width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2014. márc. 9.

2014. március 9., vasárnap

Liberalizmus, a szabadság ellensége, és az ellenség szabadsága - hogy árthasson nekünk ahol csak tud! Sose bízzatok cion kígyóban, mindig hamis!

Liberalizmus, a szabadság ellensége, és az ellenség szabadsága - hogy árthasson nekünk ahol csak tud! Sose bízzatok a kígyóban, mindig hamis!

A lunacsekek (feminista antinő, arcmimikájára is a gonoszság jellemző!, mintha gyurcsányt látnám nőben!) perverzzé akarják nevelni a gyerekeket egészen kis kortól, talmudjuk erkölcstelensége szerint. Szó sincs toleranciáról, ők azt nem ismerik, mennek előre mint a tank, nem veszik figyelembe a többség elemi létérdekeit, hitét, értékrendjét. Átnevelőtábort csinálnak a mafla, nácizással normalitáspártolástól elriasztható Nyugat - Európából, ahol keresztet nem hordhatsz és
Istent nem említheted de szabadon lehetsz szodomita, drogos. Ha a normális, többségi társadalom hagyja, a cionliberális "kulturális" marxista szubkultúra letarolja az élet minden területét, és a jövő maga a pokol lesz. Ezek bezárnának mindenkit, aki merészel nem egyetérteni velük, elvennék a gyereket attól a szülőtől aki saját értékrendje szerint nevelné! Tele vannak pedofillal a liberrált mozgalmak. Liberális, zöld, feminista, szocialista, kommunista, eu-ban koalíciókat alkotnak, együtt szavaznak és együtt alkotnak meg minden felforgató agyrémet, tehát egykutya : egy központból irányítják ezeket, ideológiájuk is mind ugyanaz a moslék frankfurti iskola szerinti szabadkőműves eredetű kulturális marxizmus.

Azzal, hogy egyenértékűnek tekintenek minden emberi viselkedést, a lehetséges legrosszabb előtt nyitnak utat ezek a libernyákok. Az a sajnos, eu ahová befizetünk, szubverzív társadalomrombló szervezetekre szórja a pénzt, ha nem értéktagadó valaki máris lenácizza az életellenes érdekszövetség!

http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/lunacek-jelentes-titkos-kuldetese

Arról, hogy a liberráltak miért akarnak lerombolni mindent ami megtartó erő a társadalomban:

http://kitartas.net/2012/07/01/domokos-endre-janos-kulturalis-forradalom-a-nyugati-kultura-alkonya

Henry Makow is sokat írt a háttérhatalom valós szándékairól pont e témában, http://savethemales.ca és http://henrymakow.com/archives.html jó antifeminista oldal még a Férfihang is, http://ferfihang.hu

Fidesz és a többi európai langyi "jobbközép' néppárt cion megfékezéséhez kevés lesz, ide mi radikálisok kellünk!

A Lunacek-jelentés titkos küldetése

csaladhalo.hu 2014. 02. 01. 08:13

Igaza van-e 130 ezer tiltakozó európai állampolgárnak?

Az alapvető emberi jogok védelmének álcázott újabb jelentés kerül 2014. február 4-én az Európai Parlament elé Ulrike Lunacek képviselőnő jóvoltából, nem sokkal az európai polgárok sokaságát mélyen felháborító és elutasított, az abortusz emberi joggá nyilvánító Estrela-jelentés után. Megkérdeztük a témáról egy európai parlamenti képviselőnket is.

Miközben az európai állampolgárok tiltakozáshulláma tovább dagad: a másfélszázezerhez közelítő petícióhullám óráról-órára nő, a bonyolultan hangzó, így általános műveltségű embereknek is gondot okozó „Jelentés a homofóbia, illetve a szexuális irányultságon és a nemi identitáson alapuló megkülönböztetés elleni európai menetrendről" címmel kerül az Európai Parlament elé. Vajon mit is takar az osztrák Lunacek képviselőnő jelentése? Megkülönböztetés-mentességet kér – így áll a magyar nyelven is olvasható dokumentumban – az LMBT, azaz magyarul leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek közösségeinek az oktatás-, az egészség-, a menekült-, a foglalkoztatásügy, a családpolitika területén. Azzal érvel, hogy a többségi társadalomban diszkrimináció az osztályrészük. Úgy véli, hogy velük kapcsolatban nincsen az Európai Uniónak egységes szakpolitikája.

Kérdéses családpolitikai elemek

A jelentés különösen szorgalmazza: az azonos nemű párok élettársi közösségére, bejegyzett élettársi kapcsolatára és házasságára vonatkozó jogszabályokkal rendelkező tagállamoknak el kell ismerniük a más tagállamokban elfogadott hasonló rendelkezéseket. A jelentés továbbá felhívja az Európai Bizottság figyelmét arra, hogy mozdítsa elő az LMBT közösségek alapvető jogainak védelmét a tagállamokban, és vegye figyelembe érdekeiket jövőbeni irányelvek, szakpolitikák megfogalmazásánál, valamint az európai uniós polgároknál tudatosítsa e közösségeket megillető alapvető jogokat.

