Nagy_tapsot_a_Spicli_tevenek#rss

http://hvg.hu/w/20140117_Egy_bogar_elete#rss

http://belvaros.blogspot.hu/2014/01/napifasz-hir-tv-panaszkonyv-bezarattak.html?showComment=1389904133663


Több kérdésem is van:

– Nincs ezeknél a portáloknál főszerkesztő vagy tulajdonos? Vagy ő is azonosul ezekkel az ordenáré cikkekkel? Mert ha igen, akkor nem biztos, hogy ezt a vitát egy blogon, hanem valami komolyabb fórumon kell lefolytatnunk.

– De ha mondjuk ezek a cikkek mégsem tükröznék egy egész szerkesztőség véleményét, akkor óvatosan megkérdezném: miért van az, hogy a toleránsak gyűlölködnek mindig a legjobban? Ennyi gyűlölet simán elég lenne a Vörös Hadsereg Frakció újraindításához. (Ők a Springernél robbantottak, remélem, nem adtam tippet!)

– És a legfontosabb kérdés: nem köpi-e szembe a saját munkáját is az, aki egy másik médiumot spiclinek tart?

És most akkor itt egy kicsit álljunk meg! Íme egy cikk a 444.hu-ról, amelyben adócsaló vietnami árusokat lepleztek le:

http://444.hu/2013/12/21/oriasi-feketepiac-a-vietnami-szellemplaza-pincejeben/

Ugye milyen baromság lenne, ha a cikk után vamzerkodással, netán rasszizmussal vádolnánk a szerzőt? Van értelme az olyan kérdéseknek, hogy miért sajnálja a 444.hu a szegény vietnami kereskedőktől a sumákban eladott strandpapucson megfogott áfát? Vagy: mi baja az Indexnek a Gyermekrák Alapítvány vezetőjével? Kinek fáj, hogy a mentőautóval fuvaroztatja magát?

Ugye? Ugye? A törvények addig jók, amíg nem ránk vonatkoznak.

Amíg a ballib online sajtó nem tisztáz magával néhány alapvető morális kérdést, addig nincs nagyon sok értelme például a baloldal ikonjává tennie a volt NAV-os Horváth Andrást vagy egyáltalán szóvá tennie bármilyen törvénysértést. Lehet hülye gyerekként gestapós-ávósozni a Hír TV-t, ha ez elég kattintásszámot hoz, de az online portálok nívójának mindez nyilvánvalóan nem tesz jót.

Mindenesetre meg lehet nyugodni, a Panaszkönyv stábja ott lesz, ha a liberális zugkocsma bárhol újra nyitna.

Nagy Bandó András lmp, aha, hát ezért Orbánozik annyit!

"Most sem sikerült vicceset mondania: az LMP képviselőjelöltje lesz a "pártsemleges" Nagy Bandó András"

http://kuruc.info/r/2/122810/

A direktben kevésbé politizáló civilek egyike. Testvére komolyan mszmp-s, később meg szoci volt. Sokan a közvetlen politizálásra oda se figyelnek, a sass kabaré - heti hetes féle műsorokban viszont nem veszik észre a propagandát, mi célból röhögtetik meg őket. Szombati rádiókabaré hallgatása után Bandó produkciója tömény jobboldal-gyalázásnak fog hatni, pedig a rádióműsor sem Jobbikos. ;)