width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. márc. 9.

2008. március 9., vasárnap

Álbloggerek álblogjai 1

Álbloggerek álblogjai 1

Kaptam egy levelet magától Sátántól :) vicces nicknév de olyan dologról irt amiről már magam is elgondolkoztam néha.

Láttam már én is, régebben is, hogyan népszerüsitik a neoliberalizmust a blogoszférában, feltehetőleg megrendelésre irt blogokkal. Másnak is feltünt ez a jelenség.

"Ez a vörös csillagos avatárral viritó szuperapu drc outlier homo politicus, stb. féle egy Para-Kovács-, Bakács-féle blogger-vonulat, amely szívesen alakítja ki magáról az apolitikus képet, aztán persze tudjuk, hogy az ilyen álfüggetlen, önmagukat politikaellenesnek hazudók hova is húznak igazán."

wilika:
2008. 03. 07. 19:54

Az a baj, hogy tényleg afféle finom sznobizmussá nőtte ki magát az apolitikusság manapság. Tényleg azt tudom erre mondani, hogyha valakinek annyira mindegy, hogy lesz-e tandíj, lesz-e vizitdíj, akkor küldjék már el neki a számláimat. Nem, nem büntetésből, de gondolom, hogy ez nem okozna nekik gondot.

Jah, mindenki ültessen szellemesen borsót, a kormány meg csináljon azt velünk amit akar, isten őrizz, hogy tegyünk ellene, egy fikarcnyit is, ha már valami apró lehetőségünk adódott rá.

Tök jó dolog ezen nevetni, azt gondolván, hogy ezzel felülemelkedünk a bamba tömegen, de közben ugyanúgy benne vagyunk mi is a keverőben, sőt, még segítünk is neki.

Az a baj, hogy még mindig nem bírnak sokak elvonatkoztatni a pártoktól. IGEN vagy NEM, szerintem ez volt a kérdés. AKARSZ FIZETNI? egyszerű eldöntendő kérdés.


Wilika-val egyetértek. Svájcban MINDEN lényegibb kérdésről népszavazást tartanak. Mi meg a nagy nehezen kiharcolt népszavazással nem akarunk élni. Hát baromi...

Azért 21 évesen már fel kéne nőni legalább annyira, hogy tudjuk mi az amit akarunk. Tandíjat csak azért nem akarok legalábbis én, mert tudom, hogy azt a pént amennyit a szüleim, nagyszüleim stb... leadóznak, abból bőven ki kell tellnie a rohadt tandíjnak. Arról nem is beszélve, hogy mikor diplomás emberként majd elhelyezkedem, úgy 1 év alatt az egészet kamatostúl vissza fogom perkálni az államnak adók formájában. Mi a fasz vagyok én, hogy 6x lehúzzanak ugyan azért a dologért? Az állam több pénzt keres, mint amennyi mi valaha is fogunk. Ha már ennyi pént kifizetünk nekik, akkor az a minimum, hogy a tudást legalább ingyenessé tegye számunkra.

Röhej, hogy trendé vált ez a marhaság, hogy én passzióból nem megyek el szavazni.

Namost akkor egy nagy levegőt veszek és elmagyarázom... Ezeket a férgeket mint ez a "szuperapu", és a többi geci, valójában újságíró álbloggereket !!! azért fizetik !!! hogy a nem-re és a távolmaradásra buzdítsanak. Gondoljátok meg, miért linkelik ki egymást és miért vannak minden blogos közösségi főoldalon a népszavazási propaganda posztjaik ÉPPEN amikor aktuális! Ez szervezettséget feltételez. Hogy ez a "cuslágjugend" social networkje vagy más társaság, azt nem tudhatom (még).

Nem csak fizikailag hullhat szét egy ország, bár az is vele járhat, hanem szellemileg, kultúrálisan és mindavval ami még ezekhez tartozik.
Az EU-n belül nem kell már ide megszálló hadsereg.

Elég ha minden tulajdon, tőke, anyagi javak az idegenszívüek kezébe (nem törvényszerűen a "vöröstengerészgyalogosok" kezébe, bár ők dominálnak) kerül.
Amin most járunk. Megszűnő oktatás vidéken, lehetetlen közlekedés, az egészségügy elérhetőségének korlátozása, munkanélküliség, falvak kihalása, földek eladása. És lám rögtön amint idegen kézbe került, élni és virágozni fog minden, és a szerencsés(?) maradék kiszolgálhatja az új urakat!

Az aranyrészvényeit is eladja az állam, nehogy egy politikai fordulat esetén beleszólhassanak az energia, víz, és egyéb életfontosságú ügyekbe. A megtalált hatalmas gázmező is Kanadai tulajdon, a vízkészletek nagy részét franciák, és egyéb csoportok vásárolták fel. ÉS MÉG AMIRŐL NEM TUDUNK!

A rendőrség pedig azért kap 2,2 milliárdot, hogy a tömegeket fékentartsa, nem pedig arra, hogy a bűnözőket elkapja, ami sokkal több haszonnal járna a társadalomnak, SŐT...

A függetlennek álcázott fizetett agitátorok mindig ott voltak, és ott is lesznek. Most néztem a POLITICAL CAPITAL által a Hir tv-ben nyilatkozó nyakkendős neokon ölebet, hát egy az egyben a zsidaj kóka szövegeit nyomta. Ne nyugtalanítson a jelenlétük!