Ulrike Lunacek, a Zöldek/az Európai Szabad Szövetség Képviselőcsoportjának tagja őgy véli, a Bizottságnak sürgősen javaslatokat kell előterjesztenie a családi állapotot – köztük a bejegyzett élettársi kapcsolatot, a házasságot és a nemi hovatartozás jogi elismerését – igazoló valamennyi dokumentum uniós kölcsönös elismerésére. Amennyiben elfogadásra kerül a javaslat, az EU intézmények és a tagállamok kötelesek lesznek részt venni a közpolitika területén egy átfogó homoszexuális jogérvényesítés megvalósításában, ide értve az egészségügy és az oktatás alapvető nemzeti kompetenciáit mellett a foglalkoztatási, menekültügyi, és külkapcsolatok területét is.

Európa forrong?

A European Dignity Watch kihangsúlyozza, hogy a Lunacek-jelentés nyitott kapukat dönget, hiszen az EU Alapjogi politikája minden állampolgárra kiterjed függetlenül attól, hogy milyen egyéni választás alapján éli meg szexualitását. Úgy vélik, a Lunacek jelentés az LMBT ügyet arra használja, hogy kettéossza a világot: azokra, akik különleges jogokat és védelmet élveznek (azaz az LMBT-személyek), és azokra, akik látszólag nem érdemlik meg ugyanezeket a jogokat. Ez nem egyenlőség, véli a European Dignity Watch, hanem épp az ellenkezője: egy olyan nézet, miszerint az alapvető jogok egyes társadalmi csoportra szigorúbban vonatkoznak, mint másokra.

„Az Európai Unió nem illetékes családjogi kérdésekben"

Portálunk érdeklődésére Dr. Surján László, az Európai Parlament alelnöke (KDNP-s EP-képviselő), akinek egyik feladata az egyházakkal való kapcsolattartás, a Lunacek-jelentésről elmondta: „Amit a liberális oldal a nemzeti keretek között nem tud elérni, azt európai normaként kívánja ránk kényszeríteni. Ez egyértelmű volt az Estrela-jelentés esetében is. Az a siker, amit az ellene tiltakozó európai polgárok elértek, nem biztos, hogy megismétlődik ezzel a jelentéssel, mert Lunacek képviselőnő jelentése óvatosabb és a maga módján „ügyesebb" is. Hangoztatja, hogy az Európai Unió nem illetékes családjogi kérdésekben. Akkor viszont visszakérdezhetünk: miért beszél róla és miért van napirenden?

Kérdésünkre, hogy mennyiben tartja fontosnak a sok-sok tízezer tiltakozó aláírást, mely óráról órára nő, a képviselő nyomatékosította: „Igen jelentősnek tartom azt az e-mail áradatot, amelyet az európai polgárok tiltakoznak a Lunacek-jelentés ellen. A tiltakozásnak 2014. február 4-én délig van értelme, akkor kezdődik majd a szavazás. Nemcsak a napirendre vétel ellen kell tiltakozni, talán fontosabb a jelentés leszavazására, illetve teljes átalakítására buzdítani. Lehet arra is célozni, hogy az egyes pártcsaládok hozzáállása eligazodási pont a májusi európai parlamenti választásokon. Nem támogatok olyan pártot, amelyik elő akarja nekem írni, hogy hogyan neveljem a gyermekeimet – több ilyen levelet kaptam már magam is. E tiltakozás nagyon fontos. Az európai polgárok tömege ellen nem lehet politizálni. A polgárok levelei a képviselőkre, a képviselők szavazatai a polgárokra vannak hatással."

Azt is tudni kell - tette hozzá Dr. Surján László - hogy bármi lesz is a parlament döntése most kedden, a megszavazott határozat valójában csak vélemény: nem kötelező sem az Európai Bizottságra, sem a tagállamokra. Ettől még nem veszélytelenek ezek a határozatok. Az ellenük való széleskörű tiltakozás világossá teheti, hogy napjainkban is erős a családközpontú gondolkodás, sőt hovatovább a családi kötelék lebontásának kísérlete az elavult, és a házasság és gyermekközpontú magatartás a korszerű, hiszen ez szolgálja a jövőt.

Ahogy azt portálunk tavaly októberben és decemberben is megírta: az Európai Parlamentre egyáltalán nem jellemző, hangos és élénk vita után a tagok többsége megszavazta, hogy a nagy vihart kavaró Estrela-jelentés, amely az abortuszt emberi joggá kívánta nyilváníttatni, további átdolgozásra visszakerüljön az illetékes bizottsághoz. Emlékeztettünk: az Európai Parlament többsége elutasította a jelentést (334 mellette, 327 ellene és 35 tartózkodott), történelmi csapást mérve az abortusz-lobbi és a mögöttük álló döntéshozókra, akik olajozott gépezettel, hatalmas költségvetéssel hatnak a politikai környezetre. Általában az ehhez hasonló, nem kötelező érvényű jelentések rögtön átmennek a plenáris ülések szavazásain, akkor is, ha olyan szélsőséges gondolatokat tartalmaznak, melyek az EU jogszabályaival ellentétes nem létező „abortusz jogot" szeretnék előmozdítani, vagy a szülői jogok és a lelkiismereti szabadság ellen szólnak.