width Reakció Scall Fast SF Jobbik Jobbikos jobboldali nemzeti radikális érzelmű politika hírek viccek én: 2007. aug. 27.

2007. augusztus 27., hétfő

Reakciós nem hagyja magát XD

Reakciós az aki nem hagyja szó nélkül. :))

Mint az első versenyzőnk, aki nem tudom ki lehetett.

HTTP néven az alábbiakat írta komédiás blogjára :

Szia Komédiás!
Miért szerksztesz egy kiba buta és öreges plebscímlapot? Amire nemigen klikkolnak rá.
Mit keresett augusztus 20-án a zászlófelvonástól kezdve a katonai parádéig mindenféle komcsi időkre emlékeztető kiba buta ajánló az Fblob főoldalán, amiktől bizti benedvesedik a blogörlányok bugyija, és állami erekcióban reped szét a honfi blogörök gatyesza? Vagy nem? Miről szólnának a blogok? Miért kell ráterpeszkednie a hatalomnak? Ki vagy Te?
Miért veszel részt egy külalakban és tartalmilag totál hányadékká lett brutálisan manipulatív címlap zerkesztésében?

Komedias NEM tudta megmagyarázni ; mellébeszélt a zsidaja. Amúgy is szerintem Franciaországot jobban szereti, mint Magyarországot, Commedié '84 ugye :=D

Aztán jöttem én :

Sajnos a főoldal mindig is balliberális tematika alapján szerkesztődött. Csak liberális embereknek adják oda a főoldal szerkesztését : a Komédiás blogon kinnt vannak a nickneveik, csupa liberális bloggerről van szó: Antibaby, Amby, College, Szuperapu, Perc Petra, Stan, Kaptárlakó, Teo és Suematra. Kaptárlakó pedig nem szalonképes figura, szerintetek az ember egyáltalán aki ilyen fenyegető levelet ír??? : http://href.hu/x/3db2
A nevezett levél félelemkeltésre alkalmas, hiába a csűrt-csavart fogalmazástechnika és a harmadik személyekre utalás.

Aztán jött a normális, valszeg buddhista vallású ember, és egyetértett velem :

Srinar: 2007. 08. 25. 10:57

Konkrétan amikor a drogos és a homokos tüntetések voltak, csak a drogos és a homokos szubkultúra dicsőítése folyt a fríblog főoldalon. Néhány blogger esetében kételyeim vannak, nem-e indexes bérbloggerek titokban. Hisz egy kézben van az index és a freeblog, és ez köztudott információ. Azért kellhet ez a csel, hogy függetlennek álcázzák magukat, mert a szdsz-es propaganda már csak ilyen álcázással hatásos (vagy így se). De úgyis kibukik, hisz ugyanazokat a vadliberális baromságokat szajkózzák kórusban postról postra. Valahogy mindig kikerülnek a szadesz propaganda postjaik a főoldalra. :(

UPDATE óhne Norbi, csak közben rájöttem itt egy összefüggésre : és csak egyet kellett kattintani hozzá... XD

Naszóval, a komédiás akinek "kiadták" a címlap szerkesztését, freeblognál dolgozó ember. Nem baj ez, persze, de akkor ne játssza el az indie-janit, azaz a független külsős szerkesztőt...
Admin a gépházblogokon, mind a hármon. És még etetnek minket hogy külsős meg független. :-D

Ja, és jó arrogáns lenéző bunkó kioktató pöffeszkedő módon válaszolt mindenkinek, persze moderált is mindenkit, de én ügyeske MINDIG elmentem amit nézek, komentelek, így kerülhetettek ide ezek a postok... xD

Legvégezetül pedig lássuk Tomcat hasonló tapasztalatait a zsidó webkettes mizériáról :

http://www.tomcatpolo.hu/blog/index.html?loadpage=http://www.tomcatpolo.hu/blog/blog/blog/20061208.html

Ha az övék, ők szerkeszthetik. Hazudhatnak is.

