width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2008. febr. 19.

2008. február 19., kedd

Aszemita megoldás

Aszemita megoldás

Bár bőven van ok a zsidókkal kapcsolatos negatív érzelmekre, de vannak olyan lelki alkatú emberek, akik nem az érzelmeikre hanem a hideg racionalitásra hallgatnak. Az ilyenek szokták hangulatkeltő bulvárlapnak nevezni pl. a Kurucinfo -t.

Engem az érzelem és a racionalitás egyaránt vezérel, így hát beleélem magam most a hideg fejjel gondolkodók helyébe. :-)

Vegyük először ezt : (forrás - Aszemita geocities oldalon elhelyezett fogalomtára)

"Aszemitizmus: Míg az antiszemitizmus negatív érzelem, a filoszemitizmus pozitív érzelem, az aszemitizmus hideg racionalitás. Az ~ a "szemitanélküliséget" jelenti mind erkölcsi, mind szellemi, mind anyagi értelemben. Tervszerű zsidó- és arabtalanítás a politikai, társadalmi és gazdasági életben, a szemita faji elemnek a saját nyelv-és kultúrterületére történő kitelepítésével bezárólag. Tiszta formájában csak mint életmódbeli, szervezeti és állami vezérelv jelentkezik. A nemzetiszocialista korszellem egyik kultúr- és rasszpolitikai irányelve. Az aszemita a közvetlen környezetét, társadalmi kapcsolatait, magát a társadalmat a zsidók nélkül akarja. "

Ebbe nemigen lehet belekötni, ez szép gondolat, a zsidók ne a más népeken élősködjenek, hanem éljenek egymás közt a saját hazájukban. Persze így, hogy rajtunk élősködnek, ők lehetnek felülreprezentáltak a "felső tízezerben" mindenhol, míg odahaza szükségszerűen nem érhetnének el ekkora jólétet és ilyen pozíciókat. De, amolyan házigazda iránt tiszteletlen vendégként ráadásul kifejezetten tudatosan bomlasztanak, züllesztenek, és gyengítenek, a pénzükkel, befolyásukkal nemzetellenes törekvéseket, deviáns szubkultúrákat és deviáns kisebbségeket támogatnak. Az EMO is zsidó producerek műve, a fiatalok megrontására, a depressziót sugárzó tartalom ennek a stílusnak velejárója, és sajnos a drogfogyasztás, önpusztítás, sőt az öngyilkosság is, ez a deviáns-életstílus propaganda kifejezetten a fiatalok érzelmi-lelki jóléte ELLENI támadás. Végül pedig, mint azt Goebbels is találóan megjegyezte, kultúrarombolók. Úgy, mint mondjuk alföldi róbert, a zsidó buzi, aki kirugdalja a magyar színészeket a MI Nemzeti Színházunkból, majd írok róla és magáról a jelenségről is...

Egyébként azt a szabadságot, ami aktuálisan a zsidó elnyomástól való megszabadulás érhető el, azt a szabadságot és függetlenséget hirdette az "Akarat diadala" című film is.

http://tinyurl.com/yq497c itt a film akinek kell...

Az akkori Németország egy olyan ország volt, ahol a vezetők is a saját népük közül valók voltak, nem holmi liberális zsidók mint ma, és a saját népük érdekeit nézve építettek fel egy szociálisan igazságos és ezzel egyidejűleg gazdaságilag versenyképes államot. Persze a szemita idegenek ebben az államban többé nem húzhattak hasznot a németek munkájából és tehetségéből. És pontosan ez az, ami irritálta őket. Ezért üzentek hadat MÁR 1933-ban Németországnak a zsidók.

Itt egy kép erről a bojkott-hadüzenetről, rákattintva nagy felbontásban meg lehet nézni.



Ha idegenek irányítják a gazdaságunkat, kulturális életünket, oktatásunkat, egészségügyünket, ha idegenek írják elő miben kell hinnünk, és mit kell gondolnunk, ha idegenek hamisítják át a történelmünket, akkor jaj nekünk. Röviden ennyi. Ugyanis ezek a szemita idegenek vallásuk parancsai szerint KIZÁRÓLAG A ZSIDÓKAT veszik egyáltalán emberszámba!!! Rábíznád egy veled és családoddal szemben rosszindulatú idegenre a házad, vagyonod, családod? Nem? Akkor nyilván a hazádat sem!

És éppen itt van az úgynevezett "89-90-es rendszerváltó" politikai elit felelőtlensége, hogy ilyen rosszindulatú idegeneknek adnak el és szolgáltatnak ki minket. Nyilván megfizetik a hazaárulásokat, de ők is megfizetnek érte egyszer...

" XX. századi történelmünk egyik legvitatottabb személyisége Szálasi Ferenc, akitől az idegen érdekeket kiszolgáló mindenkori hatalom máig annyira retteg, hogy életrajzát, tetteit nemcsak meghamisította, elhazudta, de holtában is egyfolytában gyalázza. " idézet innen http://www.lakatospal.hu/index.php?page=articles&id=2427