Új kiadója van a Fidelitas hírleveléből kinőtt UFI folyóiratnak, amely a polgári underground lapjaként hirdeti magát.

A pénzügyi gondokkal küszködő korábbi Verba Volant Kft. helyett mostantól a Szinbád Szindikátus Kft. adja ki a lapot.
A cég 3 millió forintos törzstőkéjéből 2,25 millió a Nobilis Kristóf médiabirodalmába tartozó Közép-európai Média és Kiadó Zrt.-é, míg a két kisebbségi tulajdonos az UFI főszerkesztő-helyettese, Ablonczy Bálint, és a vezető szerkesztő, korábban a Fidelitas alelnökeként is tevékenykedő Balogh Ákos Gergely.
Mint ismeretes, nobilis kristóf érdekeltségébe tartozik az index.hu internetes portál is, melynek főszerkesztője a Népszabadságnál is dolgozó Uj Péter. Nobilis Kristóf a liberális nézeteiről ismert Fidesz-közeli milliárdossal, a zsidó schmidt mária-val is üzleti és baráti kapcsolatban áll. A holokauszt-luvnya gúnynéven is ismert kalapos hölgy - klón zsidó, mint ahogy dávid ibolya zsidó úgyszintén :))

Miért baj az ha egy médiafelület vagy inkább webkettes médiabirodalom zsidókézen van?
Én ezt úgy fogalmaztam meg hogy a zsidónak kettős identitása van : de azok közül a zsidó identitás az erősebb. Mi nemzsidók pedig, egy identitásúak, azaz magyarok vagyunk. Akkor is ha üknagyapánk sváb vagy tót volt, nem kell Árpádig visszamenni, elvégre nem a vérség hanem az IDENTITÁS a lényeg xD
A zsidó viszont nem honképes, kozmopolita népség, ők usa és izrael iránt nagyobb kötődést éreznek mint Magyarország iránt. Innen is sok kiment mindkét helyre, egész zsidó családok települtek ki. Nem az antiszemitizmus miatt, hanem hogy jobban éljenek, többet keressenek.

http://propatria.uw.hu/
http://www.ff.try.hu/
http://nemzszoc.esmartdesign.com/
http://www.virradat.hu/
http://betiltva.com/kezdolap.php/

Reakciós aki nem demokrata ????

Reakciós Reakció blog :-)

" A fiatal magyar demokrácia minden híve legyen tudatában annak, hogy az ország politikai súlya és nemzetközi tekintélye egyenes arányban áll azzal, hogy milyen alapos munkát végzünk itthon a fasizmus és a reakció gyökereinek kiirtásában, a magyar demokrácia kiépítésében és megszilárdításában. "

Ez természetesen idézet volt.

Dehát látnunk kell hogy a korabeli sajtóban, publikációkban, és a nyilvánosság felé DEMOKRATÁKNAK hívták magukat a kommunisták!

http://www.antikommunista.hu/ - inkább ezt nézzük,, mivel a leghangosabb média-"antifasiszták" valójában KOMMUNISTÁK!!!! ( még csak most indult a minap ez a fórum, de nem én csináltam. )

Zsidók nélkül nem lett volna kommunizmus. Önként jelentkeztek besúgonak közülük nagyon sokan 90 előtt. Úgy mint molnár gál péter zsidó újságíró, kritikus. Korábban az interneten terjedt a hír: Molnár jelentéseket adott a színházi élet szereplőiről, köztük Latinovits Zoltánról. A kritikus 2004 novemberében a Népszabadságban rövid nyilatkozatban reagál a hírekre: "Hetek óta feltételezések terjengenek egykori ügynökmúltamról. 1963-ban valóban aláírtam egy beszervezési nyilatkozatot. Elszámolással önmagamnak tartozom a történtekért. Többet erről nem fogok mondani."

Ha már a Maygar Antikommunista Ligát nem voltak képesek létrehozni 90-ben, a lusztráció kivitelezésére, a Magyar Anticionista Ligát - persze más, rejtett néven - most lenne időszerű megalakítani, a cionista veszély ellen. Az ilyesfajta megszállásnak való ellenálláshoz a magyar néplélekben megvan a szükséges ravaszság és furfang, virtus.

Ezért van többek között igazuk a kurucinfósoknak is, és a többi sok jó kezdeményezésnek. Itt éppenhogy összetartásból, és összműködésből van a hiány, részben ezért is óbégatnak a cionliberálisok a Gárda ellen - és a kurucok ellen.Bezzeg a zsidó blikk szennylapot ami többször is hazudott már, pl. a Tomcatet rágalmazta a bombagyártással, azt nem ítélik el. De az atv is undorítóan elfogult : neokon propaganda, a tulaj egy dél-koreai ZSIDÓ. :-)

Hatvan éve is csalással nyerték a választásokat - ugyanazok

Hatvan évvel ezelőtt, 1947. augusztus végén rendezték a később kékcédulásként elhíresült választást Magyarországon. Az újonnan előkerült levéltári dokumentumok alapján a hódmezővásárhelyi Emlékpontban rendeznek erről konferenciát kedden.

Kun Miklós történész az InfoRádiónak azt mondta, hogy az egykori kommunista rezsimnek a bekeményítés és a megfélemlítés volt a két legfontosabb eszköze.

A kutató emlékeztetett arra, hogy a magyar nemzet jelentős része a nagy nyomás ellenére is "ellenállt" a választáson.

Ezt mutatja, hogy szinte a semmiből felállt a Barankovics-párt, amely 64 képviselőt juttatott a parlamentbe. Ezt a pártot lényegében még a katolikus egyház sem támogatta, ugyanis ellentét volt Mindszenty József bíboros és Barankovics István között - mondta Kun Miklós.

A történész elmondta, hogy a választási bizottságok nem kommunista tagjai már a szavazás közben jelezték: idegen emberek tömegével érkeznek körzetükbe szavazni.

Kun Miklós emlékeztetett arra is, hogy ebben az időben két titkosszolgálat működött Magyarországon, mindkettő a kommunisták irányításával.

A "Katpol" a hadsereg egyik "melléknyúlványa" volt, kőkeményen lépett fel, és együttműködött a szovjetekkel. A másik az ÁVH elődje, a Péter Gábor zsidó által irányított ÁVO volt - tette hozzá.

A választási csalást tulajdonképpen ez utóbbiból irányították, szervezték - közölte a történész.

Kun Miklós utalt arra is, hogy a csalásról csak nagy kevés írásos dokumentum maradt fenn.

A legtöbb szavazatot a választások során először a kommunista párt (MKP) szerezte meg, de a választójogi törvény megváltoztatása és a széleskörű csalások ellenére sem jutott abszolút többséghez.

Sikeres volt azonban az a taktika, amellyel felszalámizták a korábban abszolút többséggel rendelkező kisgazda pártot.

A választói névjegyzékből a kommunista belügyesek a tiltakozások ellenére mintegy félmillió szavazót kihagytak, többnyire a polgári pártok és a szociáldemokraták támogatóit.

A "reakciósnak" tartott polgároknak egyszerűen nem kézbesítették az úgynevezett összeíró íveket, vagy ha igen, ahhoz a teljesíthetetlen feltételhez kötötték a választójog megadását, hogy az érintett bizonyítsa, hogy a két világháború között nem volt tagja jobboldalinak minősített szervezetnek.

A kék háttérnyomású ideiglenes választói névjegyzékkivonattal is lehetett szavazni a lakhelytől távol: az országot szervezetten járó kommunisták közül sokan 15-20 alkalommal is szavaztak ugyanazon a választáson.

(InfoRádió)

Ezek most is ilyen veszettek, annyi a különbség csak hogy most cionisták. horn gyula zsidó, akárcsak horn gábor.